Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

belinaycım ikide bir inşallah kist olmaz deme canım aklına bile getirme çağırma öle şeyleri yumoşlara pozitif enerji ver yeteri kadar büyüp doğra zamanda çatlasınlar inşallah sende hayırlısıyla eveladına kavuş canım tabiki isteyen herkese versin rabbim.

bak bu pozitif enerji olayını uygula

Canim cok gecmis olsun Allah bir daha boyle acilar yasatmasin
erken dogumun sebebi neydi
rabbim tez zamanda versin bebeeni
sebebi erken dogum iikiz oduğu için ama snr bi dr tansiyn dedi bizde tam olarak öğrenemedik caanım amin canım hayırlısyla sağlıkla cümlemize nasip etsin inş
Kari pasayi desifre etti ne o akrabamisiniz
pasayla kaderlerimiz birleştird bizi 1 senedir tanışıoruz

avatarımdakibenim oğlum korkma bişi yapmaz beim oğlum akıllıdır :) bendede ist oluo sürekli ikizlerdede kistim vardı üçüz gibiydiler zaten rabbim hayırlısın nasip etsin inş cümlemize

dun gecede bengısu benı desıfre ettı kendı adını gızlıden attı benım adımı buraya yazıp bumusun kabul edecem dedı

ettikte nooldu kimsecikler yoktu geride sildim zaten adnııı dimesen olmazdı dimi üstelik tam adını yazmadımya deşifre olasın sadece adını yazdıydım

nasil yakaladim amaaa
aklinisewim beee

bugunden sonramıı gene bırı canımı sıktı

ne bılem kıst aklımdan cıkmıyo ınsalla olmazda bebgım gelırr

ozman benı kmısme yerımde tutamaz koltukların uzerınde gezerım ayyyyyy ne gusel olurr cok heyzanlandım

Koltuk tepesinde ziplada dusur bebelerii
kiz ikizmi olacak yoksa

kist oluo canım ilaçlar fazxla yumoş yaptıkları için bazıları kistte önüşüo ama öle negatif düşünme dedim ya benimde vardı kist ama hamile kaldım hemde ikiz ki ikiz olmasının ilaçlarla alakası yoktu kendiliğinden oldu rabbim hayırlısınısağlıklısını nasip etsin eltiminde kisti vardı hamileyken şimdi 1 yasında oğlu kistte hala duruyo bi zararıda yok sıkma canını

Koltuk tepesinde ziplada dusur bebelerii
kiz ikizmi olacak yoksa

ıkızmı

bı kız bı erkek allah

ay dusunmesı bıle guzel ama sımdı tek olsun cunku ben bakamam kı kucuk borulce dıyo yenge aglsa ıcerde hemen kosarız bırını sen bırnı ben alayım

ayy arefe gunu gelse bı doktora gıtsemm

paşam msj gelmiş bana seni sormuşlar ne zaman yapılacak neti die diyet topiğinden yazdınmı oraya

Klomen kullananda cogul gebelik olabiliyoo
icini okumadinmi hic:26:

hayırlsı canım senın kopegın mı var :18::18::18:

Yimirtliyon zaaar kos herifin koynunaaa

sevınc alem karısın gııı sen hec yaslanmassın haaa

canım memlekete gitmekten vazgeçtim nedeninin sorma orası biraz karışıkcanım bir ara gidelim ya olurmu bayramdan sonra aklım ageldi dolma sarıyım diyorum revanıde yapayım birlikte gdiersek yemegi yoksa yemek yaparız evi şöyle bir toplarız sevaptır olarmıeşim ben seni bırakırım dedi ama eger dersen birlikte gdieriz buluşuruz malum yerde olurmuçok aglıyoud ya kendimi zor tuttum gözlerim doldu yutkundum sorma eşimde beni görünce şaştı canım dedi ne oldu dedim böyle böyle sonra teli kapadım çok agladım allahım ne olur bebegimiz durdun dedim o öyle telde aglarken anne yürehgim acıdı canım ya gözümün önüne geldim sanki ben o durumdayım paşa dedi ne olur dua et ya buda öteki oglum gibi giderse dedim dayanamadım aglamasına oruç belimi büktü birde erkek kardeşim bende şuan oda ishal olmuş 1 haftadır ben bakıcam ama ishalini kesemedik muz yedirdim ama nafile ne yedirsem acaba:26::26:
nasil yakaladim amaaa
aklinisewim beee

canım ben kankimle canlı görüştüm yüzü gibi kalbide güzel benim kardeşimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…