Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

KIZ LAR valla biz izlemiyoz eşimle video falan çocuklar sadece oyun oynuyo bide bedava çizgilim izliyolar okadar okadardanda aşılırmı kota hayret bişi

günde kaç saat izliyorlar sürekli izliyorsalar geçerde aşar bile

aynısını bende yapıyordum çamaşır asacam mesala gelmesinede yarım saat var bir kaç parça asıp gerisini bırakıyodum geçiyodum netin başına gelincede işime devam ediyordum beni sürekli burda bilmesin diye

kuzum naber annem

iyilik saçımla başımla uğraştım bugün onun içinde geç geldim huzurunuza

saatler olsun,maşşallah geleni geçeni....

sağol darısı başına

eroşcum sen burda mısın ben 15dkya gelcem annem seviyom seni çatlak hatun.

nazmir kaçak gelin bana slm vermedin oysaki bensana naber didim.

karacal ım aşkımın bahar pötürcüğü sen bana ilgi göstermedin hiç bağrına basmadın

kızlar ben çıkıcam çünkü akşama misafir gelecek ikram yapmam lazım daha markete falan gidicem eksiklerim var alayım yapayım çocuklar 5.20 de geliyo okuldan anca yaparım onlar gelince olmuyo yarında var misafir ayyyyyyyyyyyyyy kızkardeşimin eltileri gelecek hem gündüz hemde akşama yemekli allah bana yardım etsin artık neyse çok konuştum çenem açıldı yine hade öptüm sizi kocaman 2 gün giremem pazartesi grşmek dileğiyle kendinize iyi bakın sizi seviyorum bayyyyyyyyyyyyy

valla belli
olmz kuzum bana kaçabiliim her annn

tamam mazeretini bildirdin sana uyarı yapmıcazzzzz
hadi gene gelll

canım ben sana yazmıştım cevap gözünden kaçtı heralde
hem alınganlık günü dündü
bugün alınmak gücenmek yasak büyük sözü dinleyin bakalım

güle güle sultanımm...şehzadeleri öp bizim için:)

ok:114:
erenay bugün alınganlık günü değil demedimmi sana
neden alınganık yapıyon bakim
iyiyim cikolatalı pastam ben sana pas vermemmi hic işim vardı biraz o yüzden yazamadım canım sen nasılsın
nasısl olam canım ya iş güç sıkıcı yani
işte çıkıcam az kaldı sonra da evde oturup koca beklicem
kendi kocamı yani

dün alınma günü..bugünde laf sokma günü:)

Evet yaa bi giremedik forma...zaten bizim için bakıma alıyolar,okadar yazıyoruzki siteyi kitliyoruz:)

dolanayım işim vardı canım biraz...sabah konuşurken k.k bakıma girdi ya ne güzel sohbet ediyoduk...

kim, ne, nasıl, nerde, neden ben....... anlamdınmm:26:

başak sende hep beni suçluyon beeeeee

alemsin başak

dün alınma günü..bugünde laf sokma günü:)

Evet yaa bi giremedik forma...zaten bizim için bakıma alıyolar,okadar yazıyoruzki siteyi kitliyoruz:)

evet bugün laf sokmak serbest
en gıcığıda tam uzun uzun mesaj yazıyosun bakımda diyip mesaj gitmiyor bende mesajı kopyalayıp düzelince gönderiyorum
ama önceden akıl edemiyordum yeniden yazmaya uğraşıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…