Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyim cnmmmm dr dan geldimmm....harbi ne ziyaretçi akını bu böle boşver geçmişi yaaaa....ben bakamıom walla netim sınırlı ya....
çok sataşma olmuş canım bakmazsam kim kuyumu kazmış arkamdan bilemezdim
Heheee sana benzer bekle

:99::99::99: caydan donebildinmi

bence oku arkandan attik tuttuk
şekilde görüldüğü gibi kendi ağzıyla da itiraf ediyor

kızlar 2 de bir telefon müşteri geliyor bi yandan onlara bakıyorum bi yandan geçmişi cevaplıyorum.
sonra devam ederim geçmişten geliyorum biraz yetişcem işallah
şimdi benim bi yarım saat işim var çarşıda halledip geleyim..

bana baaak sana inat tutarım içimde tam 1 nisanda zart diye doğururum bu bebeyi haaa
yapta gorekkkk
seviiinç niye sustun gıııı ay inanmaaam senin çene sustuu nooldu kafana saksi falanmı düştüüü haaayret yorum yapmadım avatarlarıma yaa görmedinmii hangisi güzeldiii? :26::26:
Ogluma yimek hazirladim biberonlu guzeldiii
sevinç bu fanlar bilgisayarının fanları mı? yoksa evdeki vantilatörlerin mi

bak sataşıcak insan arıyor

bana da gelebilirsin ben sana adresimi veririm özelden ama sakın malum kişiye söyleme :18:

bensiz kalin emiii
hem benim klimam var
vantilator diil

ahahahah sizin artık görmeniz normal kız ben bile geçen rüyamda gördüm doğurduğumu beni sezeryana alyolrdı ben normal doğum istiyom diye ba bas bağırıyodum

sevinç kız sonunda ben kazandım kociş klimayı almış şimdi takıyolar artık benim çok sıcak bahanesi de işe yaramaz

sesa canım ben de hergün öplenden sonra gidiyorum iş yerine sabahtan işlerimi yapıyorum yemeğimi falan 13:00 da dükkana gidiyorum c.tesi ütü falan büyük işler pazar tatil yapıyorum

sesa canım ben de hergün öplenden sonra gidiyorum iş yerine sabahtan işlerimi yapıyorum yemeğimi falan 13:00 da dükkana gidiyorum c.tesi ütü falan büyük işler pazar tatil yapıyorum

Kiz sessa senin gibi beceriklimi annem o olsa ogleye kadar uyur kalkar ise gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…