Pasacim saol hayatim ama ben 38 beden giyiyom yoksa beraber giyerdik
bugun cikip bakacaz ogluma aldik haa bide bayram sekeri alacazz
bize pek gelen olmaz kucukuz diye ama kocis bayram sekerimizi alirr
ben kusmetse gidecem memlekete
ben belgesel izliyorum biyandanda foruma bakıyorum...
Naapiyiniz garılaa
canım sakın üzlme yeni ay yeni umut,zamanı gelince gelecek mutlaka...
napalımm zaman öldürüyozz sennNaapiyiniz garılaa
inş benimkide iftarda gelmiş olur..inşallah öyle olur ama ben çok doldum herşeyden rahatsız oluyorum artık..belli etmemeye çalışıyorum hiçbişey yokmuş gibi daVranıyorum ama bukezde iki yüzlü gibi oluyorum..yoruldum..benimde eşim erken geliyomuş bugün,yakalamışken pazara sürüklücem yarın sıcakta gitmekten kurtulurum...aniden yok olabilirim..
kuzum sende canını fazla sıkma,inşaallah rahata erişirsin sende...
ne yapıyorsunuz vatandaşlar....
sevinc son hamlayle benim menünün tavuk kısmısı değişti etli domates sotesi yapıyorum,sen çarşıya gittinmi benim misafirim geldi...
Yaa bende ne yemek yapsam bilemiyoom dolapta tencerede kıymalı bi göveç gibim bi yemeğim vardı onu küçük cabalara koyup üstünede kaşar koyup onu ısıtim diyom fırında yanına ne çorbası yapsamki domates çorbası yapsam kociş pek sevmiyomuş dediğine göre ama yapsam ier heralde içine 1-2 kaşıkda tarhana atarım tarhana çorbası diye kakalarım sanırsamgüsel olur yaa bol domatesli olmuş olur zaten domatesli falan oluyobizim tarhanımız seviyo kocişim onu of daha acı sosumda kaldı duruyo gidip yapsammı acabaa :26::26::26:
napalımm zaman öldürüyozz senn
inş benimkide iftarda gelmiş olur..inşallah öyle olur ama ben çok doldum herşeyden rahatsız oluyorum artık..belli etmemeye çalışıyorum hiçbişey yokmuş gibi daVranıyorum ama bukezde iki yüzlü gibi oluyorum..yoruldum..
totem yaptım takvim eklemiycem
ALLAH büyük canım elbet bizimde yüzlerimiz gülecek...sağol canım evet zamanı değilmiş demekki
seni çok iyi anlıyorum canım ama biz nedesek boş..dur bakalım şu börülcenin durumu ne olacak..napalımm zaman öldürüyozz senn
inş benimkide iftarda gelmiş olur..inşallah öyle olur ama ben çok doldum herşeyden rahatsız oluyorum artık..belli etmemeye çalışıyorum hiçbişey yokmuş gibi daVranıyorum ama bukezde iki yüzlü gibi oluyorum..yoruldum..
Yaa bende ne yemek yapsam bilemiyoom dolapta tencerede kıymalı bi göveç gibim bi yemeğim vardı onu küçük cabalara koyup üstünede kaşar koyup onu ısıtim diyom fırında yanına ne çorbası yapsamki domates çorbası yapsam kociş pek sevmiyomuş dediğine göre ama yapsam ier heralde içine 1-2 kaşıkda tarhana atarım tarhana çorbası diye kakalarım sanırsamgüsel olur yaa bol domatesli olmuş olur zaten domatesli falan oluyobizim tarhanımız seviyo kocişim onu of daha acı sosumda kaldı duruyo gidip yapsammı acabaa :26::26::26:
ooh işlerinizi bitirmişsiniz siz öldürün bakalııım zamanınızıacıktım zaten didiyimde yapıyımda çoyba yapiim içeyim baari :26:
Ellerine saglik hayatim gitmedim sizip uyumusum belki aksam cikariz ama sanmiyorum
adanaya gittim geldim buzdolabi bozuldu bayramda tekrar gidecez butceyi astik epeyce
walla misafirim vardı gitti,yemeği yapıp hemen buraya daldım,birazdan da pazara gitçem..sen napıyosun kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?