Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

senin kocada cok oluyor haaaa

hee artik hec dikkat etmez kulagi duyduya
bu ay gecti canim yumurtlama gunu hayirlisi bakak
:18::18: zaten gorumceden once hamile kalirsam
sevinmezler boyle bakarlar marttan beri
korunmuyormus
inşaallah etmez hamile bırakır seni..börülcende çatlarr
cobamı yaptım karpuzu dogradım salata yaptım cacık yaptım pılavım kaldı kocam da bıtanecık balık tutmus

evet sevınc geldı 15 dk oluyo
ellerine sağlık beloşcummm
Karniyarik yap super olurrrr firinada surersin
belinay karisi yapti yidi

benimkiside horluyooo

benimkide filme daldı yoksa ben burda olmazdım

Karniyarik yap super olurrrr firinada surersin
belinay karisi yapti yidi

benimkiside horluyooo

yok yaaa ona daha geçen yaptımdıı şööyledeğişik bişiiler olsun istiyom ben aslındaa :26: acaba yarına saray kebabı falanda yapsamda arkidişlerimizi yemeğemi alsam:26: saray kebabı, mantı, pilav falan yapsam yanınada közlenmiş biberli yoğurtlu salata bol yeşillikli salata tuşu vs.mi yapsamki :26:

hımm anladım canım o zaman el mecbur ne yapacaksınnn...

kız kendini çok yorma sen bugünlerde..sana bir tarif daha yazdım görmedinmi çok pratik ve güzel

walla bizde kös,kös oturuyoz benimkide hiç sewmez gezmeyi..misafiri niye istemediki:26:ama belkide yorgundur eşin benimki çok yoruluyorum bir pazarım var onuda evde dinlenerek geçirmek istiyorum der hep

aynen öle dedi...ama dün dediki teyzemlerle plan yapıodum dedi...bugün o planda iptal oldu...anlamadığım şu biz dün dağa gidecektik karagöle....o zaman yorgun değilmiydi acaba....ben buna sasıom işte....herkes çalışıo yaaa bak karşı komsu adam 8,30 da işten gelio eve çıkmadan gezmeye götürüo karısını çocugunu....o yorulmuomu?bugünde bindiler gittiler....çocuk olsa .oku yedik desene...napar acaba merak ediom....

senin kocada cok oluyor haaaa

hee artik hec dikkat etmez kulagi duyduya
bu ay gecti canim yumurtlama gunu hayirlisi bakak
:18::18: zaten gorumceden once hamile kalirsam
sevinmezler boyle bakarlar marttan beri
korunmuyormus

( ne diyim wallaaa....

sorma bende sıkıldım kocişte sızdı yanımda genee :26:

hepsi aynı heralde git gez dio bana napim ben tekbaşıma diom...dün bol bol dinlendi halbuki...gelin kızlar toplaşak gezek hadi

onu bende biliyom canım yapıyomda arada daha farklı bişiiler yapasım var benim yaa :26: ayrıca neettin sen kız 3 parmak kalınlığında kesilmiyoki o patlıcanlaar ben 1 parmak kalınlığında falan kesiyom ayrıca bazen ince kesilmiş patatesde koyuyom aralarına o biraz geç pişiyo o ayrı :26:

gerçekten aynılar ya bende diyorum demek çocuğumuz olsa çocuğuda benim gibi eve mahkum edecen diye..kız benimki hayatta git gez demez sadece aile ziyaretlerine tek gidebilirmişim..

Son düzenleme:

benim parmaklar çok incedekız bir parmakda olmaz ama hem o yemeğe patates hiç girmez...internetten bak belki bulursun değişik şeyler

hımm anladım canım o zaman el mecbur ne yapacaksınnn...
e yaani mecburen öyle yapcaz canım :26:
kız kendini çok yorma sen bugünlerde..sana bir tarif daha yazdım görmedinmi çok pratik ve güzel
gödüm canım didimya bendebiliyom o tarifi yapıyomda arada onu itemiyo canım daha başka bişii yapasım vay yaa :26:

bizde inşallah yemekten sonra parka gezmeye gitcektik bakalım dün öyle diyodu ay öldüm açlıktan yaa gidiimde bişiiler yiyim :26:

gerçekten aynılar ya bende diyorum demek çocuğumuz olsa çocuğuda benim gibi eve mahkum edecen diye..kız benimki hayatta git gez demez sadece aile ziyaretlerine tek gidebilirmişim..

hapsetme meselesi değilde ilgili olmaz gibi gelio...içime ne dokundu bide bilionmu dün kaç posta oturma odasından yemek sofrası topladım yemegi yedi ve yattı bikaç şeyde ben götürim demedi...çalışıo tamam ama ne var yani bende çalışıodum işten gelip apartopar yemek yap hazırla bulaşık yıka çamaşır yıka hepsini yine ben yapıodum ....çalışmayınca noluyo yani....oruçda tutmadı bugün...geçende bu yüzden küstü bide bana...hatta bu yazdıklarımı okucak belkide....şifremi bilio girio zannedersem arada bi ... benim yazdıklarıma bakmak için sanırım....tek gitmeyeceğimide bildiği için git dio zaten...bul yanına birini dio...(

benim parmaklar çok incedekız bir parmakda olmaz ama hem o yemeğe patates hiç girmez...internetten bak belki bulursun değişik şeyler

bencede bir parmak olmaz....sizin bahsettiğiniz yemekler farklı beydaglı patlıcan kebabını diosun sen demi...

bizim biyere gitmemiz zorrr....maç var cünkü bugün

Yalakalikta sinir tanimazlar zati desene aksama halvet var
sevınc senın kankan hadıs facedem ama buraya neden gelmıyo

onun face hep acik benden izinli cani isterse gelir

Yalakalikta sinir tanimazlar zati desene aksama halvet var
sevınc senın kankan hadıs facedem ama buraya neden gelmıyo

onun face hep acik benden izinli cani isterse gelir

aynen kuzum patlıcan kebabı hele birde şu büyük fırınlarda pişirteceksin onu oohh missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…