Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bizde sigaradan nefret ediyoz..ben çayı sewerim ama...tamamda bir fincan iç bari fazla içme ,sizde ewe çok almayın çikolata o zaman az yersin,yavş,yavaş azalt işte...bence senin kabızlığın abur cuburdan ...

zaten bı fıncan ıcıyorum fazlası zarar belkı ramazandan sonra bırakırım

abur cuburu cok tuketıyom ama esımde cok yıyo onun masallah motor calısıyo ben hafta bı cok erbıyelı totom var kocam oyle dıyo

hoşgeldin kuzum bende neşelenmek için geldim buraya sen de gel..kız sıkıştırıyorsa gerisini getir çocuk yapacan annem sen ....geçende de gördüm seni burda yazdım ama sen görmedin galba....walla kaplıcalar hakkında bir bilgim yok..

canım walla karışık benim durumlar...29 günde bir yada 31 günde bir adet oluyom....adet oldum sonrasında test yaptım pozitif cıktı...kandada yaptırdım pozitif...sonra bidaha yaptırdım değer düştü...düşük yapıosun dedi....kanamam falan olmadı....yarın dr a gidicem bakim....

eğer o tahmin ettiğim durumdaysaa

kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o durumda......hemen yelkenler foraaaaaaaaaaaaaaaaa demi sevinç hanım....hani avcunu yala diodunnnn.....

acılı acılı güzel gidiyo kız tabi ben fazla acı sevmediğim için az acılı yapıyom o ayrı yapmasıda çok kolay şööyle etli tarla domatsleriyle güzel oluyo ister domatesli közlenmiş salçalık biberli ister közlenmiş patlıcan közlenmiş biberli ve domatesli hangi sosu isterseniz veririm tarifini yapacağınız zaman söyleyin bana anlatayım çok güzel oluyo vallaa acısınıda isteğine göre ayarlıyon cin yada acı biberlerle bol sarımsaklı birazda sirkeli oluyolar okadar malzemelerinizi alın pazardan hazırlayın ben söyliim sz yapın

erkeklerin metabolizması çok farklı yaa,kadınlar daha çok kabız oluyo hareketsizlikte tetiklermiş...kız siz çocuğuda mı böyle besliceksiniz sakın haaa..bırak şu abur cuburu senin totoda terbiyesiz olsun

bu da bızdennn cıktııı heyy allahım nasıl guluyorum sımdı kocam uyanacak

he bak ben kaç sayfa önce dedim ona birde avucunu yalarsın diyodu kocasına..sevinçgül...

he send e yazmıssın kızım sesı cıkmıyo kesın carpsısıyo

ay ben acıyı çok sewerim ağzım sulandı walla nasıl iştahla anlatıyosunkız...

evet canım görmedimkaçıncı sayfada talışım mesajın :13: valla çok beğendim sohbetinizi ayrıca neşe veriyo valla yeterince sorunlar var birazunutturuyo sağolun varolun kızlarr.becerikli hatunlar neyapalım çocuk için herşey mübah demi

erkeklerin metabolizması çok farklı yaa,kadınlar daha çok kabız oluyo hareketsizlikte tetiklermiş...kız siz çocuğuda mı böyle besliceksiniz sakın haaa..bırak şu abur cuburu senin totoda terbiyesiz olsun

bak ne dıyecem

kocammm = askımmmm
ben =
efendım bebegım

kocam = toton cok guzell

ben = bılıyorum askım

kocam

askım senın toton cok gusel ya bu guzel totadan zaten bookk cıkmazkı bosa karnım agrıyo deme

kız boyle beslerız belko ona yedırmem ama kocam hep elı dolu gelır ondan emınım

yarın bidaa görün bi bakalım canım belki değerlerin düzelmiştir inşallah bişii olmaz bebişine ama sürekli fazla giren kramp varsa o tehlikeli işte çok ayakta falanmı kaldın naaptın arkadaşımında öyle ilk zamanlardan beri sancısı çoktu çalışıyodu çok ayakta kalıyodu dinlenemiyodu doktor uyardığı halde el mahkum çalştı sonra bebişinin kalbi atmadı grilemiş gelişimide oyüzden aldılar bebişini üzül diye söylemiyom canım fazla aykta kalmaağır iş yapma dinlen sen bol bol canım ondan anlattım bende korkuyom valla bebişimin kalpatışlarını duyamıycam diye cuma kontrolüm var bakalım duyabilicekmiyiz ay çok korkuyooom :18::18:

walla kaçıncı sayfada olduğunu hiç bilmiyom burdaki karıların çenesine yetişilmiyor...yarın topik başı karısı var başak ona bilgilerini ver seni eklesin,oda lütfedip eklerse
ewet canım çocuk yolunda herşey mubah:)))

Son düzenleme:

belinay kopardın beniiidelüüü sewiyom ben seni yaaa

serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ay kocamın suratını görmeniz lazım:18::18:
kız hep senin yüzünden yenildik

walla dilek kapım açıkmış o kadar içten söledimki kabul oldu....benim kocamda aynı merak etme bişi olmaz...

Allah cezanızı vermesin kahkahalara boğuldum kocam nasıl baktı bana noluyo dio....hiçççççççççççç dedim....

walla bebiş benle değildir sanmıorum....dr düşük yapıosun dedi postaladı beni....bi takip yok bişi yok anlıcan....çünkü bendede pıhtılaşma cıktı cnm haberin varmıydı bilmiom....durum ciddi yani....varsa bile 1 haftadır iğne kullanmıom kalmamıştır bişi...inşallah duyacaksın kalp atışını cnmmm....kötü düşüncelerden uzak durr...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…