geldi özür mözür diledi,şimdilik affettim, bidakine dalarık hatun
hoşgeldin hatunummmmm nassın
sayın tkb
kararınız titizlikle onaylanmış,kayıtlara geçirilmiştir.
tkb onay kurulu
anam ne prosedür beeeeeeee
nassınız kızlarr bi uğrıyım didimm
meraklanma kayalarına kurban olduğum senin kelle garantide
kız nirden bildin orda çalştığımı
cnm ttnette çalşmış bir hatun olarak soracaklarına çatır çatır yanıt verebiürümyaaaaa kıslar çok geç gidiyo deme sinir oldum be size bişi sorcam şimdi konuşuyoruz ya internetten kota aşılırmı bizimki akşam kotayı yüzde seksen aşmışınız dedei telefonuna mesaj olarak gelmişde olurmu öyle söylermisiniz lütfen bekliyom hade
kız karıı sen tanıdık mısın yoksa! yoksa akraba mısınben bilirimm kuzummm seni tanıyom bennn
yaaaaa kıslar çok geç gidiyo deme sinir oldum be size bişi sorcam şimdi konuşuyoruz ya internetten kota aşılırmı bizimki akşam kotayı yüzde seksen aşmışınız dedei telefonuna mesaj olarak gelmişde olurmu öyle söylermisiniz lütfen bekliyom hade
[basak sen sultanbeylindemi calısıyodun bende tuzlada calıyom burdada yagıyoo
kız karıı sen tanıdık mısın yoksa! yoksa akraba mısın
bak benim vajina gizli tutuluyo kimsin sen itiraf et kimsi:130:
evet annem doğru.canım video izleme internetten..
yazı yazsan çok bişey harcamaz...yani burdaki mesajlar kotayı kolay kolay aşamaz..
başak haım doğrumudur?bi onaylayın beniiii??
evet annem doğru.
video izlemek,müzik dinlemek,film izlemek,oyun oynamak,herhangi birşeyler indirmek,görüntülü konuşmak kotanın doldurulmasında hızla yardımcı oluyor.
buna face ten video izlemekte dahil.
onun dışında yazışmak çok çabuk doldurmaz, 1 ay boyunca kota rahat rahat yeter
çay içtim annem votka katmadım vallane gizli tutuluyo ?gizli tutulıyo?
annem sen ne içtin öğleyin:)
bende ttnette calısmıstım müsteri hizmetlerindecnm ttnette çalşmış bir hatun olarak soracaklarına çatır çatır yanıt verebiürüm
kız karıı sen tanıdık mısın yoksa! yoksa akraba mısın
bak benim vajina gizli tutuluyo kimsin sen itiraf et kimsi:130:
olsun yinede yüzverme...sen süründür biraz...terbiyesiz herif haddini bilsin önce...
ernayımm kız bi konuşemedik..nassın bakımm:)dün gezmeye gitmişsiniz kocanle
nasıl geçtii nerelere götürdü seni?kağıt helvada yedinizmi sahilde?martılara ekmek attınızmı annem?
selamlar...
hayırlı cumalar...
nasılsınız bakalım kızlar bende bi ce diyip çıkacam işim var biraz ortalığı toplayıp süpürem sonra yine gelirim
sorma kanka yaaa
dün kocacım kalktı bana baktı baktı yeniden yattı uyudu bi yere gidemedik....
evde oturdum kös kös
sonra yemek yaptım çamaşır falan katladım
6 da kalktı teyzesinin kızında oturma vardı oraya gittikk
gece geldikk sonrada......
bende s.beyli bayii nde her b.ku yaparak çalıştım yani belli bi görevim yoktu. vezneye baktım. int. tlf başvuruları aldım.bende ttnette calısmıstım müsteri hizmetlerinde
yok kızım ya ne tanıdıgı daha önce söylemiştin sultanbeyliginde calıstıgını ordan biliyom kuzum yaa korkma ne sen beni tanıyon ne ben senii belki aynı yerde calısmıs olabiliriz hangi ttnette calıstın bakemm ben camlıcada
en büyük sen misin bi listeye bak annem. bakmadınmı sen sanırsam senden büyükleri de varyawrum bayanların yaşı sorulmaz amma hade sana sölüom zaten önceden sölemiştim unuttun neyse yaşşşşşşşşş 32 imzaya 99 da haziran 5te attım şekerim çocuğa gelincede ben ikinciden sonra mesigna iğne yaptırıodum öyle korunduk ama 6 ay oldu bırakalı korunmuyoruz hamiş kamıyom ne bileyim neden kalamıyom bilsem kalcamda doktora gittim herşeyin normal dedi geçen ay kalırsın yumurtalar hazırmış ama boş olmadı belki bu ay inşaallah yawrum öyle işte başka ne istiyon sor anlatayım canımcım heralde en büyük benim sen söle bakim yaşını ANNEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?