Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmiş olsun canım sağlıkla hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun inşallah tez zamanda

oh canım gez ne güzel ama ya bak benim de böyle yoğun geçiyor ona rağmen uğrayıp yazıyorum.. yine de bu sevinçten azar işitiyorum

bozukta olabilir ben olsam kanda baktirirdim
:18: insallah mubarek gunde hayirli haber alirsin adas

anaaa ne saçmaa ne cins apartmanmış ora öyleee sanki süpürge çalıştırıyonda rahatsız olcak millet alt tarafı çamaşır makinası bulaşık makinası yaa çok ilgiiinç :26::26:
yok canım sahiden çok gürültü oluyor.. özellikle sıkarken apartman inliyor mesela ben de üst katın ve alt katın gece çalıştığında makinası sıkma yaparken duyuyuorum hep

canım baya erken yapmışsın sen ondan öyle olmuş olabilir varsada bişii anca kanda bell olur şuan sabredemeyeceksen kanda baktır mutlakaa yoksada adetin geçsin öyle tekrarla testi ben adetimden 5 gün sonra yapmıştım net çıkmıştı iknci çizgim doooğru hastaneye kana baktırmaya gitmiştik sabah sabah inşallah her şey gönlünce olurda hamilesindir sende canım ama sana tavsiyem çok sabırsız olma düşünmemeye çalış ilk zamanlarda bende öyleydim bekledikçe gelmiyodu ama bebişim kafan rahat olcak en önemlisi

canım baya erken yapmışsın sen ondan öyle olmuş olabilir varsada bişii anca kanda bell olur şuan sabredemeyeceksen kanda baktır mutlakaa yoksada adetin geçsin öyle tekrarla testi ben adetimden 5 gün sonra yapmıştım net çıkmıştı iknci çizgim doooğru hastaneye kana baktırmaya gitmiştik sabah sabah inşallah her şey gönlünce olurda hamilesindir sende canım ama sana tavsiyem çok sabırsız olma düşünmemeye çalış ilk zamanlarda bende öyleydim bekledikçe gelmiyodu ama bebişim kafan rahat olcak en önemlisi

Ben tursu yapiyom bir yandan recellerim gunlendi yerine koyuyom
dondurucuya kislik hazirliyom arada sizede bakam didim
sara bu patlicani karniyariklik disinda baska nasil koyarim deepfreeze

canım közle patlıcanları soy ez güzelce öyle koy ister ali nazik yaparsın ister gömme yaani patlıcan salatası güzel oluyo domatesli soğanlı biberli azda nar ekşili falan ben geçen yaptım çok güzeldi patlıcanların kalanınıda sos yaptım istersen tarifini verebilirim istediğinde çıkar ye yemeklerde kahvaltılarda falan acılı acısız iseğe göre ben bide acılı domatesli közlenmiş kırmızı biberli domates sosu yapcaktım bugün ama tüpüm bitti maalesef :26:

yok canım sahiden çok gürültü oluyor.. özellikle sıkarken apartman inliyor mesela ben de üst katın ve alt katın gece çalıştığında makinası sıkma yaparken duyuyuorum hep

sizin duvarlar çok ince ve çok ses geçiriyo canım anlaşılan :26::26: oda fena yaa

Kozleyipte koyuyom cnm bu karniyarik icin cok guzel oluyor tarif alabilirim ozele yazarsan arada kaynamasin
ben cok severim kis hazirliklarini sirf bunun icin dondurucu aldim

yazdıklarımdan bazıları kaybolmuş tekrar yazdım :26:
sevinç ben bu gece de rüyamda doğurmuştum

eserini gör
hayır olsun başakcım tam da kadir gecesi bugün ne güzel
Tesekkur ederiz ewet aldim belosu bastim bagrima

sogutucu fan bozulmus elektrik arizasiymis
sevinç fanlarım fanlarım diyodun.. bak buzdolabının fanı bile terketti seni
şaka bi yana arkadaşım geçmiş olsun.. bu sıcakta dolapsız çekilmez hiç:26:
yakın olsak bana getirirdin mamişleri

Ayyy baldircanlarimi kizarttim sogusun atacam deepfrezee

aaa sessa hanim kizimiz gelmiss

bana hanım kızımız dedi... kaka falan demedi:44:
sevinç bak sıcakta sen bozuk bişeyler yemedin di mi canım:26:
buz dolabın bozuk ya dikkat et kendine

sen ewde carpis annem bebek yappp
kizkalesi susanoglu
balayımızı biz de oralarda yapmıştık çok güzeldi

Sessa cim cok tesekkur ederim cok dusuncelisin hayatim buzlugu dondurucuya yerlestirdim bozulacak gibi olanlari komsuya verdik saolsun sende saol
bozuk bise yimedim hayatiiim

sizin duvarlar çok ince ve çok ses geçiriyo canım anlaşılan :26::26: oda fena yaa
yok canım o da değil... duvarlarımız kalın normal gürültüler (neyseki) pek duyulmaz
sebebi bence şu; bizim apartmanda yeni evli kimse yok.. ne alaka diceksin
:44:
çamaşır makinaları hep eski.. çok gürültü yapan cinslerden..
benim ki bile eşimin bekarlığından kalma düşün 7 yıldır evliyiz.. öncesinde o da bi 7-8 yıl kullanmıştır..
en azından 15 yıllık makina belki daha eski..
alt komşum, üst komşum hep böyle.. sanırım o yüzden çok gürültü çıkarıyorlar..
hele bazen çok yüksek devirde içinde çok çamaşır olunca üstündeki sabunluk, şişeler falan geziniyor makinanın üstünde düşün

Sessa cim cok tesekkur ederim cok dusuncelisin hayatim buzlugu dondurucuya yerlestirdim bozulacak gibi olanlari komsuya verdik saolsun sende saol
bozuk bise yimedim hayatiiim
ayyyyy canım aşkım benim sevinççim ne demmeeeeeeeeeeekkkkkk tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunar gözlerinden öperim
kızlar kesin zehirlenmiş bu

ayyyyy canım aşkım benim sevinççim ne demmeeeeeeeeeeekkkkkk tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunar gözlerinden öperim
kızlar kesin zehirlenmiş bu

aksama ne yimek var
ben corba
firinda tava (etli patlican)
pirinc pilavi
cacik
ayran...
seftali ve kavun
cay
dondurma

sevınc

geldım tutkal takımı yapıyodum bıtanesı kalmısda onu tamamlıyodum yoksa anamın yanın kk gırebılıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…