çok sataşma olmuş canım bakmazsam kim kuyumu kazmış arkamdan bilemezdimiyiyim cnmmmm dr dan geldimmm....harbi ne ziyaretçi akını bu böleboşver geçmişi yaaaa....ben bakamıom walla netim sınırlı ya....
şekilde görüldüğü gibi kendi ağzıyla da itiraf ediyorHeheee sana benzer bekle
:99::99::99: caydan donebildinmi
bence oku arkandan attik tuttuk
muhalefet ül çenemitiSessa plan iyimis 2 gun ewi anca temizlersin kari :99:
hımmm tarayıcıdan tarayıp demiştim ama yok heralde olsun eğer bilgisayarına atarsan, tararsan bi gün bakarız bakalım benziyecek mi senin ufaklıkkuzum resimlerim albümde eskiden dijitalmi vardıda hemen bilgisayara atiimde koyabileyim
:99: ne beklicem be :99: sen git gez gonzalesle
kaka :120:
muhalefet ül çenemiti2 gün üstüste değil pazartesi ve perşembe mesela... haftada 1 temizlemekle rahat etmez içim
hımmm tarayıcıdan tarayıp demiştim ama yok heralde olsun eğer bilgisayarına atarsan, tararsan bi gün bakarız bakalım benziyecek mi senin ufaklık
bana baaak sana inat tutarım içimde tam 1 nisanda zart diye doğururum bu bebeyi haaa
Ogluma yimek hazirladim biberonlu guzeldiiiseviiinç niye sustun gııııay inanmaaam senin çene sustuu nooldu kafana saksi falanmı düştüüü haaayret yorum yapmadım avatarlarıma yaa görmedinmii hangisi güzeldiii? :26::26:
sevinç bu fanlar bilgisayarının fanları mı? yoksa evdeki vantilatörlerin mi
bak sataşıcak insan arıyor
bana da gelebilirsin ben sana adresimi veririm özelden ama sakın malum kişiye söyleme :18:
ne gezicem uşak parçasıylaona izin verdik çaysız kaldık kocişimle gittim
ay neeeee
sen temizlik yap azıcık açılırsın sevinç
geçmiş olsun canım bebişler bizim dişleride mahvediyor bütün kalsiyumumuzu alıyrlar benimde dolgum düştü aklım çıkıyor ağrı yapacak diye ara ara sızlıyor :18::18: sen şimdi kaçıncı aydasın canım dr a gidilebiliyor ilk 3 ay son üç ay hariç yanlış hatırlamıyosam....
sen ek kalsiyum alıyomusun dr ne ilaç verdi sana ?
rüyanda bozulmuş canım bende görürüm hep öyle rüyalar hatta buaralar sürekli doğuruyorum
yapta gorekkkk
Ogluma yimek hazirladim biberonlu guzeldiii
bensiz kalin emiii
hem benim klimam var
vantilator diil
yapta gorekkkk
Ogluma yimek hazirladim biberonlu guzeldiii
bensiz kalin emiii
hem benim klimam var
vantilator diil
sevinç kız sonunda ben kazandım kociş klimayı almış şimdi takıyolar artık benim çok sıcak bahanesi de işe yaramaz
kız benim kullannadığım bi kirpiklerim ağrıyo kaldı onu da yemez herhal bariz belli olur bahane olduğuAyyy hayirli olsun hayatim gule gule soguyun
bahaneden cok ne war
sesa canım ben de hergün öplenden sonra gidiyorum iş yerine sabahtan işlerimi yapıyorum yemeğimi falan 13:00 da dükkana gidiyorum c.tesi ütü falan büyük işler pazar tatil yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?