bizde sigaradan nefret ediyoz..ben çayı sewerim ama...tamamda bir fincan iç bari fazla içme ,sizde ewe çok almayın çikolata o zaman az yersin,yavş,yavaş azalt işte...bence senin kabızlığın abur cuburdan ...
SELAM KIZLAR BEYDAĞLI BURDADA GÖRDÜM SENİKIZLAR nasılsınız bakeem bede yaşadığımız sorumlara rağmengebiş olmak istiyorum.. bişey sorucam sizlere bayramda kaplıcalara gidicem bana dedilerki çok faydalıymış giden varmı aranızda tecrübe yaşayan.. bu arada benim kocişte sıkıştırrıp duruyor ..maç izliyoz bir yandan sırnaşıp duruyoo
valla olabilir canım çünkü sanki benim göğüslerdede koyulaşma başladı adet dönemi zamanlarımdada accayip bi kramp giriyodu böle sanki nefesimi kescek derecede sonra okadar girmedi ben 5 gün sonra yaptıydım testimi 38.günümde acele etmişsin teste belki sende geç yumurtladın ondan henüz negatif çıktı bekle bakalım biraz b arada kaç günde bi adet oluyon ve kaçıncı gününde yaptın sen testi?
eğer o tahmin ettiğim durumdaysaa
maaşşallah kuzum sana ellerine sağlık bir ara yaz tabi, bende sebzelerimi,salçamı vs şeyleri hazırlarım yazdan,ama sos şeklinde hiç denemdim domatesi..
yaa bencede çok yeme belinay,hem neskafeyide çok içme fazlası zarar belki sen ondanda kabız oluyosundur..abur,cubur iyi bir şey değil
zaten bı fıncan ıcıyorum fazlası zararbelkı ramazandan sonra bırakırım
abur cuburu cok tuketıyom ama esımde cok yıyo onun masallah motor calısıyoben hafta bı cok erbıyelı totom var kocam oyle dıyo
SELAM KIZLAR BEYDAĞLI BURDADA GÖRDÜM SENİKIZLAR nasılsınız bakeem bede yaşadığımız sorumlara rağmengebiş olmak istiyorum.. bişey sorucam sizlere bayramda kaplıcalara gidicem bana dedilerki çok faydalıymış giden varmı aranızda tecrübe yaşayan.. bu arada benim kocişte sıkıştırrıp duruyor ..maç izliyoz bir yandan sırnaşıp duruyoo
he bak ben kaç sayfa önce dedim ona birde avucunu yalarsın diyodu kocasına..sevinçgül...
acılı acılı güzel gidiyo kız tabi ben fazla acı sevmediğim için az acılı yapıyom o ayrı yapmasıda çok kolay şööyle etli tarla domatsleriyle güzel oluyo ister domatesli közlenmiş salçalık biberli ister közlenmiş patlıcan közlenmiş biberli ve domatesli hangi sosu isterseniz veririm tarifiniyapacağınız zaman söyleyin bana anlatayım çok güzel oluyo vallaa acısınıda isteğine göre ayarlıyon cin yada acı biberlerle bol sarımsaklı birazda sirkeli oluyolar okadar malzemelerinizi alın pazardan hazırlayın ben söyliim sz yapın
hoşgeldin kuzum bende neşelenmek için geldim buraya sen de gel..kız sıkıştırıyorsa gerisini getir çocuk yapacan annem sen ....geçende de gördüm seni burda yazdım ama sen görmedin galba....walla kaplıcalar hakkında bir bilgim yok..
geçmiş olsun FB(((
erkeklerin metabolizması çok farklı yaa,kadınlar daha çok kabız oluyo hareketsizlikte tetiklermiş...kız siz çocuğuda mı böyle besliceksiniz sakın haaa..bırak şu abur cuburu senin totoda terbiyesiz olsun
canım walla karışık benim durumlar...29 günde bir yada 31 günde bir adet oluyom....adet oldum sonrasında test yaptım pozitif cıktı...kandada yaptırdım pozitif...sonra bidaha yaptırdım değer düştü...düşük yapıosun dedi....kanamam falan olmadı....yarın dr a gidicem bakim....
kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o durumda......hemen yelkenler foraaaaaaaaaaaaaaaaa demi sevinç hanım....hani avcunu yala diodunnnn.....
evet canım görmedimkaçıncı sayfada talışım mesajın :13: valla çok beğendim sohbetinizi ayrıca neşe veriyo valla yeterince sorunlar var birazunutturuyo sağolun varolun kızlarr.becerikli hatunlar neyapalım çocuk için herşey mübah demi
bu da bızdennn cıktıııheyy allahım nasıl guluyorum sımdı kocam uyanacak
evet yavaş anacımkocişini uyandırma kıs sonra neme lazım çarpışırsınız falan
bak ne dıyecem
kocammm = askımmmm
ben =
efendım bebegım
kocam = toton cok guzell
ben = bılıyorum askım
kocam
askım senın toton cok gusel ya bu guzel totadan zaten bookk cıkmazkı bosa karnım agrıyo deme
kız boyle beslerız belko ona yedırmem ama kocam hep elı dolu gelır ondan emınım
ay ben acıyı çok sewerim ağzım sulandı walla nasıl iştahla anlatıyosunkız...
bu da bızdennn cıktıııheyy allahım nasıl guluyorum sımdı kocam uyanacak
evet yavaş anacımkocişini uyandırma kıs sonra neme lazım çarpışırsınız falan
yok kocam yoruldu bız yenı carpıstık artık yarına
sen ne kaarlık evlısın bebgın varmı yokmu yoksa neden olmuyo senın derdın neılk sayfaya bakarsan hepımızı tanıtıyo
serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ay kocamın suratını görmeniz lazım:18::18:
kız hep senin yüzünden yenildik
bak ne dıyecem
kocammm = askımmmm
ben =
efendım bebegım
kocam = toton cok guzell
ben = bılıyorum askım
kocam
askım senın toton cok gusel ya bu guzel totadan zaten bookk cıkmazkı bosa karnım agrıyo deme
kız boyle beslerız belko ona yedırmem ama kocam hep elı dolu gelır ondan emınım
yarın bidaa görün bi bakalım canım belki değerlerin düzelmiştir inşallah bişii olmaz bebişine ama sürekli fazla giren kramp varsa o tehlikeli işte çok ayakta falanmı kaldın naaptın arkadaşımında öyle ilk zamanlardan beri sancısı çoktu çalışıyodu çok ayakta kalıyodu dinlenemiyodu doktor uyardığı halde el mahkum çalştı sonra bebişinin kalbi atmadı grilemiş gelişimide oyüzden aldılar bebişini üzül diye söylemiyom canım fazla aykta kalmaağır iş yapma dinlen sen bol bol canım ondan anlattım bende korkuyom valla bebişimin kalpatışlarını duyamıycam diye cuma kontrolüm var bakalım duyabilicekmiyiz ay çok korkuyooom :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?