Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengisu87 dün seni hamileliğiden dolayı tebrik etmiştim ama görmemişsin bile

hadi yaa görmemişim kusuruma bakma yaa :26: e bu karılaa çok çeneli 1 saat girme biissürü sayfa ilerliyo e geçmişede bakamıyon her zaman 30 sayfa falan okuması zor oluyo özüy dilerim görememişim çokteşekkür ederim bu aradada sağolasın sara ablacım

yeni değişiklikleri görmemiştim ben ayyyyy ne güzel olmuş öyle pembeli mavili:)

Son düzenleme:

Kari lahmacum pide firini yokmu oraya saliyom 1 tl ye pisiriyolar
bengisu87 dün seni hamileliğiden dolayı tebrik etmiştim ama görmemişsin bile
Bende 2 defa tebrik ettim onuda gormedi
yuvarlak alimunyum tepsiye koyuyom bol domates girdigi icin suya gerek yok ben yinede elimle serpistiriyom
ustu acik pisiyor pide firinlari pisiriyo odun atesinde
yeni değişiklikleri görmemiştim ben ayyyyy ne güzel olmuş öyle pembeli mavili:)

Hee ben fikri verdim

zümran koy bebem netten bak anlamına
Ben kıızm olurda ömür koyucam işşallah oglum olursada umud cihatt

bakarım anlamına cnm seçenek arıyorum aralarından güzellerini seçicem en son eliycem..öyle çok enteresan ismlere gerek de yok yanii bakıcam artık..

iyi olduğuna sewindim canım...

canım sana özel mesaj attım gelmedimi geldimi:44::44::44:canım çok şükü riyiyim iyide olucam kızlar bugün iftara misafirlerim var sonra görüşrüz sabahtan beri evde koşuturmaca yapıyom bugün yattıgım tyeri bilmem gene döktürdüm yemeklri bir salata pilav salata kaldı ben kaçtım

seviiiinnnççç napıyosun orda?? hadi benim kıza isim bulalım:)
Canim ben oyle yeni sosyete isimlerinden hoslaniyom herkes ayni ismi koyuyor sonra ben hep klasik isim taraftariyim
kizim olsaydi begum koymayi istiyordum..
cok acıktımmm:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

:125::125: bende kocis yimee goturdu belos emanet buzdolabimda geldi iftari acip hemen
camiye ucmaliyim yoksa yer bulamam bugun tesbih namazi kilinacak
Allahim kabul eylesin..

slz kızlar nbr hayırlı kandıller. benım moralım bozuk. bugun doktora gıttım. onuncu gunumde 12mmlık ıkı umurtam vardı. bugun ondörduncu gunum yumurtalarımdan bırı buyumemış bırıde 17-18 mm felan dedı doktor. batında yıne sıvı var tedavıye ılk başladığımda vardı sonra gectı yıne oluşmuş. doktor gene gun asırı ılışkı verdı ama bende arpa tanesı kadar umıt kalmadı bu ay.. heray uzulduğumden olsa gerek bılemıyorum cok karamsarım. gecen ay adetın 12 gunu felan 22cmdı yumurtam. catlamayacak bu ay cok bellı hıç bu kadar gec guunde bukadar kucuk cıkmadı yumurtam. bu ay sondu zaten tedavıyı felan bırakıyorum. bunyem daha fazla kaldırmıycak. doktorda bugun benı gorunce anladı zaten sıkıldın sanırım dedı sabır ısı dedı. sıkıldım dedım olursa olur olmazsa olmaz butun hayatımı mahvedıyo bu durum benım. artık ıstemıyom bebek felan

yooo bana mesaj gelmedi canım...ellerine sağlık kolay gelsin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…