Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

allaha cok sükür psikolojim yerinde sacımıda boyarım degişiklgi seviyorumm resmimide degiştirir degişiklik benim yasam tarzımdır bunu psikolojik sorunları olanların yaptıgına inanmıyorum kadınlar degişikligi severler sevmeyenlerin psiklojisi bozuktur bence[/QUOTE]

abboowwwww kız dur yavaş yavaş gel bişey demedim adını görmesem resmini unutuyorum

kanka nooluyo bak dolnay bana havale etmiş. niye gelmedin sen madem öyle
illa saçını başını mı yoliyim. yoksam çantama taş doldurup taaruza mı geçiyim

erenayyy geçmişimi okuyonnn kız?hakkında arama emri çıkartçamm,bi ses verr
burdayım yaaaaa
ara ara girince geçmişe bakıyom kaçırmıyım bişileer diyeeee

canım o ne uzun hayat hikayen var senin yaaa
bana soruyosan yaş 24 iş bitmişşşşşş
bi işe yaramıyom işte orda burda sürtüyom bide buraya takılıyom....
bak bizim hayat hikayemiz 1. sayfadaki listede başak oraya özet geçiyoo..

KIZ LAR valla biz izlemiyoz eşimle video falan çocuklar sadece oyun oynuyo bide bedava çizgilim izliyolar okadar okadardanda aşılırmı kota hayret bişi

[basak sen sultanbeylindemi calısıyodun bende tuzlada calıyom burdada yagıyoo

bende izmir de çalışıyom burda da yağıyor... psiko.bozuk kadınlar saçonı boyar,sende hergün iresmini değiştiriyorsun[/QUOTE]

bende bugün saçlarımı baoyadım ama psikolojim bozuk olduğu için değil dip boyam geldiği için şayet beyazlar gözüme batıyor kendimi avatarındaki gibi hissetmeye başlıyorum ama neysem 10 yaş gençleştim

biz tatilde vınn aldık 1 ayda 4 gb bitiremedik sürekli faceydi oyunlardı kadınlar kulübüydü hatta bitmeyince kaçırdığım diziyi bile açmıştım tabi bu dediklerimi 24 saat yapmadık yoksa sınırsız zor dayanıyor

maşallah daha kim kaldı

canım o ne uzun hayat hikayen var senin yaaa
bana soruyosan yaş 24 iş bitmişşşşşş
bi işe yaramıyom işte orda burda sürtüyom bide buraya takılıyom....
evet ben sana hep diyodum işe yaramıyon diye demek sonunda kabul ettin.
bence sen kendini çöpe at. s.k.t geçmiş karııııııııı

KIZ LAR valla biz izlemiyoz eşimle video falan çocuklar sadece oyun oynuyo bide bedava çizgilim izliyolar okadar okadardanda aşılırmı kota hayret bişi
evet cnm hiç şüphen olmasın ondan geçiyordur. arada kota sorgulama yapın

madem evdeydin niye gelmedin yanımıza.....??

başakk sana havale edyomm kankeytonu...:101:
yemek yaptım çamaşır yıkadım astım astığımı katladım evi topladım işim vardıı
adam beni bütün gün internette sanmasın diye numero yaptımm

kanka nooluyo bak dolnay bana havale etmiş. niye gelmedin sen madem öyle
illa saçını başını mı yoliyim. yoksam çantama taş doldurup taaruza mı geçiyim

yolma annem yolma yok bana saldırma masumum ben farkındaysan bide evim var benim ona bakmam m lazım iş yapmıyom kızım buraya gircem diye

bende izmir de çalışıyom burda da yağıyor... psiko.bozuk kadınlar saçonı boyar,sende hergün iresmini değiştiriyorsun

bende bugün saçlarımı baoyadım ama psikolojim bozuk olduğu için değil dip boyam geldiği için şayet beyazlar gözüme batıyor kendimi avatarındaki gibi hissetmeye başlıyorum ama neysem 10 yaş gençleştim

biz tatilde vınn aldık 1 ayda 4 gb bitiremedik sürekli faceydi oyunlardı kadınlar kulübüydü hatta bitmeyince kaçırdığım diziyi bile açmıştım tabi bu dediklerimi 24 saat yapmadık yoksa sınırsız zor dayanıyor

maşallah daha kim kaldı[/QUOTE]
kuzum naber annem

evet ben sana hep diyodum işe yaramıyon diye demek sonunda kabul ettin.
bence sen kendini çöpe at. s.k.t geçmiş karııııııııı
sus be susss bak altta yazıyo beyaz saçlı karıı bide bana diyo yaaaa

maşallah daha kim kaldı[/QUOTE]

saatler olsun,maşşallah geleni geçeni....

iyidir fıstık,cuma günün verdiği huzurla çalışıyoruz işte:)
sen zaten hep bi gürünüp kaçarsın...kaçak gelin senii

canım ben hep burdayım akşama kadar evi şey götürecek söylemeyeyim aradada olsa bir toparlayayım aniden misafir gelse rezilliğimin resmidir
bu aradada yeğenim var ben iş yaparken oyun oynasında işim bitince alırım neti
hem ne kaçaklığımı gördün kız sen benim uslu bir insanım ben

gördüm şimdi nolduki canım neyden dolayı öyle dion isim cisim derken karacalllllllllllll ne demek istiyon canım aramızda 1 yaş varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…