nasil oliiim uğraşıp duryom işte kışlık şeylerlee bu arada patlıcan tavasını nasıl yapıyonuzki siz anlatsana belki bildiğim yemektirde ismi değişiktir bende yarına patlıcanlı bişiiiler yapmayı dğşğnğyodumda ne yapsam karar veremedimdi :26:
ayy valla yaa bence de evde doğururum
masrafsız olur
,
bence de cart diye doğurrum ben yatilotumla gezerken ne var sankim,
hadi ben gittim accık bakiyim bebkin kıyafetleri tam mı diye
hast. çıkışı zıbınlar battaniyeler vs bunlar var
off sevinç doğum telaşı geldi bana şimdi
önü düğmeli sütyen didin dimi
bide göğüs orkidi
bide doğurma pijaması:18: alttan çıtçıtlı:96:
hemşom benim nasılda biliyon nasıl yeneceğini
kaynosa vermene kizdim ihtiyaci olana ver
ya tutarsa onumuzdeki ay bakak
Ohhh bee yaninada yesil taze biber sicak pide ohh ellerine saglik tatlim
kizlarr napionuzzz ben çok sıkıldım yaaa offfffffffff...
bende bitene sipariş verdim bakalım önden açmalı sütyen hamiş atleti logusa atleti vs. len alttan çıtçıtlı doğurma pijaması ne olaki? zıbınımı diyonuz alttan çıtçıtlı diye yoksamay hamişpijamalarıda çok pahalı yaa bi sorduydumda 100 falan didiydileeer üstelik mevsimlik bana kışlığı lazım 15 marttan sonrada doğuma hazırlan didiler nisan başına kaday gelcek bi ara bakalım :26: buralar soğuk olur daha ozamana mayıs ortasına kaday daha ara ara soba yakılıyomuş yeni doğan kıyafetleinide kışlık almam lazım dahaa :26:
hemşom benim nasılda biliyon nasıl yeneceğini
niye sıkıldın kız..
kız sana daha erken bekle biraz...
bende kışlıklarımın yarısını hallettim sayılır...aslında güveçin tencere versiyonu bu canım ama adana patlıcanıyla tadı bir başka oluyor şu küçük top patlıcanlardan...
patlıcanı alacalı soyup kuşbaşı dğra,bol domates yemeklik doranacak ,bir baş sarımsak soyulup tüm tüm kalacak,üç dört tana yeşil biber bir iki tanesi acı olursa dha güzel olur ve kuşbaşı et oda kemikli olursa daha iyi olur..
yağı tencereye koyduktan sonra etleri rengi dönene kadar biraz çeviriyosun sonra tercihen biber salçası varsa bir kaşık ekliyosun oda ezilince sırasıyla patlıcanı,domatesi,sarımsaklar ve biberi koyup bastırarak düzeltiyosun tuzunu atıp üzerinede 1 çay bardağı kadar su döküyosun hiç karıştırmadan kaynayınca kısık ateşte güselce pişiriyosun..
afiyet olsun
şuna baksana kös kös evde oturuoz çıt çıkmıo napim misafir gelecekti onuda istemio kociş...ben sıkılmayimde napim....
şuna baksana kös kös evde oturuoz çıt çıkmıo napim misafir gelecekti onuda istemio kociş...ben sıkılmayimde napim....
kız sewinç kocan seni dinlemeyip gönderirse süpermenleri görürsün önündeki ayı..
şu kaynoşuda takma kafana karı her sewincinin içine ediyooo aynı benimkinden..
kizlarr napionuzzz ben çok sıkıldım yaaa offfffffffff...
Karniyarik yap super olurrrr firinada surersinhıı sen bildiğin güveç tarif ediyon anam şöööyle değişik bi patlıcan yemegi yapasım vay benim biras yaa acaba saray kebabımı yapsamki süper oluyodu oooama çok uğraştırıyo oda yaa en iyisi ben kıymalı patlıcanlı bol domatesli bişiiler yapem yaaa :26:
walla bizde kös,kös oturuyoz benimkide hiç sewmez gezmeyi..misafiri niye istemediki:26:ama belkide yorgundur eşin benimki çok yoruluyorum bir pazarım var onuda evde dinlenerek geçirmek istiyorum der hep
cobamı yaptım karpuzu dogradım salata yaptım cacık yaptım pılavım kaldıkocam da bıtanecık balık tutmus
evet sevınc geldı 15 dk oluyo
kız sana daha erken bekle biraz...
valla kışa kadar ne aldım aldım kışın burda yollar kapanıyo e bebişte kış sonu doğacak ne ara alcaz biz herşeyii ufak tefek başlamak lazım naapalıım :26: cinsiyeti belli olunca alcaz hepsini artıkı naapalım :26:
Iyi yaa gozunuzaydin bende merak ettimdi
sehba gittimi
hıı sen bildiğin güveç tarif ediyon anam şöööyle değişik bi patlıcan yemegi yapasım vay benim biras yaa acaba saray kebabımı yapsamki süper oluyodu oooama çok uğraştırıyo oda yaa en iyisi ben kıymalı patlıcanlı bol domatesli bişiiler yapem yaaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?