bengisu87 dün seni hamileliğiden dolayı tebrik etmiştim ama görmemişsin bile
kız pekiii nerden anladın gecikmenmi olduda şüphelendin yoksa başka belirtilermi oldu yada üstünemi gördünnnnn
zaten bu ay yumurtamın geliştiğini şansımın yüksek olduğunu bildiğim için içime doğuyodu biraz biraz yumurtlamamdan 1 hafta sonra falan yanmayaya başladım ben durduk yere falan terliyodum bazen özellikled geceleri sıcakta uyumakta zorlanıyodum sonra idrarda göstermeye balkadı kendini koyu renkli kokulu falan oluyodu geçmiyoduda pek neyse ramazanın ilk günü adet günümdü belki gelmez diye oruç tutmuştum ama nasıl susuzluktan öldüm o gün anlatamm akşama doğru canım bi dondurma istdi anlatamam yaa uyuyum diye yattıydım uyuyamadım gitmiyo dondurma aklımdan artıkın o sıcakta taa çarşıya kadar gittim aldımda iftardan sonra yidiydim artıkın naapayım bide kokuya hassasiyet başladıydı ha bu arada adet öneminde bana bi sancı giriyodu kısa süreli ama hareket bile edemiyodum adet dönemim bitene kadar böyle şiddetli ve çok kısa süreli sancılarım ara ara olu sonra azaldı tabi gittikçe şimdi o kadar girmiyo savaşıyodu demekki yavrucuğum içimde adetime karşıtahmin ettiydim zaten ama genede bekledim 5 gün falan test yapmak için geç yumurtladım çıkmazsa hayal kırıklığına uğramayım diye acle etmedim tee 38.günümde öğrendim o yüzden tahmin ediyodum zaten bana çokta sürpriz olmadı ama yaşdığım mutluluğu tarif edemem zaten
yeni değişiklikleri görmemiştim ben ayyyyy ne güzel olmuş öyle pembeli mavili:)Sevgili arkadaşlar; hamile kalabilmek için verdiğimiz uğraşlarda bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
KİRAZEROŞ (topiğin temizlik annesi): 25 yaşında, 7 yıllık evli, ev hatunu, kocası mükemmel, kayınannesi bir harika, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti,incili hatun...♥ ♥ ♥
BASAKSS: 25 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, yumurtlayamıyordu, 3 kez klomen tedavisi gördü sonuç alamadı, tedaviye ara verdikten sonra doğal yolla hamile kaldı, oğlumuz yolda... ♥ ♥ ♥
MOOD: 26 yaşında, 1.5 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor, belli bir problemi yok...♥ ♥ ♥
BELİNAYSU: 21 yaşında, 2 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...♥ ♥ ♥
YEŞİL33: 27 yaşında, 3.5 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharıdan sonra hamile kaldı, oğlumuz yolda... ♥ ♥ ♥
NAZEMİR:36 yaşında, 14.5 yıldır resmi 7.5 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, bir aşılama denemesi var, o da bizden yani yumurtlayamıyor...♥ ♥ ♥
YETEEER:36 yaşında,8.5 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4.5 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi, şu an uzun hamilelik yolculuğu bitti, topiğimizin ilk bebeği olan Ahmet bebeği kucağına aldı...♥ ♥ ♥
SARA_28:37 yaşında 4 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı, bir de olumsuz tüp bebek denemesi var...♥ ♥ ♥
SERAY0307:29 yaşında, 1.5 yıllık evlı, ev hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, kanda pıhtılaşma sorunu var, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...♥ ♥ ♥
DOLUNAY:32 yasında, ıs hatunu, 2 yıldır calısma yapıyordu, belli bir sorunu yok, çalışmalara sağlam bir adam bulana kadar ara verdi...
HURR:32 yaşında, 12.5 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bıraktıktan bir süre sonra hamile kaldı...
NİKOLAY:27 yaşında, 2011 temmuzda evlendi, iş hatunu, 4 ay sonra hamile kaldı,oğlumuzyolda... ♥ ♥ ♥
BENGİSU: 24 yaşında, 1 yıllık evli, henüz taze gelin ve ev hatunu, evlendiğinden beri çalışmalar yapıyorlardı, incili hatun kendisi, bi kaç kez klomen tedavisi gördü fakat yumoşları büyümedi, soğan kürü sayesinde bu kez klomen yumoşlarını büyüttü + çatlatma iğnesiyle hamile kaldı...♥ ♥ ♥
KSEL:32 yaşında, 4 yıllık evli, iş hatunu, 2011 mayıs tan bu yana çalışmalar yapıyor, yumurutlayabiliyor fakat yollar engelli süpermenlerin sayısı ve hızı yetersizdi, topiğimiz ona uğurlu gelmiş olmalı ki katılır katılmaz preseed jeli ile hamile kaldı, kızımız yolda... ♥ ♥ ♥
DUMAN85:26 yaşında, resmi olarak 1.5 yıllık aktif olarakta 1 yıllık evli, iş hatunu, 1 yılda 3 kez düşük yaptı, kan pıhtılaşması sorunu ile uğraşıyordu ve 3-5 yıl içerisinde menopoz tehlikesi vardı ama doğal yolla hamile kaldı, kızımız yolda... ♥ ♥ ♥
HACER_31:32 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, bir düşük olayı var, ocak 2012 de myomdan ameliyat oldu, bi süre sonra doğal yolla hamile kaldı...♥ ♥ ♥
SEVİNC007:33 yaşında, 6 yıllık evli, oğluna kocasının adını verecek kadar aşık bi kadın, ev hatunu, 5,5 yaşında bir oğlu var, ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük olayı yaşadı, kanda pıhtılaşma sorunu var...♥ ♥ ♥
HADİSKO:25 yaşında, 3.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 yıldır bebek çalışmaları yapıyor...♥ ♥ ♥
BEGUMSAVCI: 23 yaşında, 1 yıllık evli, ev hatunu, bebişi olmaması için tıpta bi nedeni yok doktorlar pskolojik diyor...
PASAM3405: 32 yaşında, 11 yıllık evli, ev hatunu, 20 haftalık bir bebeğini düşükle kaybetti, 7 yıl sonra 18 haftalık bebeğini de kaybetti, 1 sene önce 18 haftalık bir bebeğini daha kaybetti, kan pıhtılaşması var, pko var, rahim ağzı açıklığı var, şu an diyette 75 kiloya düşerse , inşallah şansı yükselecek...♥ ♥ ♥
BEYDAĞLI: 33 yaşında, 15 yıllık evli, ev hatunu,7 tane düşüğü var, kan pıhtılaşması,ve Anti Kardiopilin M ve G diye sorunları var, şu an korunma sürecinde...♥ ♥ ♥
SESSA: 36 yaşında, ev hatunui 7 yıllık evli, ilk 5 yıl korundu, 2 yıldır da bebek çalışmaları yapıyor...♥ ♥ ♥
MLXY: 37 yaşında, 12 yıllık evli, yarı zamanlı ev hatunu, 4 yıldır bebek çalışmaları yapıyor, kalitesiz yumurtlama sorunu var, 4 kez başarısız tüp bebek denemesi var...♥ ♥ ♥
VİLMA: 30 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, harika bir eş ailesine sahip, tıkır tıkır yumurtluyor, prolaktin ve troid sorunu vardı onlar için tedavi oldu, hamile kalmayı hızlandırmak için şimdilik klomen tedavisi görüyor... ♥ ♥ ♥
CAKMAPOLYY: 24 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, 1 yıldır bebek için tedavi görüyor, incili hatun... Not: Kocişine hastalıklı bir şekilde aşık ♥ ♥ ♥
paşam: 18 ağustos :97:
mlxy: 25 ağustos :97:
beydağlı: 27 ağustos :97:
sevinç007: 28 ağustos :97:
mood: 30 ağustos :97:
cakmapolyy: 4 eylül :97:
vilma: 1 eylül :97:
belinaysu: 7 eylül :97:
Kendisi bizzat bilumum deterjan ve temizlik ürünlerini deneme-yanılma yöntemi ile kullanmış,
faydalanmamız için temizlik adına bi ton bilgiye sahip olmuştur...Bilginize...
valla ben 4 kez yaşadım o kan testi sonucunu almayı hepsinde de hoplaya zıplaya çıktım hastaneden:) senin sevincin nasıl tavan yapmıştır tahmin edebiliyorum cnm...çook büyük mutluluk Allah herkese yaşatsın inş.tabii devamını da görmeyi nasip etsinzaten bu ay yumurtamın geliştiğini şansımın yüksek olduğunu bildiğim için içime doğuyodu biraz biraz yumurtlamamdan 1 hafta sonra falan yanmayaya başladım ben durduk yere falan terliyodum bazen özellikled geceleri sıcakta uyumakta zorlanıyodum sonra idrarda göstermeye balkadı kendini koyu renkli kokulu falan oluyodu geçmiyoduda pek neyse ramazanın ilk günü adet günümdü belki gelmez diye oruç tutmuştum ama nasıl susuzluktan öldüm o gün anlatamm akşama doğru canım bi dondurma istdi anlatamam yaa uyuyum diye yattıydım uyuyamadım gitmiyo dondurma aklımdan artıkın o sıcakta taa çarşıya kadar gittim aldımda iftardan sonra yidiydim artıkın naapayım bide kokuya hassasiyet başladıydı ha bu arada adet öneminde bana bi sancı giriyodu kısa süreli ama hareket bile edemiyodum adet dönemim bitene kadar böyle şiddetli ve çok kısa süreli sancılarım ara ara olu sonra azaldı tabi gittikçe şimdi o kadar girmiyo savaşıyodu demekki yavrucuğum içimde adetime karşıtahmin ettiydim zaten ama genede bekledim 5 gün falan test yapmak için geç yumurtladım çıkmazsa hayal kırıklığına uğramayım diye acle etmedim tee 38.günümde öğrendim o yüzden tahmin ediyodum zaten bana çokta sürpriz olmadı ama yaşdığım mutluluğu tarif edemem zaten
Kari lahmacum pide firini yokmu oraya saliyom 1 tl ye pisiriyolarcanım kıymam yoktu onda yapmadım kı ne var ben cok zeverım kuurfasulyeyı
ben odun fırını nerden bulayımmm zatı fırınım kotuu
kocam halın taksıdı bıtınce alacak ama odun degıl akıllı fırın
Bende 2 defa tebrik ettim onuda gormedibengisu87 dün seni hamileliğiden dolayı tebrik etmiştim ama görmemişsin bile
yuvarlak alimunyum tepsiye koyuyom bol domates girdigi icin suya gerek yok ben yinede elimle serpistiriyomkız odun fırınını nerde buluyonda pişiriyon ekmek fırınınamı yolluyon pişsin diye bende öyle tepsi yok yaa borcam var odun fırınında mahfolur ooo bide üstünü neyle kapatıyon sen onun ha bide hiç su koymuyonmu içine bide fırında kaç saat pişiyoo :26: bi ara deniycem bende
yeni değişiklikleri görmemiştim ben ayyyyy ne güzel olmuş öyle pembeli mavili:)
seviiiinnnççç napıyosun orda?? Hadi benim kıza isim bulalım:)
yeni değişiklikleri görmemiştim ben ayyyyy ne güzel olmuş öyle pembeli mavili:)
zümran koy bebem netten bak anlamına
Ben kıızm olurda ömür koyucam işşallah oglum olursada umud cihatt
cok acıktımmm:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
iyi olduğuna sewindim canım...
aynennnnnn
Canim ben oyle yeni sosyete isimlerinden hoslaniyom herkes ayni ismi koyuyor sonra ben hep klasik isim taraftariyimseviiiinnnççç napıyosun orda?? hadi benim kıza isim bulalım:)
cok acıktımmm:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
ay canım benim ada zeynep koysana ben kızım olaydı koyacaktımseviiiinnnççç napıyosun orda?? Hadi benim kıza isim bulalım:)
ay canım benim ada zeynep koysana ben kızım olaydı koyacaktım
canım sana özel mesaj attım gelmedimi geldimi:44::44::44:canım çok şükü riyiyim iyide olucamkızlar bugün iftara misafirlerim var sonra görüşrüz sabahtan beri evde koşuturmaca yapıyom bugün yattıgım tyeri bilmem gene döktürdüm yemeklri bir salata pilav salata kaldı ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?