Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

HAYIRLI CUMALARR tatlımmm nasılsın?
sağol pınarımm ben iyiyim..canım sen nasılsın?
ce eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeearada cee demeliymişiz yaa aman ihmal etmeyeyim..
en böyyük benim bikeremm

kolay gelsin canım evde oturmakta sıkıcı calışmakta bi bebişimiz olsa sıkıntıdan kurtulcaz aslında ne güzel olur ya...
dün alınma günü..bugünde laf sokma günü:)

Evet yaa bi giremedik forma...zaten bizim için bakıma alıyolar,okadar yazıyoruzki siteyi kitliyoruz:)

evet canım sayfalar bize dayanmıyo dakika bile olmadan bi sayfa atlıyoruz maşallah topigimize :))

birgün oda olacak buseferde başımızı kaşıyacak zamanımız yok diye ağlanacaz inşallah

hu huuuuuuuuuu
gaydırı gubbak cemilelerrr..
naparsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ne muhabbetler sizin iyice ağzınız bozulmuş vallaa acı biber sürecem haaa biyerinizeee

ahh inşallahh :)
ya kızlar bende yeni doğmuş bebeği kucaağa alma fobisi başladı...10yıldır bebek tutmadıydım..

son günlerde birkaç bebişin mevlüdüne gittim orda kucağıma verdiler..alın alınnnn falan oldum...
nooluyo bana yaa....sanki düşürecekmişim gibi korkuyorum...

birgün oda olacak buseferde başımızı kaşıyacak zamanımız yok diye ağlanacaz inşallah

yok canım yaa öyle olmuyo kendi beben oldumu Allah tarafından öyle bi güzel tutuyosun bakıyosunki bebeee sanki kaç yıllık anaymışın gibi hiç korma canım..

sağol pınarımm ben iyiyim..canım sen nasılsın?

ce eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeearada cee demeliymişiz yaa aman ihmal etmeyeyim..
m
ce demek şart annem aferin
neyi soktun kızzzz
laf soktum komşu laf
hu huuuuuuuuuu
gaydırı gubbak c
ce
ne muhabbetler sizin iyice ağzınız bozulmuş vallaa acı biber sürecem haaa biyerinizeee
valla en tirbiyelileri bendim.
beni de bozdular
bende soktumkineeeeee
sen kime soktun

bende yeğenlerim falan altını kirletsin veriyom analarına altını kirletmiş diye halbuki bilmediğimden değil çocuk yaşda çocuk bakmışım şimdi çok zor geliyor sanki beceremiyecekmişim gibi geliyor biraz rahatamı alıştık ne...yeni doğmuş bebeği tutarken bende biraz korkuyorum sanki biyerini acıtacakmışım gibi geliyor sende onun için ürkmüşündür yoksa neden fobi oluşsun

inş canım ya bebişimiz olsunda hic vaktımız kalmasın onada razıyım...
hu huuuuuuuuuu
gaydırı gubbak cemilelerrr..

selam canım hoşgeldin...ben uslu uslu duruyorum valla bişey demedigim iyi olmuş acıyıda hic sevmem

bebek yapmanın nedenli zor olduğunuda biliyorum artık...

başka bebekleri kucağıma almak istemiyorum..zarar verecem gibi hislere kapılıyorum..
bilmem belkide bebekleere küstüm...ben hiç anne olmadımki...

yok canım yaa öyle olmuyo kendi beben oldumu Allah tarafından öyle bi güzel tutuyosun bakıyosunki bebeee sanki kaç yıllık anaymışın gibi hiç korma canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…