espiri yaptı bak kabaaaa
koy tabaaa ye sabaaaaaa
bende soktum
eroş bu alıntıyı bida yap yanlış yazmştım düzelttim
sağol pınarımm ben iyiyim..canım sen nasılsın?HAYIRLI CUMALARR tatlımmm nasılsın?
ce eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSON DAKİKA!
Yine bir liste dışı edilme olayıyla karşı karşıyayız!!
Listemizde mevcut bulunan "aybice" nickli hatunun,
başka topiklerde fink atmasına rağmen 9 aralıktan bu yana saygın topikimize uğramamış olması
t.k.b yi üzmüş bulunarak,
kkaya son girişinin de 16 aralık olduğu belirlenerek,
16dan 9 çıkarıldığı zaman 7 rakamına ulaşılarak,
aybice hatunun 7 gün boyunca topikimze "ce" bile yapmadığı gözlenerek izninizle liste dışı edilmesine karar verilerek,
liste dışı edilmiştir...
daimi müdavimlere saygılar
en böyyük benim bikeremmyawrum bayanların yaşı sorulmaz amma hade sana sölüom zaten önceden sölemiştim unuttun neyse yaşşşşşşşşş 32 imzaya 99 da haziran 5te attım şekerim çocuğa gelincede ben ikinciden sonra mesigna iğne yaptırıodum öyle korunduk ama 6 ay oldu bırakalı korunmuyoruz hamiş kamıyom ne bileyim neden kalamıyom bilsem kalcamda doktora gittim herşeyin normal dedi geçen ay kalırsın yumurtalar hazırmış ama boş olmadı belki bu ay inşaallah yawrum öyle işte başka ne istiyon sor anlatayım canımcım heralde en büyük benim sen söle bakim yaşını ANNEM
kolay gelsin canım evde oturmakta sıkıcı calışmakta bi bebişimiz olsa sıkıntıdan kurtulcaz aslında ne güzel olur ya...ok:114:
erenay bugün alınganlık günü değil demedimmi sana
neden alınganık yapıyon bakim
nasısl olam canım ya iş güç sıkıcı yani
işte çıkıcam az kaldı sonra da evde oturup koca beklicem
kendi kocamı yani
dün alınma günü..bugünde laf sokma günü:)
Evet yaa bi giremedik forma...zaten bizim için bakıma alıyolar,okadar yazıyoruzki siteyi kitliyoruz:)
eroş bu alıntıyı bida yap yanlış yazmştım düzelttim
espiri yaptı bal kabaaaa
koy tabaaa ye sabaaaaaa
bende soktum
kolay gelsin canım evde oturmakta sıkıcı calışmakta bi bebişimiz olsa sıkıntıdan kurtulcaz aslında ne güzel olur ya...
evet canım sayfalar bize dayanmıyo dakika bile olmadan bi sayfa atlıyoruz maşallah topigimize :))
birgün oda olacak buseferde başımızı kaşıyacak zamanımız yok diye ağlanacaz inşallah
bugün laf sokma günü ya..laf sokuyoz..
hu huuuuuuuuuu
gaydırı gubbak cemilelerrr..
naparsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ne muhabbetler sizin iyice ağzınız bozulmuş vallaa acı biber sürecem haaa biyerinizeee
ahh inşallahh :)
ya kızlar bende yeni doğmuş bebeği kucaağa alma fobisi başladı...10yıldır bebek tutmadıydım..
son günlerde birkaç bebişin mevlüdüne gittim orda kucağıma verdiler..alın alınnnn falan oldum...
nooluyo bana yaa....sanki düşürecekmişim gibi korkuyorum...
ce demek şart annem aferinsağol pınarımm ben iyiyim..canım sen nasılsın?
ce eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeearada cee demeliymişiz yaa aman ihmal etmeyeyim..
m
laf soktum komşu lafneyi soktun kızzzz
valla en tirbiyelileri bendim.hu huuuuuuuuuu
gaydırı gubbak cce
ne muhabbetler sizin iyice ağzınız bozulmuş vallaa acı biber sürecem haaa biyerinizeee
sen kime soktunbende soktumkineeeeee
benimkine gerek yok zaten iltihaptan yaralı garibim
ahh inşallahh :)
ya kızlar bende yeni doğmuş bebeği kucaağa alma fobisi başladı...10yıldır bebek tutmadıydım..
son günlerde birkaç bebişin mevlüdüne gittim orda kucağıma verdiler..alın alınnnn falan oldum...
nooluyo bana yaa....sanki düşürecekmişim gibi korkuyorum...
inş canım ya bebişimiz olsunda hic vaktımız kalmasın onada razıyım...birgün oda olacak buseferde başımızı kaşıyacak zamanımız yok diye ağlanacaz inşallah
hu huuuuuuuuuu
gaydırı gubbak cemilelerrr..
yok canım yaa öyle olmuyo kendi beben oldumu Allah tarafından öyle bi güzel tutuyosun bakıyosunki bebeee sanki kaç yıllık anaymışın gibi hiç korma canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?