Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

batın ne zmanki sincap bacım?

du bakalım kırmısıları görmeden bişey deme hele...

ozaaman inşallah tez vakitte kendi bebişkolarımızı severiz inşallahhhhhhhhhhhhh

olmaz mı olmaz mı biz de her ay psikolojik olarak hamile kalıyos kırmızı görünce kendimize geliyos. senin bat ne zaman annesinin kuzusu

geçen ay 18 inde oldum bu ay 17si falan olur sanırım yani yarın olmadı ertesi gün yani ...akıntıdan anlıyorum ben ya ...ilk hamileliğimde adet olacakmışım gibi olmadı hiç akıntı falan ....ordan anlıyorum yani....

kızlaaaaaaaaar napıyonuz bakimmmmmm sitemiz temizlendi toparlandı oh mis oldu

ya kızlarr şöööleeee bomba tarifleriniz varmı bana verebileceğiniz denenmiş ve vazgeçemediğiniz değişik bişeyler olsun ama...

yarın akşam misafirlerim var ve evime ilk kez gelicekler çay servisi filan olucak yemek diil

ikramlıklarımı şöle belirledim ama bomba tarifleriniz varsa fikir istiyorum

çin böreği, poğaça (?), muhallebili kadayıf , ıslak kurabiye , kornişon turşulu patates salatası

başka ne önerisiniz hem görünüşü hem tadı güzel olan bişiler istiyorum denenmiş olsun hadin hamarat gacılar dökülün bakimm sırlarınızı

Son düzenleme:
Allahıma çok şükür kimsenin canını yakmadım...canımıda yaktırmadım ama bebek özleminden sonra
herşeye alınıyorum....

doktora gittiğimizi biliyolar bi tel açmıyorlar...oysa 2oğulları var ve hep bi kız çocuğuna hasretlermiş..
sözde kızlarıyım ama insan kızını aramazmı..infertiliteye giidiyorum yaa borumu?

eşimle konuşmuyorum bu konuları çünkü hep anası haklı..

benim bugün çocuğum olsa kendinin bakacağınıda adı gibi biliyor...ben çalışmak zorunda olduğum için...maytap geçiyor herhalde benimle...oysa ben ağlarken sarılsaydı bana...olur kuzum olur deseydi...nooolurduuuuuuuuu......

sen de açma kimsenin yanında canım ya...ben kimseyle konuşmak istemiyorum.....eşim dışında bikaç arkadaşla paylaşıyorum o kadar yoksa millet sorup duracak ....kafan bozulacak....bence nazara takma kafanı allahım izin vermiyo o kadar....

inşallah gelmez kırmıızıların canım..her hamilelik farklı bi hikayedir ama belki busefer farlı gelecek bebiş:)

bide yerleşme kanamaları varmış..onunlada karışabilir sen dikkat et bakalım pazartesiye kadar belli olur hayırlısıyla

keşke dediğin gibi olsa ama ....beni hiç yanıltmadı...

sağol tatlımm....ya aslında hani ana kız gibi dertleşiyim istedim...hani belki bi ot ye iç der..ne biliyim taktik versin diye konuyu açıyorum.dalga geçer gibi konuşuyor bana...yok şunun karısı hamileymiş yok bunun çocuğu yeni doğmuş
yaa eşime bile ilk geceden hamile kaldığını anlatıyo..
zaten artık bu konuları konuşmama kararı aldım,haybeden sinirim bozuluyo..sen bizim kızımızsın demişlerdi de gerçek sanmıştım...
bilsem baştan daha mesafeli olurdum...

kızlar bişey sorcam . hacdan bi ot geldi bana ..fadima anamızın elimiymiş neymiş....el gibi zayen bi ot duyan var mı bu ay onu deniycem incir kürüyle birlikte...

aaayy kıyamam yaa ne gaddar şu insanlar benimkinin de 2 oğlu var benimkide sarılmaz o kadar gaddar değildir kendi oğlularında problem olsaydı neler olurdu acaba

bundan sonra ona göre davranırsın...senin mutlulığun önemli olan ......kimse seni anlamıyo zaten ...yaşayan biliyo sadece....empati yapan yok yani......bizi bizlerden başka anlayan yok

anam ben pat diye girdim muhabbete ama derin konular konuşuluyomuş uzayayım :18::18::18:

kıyamam ya ....inan çok zor yaslanacak omuz bulmak çok zor ...medet arıyo insan her yerden .....ama burası iyi geliyo bana ....sizlerle paylaşmak

anam ben pat diye girdim muhabbete ama derin konular konuşuluyomuş uzayayım :18::18::18:

uzama kız uzamaa niye uzuycakmışın kimse sana trif marif vermedi galiba.
ben bundan anlıyorum ki beceriksiz bizim hatunlar

aman hep öyle derler zaten "sen bizim kızımızsın"

:76::76::76::76::76::76::76::76::76:

tabii tabii biz de yedik.

külağımı çıkaryım da ona anlat

oyüzden bu topiği çok seviyorumm...önce sarama teşekkür ediyorum....sonrada başağa ve ernayıma:)

bundan sonra ona göre davranırsın...senin mutlulığun önemli olan ......kimse seni anlamıyo zaten ...yaşayan biliyo sadece....empati yapan yok yani......bizi bizlerden başka anlayan yok

tatlım problem kimde belli değil..benim kan değerleri temiz,ultrasonda da bişey yok..
eşiminde kan değerleri iyi ama spermiyogram testi bu ay sonu yapılcak..
eşimden de sorun yoktur inşallah..bizimki nasipsizlik gibi hissediyorum..

aaayy kıyamam yaa ne gaddar şu insanlar benimkinin de 2 oğlu var benimkide sarılmaz o kadar gaddar değildir kendi oğlularında problem olsaydı neler olurdu acaba
erernay olsa tarifin kralını verirdi
uzama kız uzamaa niye uzuycakmışın kimse sana trif marif vermedi galiba.
ben bundan anlıyorum ki beceriksiz bizim hatunlar

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam . hacdan bi ot geldi bana ..fadima anamızın elimiymiş neymiş....el gibi zayen bi ot duyan var mı bu ay onu deniycem incir kürüyle birlikte...

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaç zamandır ben o otu arıyorummmmmm
canım meryem ana eli otuuu bir çok insanda işe yaramış inşşşşş sendede yarar

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaç zamandır ben o otu arıyorummmmmm
canım meryem ana eli otuuu bir çok insanda işe yaramış inşşşşş sendede yarar

yapma ya nasıl kullanılıyo biliyo musun???ben hiç bilmiyorum...kaynanam almış getirmiş de nasıl içilir tarifini bilmiyo...

32yaşındayım tatlım 3yıllık evliyim ama hiç korunmadık..son 2 senedrde yumurtlama günleri diye birşeyin varlığından haberdar olup ona göre çalışmalar yapıyoruz..

ama eşim beni çok yıpratıyordu...herşey benim sorumluluğumdaydı...ona bıraksan 1ay canı bile çekmez..
çok çalışyorum yoruluyorum ayakları yapmasından nefret ediyorum...
ama son zamanlarda oda bebek istiyo ve ne desem yapıyor...hergün desem bile üşenmiyo

eee gözünü sevdiğimin infertilitesi...oraya sevk edilince bi dank etti tabi kafasına

sen kaç yaşındasın ne zamandır istiyosun da olmuyo????????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…