geçmiş olsun canım sağlıkla hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun inşallah tez zamandaMerhaba kizlar cok guzel bi topik acmissiniz gercekten yasamayan bilmez bu stresi her ay ayni acaba bu ay oldumu die dusunmek cok zor kisaca kendimden bahsediim ben 5 senelik evliyim ilk 8ay korunduk snr calismalara basladik ama olmadi ki pkos oldugumu ogrendim snr tedaviye basladik ama hep kist yuzunden ara vermek zorunda kaliyorduk 3 ay klomen kullandim olmadi gecen sene martta igne tedavisiyle ikiz gebe kaldim ama 20 haftalikken erken dogumla ogullarimi kaybettimkasimdan beri calisyoruz iki ay yine klomen kullandim ama tutmadi suan ara verdi dr adet olmayi bekliyorum son kez klomen kullancam yine rabbim isteyen herkese hayirli saglikli imanli omurlu evlatlar nasip etsin ins cok zor
oh canım gez ne güzelama ya bak benim de böyle yoğun geçiyor ona rağmen uğrayıp yazıyorum.. yine de bu sevinçten azar işitiyorum
kızlar yardımm!!
adetıme 4 gun var ama ben dayanamayıp evde teset yaptım once cıkmadı ama aradan 1 saat falan gecınce ıkıncı sılıkm bı cızgıyı gordum sızce test cok bekledıgı ıcın yanılmıs olabılır mı??
yok canım sahiden çok gürültü oluyor.. özellikle sıkarken apartman inliyor mesela ben de üst katın ve alt katın gece çalıştığında makinası sıkma yaparken duyuyuorum hepanaaa ne saçmaa ne cins apartmanmış ora öyleeesanki süpürge çalıştırıyonda rahatsız olcak millet alt tarafı çamaşır makinası bulaşık makinası yaa çok ilgiiinç :26::26:
kızlar yardımm!!
adetıme 4 gun var ama ben dayanamayıp evde teset yaptım once cıkmadı ama aradan 1 saat falan gecınce ıkıncı sılıkm bı cızgıyı gordum sızce test cok bekledıgı ıcın yanılmıs olabılır mı??
kızlar yardımm!!
Ben tursu yapiyom bir yandan recellerim gunlendi yerine koyuyom
dondurucuya kislik hazirliyom arada sizede bakam didim
sara bu patlicani karniyariklik disinda baska nasil koyarim deepfreeze
yok canım sahiden çok gürültü oluyor.. özellikle sıkarken apartman inliyor mesela ben de üst katın ve alt katın gece çalıştığında makinası sıkma yaparken duyuyuorum hep
canım közle patlıcanları soy ez güzelce öyle koy ister ali nazik yaparsın ister gömme yaani patlıcan salatası güzel oluyo domatesli soğanlı biberli azda nar ekşili falan ben geçen yaptım çok güzeldi patlıcanların kalanınıda sos yaptım istersen tarifini verebilirim istediğinde çıkar ye yemeklerde kahvaltılarda falanacılı acısız iseğe göre ben bide acılı domatesli közlenmiş kırmızı biberli domates sosu yapcaktım bugün ama tüpüm bitti maalesef :26:
hayır olsun başakcım tam da kadir gecesi bugün ne güzelsevinç ben bu gece de rüyamda doğurmuştum
eserini gör
sevinç fanlarım fanlarım diyodun.. bak buzdolabının fanı bile terketti seniTesekkur ederizewet aldim belosu bastim bagrima
sogutucu fan bozulmus elektrik arizasiymis
Ayyy baldircanlarimi kizarttim sogusun atacam deepfrezee
aaa sessa hanim kizimiz gelmiss
balayımızı biz de oralarda yapmıştık çok güzeldisen ewde carpis annem bebek yappp
kizkalesi susanoglu
canım baya erken yapmışsın sen ondan öyle olmuş olabilir varsada bişii anca kanda bell olur şuan sabredemeyeceksen kanda baktır mutlakaa yoksada adetin geçsin öyle tekrarla testiben adetimden 5 gün sonra yapmıştım net çıkmıştı iknci çizgim doooğru hastaneye kana baktırmaya gitmiştik sabah sabah inşallah her şey gönlünce olurda hamilesindir sende canım ama sana tavsiyem çok sabırsız olma düşünmemeye çalış ilk zamanlarda bende öyleydim bekledikçe gelmiyodu ama bebişim kafan rahat olcak en önemlisi [/QU
bu kafa rahat filan olmuyor.. nekadar düşünmüyecem bu ay desekte hep duruyor orda aslında..olmadı yine olmadı.. geldi yine kırmızılar.. 1 ay daha bekle olur inşallah diyoruz.. yine olmuyor ben 12 aydır aynı duyguları tekrar tekrar yaşıyorum.. ve yoruluyorum.. kırmızılar geldiği ilk gün ağlıyor sonra rahatlıyorum.. gelecek aya odaklanıyorum.. şu an kırmızılara büründüm halbuki bu ay çok umutlanmıştım kendimi dinlediğimde farklı değişimler gördüm o yüzden sanırım.. bugün klomene başladım.. ve artık kendimi dinlemeyecem...nasip artık..
yok canım o da değil... duvarlarımız kalın normal gürültüler (neysekisizin duvarlar çok ince ve çok ses geçiriyo canım anlaşılan :26::26: oda fena yaa
ayyyyy canım aşkım benim sevinççim ne demmeeeeeeeeeeekkkkkkSessa cim cok tesekkur ederim cok dusuncelisin hayatim buzlugu dondurucuya yerlestirdim bozulacak gibi olanlari komsuya verdik saolsun sende saol
bozuk bise yimedim hayatiiim
ayyyyy canım aşkım benim sevinççim ne demmeeeeeeeeeeekkkkkktekrar geçmiş olsun dileklerimi sunar gözlerinden öperim
kızlar kesin zehirlenmiş bu
Aysemmmm uzulme canim mubarek gunlerde hakkimizda hayirlisi zaman ve sabirr..
ya bu eroşa noldu kızlar çok merak ediyorum kaç gündür ses seda yok:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?