Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne yapıyorsunuz vatandaşlar....

sevinc son hamlayle benim menünün tavuk kısmısı değişti etli domates sotesi yapıyorum,sen çarşıya gittinmi benim misafirim geldi...

Pasacim saol hayatim ama ben 38 beden giyiyom yoksa beraber giyerdik
bugun cikip bakacaz ogluma aldik haa bide bayram sekeri alacazz
bize pek gelen olmaz kucukuz diye ama kocis bayram sekerimizi alirr
ben kusmetse gidecem memlekete

bende 38 giyorum datlum bazen 36 da oluyor....

ben belgesel izliyorum biyandanda foruma bakıyorum...

benimde eşim erken geliyomuş bugün,yakalamışken pazara sürüklücem yarın sıcakta gitmekten kurtulurum...aniden yok olabilirim..

kuzum sende canını fazla sıkma,inşaallah rahata erişirsin sende...

Naapiyiniz garılaa
napalımm zaman öldürüyozz senn

benimde eşim erken geliyomuş bugün,yakalamışken pazara sürüklücem yarın sıcakta gitmekten kurtulurum...aniden yok olabilirim..

kuzum sende canını fazla sıkma,inşaallah rahata erişirsin sende...
inş benimkide iftarda gelmiş olur..inşallah öyle olur ama ben çok doldum herşeyden rahatsız oluyorum artık..belli etmemeye çalışıyorum hiçbişey yokmuş gibi daVranıyorum ama bukezde iki yüzlü gibi oluyorum..yoruldum..

Yaa bende ne yemek yapsam bilemiyoom dolapta tencerede kıymalı bi göveç gibim bi yemeğim vardı onu küçük cabalara koyup üstünede kaşar koyup onu ısıtim diyom fırında yanına ne çorbası yapsamki domates çorbası yapsam kociş pek sevmiyomuş dediğine göre ama yapsam ier heralde içine 1-2 kaşıkda tarhana atarım tarhana çorbası diye kakalarım sanırsam güsel olur yaa bol domatesli olmuş olur zaten domatesli falan oluyobizim tarhanımız seviyo kocişim onu of daha acı sosumda kaldı duruyo gidip yapsammı acabaa :26::26::26:

ne yapıyorsunuz vatandaşlar....

sevinc son hamlayle benim menünün tavuk kısmısı değişti etli domates sotesi yapıyorum,sen çarşıya gittinmi benim misafirim geldi...

Ellerine saglik hayatim gitmedim sizip uyumusum belki aksam cikariz ama sanmiyorum
adanaya gittim geldim buzdolabi bozuldu bayramda tekrar gidecez butceyi astik epeyce

Bence sen git yat biraz uyu cok kararsizsin
tarhana yapacaksan sade yap ne karistiriyon
digeride guzel olur isit salatada yap

ooh işlerinizi bitirmişsiniz siz öldürün bakalııım zamanınızı acıktım zaten didiyimde yapıyımda çoyba yapiim içeyim baari :26:

sağol canım evet zamanı değilmiş demekki
ALLAH büyük canım elbet bizimde yüzlerimiz gülecek...
seni çok iyi anlıyorum canım ama biz nedesek boş..dur bakalım şu börülcenin durumu ne olacak..

iyi olur canım,onuda yapmazsan yayla,yada şehriye çorbasıda yapabilirsin domatesli....ay birazdan çıkmıcak olsaydım şu büzme tatlısını yaz dicektim benicim yaa..neyse artık yarın yada öbürgün ben olduğumda yazarsan sewinirim yoksa kaçırabilirim ben geçmişi pek okuyamıyorum..

Ellerine saglik hayatim gitmedim sizip uyumusum belki aksam cikariz ama sanmiyorum
adanaya gittim geldim buzdolabi bozuldu bayramda tekrar gidecez butceyi astik epeyce

haklısın walla yaa bende bu gidişle vazgeçicem sanki habire bişeyler çıkıyor ne yapalım sağlık olsun..bizde zengin oluruk zaar bir gün kızzz,bişey almasakda idare ederiz evdekilerle,biz giyinip süslenip salınsak yeter

nasıl,sevinc kendimizi iyi kandırıyokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…