Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Klomen kullananda cogul gebelik olabiliyoo
icini okumadinmi hic:26:

okudum okuamam mı hapı delık desık ettım

aslında bı kız bı erkek ısterımde malesef bakamam dıye dusunuyorum en ıyı kızım olun 2 sene sonra oglus gelsın tabı hayıl bu rabbım ne eyler onu bılmıyorum :44::44::44:

Ayyy ciddenmiii
Dun yapmistik bugunde cok gezdik yoruldum hic ypasim yok walla kocis yokladi bakti benden hayir yok uyudu
Ay cok yorgunum halim yok yarinda kandil yapamayiz ertesi gun yapsak olmazmi

bak deli kariya anam bunlar bu tembellikle nasil cocuk yapacak bugun yumurtluyo
3 gun sonra carpissam olurmu diyoo acele etme onumuzdeki aya carpisirsin

gidelim canım be zaten gitcem inş allahtan bşi çıkmazsa bende çok kötü oldum telde oda çok kötüdü ama moral vermeye çalıştım belli etmemeye çalıştım kötü olduğumu çok zor ya rabbim korusun oa emanet bizim elimizden dua etmekten başka bişi gelmioki

allah razı olsun canım o senin güzel gören kalbin gözlerin herşey karşılıklı

paşamla köpügüm mantar olmuşlar geneköpügüm zayıfladı allahım ölmez işşallah çok kiloluydu elim ealdım zayıflamış çok göz yaşı düktüm kıızma brişey olmasın diye okadarda yemin olsun çok iyi bakıyorum ama neden hasta oluyolar allahım batıkonladım poplarını göbeklerini birazdan kremlerini sürücem sonra yatak odasına alıcam yatsınlar diye allahım köpügüme paşama şifa versin çok kötüyüm çok bugün canımın sıkıntısından iftarda çorba içtim okadar

yok annem bu kaynos yuzunden bir gun verem olurum
kanos derken kayınvalidedenmi bahsediosun acaba
Hepinizin kandili mubarek olsunn kizlarr
Rabbim dualarimizi kabul eylesinnnnnnn
amin canım cümlemizinkini inş

ay buna çok güldüm ya

demin yazdım bir bakayım ne yapıyolar gelirm birazdan

Cnmm nsilsinn nerelerdesinnnn
İshal icin bildiklerimi sayiyim sana
Bol muz Pirinc lapasi yap Sade gazozun icine aspirin at icsin Turk kahwesi yalasin ...

Gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin

yok annem bu kaynos yuzunden bir gun verem olurum

aman salla gıtsın canım yaaa takma kaynanamın bana bugun dedıgı gıbı GOTUN BIILE DUYMASIN

iih surat yamış banaa bak gene deşifre ettirme kendinii şeey bu arada sen hangisiydin şu muydun bu muydun diye hepiğinizi sayarmışım ay ne komik olurduu hepten deşifre olurduk ne güzel

bak kız senı doverım haa bız burda neler paylasıyoz bı desıfre olursa halvetımıze kadar anlatıyozz

demin yazdım bir bakayım ne yapıyolar gelirm birazdan

Cnmm nsilsinn nerelerdesinnnn
İshal icin bildiklerimi sayiyim sana
Bol muz Pirinc lapasi yap Sade gazozun icine aspirin at icsin Turk kahwesi yalasin ...

:))))alemsin ayoll
Cnmm erken diilmi acep ben ayin 5.de regli oldumdu

Klomen kullananda cogul gebelik olabiliyoo
icini okumadinmi hic:26:

evet olabiliyomuş bendede olcak diye tırstıydım biraz kocişin teyzesininde ikizi var bi kız bi oğlan genlerdede var korkmadım diyeem sorduydum doktorada sadece tek kese görünüyo şimdilik dedi yaani tek yumurta ikizi olma şansı hayla var bende bakalım cumaa belli olur oda herhalde kalp atışlarını duymaya gittiğimde :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…