kankasorma kanka yaaa
dün kocacım kalktı bana baktı baktı yeniden yattı uyudu bi yere gidemedik....
evde oturdum kös kös
sonra yemek yaptım çamaşır falan katladım
6 da kalktı teyzesinin kızında oturma vardı oraya gittikk
gece geldikk sonrada......
burdayım yaaaaaerenayyy geçmişimi okuyonnn kız?hakkında arama emri çıkartçamm,bi ses verr
yawrum bayanların yaşı sorulmaz amma hade sana sölüom zaten önceden sölemiştim unuttun neyse yaşşşşşşşşş 32 imzaya 99 da haziran 5te attım şekerim çocuğa gelincede ben ikinciden sonra mesigna iğne yaptırıodum öyle korunduk ama 6 ay oldu bırakalı korunmuyoruz hamiş kamıyom ne bileyim neden kalamıyom bilsem kalcamda doktora gittim herşeyin normal dedi geçen ay kalırsın yumurtalar hazırmış ama boş olmadı belki bu ay inşaallah yawrum öyle işte başka ne istiyon sor anlatayım canımcım heralde en büyük benim sen söle bakim yaşını ANNEM
ben gelmiyom yeni gittimahh patlıcammm...:111ınarr hadinn tüfekhaneye gidek bacımm,kesin seninkide gelmiştir..:13:
ahh patlıcammm...:111ınarr hadinn tüfekhaneye gidek bacımm,kesin seninkide gelmiştir..:13:
[basak sen sultanbeylindemi calısıyodun bende tuzlada calıyom burdada yagıyoo
evet annem doğru.
video izlemek,müzik dinlemek,film izlemek,oyun oynamak,herhangi birşeyler indirmek,görüntülü konuşmak kotanın doldurulmasında hızla yardımcı oluyor.
buna face ten video izlemekte dahil.
onun dışında yazışmak çok çabuk doldurmaz, 1 ay boyunca kota rahat rahat yeter
çay içtim annem votka katmadım valla
kızım kocam ben ve Allah başka kimse bilmiyo ki.
ha bide doktorum. bide doktorun yanındaki hostes. bide sıra aldığım kız. bi de çatlatma iğnemi yapan kadın
obovvvvvvvvv herkes öğrenmiş nerdeyseeeeee
evet ben sana hep diyodum işe yaramıyon diye demek sonunda kabul ettin.canım o ne uzun hayat hikayen var senin yaaa
bana soruyosan yaş 24 iş bitmişşşşşş
bi işe yaramıyom işte orda burda sürtüyom bide buraya takılıyom....
evet cnm hiç şüphen olmasın ondan geçiyordur. arada kota sorgulama yapınKIZ LAR valla biz izlemiyoz eşimle video falan çocuklar sadece oyun oynuyo bide bedava çizgilim izliyolar okadar okadardanda aşılırmı kota hayret bişi
yawrum bayanların yaşı sorulmaz amma hade sana sölüom zaten önceden sölemiştim unuttun neyse yaşşşşşşşşş 32 imzaya 99 da haziran 5te attım şekerim çocuğa gelincede ben ikinciden sonra mesigna iğne yaptırıodum öyle korunduk ama 6 ay oldu bırakalı korunmuyoruz hamiş kamıyom ne bileyim neden kalamıyom bilsem kalcamda doktora gittim herşeyin normal dedi geçen ay kalırsın yumurtalar hazırmış ama boş olmadı belki bu ay inşaallah yawrum öyle işte başka ne istiyon sor anlatayım canımcım heralde en büyük benim sen söle bakim yaşını ANNEM[/QUOTE
kııııızzzzzzzııımmmm sen bana baaaakkkkk bakiyiyiyiimmmm...... bugüne bügün ismiyle cismiyle beni görmedin kaliba ....
yemek yaptım çamaşır yıkadım astım astığımı katladım evi topladım işim vardıımadem evdeydin niye gelmedin yanımıza.....??
başakk sana havale edyomm kankeytonu...:101:
kankanooluyo bak dolnay bana havale etmiş. niye gelmedin sen madem öyle
illa saçını başını mı yoliyim. yoksam çantama taş doldurup taaruza mı geçiyim
bende izmir de çalışıyom burda da yağıyor... psiko.bozuk kadınlar saçonı boyar,sende hergün iresmini değiştiriyorsun
sus be susss bak altta yazıyo beyaz saçlı karıı bide bana diyo yaaaaevet ben sana hep diyodum işe yaramıyon diye demek sonunda kabul ettin.
bence sen kendini çöpe at. s.k.t geçmiş karııııııııı
bende bugün saçlarımı baoyadım ama psikolojim bozuk olduğu için değil dip boyam geldiği için şayet beyazlar gözüme batıyor kendimi avatarındaki gibi hissetmeye başlıyorum ama neysem 10 yaş gençleştim
kuzum naber annem
iyidir fıstık,cuma günün verdiği huzurla çalışıyoruz işte:)
sen zaten hep bi gürünüp kaçarsın...kaçak gelin senii
he ya tam ben diycektimvarya çok feci alıntı kargaşası oldu herkes aynı şeyleri yazmış görünüyo
he ya tam ben diycektim
T.K.B uyarıyor alıntılar bırakılsın düz yoldan devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?