aynen kuzum patlıcan kebabı hele birde şu büyük fırınlarda pişirteceksin onu oohh missss
bizim biyere gitmemiz zorrr....maç var cünkü bugün
ayyyy aynen walla süper olur....o ne beeee benim yazılar kaçkere gelmiş ölee
Yalakalikta sinir tanimazlar zati desene aksama halvet var
onun face hep acik benden izinli cani isterse gelir
ewet maç varrr benim kocişte oraya dalar bende burayakız bu mesajlara ne oluyo ya az önceki mesajına cevap yazdım ama nasıl çıkmış..
aynen kuzum patlıcan kebabı hele birde şu büyük fırınlarda pişirteceksin onu oohh missss
ewet bugun mac var benim kociste oglumda heyecanla bekliyorlar
evet aksma halvet var kocam lıf cıkartım ıyıce temzılan paklan oyle cık dedım banyodan
ızınlımı senden canı ıstersemı gelırkankana laf soleteme
evet aksma halvet var kocam lıf cıkartım ıyıce temzılan paklan oyle cık dedım banyodan
ızınlımı senden canı ıstersemı gelırkankana laf soleteme
o zaman sen bugün patatis yap ye
kız bende sana bu kadar yazmamıştım iyi okudunmu??
herifi fircayla yikasaydin bari
ewet izinliii
akşamada sizin maç var dimi sewinc
ahaaa beloş ve sevinc halvette yokmu arttıranileri gardaşlarım sıkın dişinizi bitirin işinizi
kızlar demin tam kv lerden bahsediyoduk ya,eşim geldi,sayfayı kapadım,sonra da ahmet uyandı,dönemedim size
sevinçcim benim proteinler iyiydi canım,o konuda bilgim yok,sadece önemli olduğunu biliyorum
aysuncum inşallah ilaçlarla sonuç alırsın canım
şimdi çıkıyoruz,kociş iftara davetli,ben de sürterim biyerlerde heralde,sonra beraber dolaşırmışız,tabi şimdide dolaşcaz
hay bu dernekler,nolur davet ediyonuz madem,eşli davet edin
ohh kurtuldun işte çok yorulma sen,, ay ben bayılırım makarnayakciş bugün yoğurtlu saiçalı makarna istedi on yapcam sadecenemasrafsız ayol benimki yarın o işteyken cici yemekler yaparım bende
okudum canım yazdım sonra hatta
ahaaa beloş ve sevinc halvette yokmu arttıranileri gardaşlarım sıkın dişinizi bitirin işinizi
dun vardi iste ne bu hergun hergun
hadi eskirse :26:
kociste korkma eskimez diyor ama
bilmiyom bisi diyemem
bir bakmissin cimip gelmisim
nescafemi alip (belooosss)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?