Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

O belinay karisi sali tum gun carsamba tum gun raporunu yazsin bana mutfagi toparlayip geliyom

yazdımmm

annemlerle kalktık

kocam kaynosa gıttı bende toplantıyaa orda namaz kıldık sonra komsularla kapıda durduk kaynos ıcerı gırecez dedı bende ısz gıdın dedım bız dunden haberlestık oturacaz sahura kadar dedım nasılsa kocam ızın verıyo oda guya ızın vermedı kalkmadım od aoturdu

sonra sahuru yaptım namaz kılıp dua ettım sızlere de yattım

tahmın ettıgınız gıbı 12.gecıyodu kalktım

sonra komsu bana tatlı yaotı eve gelıp uyudum yemek yedık dogru evımıze geldık

sonra cimdim buraya geldımm

ayrıca bugun ıftarda sogan suyumu unuttum

sevınc bıde ne oldu

bu batram ben alısverıs yapmayacam tam arefe gunu dok gıtcem ıgne falan derken zaten masrafa gırıyoruz kaynos almıs borulce falan bugun aldılar buyuk borulcede kaynosu goturecek benım kaynanada dedı camasırına kadar aldır dedı daha bana bı kere camasır almadı bıtek nısanda onda borulce haldı hala vermedı
kucuk borulce babet almıs ne kadar dedım 10 tl dedı aa ıyımıs dedım kaynan dmezmı bende sana bayram hedıyesı onu alcam dedı vereyım 10 alll

gerek yok alsam bıle kendım alırım dedım sok oldum mıllet gelınını alıyo daha kızına akıl verıyo aban 10 verıyo ya cook uzuldumm eve gelınce esıme annllat moralım bozuldu hatta agladım esımde gıtmeyek oraya gıdınce aglatyıolar dedı bende gerı olsun dedım ama cok uzuldum

kızlar size demedim mi benim umudum yok diye
öğlende kırmızılar teşrif ettiler sancıdan ölüyorum ooof ya keşke evde olsam uyusam :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:

canım üzülmee elbet olucakkkkk bak bengisuda beklemiodu başakta beklemiodu erenayda beklemio ama inanıorum ondanda ii haber alıcaz bu aralar bende erken teşrif etti erken teşrif kötümü yaa hamiş kalabilmek için

dimi ama ebek yoksa niye gecikiyo ama sağlık olsun elbet gelecek bebeğim ben inanıyorum buna

tabikiiiii canım olucak olucakkk çıkmamış candan ümit kesilmez birde rabbimdennnnn

kızlar akıntım çok azzzzzz

hayla kahverengiiimsi dün ilk başlangıçta kahve noktayla başladııııı kopkoyu kırmızı leke geldi sonra ped 3 satte hayla 1 leke kahverengi lleke ile

sonrası sabaha kadardaaa peddd hiç dolmamışşş ikinci pedim hala

canım dikkat et kendine yaa yorma bidaa öyle kendini bebişini sağlığınızı düşün canım yaa sağol canım ara okadarlık oldu bend anlamadım ama biran önce doğsa diye sabırsızlıktan ölüyom gerçi daha kalp atışlarını bilem duyamadım bebişimin inşallah yaşıyodur ve sağlıklıdır bakalım cuma 3 buçukta kontrolüm var inşallah mutlu haberlerle dönerim

selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız benide ekleyiverde bakayım :)

kız eklemiş olmam lazım sen genede özelden atta ismini ekleyip eklemediğimi bileyim ama eklediysem bi küre gibi şeyin içinde eşimle düğün resmimiz var ahanda o benim ordan paylaştığım vdeoya bakarsın kerata çok tatlı yaa

Bu saatte carsidan geldim ve cok yoruldum
kocisim bana ayakkabi aldi bluz aldi etek aldi

ayyy Lcwaikikinin hamilelik reyonu superdiiiiii
bayildin bende onunde yumurtadan civciv cikan resimli tisort istiyom

ay evet yaa bende bayılıyom oranın hamiş tişörtlerine 8 tanede aldıydım görünce dayanamayıp her gidişimde biriktirdiydim giyebiliyom sonunda artık onları keşke hamişere özel elbiselerde olsa orda :26: alsana kız sende noolcek zamanı geldiğinde giyersin nasılsa sende benim gibi

Kizzz hamilemisin yoksaaaa bekle bakalim yerlesiyomu acep

kuzum senin noral adetin öyle diildir dimi benimde başlarda öyleydi az az geliyodu sen genede bi test yap negatif çıkarsa bak incir kürü çok güzel getiriyodu adetimi benim adetimle başlıyodum çoğalıveriyodu birden az gelirken sonracığıma adet döneminde kekik çayı çok iyi oluyo hem sancıyı azaltıyo hemde söktürüyo adeti b,rdan ünideyken tüm kızlar regl dönemlerinde gidip kekik çayı içerdi ama cidden iyi geliyo bak aklınızda bulunsun ama önce hamiş olmadığına emin ol se genede onları içmek için gerçi olsan bile incirin bi zararı olmaz

Kiz bengi hamile olmadan 8 tane tisortmu aldin biriktirdin
yok annem ben almam dusuk yapinca uzuluyom zati bide onlari gorup sinir krizi geciremem..

hosgeldin beni burda yalniz biraktin

kiz yazdigini okudum benim basima geleni hatirlamiyonmu
kari ogullarina kocasina damadina bayramlik almis
oglumla bana yok bende cok uzuldum ama yapacak bise yok
uzuldugumle kaldim

ya zorumu cok gıttı demekı paramız falan olmasa asla almazlar yardım etmezler bı an aklıma cocgum geldı olsa acabaa alırmıydılar

abartıyommu dıye dusunuyom:26::26::26::26:

ya zorumu cok gıttı demekı paramız falan olmasa asla almazlar yardım etmezler bı an aklıma cocgum geldı olsa acabaa alırmıydılar

abartıyommu dıye dusunuyom:26::26::26::26:

Canim tecrube konusuyo burda Allah kimseyi kimsenin eline koymasin

kocalarimiza guc kuvvet versin kazancimiz bereketli olsun
Kimseden kimseye hayir yok
benim oglum hem ilk torun hemde tek
baska yok ama ben aldim cocuguma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…