Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım üzlme ne olur hiç belli olmaz bakarsın en ümitsiz olduğun zaman gelir bebeğin

Hosgeldin hayatim
kiz face aksamki yimeemi koydum gordunmu
sen anca pide ye
buraya koyda bende göreyim benim başım kelmi yaa face im yok diyee,olan var olmayan var iyiki bir face niz var hee
turşu falan çok istemiş canın kız hamile falan olmayasın

yok kız bu benim hamile olmayan halim turşuya her zaman ağzım sulanır...nasılsın canım??

aaa bu mubarek gecede hic begenmedim yazdiklarini hemen unut bu dusunceleri
Rabbimden iste canim o ki meryem anaya cocuk vermis ol desin yetrr
umutsuz olmak yok bugun oyle mubarek geceki Rabbim el acan herkesin duasini kabul edecek
lutfen hic yakismadi bu

buraya koyda bende göreyim benim başım kelmi yaa face im yok diyee,olan var olmayan var iyiki bir face niz var hee

yok kız bu benim hamile olmayan halim turşuya her zaman ağzım sulanır...nasılsın canım??

Tamam kuzum topraaam Rabbim ne muradin varsa versin yuzunu guldursun
hayirlisiyla kucagini doldursun dua edecem bugun hayatim

Tamam kuzum topraaam Rabbim ne muradin varsa versin yuzunu guldursun
hayirlisiyla kucagini doldursun dua edecem bugun hayatim

ayyy canım benim RABBİM seninde yüzünü güldürsün...ALLAH kabul etsin inşaallah ne olur sewinc annemede dua et olurmu,sağol kuzum seviyorum seni...bende dualar edicem hepinizide katıcam..şimdi çıkıyorum kuzum eşim gelmek üzere

ol dese olcak ta demıyo işte.. kendımı daha fazla kandıramam... senelerdır cocuk sahıbı olamayan ınsanlar var etrafımda.. onlar gıbı her ay ha oldu hal olcak yapamam ben öle psikolojım kaldırmaz malesef oakdar guclu ınsan değilim.. umıtle bekleyıp her ay husrana uğramak ıstemyorum.. belk kızacak allah bana ama artık bu konuda umıdımı daha fazla canlı tutamam tutmakta ıstemıyorum.. gelırse gelsın buyursun hoşgelsın ama eğer olmayacaksa kı kabul etmesekte böle bır ıhtımal var gercekcı olalım, işte ozaman hayatımı mahvedemem.. edıyorum cunkusaplantı oldu artık bu bebek olayı bende... canımı acıtıyor.. cınsel hayatımı mahvettı zaten.. ınsan hıç ıcınden gelmedığı halde ılışkıye gırermı.. gun asırıymı pekk vajınam yara oldu be nerdeyse.. ıstemıyorum sırf cocuk ıocın ılışkıye gırmek .. cocuk ıcınmış... bı cocuk daha olmadan benım hayatımın ıcıne böyle edemez.. daha sımdıden hayatımı o programlayamaz.. benden bu kadar canı ısterse ıstedığı zaman gelır.. tabı benım canım esımı ıstedığımde denk gelırse.. acıkcası ben öle zok azgın bırı değilim. esımde zaten yoğun calışıyo.. neyse bayanlar bugun mubarek gun sıze rastgele benden bu kadar.. cocuk ıstemedığım zamankı hayatımı gerı almanın vaktı geldı.. ne zaman olacağı bellı değil olacakmı bellı değil, belk kaldı uc bes gunluk omrum onuda böyle tuketemem.. hepinizin sansı acık olsun

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun
Bu gece Kadir gecesi Edilen dualar, yapılan tövbeler kabul olurmuş
Bu gece bundan sonra peşpeşe gelecek bir dizi kandillerin; Miraç ve Beraat kandillerinin, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının’da habercisidir Bu sebepledir ki Kadir Gecesin’de manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır
Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu geceKadir gecen mübarek olsun
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin
“Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” HADİS’İ ŞERİF”
Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorumKadir geceniz mubarek olsun
Yeni Kadir Gecesi Mesajları – Kadir Gecesinle İlgili Mesajlar 2010
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Kadir kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun
Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul Kadir Geceniz mubarek olsun
Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Kadir Gecen mubarek olsun
Ellerin duaya uzandigi, sinelerin dostlara açildigi, gözlerin masumiyet aradigi bu mubarek günde tum dualariniz kabul olmasi dilegiyle iyi kandiller
Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardir Hacdan döner gibi, Beraat’tan iner gibi gel gelBekliyoruz yillardirKadir Geceniz mübarek olsun
Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle Nice kandiller
Kalpler vardir ,sevgiyi yasatmak için,Insanlar vardir, dostlugu paylasmak için,Mubarek günler vardir, Beraberce kutlamak için
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Gün vardir, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e Hayirli kandiller

Son düzenleme:
Benle ne alakasi var kabuslarin vakti geldi

yatakta takla atiyom halen
kari bayramdan sonra angarada ne isin var koca gobusunlen
dr sordunmu yolculuk yapabilirmiyim diye
insallah izin vermez
sormadım:101:inşallah verir sende bensiz kalırsın 1 ay daha
tebrübeli hatunlar ayrıntılı ultrsonu yaptırdınızmı ?? bu sene yaptıranlar kaça yaptırdınız bi deyin bana bakimm... bi tane ayarladım da 530 tl diyo çok kazık bunlar yaaaaaa

kari sigortasizmi calisiyon
EE150 dusecekmis oda normal ne bizi telaslandiriyon
ay vallahi telaşlandırdı ha 530tlyi bizden toplıycak sandım

neyseki 150tl

dumancımmm 1saat inceleme için pek biişi sayılamz bebişe değerrrrr

Yaa o dediğin alimunyumları biliyorumda onlar sağlıklı diilmiş hiç iştee ama genede mecbur onda deniycez naapalm bu arada niye üstü açık niye folyoyla yağlı kağıtla falan kapatmıyonki üstü kül falan olmasın sakın sonra bide görüp canları ister yaa fırındakilerin falan :26: bizim burda bedava yaa fırına yollamak

bende değişik işimleri seviyom yaa kızım olursa belkim bengisu ecrin tuana belis vs. koyarım yaa ama begüm ismide hoş koy bence erkeğe isim bulamıyom ben ama yaa oğuz var berk var üff isimde çok zorlancam belli neyse önce cinsiyet belli olsunda ona göre bakem bari :26:

sağol cnm şeker sonucum iyi çıktıda ona sevindim
ben fark ediyorum annem sen sıkma cnını sevinç nasılda tırtıklıyor seni kenardan kenardan

ben olsam bööle yapamaz seni yalnzı buluyor

Insan gelir topicinin karilarinin kadir gecesini mubarek eder dertlerini dinler
sorunlarini cozer

kız int borcundan kapanmışdaha şimdi açtırdık

sabaktan beri sağı solu tırmaladım hiç iş yapmadım kkya giremediğimbi kaç saat çok zorlu bi s üreçti

Tüm hatunlarımızın Kadir gecesi mübarek olsun

her zaman ettiğim dualarıma bugünde devam edip sizler için dua edicem

gönlünüz ferah olsun.

mü'minin mü'mine duası makbuldür

o yüzden bribirimize ettiğimiz dualar çok kıymetli

ah canım benim yaa niye öyle söylüyon helede bu mübarek günde bak gönül kapın falan açık olur kabul olur falan aman aman allah korusun sen dua et bence bu gece bol bol bi namaz kıl için bi ferahlasın sonrada bolca dua et inşallah en kısa zamanda gelecektir canım yaa bebişiiin içini rahat tut bak normalde ne güzel büyüyormuşta yumoşların peki niye olmadı hiç çatlamadılarmı nooldu çatlatma iğnesi kullandınmı peki hiç? bak benim ilk defa 20 milimi bulmuştu çatlatma iğnesiyle anca çatladıydı bence ümidini kesme canım yaa bak benimde kullanmadığım ilaç içmediğim şey kalmadıydı ama sonunda rabbim dualarımı duydu bence sende bu mübarek gecede allaha sığın bolca dua et canım

sevinç sana bişi diycem beni rahatlat

kaynoş kocama dimişki: başak beni hiç iftara çağırmadı demiş

kocamda yarın annemi iftara alak dedi

bende dedimki: bana da eve taşınırken kims e yardım etmedi ama ben onlar gibi lafını etmiyorumdedim

sonrada dedimki: ama başka kimse gelmesin dedim

börülceyi kastettim

off sevinç ben çok kötüyüm yaaaslında beni bööle yapıyolar

sinir oluyorum hepsine özellikle börülceye tüylerim dikendiken oluyo

gelmesinler bana

Allah rızası için oruçluyu doyurmak sevap olduğundan dolayı zevkle alırım iftara kaynoşu

ama kocamöın ailesi söz konusu olunca tartışıyoruz hemen açıyorum dikenlerimi

anlıyomusun beni:26:

şimdi beni rahatlat hatta iftara sende gel yalnız kaynoş olmasın

Son düzenleme:
bengicim slm annem sanada selam vereyim ben çıkıyom namaz kılcaz kocişle dua ediyim size

sevinç karısına da

öff sinirlerim bozuldu mübarek akşam

ya ben gidipte kocama

senin anan böyle yaptı senin anan şööle yaptı , demiyorum

kadın hemen neye alındıysa söölüyo

kendini zorlşa davet ettiriyo

davet edilmiyosan sus otur

:84::84::88::88::100::100::100::99::99::99::113::113::113::113::117::117::117::113::113::105::120::120::120::120::105::113::113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…