ben hıc sevmemkorkarım :18::18::18:
esek kadarmı
ama su kucukler cok tatlıgenede korkuyorumm:18::18:
evın ıcınde mı beslıyosun :44::44:
esek kadarmı
Bendee yazarken bayilacaktimkanos derken kayınvalidedenmi bahsediosun acaba
amin canım cümlemizinkini inş
ay buna çok güldüm ya
Cnmm nsilsinn nerelerdesinnnn
İshal icin bildiklerimi sayiyim sana
Bol muz Pirinc lapasi yap Sade gazozun icine aspirin at icsin Turk kahwesi yalasin ...
:))))alemsin ayoll
Cnmm erken diilmi acep ben ayin 5.de regli oldumdu
Bol muz Pirinc lapasi yap Sade gazozun icine aspirin at icsin Turk kahwesi yalasin ...
Bendee yazarken bayilacaktimkanos derken kayınvalidedenmi bahsediosun acaba
amin canım cümlemizinkini inş
ay buna çok güldüm ya
aman salla gıtsın canım yaaatakma kaynanamın bana bugun dedıgı gıbı GOTUN BIILE DUYMASIN
bak kız senı doverım haa bız burda neler paylasıyoz bı desıfre olursa halvetımıze kadar anlatıyozz
esek kadarmı
evet olabiliyomuş bendede olcak diye tırstıydım biraz kocişin teyzesininde ikizi var bi kız bi oğlan genlerdede var korkmadım diyeem sorduydum doktorada sadece tek kese görünüyo şimdilik dedi yaani tek yumurta ikizi olma şansı hayla var bende bakalım cumaa belli olur oda herhalde kalp atışlarını duymaya gittiğimde :26::26:
paşamla köpügüm mantar olmuşlar geneköpügüm zayıfladı allahım ölmez işşallah çok kiloluydu elim ealdım zayıflamış çok göz yaşı düktüm kıızma brişey olmasın diye okadarda yemin olsun çok iyi bakıyorum ama neden hasta oluyolar allahım batıkonladım poplarını göbeklerini birazdan kremlerini sürücem sonra yatak odasına alıcam yatsınlar diye allahım köpügüme paşama şifa versin çok kötüyüm çok bugün canımın sıkıntısından iftarda çorba içtim okadar
Kizlar nie korkuyosunuz. Yaww
Ahhh ahhh keske ikizim olsa biri kiz biri erkem hemde ne guzel olur bi tasla 2kus
Bekarkende ikiz bebk hastasiydim tamam zor olur hmde daha masrafli ama bi anda buyuyolar iste daha ne ben hic korkmuyom walla tek basima bakarim ah bi olsa bn bebek hastasiyim zaten yerim onlariii
Kizlar ben cikiyom cok uykum var
optum Allaha emanet olun
yok onlar köpek değil muhabbet kuşu :)paşamla köpüğüm köpeklerinmi kız senin sen nickine hayvanınınmı ismini verdin yaani oda iyiymiiş
paşamla köpügüm mantar olmuşlar geneköpügüm zayıfladı allahım ölmez işşallah çok kiloluydu elim ealdım zayıflamış çok göz yaşı düktüm kıızma brişey olmasın diye okadarda yemin olsun çok iyi bakıyorum ama neden hasta oluyolar allahım batıkonladım poplarını göbeklerini birazdan kremlerini sürücem sonra yatak odasına alıcam yatsınlar diye allahım köpügüme paşama şifa versin çok kötüyüm çok bugün canımın sıkıntısından iftarda çorba içtim okadar
paşamla köpüğüm köpeklerinmi kız senin sen nickine hayvanınınmı ismini verdin yaani oda iyiymiiş
Kizlar nie korkuyosunuz. Yaww
Ahhh ahhh keske ikizim olsa biri kiz biri erkem hemde ne guzel olur bi tasla 2kus
Bekarkende ikiz bebk hastasiydim tamam zor olur hmde daha masrafli ama bi anda buyuyolar iste daha ne ben hic korkmuyom walla tek basima bakarim ah bi olsa bn bebek hastasiyim zaten yerim onlariii
iyi uykular canımKizlar ben cikiyom cok uykum var
optum Allaha emanet olun
valla bende hiç korkmadım olmadanda korkmuodum ikiz lduğunu öğrenincede havalara uçmuştum ama ömürleri kısaymış yavrularımı nasip hayırlısı olsun bana dr annenin genleriyle alakalı çoğul gebelikler demişti yani eşde değil kadında varsa oluomuş benim halamın var
kaynat ve icc 20 dk felan bisi yime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?