slz kızlar nbr hayırlı kandıller. benım moralım bozuk. bugun doktora gıttım. onuncu gunumde 12mmlık ıkı umurtam vardı. bugun ondörduncu gunum yumurtalarımdan bırı buyumemış bırıde 17-18 mm felan dedı doktor. batında yıne sıvı var tedavıye ılk başladığımda vardı sonra gectı yıne oluşmuş. doktor gene gun asırı ılışkı verdı ama bende arpa tanesı kadar umıt kalmadı bu ay.. heray uzulduğumden olsa gerek bılemıyorum cok karamsarım. gecen ay adetın 12 gunu felan 22cmdı yumurtam. catlamayacak bu ay cok bellı hıç bu kadar gec guunde bukadar kucuk cıkmadı yumurtam. bu ay sondu zaten tedavıyı felan bırakıyorum. bunyem daha fazla kaldırmıycak. doktorda bugun benı gorunce anladı zaten sıkıldın sanırım dedı sabır ısı dedı. sıkıldım dedım olursa olur olmazsa olmaz butun hayatımı mahvedıyo bu durum benım. artık ıstemıyom bebek felan
buraya koyda bende göreyim benim başım kelmi yaa face im yok diyee,olan var olmayan var iyiki bir face niz var heeHosgeldin hayatim
kiz face aksamki yimeemi koydum gordunmu
sen anca pide ye
turşu falan çok istemiş canın kız hamile falan olmayasın
slz kızlar nbr hayırlı kandıller. benım moralım bozuk. bugun doktora gıttım. onuncu gunumde 12mmlık ıkı umurtam vardı. bugun ondörduncu gunum yumurtalarımdan bırı buyumemış bırıde 17-18 mm felan dedı doktor. batında yıne sıvı var tedavıye ılk başladığımda vardı sonra gectı yıne oluşmuş. doktor gene gun asırı ılışkı verdı ama bende arpa tanesı kadar umıt kalmadı bu ay.. heray uzulduğumden olsa gerek bılemıyorum cok karamsarım. gecen ay adetın 12 gunu felan 22cmdı yumurtam. catlamayacak bu ay cok bellı hıç bu kadar gec guunde bukadar kucuk cıkmadı yumurtam. bu ay sondu zaten tedavıyı felan bırakıyorum. bunyem daha fazla kaldırmıycak. doktorda bugun benı gorunce anladı zaten sıkıldın sanırım dedı sabır ısı dedı. sıkıldım dedım olursa olur olmazsa olmaz butun hayatımı mahvedıyo bu durum benım. artık ıstemıyom bebek felan
buraya koyda bende göreyim benim başım kelmi yaa face im yok diyee,olan var olmayan var iyiki bir face niz var hee
yok kız bu benim hamile olmayan halim turşuya her zaman ağzım sulanır...nasılsın canım??
Tamam kuzum topraaam Rabbim ne muradin varsa versin yuzunu guldursun
hayirlisiyla kucagini doldursun dua edecem bugun hayatim
aaa bu mubarek gecede hic begenmedim yazdiklarini hemen unut bu dusunceleri
Rabbimden iste canim o ki meryem anaya cocuk vermis ol desin yetrr
umutsuz olmak yok bugun oyle mubarek geceki Rabbim el acan herkesin duasini kabul edecek
lutfen hic yakismadi bu
sormadım:101:inşallah verirBenle ne alakasi var kabuslarin vakti geldi
yatakta takla atiyom halen
kari bayramdan sonra angarada ne isin var koca gobusunlen
dr sordunmu yolculuk yapabilirmiyim diye
insallah izin vermez
tebrübeli hatunlar ayrıntılı ultrsonu yaptırdınızmı ?? bu sene yaptıranlar kaça yaptırdınız bi deyin bana bakimm... bi tane ayarladım da 530 tl diyo çok kazık bunlar yaaaaaa
ay vallahi telaşlandırdı hakari sigortasizmi calisiyon
EE150 dusecekmis oda normal ne bizi telaslandiriyon
ben gıdersem senınn adına bakayım gelınce cay ıcecez mı alnıacıklarda:44::44::44:
Kari lahmacum pide firini yokmu oraya saliyom 1 tl ye pisiriyolar
Bende 2 defa tebrik ettim onuda gormedi
yuvarlak alimunyum tepsiye koyuyom bol domates girdigi icin suya gerek yok ben yinede elimle serpistiriyom
ustu acik pisiyor pide firinlari pisiriyo odun atesinde
Hee ben fikri verdim
Canim ben oyle yeni sosyete isimlerinden hoslaniyom herkes ayni ismi koyuyor sonra ben hep klasik isim taraftariyim
kizim olsaydi begum koymayi istiyordum..
:125::125: bende kocis yimee goturdu belos emanet buzdolabimda geldi iftari acip hemen
camiye ucmaliyimyoksa yer bulamam bugun tesbih namazi kilinacak
Allahim kabul eylesin..
başakcım ne değerinden bahsettiğini bilmiyorum ama iyi bişey olmuş galiba..:44: tebrik ederim canım dana çıktığın için
ya bak görsün sevinç nasıl herkes farkediyor ne haksızlıklara uğradım başak sen yokken
gittik gece de çaya gene
:89::111::84:elimizde benzeyen bunlar var:44:
.... .... :99::113: biraz becerebildim mi:44:
yazdıklarımdan bazıları kaybolmuş tekrar yazdım :26:
hayır olsun başakcım tam da kadir gecesi bugün ne güzel
Insan gelir topicinin karilarinin kadir gecesini mubarek eder dertlerini dinler
sorunlarini cozer
ol dese olcak ta demıyo işte.. kendımı daha fazla kandıramam... senelerdır cocuk sahıbı olamayan ınsanlar var etrafımda.. onlar gıbı her ay ha oldu hal olcak yapamam ben öle psikolojım kaldırmaz malesef oakdar guclu ınsan değilim.. umıtle bekleyıp her ay husrana uğramak ıstemyorum.. belk kızacak allah bana ama artık bu konuda umıdımı daha fazla canlı tutamam tutmakta ıstemıyorum.. gelırse gelsın buyursun hoşgelsın ama eğer olmayacaksa kı kabul etmesekte böle bır ıhtımal var gercekcı olalım, işte ozaman hayatımı mahvedemem.. edıyorum cunkusaplantı oldu artık bu bebek olayı bende... canımı acıtıyor.. cınsel hayatımı mahvettı zaten.. ınsan hıç ıcınden gelmedığı halde ılışkıye gırermı.. gun asırıymı pekk vajınam yara oldu be nerdeyse.. ıstemıyorum sırf cocuk ıocın ılışkıye gırmek .. cocuk ıcınmış... bı cocuk daha olmadan benım hayatımın ıcıne böyle edemez.. daha sımdıden hayatımı o programlayamaz.. benden bu kadar canı ısterse ıstedığı zaman gelır.. tabı benım canım esımı ıstedığımde denk gelırse.. acıkcası ben öle zok azgın bırı değilim. esımde zaten yoğun calışıyo.. neyse bayanlar bugun mubarek gun sıze rastgele benden bu kadar.. cocuk ıstemedığım zamankı hayatımı gerı almanın vaktı geldı.. ne zaman olacağı bellı değil olacakmı bellı değil, belk kaldı uc bes gunluk omrum onuda böyle tuketemem.. hepinizin sansı acık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?