Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet aksma halvet var kocam lıf cıkartım ıyıce temzılan paklan oyle cık dedım banyodan

ızınlımı senden canı ıstersemı gelır kankana laf soleteme
seviom ben bu karıyııı ben izin almadan iş yapmam kızzz

hadıskoooo

faceyı bırakıp gel e bıldın mı

geldimmm canım komşum rahatsızlanmışşş ona gittik
ayyyyyyyyyy çok sinirliyim beloşşş az önce eve geldik anahtarım aşağıdaki angutta görümcenin kocasında benim yedek anahtarım banada lasımm 3 ay olduu hala çektircek anahtarı neymiş anahtarcı görmüomuşşş ver anahtarımı dedim çektirmessen alırım dedim sana die dedim bizim öküz ordan demezmi çok konuştun hadiyeeee
delllennnnnnnnnnndimmm tepene çıksınlarda görrrrrrrrr buna çocuk doğuranınnn.....
bide beyfendinin ft larını getirioooo neymiş yatıcakmışşşş git yatır dedim hamallarımı var neymiş nereye yatırcnaı bilmiomuş bana bak dedimmmmm alıosan ya sen git bana kimse işlerini yaptırmasınnnn zatn gıcığımmmmm herkes sorumluluğunu alıcakk neymiş yatırmas o evd eöle kalır banane dedimmmm boğucam kocamıııı yarın gelemessem anlayın kodesteyimdir.

bizimkin mallıkta sınır tanımıooo

durrrrr biiii bı sakın ollll

sımdı sen anahtarımı unuttun borulcede yedek neden ensıtenızde kı nıye ona verıyosun sızde kım kalacak esın kıme yatak ac dedı anlamadım sınrılenmeden anlatt

hadıs kıs ben senın kocanı hıc sevmedım sankı aranızda cok buyuk bı ask yok:44::44:

bacııııı bunlar yeni taşındılar ya güya 4 aydırr dış kapı anahtarları yok yedek anahtarımı verdim kocama verdiğimi yarın yaptırcam die die 3 ay geçtiiii en son söleye söleye dilimde tüy bitti alırım nasıl girerse girsin dedim kocama beni ilgilendirmiooo ben pazara gidiorum koşa koşa geliorummmm anahtarı olmaıdndan kocamın....mesele anahtardan kendine yaptrmaması altında arabası olduğu halde hiç anahtarcı görmüomuşşşşş.az öncede dedim anahtarımı ver dalga geçer gibi anahtarcı görmüom deidi dün aklımda şimdi gidip yaptırcam dedi ben onla dalgayı geçicemmm dün anahtarım kapıdaydı aldım anahtar nerde dedi ne anahtarı dedim çıkartmadınmı hala vermiorum dedim şimdi yaptırcam dedi bende dellendim dalga geçiooo bacı benim öküzde onu tutuo.benim yanımd aben sölim yaptırsın yoksa al dioo onun yanında ahkam kesilio

valla bende kalmadığı kesinnn onun sevgisi olsa it olmazzzz kaçkere bıraktımmmmm daha bebek düşünmem bacım farkındamısın hiç bebek istedime dair tek sözüm yok heycanım sevgim yokkk sevginin saygının aşkın evliliğin olmadığı yerd ebebekt eyokkkk.

karısını savunmayan erkek den ne beklersın kı

senın kocan arkadas hayatı var calısmayı sevmıyo gozu dısarda bırı gıbı gelıyo bana oylemı:44::44::44::44:

bence bıraz dusunme evlılıgın yoluna gırsın bı :26::26::26::26:

doğru tanımmmm çok mücadele ettim ama artık kendimi yormıcam rabbim de vermiosa nedeni var işteee

ah be canım madem öyle niye evlendinki kocanlaa sana başka kocamı yoktuu? bi ara boşancam diyodun nooldu? bencede ilişkiniz düzene girene kadar yapma bebek falan huzursuzluğun olduğu yerde şimdilik bebek düşünmemek daha iyi bu arada bende 2.anlattığında anlayabildim konuyu ilkinde hırsla nasıl anlattıysan bi halt anlayamadık beloşla

bencede kocası karsı dışında herkesi takıyo önemsiyo kakisi vardı bi ara ondandakurtulamadı dimi daha hadiyecim? bence iyi düşün evliliği devam ettirip ettirmeme konusunu 1 ömür geçirebilicenmi öyle biriyle?

bende anlamadım cok sınılır gırdı neyse kı sakın oldu

sevıncgul neden gelmedı uzun surdu zaar

canım çok sinirlyidim okadar yazabilmem mucizeee resmen elim ayağğım titredii gelseydi yanıma muhakak bişi fırlatırdım eşimede onadaaaa

hayırlısını versın rabbım canım ya ama kendını ezdırme

kayın babam esıne kızmıyomu :26::26::26:

o kimki yaa o adam olsa bu çıkarmıydı onlardannn hepsi aynııııııı sonradan görme hanzolarrrr

allahlarından bulsunlar rabbimeee havale ettim edeli hiçbişiyi düzgün gitmio o piçindee biizmkide göre göreee uzak durmaya başladı ama aralıklı zamnalarda kendini hatırlatıooo maleseff

bende anlamadım cok sınılır gırdı neyse kı sakın oldu

sevıncgul neden gelmedı uzun surdu zaar

yemin ederim karşımda olana acırdımmmmm adam olmayanı ipe sapa alıoo yaa hiçte sevmez haaa eniştesini yalanı dolanı palavrası piçliği varrr

genç cahilliğiiii canımmm kapılıosun biannn sonraaa bi bakmışsın imza atmışsın açıosun gözlerini başka bi adam sankii o adam değildi sevdiğim bak aşık olduğum demiorum sevdiğim değmio en çok ona üzülüormmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…