sevınc
geldım tutkal takımı yapıyodum bıtanesı kalmısda onu tamamlıyodum yoksa anamın yanın kk gırebılıyom
aksama ne yimek var
ben corba
firinda tava (etli patlican)
pirinc pilavi
cacik
ayran...
seftali ve kavun
cay
dondurma
o da şimdi merak içindedir canım yaaa..hayırlısıyla inşallah hamiştirewet ustelik bugun bat insan haber eder yaaa
Kozleyipte koyuyom cnm bu karniyarik icin cok guzel oluyor tarif alabilirim ozele yazarsan arada kaynamasin
ben cok severim kis hazirliklarini sirf bunun icin dondurucu aldim
aksama ne yimek var
ben corba
firinda tava (etli patlican)
pirinc pilavi
cacik
ayran...
seftali ve kavun
cay
dondurma
Hosgeldin hayatim
kiz face aksamki yimeemi koydum gordunmu
sen anca pide ye
tatlım benim misafirim var
domatesli arpa şehriye çorbası
pirinç pilavı
salata
yoğurtlu yeşil fasulye
etli nohutlu bamya yemeği
baklava
tatlım ben patlıcanları közleyip dondurucuya atıyorum çok güzel oluyo ben kızartma koymuyoum dondurucuya bi zamanlar kanser yapıyo diye duydum diye yapmıyorum patlıcanları dolmalık güveçlik kızartmalık kurutuyorum ben öylede çok güzel oluyo biberleride kuruturum kurutmalıkları daha çok seviyorum
Sessa
canim patlicanlari pijamali soyuyorsun
kupten biraz buyukce dogra tuzlu suya
tepsiye bolca sarimsak
sogan yesil biber
Bolca domates dogra
kusbasi etleride koy
sudan patlicanlari al
tepsiye koy
tuz pul biber sivi yag ekle
iyice karistir odun firininda pisecek
Belinay bari bir corba yapaydin annem
sutlaci sogutup uzerine muz dilimlede ye
super oluyooooo
fırında tava nasıl oluyor ya:44:
fırında mı tava mı?
tarifini ver bakalım
o da şimdi merak içindedir canım yaaa..hayırlısıyla inşallah hamiştir
Odun firininda pisiyoo bide sicak pideyle yeniyoooosevınc bunu bıgun deneyım cok guzel goruyku yo
mercımek corbasıyazmayı unutmusum corbasız olar mı hec
canım baya erken yapmışsın sen ondan öyle olmuş olabilir varsada bişii anca kanda bell olur şuan sabredemeyeceksen kanda baktır mutlakaa yoksada adetin geçsin öyle tekrarla testiben adetimden 5 gün sonra yapmıştım net çıkmıştı iknci çizgim doooğru hastaneye kana baktırmaya gitmiştik sabah sabah inşallah her şey gönlünce olurda hamilesindir sende canım ama sana tavsiyem çok sabırsız olma düşünmemeye çalış ilk zamanlarda bende öyleydim bekledikçe gelmiyodu ama bebişim kafan rahat olcak en önemlisi [/QU
bu kafa rahat filan olmuyor.. nekadar düşünmüyecem bu ay desekte hep duruyor orda aslında..olmadı yine olmadı.. geldi yine kırmızılar.. 1 ay daha bekle olur inşallah diyoruz.. yine olmuyor ben 12 aydır aynı duyguları tekrar tekrar yaşıyorum.. ve yoruluyorum.. kırmızılar geldiği ilk gün ağlıyor sonra rahatlıyorum.. gelecek aya odaklanıyorum.. şu an kırmızılara büründüm halbuki bu ay çok umutlanmıştım kendimi dinlediğimde farklı değişimler gördüm o yüzden sanırım.. bugün klomene başladım.. ve artık kendimi dinlemeyecem...nasip artık..
ya canım benim bende 14 aylık evliyim tam 1 yılın sonunda hamile kalabildim anca bende ilk zamanlar ha geldi ha gelecek bebğim diye bekledim durdum sonra doktoruma göründüm hemen polikistik olduğumu öğrendim ve tedaviye başldım biissürü ilaç kullandım en son çözüm klomen+glukofende bulduk bi 5 ay falan kullandım bunları sonuç alamayınca bu seferde soğan suyunu denedim adetiml beraber başladım ve 14 15 gün içmeye çalıştım tabi taşınma telaşından 12 gün anca içebildim ilaçlarımı bile düzgün içememiştim bak o ay sonra taşındık yerleştik faan memlekete gitmiştim geç yumurtladığımı bildiğim için yumurtlama zamanımda doktora yumurta takibine gittim birde ne göreyim kistlerim küçülmüş sağ yumurtam 20 milim büyümüş bende hemen çatlatma iğnesi istedim ve ogün vuruldum ve 20.günümdede bebeğimin yolculuğu başlamış oldu darısı hepinizin başına inşallah aa kendini böyleyıpratarak umudu keserek olmaz bu işler bebek fikrini kafandan atacaksın öncelikle bak bana taşınmadan aklıma bile getirmemiştim bebişi ve sonndada başardım sende tedaviye başlamışsın işte ne güzel bi kaç ay sabret tedavinin sonuç vermesini bekle en kısa zamanda gelecektir bebişin naılsa çokta öyle bi sorunun yoksaburdaki doktorum inanamadı 1 yıllık evlisin ve 1 yılda hamile kalbildin ha ne güzel dedi bnde soğan suyu sayesinde didim rahatsızlığın ne neden olmuyo bilmiyorum ama küçük zararsızda olsa kistlein varsa sende dene bence soğan suyunu muhakkak
yok canım o da değil... duvarlarımız kalın normal gürültüler (neyseki) pek duyulmaz
sebebi bence şu; bizim apartmanda yeni evli kimse yok.. ne alaka diceksin:44:
çamaşır makinaları hep eski.. çok gürültü yapan cinslerden..
benim ki bile eşimin bekarlığından kalma düşün 7 yıldır evliyiz.. öncesinde o da bi 7-8 yıl kullanmıştır..
en azından 15 yıllık makina belki daha eski..
alt komşum, üst komşum hep böyle.. sanırım o yüzden çok gürültü çıkarıyorlar..
hele bazen çok yüksek devirde içinde çok çamaşır olunca üstündeki sabunluk, şişeler falan geziniyor makinanın üstünde düşün
Odun firininda pisiyoo bide sicak pideyle yeniyoooo
Olmazzz corba sartt kiz gecenki patlican kebebindanda yapacaktin yapmadin
tembellesiyonmu yoksa pideci kari dunde gittin kuruyu yidin
Hosgeldin hayatim
kiz face aksamki yimeemi koydum gordunmu
sen anca pide ye
ya canım benim bende 14 aylık evliyim tam 1 yılın sonunda hamile kalabildim anca bende ilk zamanlar ha geldi ha gelecek bebğim diye bekledim durdum sonra doktoruma göründüm hemen polikistik olduğumu öğrendim ve tedaviye başldım biissürü ilaç kullandım en son çözüm klomen+glukofende bulduk bi 5 ay falan kullandım bunları sonuç alamayınca bu seferde soğan suyunu denedim adetiml beraber başladım ve 14 15 gün içmeye çalıştım tabi taşınma telaşından 12 gün anca içebildim ilaçlarımı bile düzgün içememiştim bak o ay sonra taşındık yerleştik faan memlekete gitmiştim geç yumurtladığımı bildiğim için yumurtlama zamanımda doktora yumurta takibine gittim birde ne göreyim kistlerim küçülmüş sağ yumurtam 20 milim büyümüş bende hemen çatlatma iğnesi istedim ve ogün vuruldum ve 20.günümdede bebeğimin yolculuğu başlamış oldu darısı hepinizin başına inşallah aa kendini böyleyıpratarak umudu keserek olmaz bu işler bebek fikrini kafandan atacaksın öncelikle bak bana taşınmadan aklıma bile getirmemiştim bebişi ve sonndada başardım sende tedaviye başlamışsın işte ne güzel bi kaç ay sabret tedavinin sonuç vermesini bekle en kısa zamanda gelecektir bebişin naılsa çokta öyle bi sorunun yoksaburdaki doktorum inanamadı 1 yıllık evlisin ve 1 yılda hamile kalbildin ha ne güzel dedi bnde soğan suyu sayesinde didim rahatsızlığın ne neden olmuyo bilmiyorum ama küçük zararsızda olsa kistlein varsa sende dene bence soğan suyunu muhakkak
kız pekiii nerden anladın gecikmenmi olduda şüphelendin yoksa başka belirtilermi oldu yada üstünemi gördünnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?