Yimirtliyon zaaar kos herifin koynunaaa
iyi geceler canım yumurtlama döneminde misin acep
hayırlsı canım senın kopegın mı var :18::18::18:
sevınc alem karısın gııı sen hec yaslanmassın haaa
hayırlsı canım senın kopegın mı var :18::18::18:
sevınc alem karısın gııı sen hec yaslanmassın haaa
paşam msj gelmiş bana seni sormuşlar ne zaman yapılacak neti die diyet topiğinden yazdınmı oraya
Ayyy ciddenmiii
Dun yapmistik bugunde cok gezdik yoruldum hic ypasim yok walla kocis yokladi bakti benden hayir yok uyudu
Ay cok yorgunum halim yok yarinda kandil yapamayiz ertesi gun yapsak olmazmi
Klomen kullananda cogul gebelik olabiliyoo
icini okumadinmi hic:26:
Ayyy ciddenmiii
Dun yapmistik bugunde cok gezdik yoruldum hic ypasim yok walla kocis yokladi bakti benden hayir yok uyudu
Ay cok yorgunum halim yok yarinda kandil yapamayiz ertesi gun yapsak olmazmi
canım memlekete gitmekten vazgeçtimnedeninin sorma orası biraz karışık canım bir ara gidelim ya olurmu bayramdan sonra aklım ageldi dolma sarıyım diyorum revanıde yapayım birlikte gdiersek yemegi yoksa yemek yaparız evi şöyle bir toplarız sevaptır olarmı eşim ben seni bırakırım dedi ama eger dersen birlikte gdieriz buluşuruz malum yerde olurmu çok aglıyoud ya kendimi zor tuttum gözlerim doldu yutkundum sorma eşimde beni görünce şaştı canım dedi ne oldu dedim böyle böyle sonra teli kapadım çok agladım allahım ne olur bebegimiz durdun dedim o öyle telde aglarken anne yürehgim acıdı canım ya gözümün önüne geldim sanki ben o durumdayım paşa dedi ne olur dua et ya buda öteki oglum gibi giderse dedim dayanamadım aglamasına oruç belimi büktü birde erkek kardeşim bende şuan oda ishal olmuş 1 haftadır ben bakıcam ama ishalini kesemedik muz yedirdim ama nafile ne yedirsem acaba:26::26:
canım ben kankimle canlı görüştüm yüzü gibi kalbide güzel benim kardeşimin
efet çok tatlı dimi gerçi burda 50 günlükdü şimdi 2,5 yaşında eşşek kadar oldu :)
Hepinizin kandili mubarek olsunn kizlarr
Rabbim dualarimizi kabul eylesinnnnnnn
kanos derken kayınvalidedenmi bahsediosun acabayok annem bu kaynos yuzunden bir gun verem olurum
amin canım cümlemizinkini inşHepinizin kandili mubarek olsunn kizlarr
Rabbim dualarimizi kabul eylesinnnnnnn
bak deli kariya anam bunlar bu tembellikle nasil cocuk yapacak bugun yumurtluyo
3 gun sonra carpissam olurmu diyooacele etme onumuzdeki aya carpisirsin
demin yazdım bir bakayım ne yapıyolar gelirm birazdan
paşamla köpügüm mantar olmuşlar geneköpügüm zayıfladı allahım ölmez işşallah çok kiloluydu elim ealdım zayıflamış çok göz yaşı düktüm kıızma brişey olmasın diye okadarda yemin olsun çok iyi bakıyorum ama neden hasta oluyolar allahım batıkonladım poplarını göbeklerini birazdan kremlerini sürücem sonra yatak odasına alıcam yatsınlar diye allahım köpügüme paşama şifa versin çok kötüyüm çok bugün canımın sıkıntısından iftarda çorba içtim okadar
yok annem bu kaynos yuzunden bir gun verem olurum
iih surat yamış banaa bak gene deşifre ettirme kendiniişeey bu arada sen hangisiydin şu muydun bu muydun diye hepiğinizi sayarmışım ay ne komik olurduu hepten deşifre olurduk ne güzel
demin yazdım bir bakayım ne yapıyolar gelirm birazdan
Klomen kullananda cogul gebelik olabiliyoo
icini okumadinmi hic:26:
kanos derken kayınvalidedenmi bahsediosun acaba
amin canım cümlemizinkini inş
ay buna çok güldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?