KIZ LAR valla biz izlemiyoz eşimle video falan çocuklar sadece oyun oynuyo bide bedava çizgilim izliyolar okadar okadardanda aşılırmı kota hayret bişi
yemek yaptım çamaşır yıkadım astım astığımı katladım evi topladım işim vardıı
adam beni bütün gün internette sanmasın diye numero yaptımm
yolma annem yolma yok bana saldırma masumum ben farkındaysan bide evim var benim ona bakmam m lazım iş yapmıyom kızım buraya gircem diye
kuzum naber annem
saatler olsun,maşşallah geleni geçeni....
eroşcum sen burda mısın ben 15dkya gelcem annem seviyom seni çatlak hatun.
valla bellieroşcum sen burda mısın ben 15dkya gelcem annem seviyom seni çatlak hatun.
nazmir kaçak gelin bana slm vermedin oysaki bensana naber didim.
karacal ım aşkımın bahar pötürcüğü sen bana ilgi göstermedin hiç bağrına basmadın
kızlar ben çıkıcam çünkü akşama misafir gelecek ikram yapmam lazım daha markete falan gidicem eksiklerim var alayım yapayım çocuklar 5.20 de geliyo okuldan anca yaparım onlar gelince olmuyo yarında var misafir ayyyyyyyyyyyyyy kızkardeşimin eltileri gelecek hem gündüz hemde akşama yemekli allah bana yardım etsin artık neyse çok konuştum çenem açıldı yine hade öptüm sizi kocaman 2 gün giremem pazartesi grşmek dileğiyle kendinize iyi bakınsizi seviyorum bayyyyyyyyyyyyy
eroşcum sen burda mısın ben 15dkya gelcem annem seviyom seni çatlak hatun.
nazmir kaçak gelin bana slm vermedin oysaki bensana naber didim.
karacal ım aşkımın bahar pötürcüğü sen bana ilgi göstermedin hiç bağrına basmadın
sütlü tatlım sen nasılsın kuzum pas vermiyon bana
pelinnn kuzum sesin çıkmıyooo:)
kızlar ben çıkıcam çünkü akşama misafir gelecek ikram yapmam lazım daha markete falan gidicem eksiklerim var alayım yapayım çocuklar 5.20 de geliyo okuldan anca yaparım onlar gelince olmuyo yarında var misafir ayyyyyyyyyyyyyy kızkardeşimin eltileri gelecek hem gündüz hemde akşama yemekli allah bana yardım etsin artık neyse çok konuştum çenem açıldı yine hade öptüm sizi kocaman 2 gün giremem pazartesi grşmek dileğiyle kendinize iyi bakınsizi seviyorum bayyyyyyyyyyyyy
ok:114:canım ben sana yazmıştım cevap gözünden kaçtı heralde
hem alınganlık günü dündü
bugün alınmak gücenmek yasak büyük sözü dinleyin bakalım
nasısl olam canım ya iş güç sıkıcı yaniiyiyim cikolatalı pastam ben sana pas vermemmi hic işim vardı biraz o yüzden yazamadım canım sen nasılsın
canım ben sana yazmıştım cevap gözünden kaçtı heralde
hem alınganlık günü dündü
bugün alınmak gücenmek yasak büyük sözü dinleyin bakalım
dolanayım işim vardı canım biraz...sabah konuşurken k.k bakıma girdi ya ne güzel sohbet ediyoduk...
kız kocan duymasın şehzadeleri öptüğünüügüle güle sultanımm...şehzadeleri öp bizim için:)
ok:114:
erenay bugün alınganlık günü değil demedimmi sana
neden alınganık yapıyon bakim
nasısl olam canım ya iş güç sıkıcı yani
işte çıkıcam az kaldı sonra da evde oturup koca beklicem
kendi kocamı yani
napiyim kuzum ortada kalınca b.k atcak birini arıyomm.kim, ne, nasıl, nerde, neden ben....... anlamdınmm:26:
başak sende hep beni suçluyon beeeeee
sevdim o zamna ben bu günüüüüüüdün alınma günü..bugünde laf sokma günü:)
napiyim kuzum ortada kalınca b.k atcak birini arıyomm.
o da her zaman sensin.
sevdiğimden sevdiğimden
espiri yaptı bal kabaaaasevdim o zamna ben bu günüüüüüü
laf gir başaka gir
baaak soktum lafıııı
ok:114:
erenay bugün alınganlık günü değil demedimmi sana
neden alınganık yapıyon bakim
nasısl olam canım ya iş güç sıkıcı yani
işte çıkıcam az kaldı sonra da evde oturup koca beklicem
kendi kocamı yani
dün alınma günü..bugünde laf sokma günü:)
Evet yaa bi giremedik forma...zaten bizim için bakıma alıyolar,okadar yazıyoruzki siteyi kitliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?