Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben hıc sevmem korkarım :18::18::18:

esek kadarmı
ama su kucukler cok tatlı genede korkuyorumm:18::18:

evın ıcınde mı beslıyosun :44::44:

bende çok korkardım ama senin elinde büyüyünce korkmuosun üstelik onun sevgisi başka bişiye benzemio ben doğuma gittim gece sabaha kadar ulumuş ki hiç sesi çıkmaz normalde evde beslemiorum canım sibirya kurdu bu evde yaşayamaz bahçede beslioruz

esek kadarmı

bende çok korkardım ama senin elinde büyüyünce korkmuosun üstelik onun sevgisi başka bişiye benzemio ben doğuma gittim gece sabaha kadar ulumuş ki hiç sesi çıkmaz normalde evde beslemiorum canım sibirya kurdu bu evde yaşayamaz bahçede beslioruz

kanos derken kayınvalidedenmi bahsediosun acaba

amin canım cümlemizinkini inş

ay buna çok güldüm ya
Bendee yazarken bayilacaktim
Cnmm nsilsinn nerelerdesinnnn
İshal icin bildiklerimi sayiyim sana
Bol muz Pirinc lapasi yap Sade gazozun icine aspirin at icsin Turk kahwesi yalasin ...

:))))alemsin ayoll
Cnmm erken diilmi acep ben ayin 5.de regli oldumdu

Kizz 30 unda batmis git herufu kaldir belli olmazz

Bol muz Pirinc lapasi yap Sade gazozun icine aspirin at icsin Turk kahwesi yalasin ...

bende 7 oldum ya carpısmalara cokdan basladık

kanos derken kayınvalidedenmi bahsediosun acaba

amin canım cümlemizinkini inş

ay buna çok güldüm ya
Bendee yazarken bayilacaktim

Kizz 30 unda batmis git herufu kaldir belli olmazz

ahahah harbiden deşifre olsak heptem b.ku yerdik gerçi benim tanıdığım kimse olmaz buralarda ben rahatım yaani ama deşifre olmanızı istemem tabi yinede sizlerin :26:

esek kadarmı

bende çok korkuordum ama elinde büyüyünce korkmuorsun üstelik onun sevgisi bambaşka doğuma gittim o gece sabaha kadar ulumuş ki normalde sesi çıkmaz ede değil canım bahçde sibirya kurdu bu evde çok zorlanır scağı sevmio

Kizlar nie korkuyosunuz. Yaww
Ahhh ahhh keske ikizim olsa biri kiz biri erkem hemde ne guzel olur bi tasla 2kus
Bekarkende ikiz bebk hastasiydim tamam zor olur hmde daha masrafli ama bi anda buyuyolar iste daha ne ben hic korkmuyom walla tek basima bakarim ah bi olsa bn bebek hastasiyim zaten yerim onlariii

paşamla köpüğüm köpeklerinmi kız senin sen nickine hayvanınınmı ismini verdin yaani oda iyiymiiş

valla bende hiç korkmadım olmadanda korkmuodum ikiz lduğunu öğrenincede havalara uçmuştum ama ömürleri kısaymış yavrularımı nasip hayırlısı olsun bana dr annenin genleriyle alakalı çoğul gebelikler demişti yani eşde değil kadında varsa oluomuş benim halamın var

paşamla köpüğüm köpeklerinmi kız senin sen nickine hayvanınınmı ismini verdin yaani oda iyiymiiş
yok onlar köpek değil muhabbet kuşu :)

geçmiş olsun canım bizde geçen iki tane aşı yaptırdık çok zordu valla veterinerin bahçeye girince anladı hemenkaçmaya başladı girmek istemedi ama herşey onun sağlığı için tabi bizimde sağlığımız için paşa sen üstlerine düştükçe hasta oluolar sakınan göze çöp bÆtarmışya bizimki öle işte

muhabbet kuşlarım var bebem

yaaa bende çok seviyorum ikizleri keşke helede biri kız biri erkek olsa ama bakımı çok zor olcaaak gurbet ellerde bi başıma nasıl büyütcem ondan korkuyom insan yeri gliyo tek çocuktan gözünü ayıramıyo bişii olcak diye ikiz üçüz olanlar naapsın :18: yoksa mmleketimde olsamda keşke olsa ikizim yerdim ben onları yeeer masrafıda çok oluyo e biliyosunukii :26: kısmet yaa olsada canım minnet olur ama kokuyom işte bide onları aka arkaya doğurması vay uy düşünğnce korktum vallaa ya biri çıkana kaday ötekine bişii oluysa havasızlktan falaaan :18::18: aay nley diyom ben aa sapıttım nerelere getirdim konuyuuu

Ayy cnmm allah yardimcin olsunnn
Benimde halamin kizinda war 2 erkek ama nasip iste napalim
Biz istiyelim bir goz allah wersin iki goz insallahhh
Belki seninki yine ikiz olur biri yazmisti formda ikiz kizlari wardi hamis kalms yine ikiz ama bunlar erkekti ayy neguZellll

İyi gecelerrr sewincimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…