batın ne zmanki sincap bacım?
du bakalım kırmısıları görmeden bişey deme hele...
ozaaman inşallah tez vakitte kendi bebişkolarımızı severiz inşallahhhhhhhhhhhhh
olmaz mı olmaz mı biz de her ay psikolojik olarak hamile kalıyos kırmızı görünce kendimize geliyos. senin bat ne zaman annesinin kuzusu
he yaa sen söölemesen unutmuştum bebek istediğimi.
Allah bilir kuzum boşver gnahını alma.
sen ağlıyon orda karının dedğine bak yaa.
ne biçim analar var düşman başına.
bak bacım her zaman ne diyoruz Allah ol dediği olur . onun dışında başka şeylerin etkisi yok.
okutmakmış, beddualarmış falan bunlara inanma .
biri sana beddua ediyorsa da korkma eğer sen o bedduayı hakedecek bişi yapmadıysan Rabbim neden kabul etsin onun bedduasını
kızlarr ahanda size bi polemik daha yaratayım
insan hiç nazardan hamile kalamama olayı yaşrmı?
yaa çok göz var üstümde...öyle hissediyommm..başta kaynanam
geçenn ne dedi biliyomusunuz?
böyle hüzünlenmişşim bebeğimiz olmuyo muhabbetleri falan..gözlerimden bikaç damla düşüverdi..
kadın ne dese beğenirsin.."AAAAYY SENİN ÇOCUUN OLSA BİZE DOKANDIRMAZSIN"
tövbe tövbe yaaa bu kadın neyin peşinde anlamadım....
Allah bilir olmasın diye dua ediyodur...günahı boynuna..hiç torun isteğide yok zaten..konuları ben açmasam konuşmuyor...
geçen ay 18 inde oldum bu ay 17si falan olur sanırım yani yarın olmadı ertesi gün yani ...akıntıdan anlıyorum ben ya ...ilk hamileliğimde adet olacakmışım gibi olmadı hiç akıntı falan ....ordan anlıyorum yani....
inşallah gelmez kırmıızıların canım..her hamilelik farklı bi hikayedir ama belki busefer farlı gelecek bebiş:)
bide yerleşme kanamaları varmış..onunlada karışabilir sen dikkat et bakalım pazartesiye kadar belli olur hayırlısıyla
sen de açma kimsenin yanında canım ya...ben kimseyle konuşmak istemiyorum.....eşim dışında bikaç arkadaşla paylaşıyorum o kadar yoksa millet sorup duracak ....kafan bozulacak....bence nazara takma kafanı allahım izin vermiyo o kadar....
Allahıma çok şükür kimsenin canını yakmadım...canımıda yaktırmadım ama bebek özleminden sonra
herşeye alınıyorum....
doktora gittiğimizi biliyolar bi tel açmıyorlar...oysa 2oğulları var ve hep bi kız çocuğuna hasretlermiş..
sözde kızlarıyım ama insan kızını aramazmı..infertiliteye giidiyorum yaa borumu?
eşimle konuşmuyorum bu konuları çünkü hep anası haklı..
benim bugün çocuğum olsa kendinin bakacağınıda adı gibi biliyor...ben çalışmak zorunda olduğum için...maytap geçiyor herhalde benimle...oysa ben ağlarken sarılsaydı bana...olur kuzum olur deseydi...nooolurduuuuuuuuu......
sağol tatlımm....ya aslında hani ana kız gibi dertleşiyim istedim...hani belki bi ot ye iç der..ne biliyim taktik versin diye konuyu açıyorum.dalga geçer gibi konuşuyor bana...yok şunun karısı hamileymiş yok bunun çocuğu yeni doğmuş
yaa eşime bile ilk geceden hamile kaldığını anlatıyo..
zaten artık bu konuları konuşmama kararı aldım,haybeden sinirim bozuluyo..sen bizim kızımızsın demişlerdi de gerçek sanmıştım...
bilsem baştan daha mesafeli olurdum...
sağol tatlımm....ya aslında hani ana kız gibi dertleşiyim istedim...hani belki bi ot ye iç der..ne biliyim taktik versin diye konuyu açıyorum.dalga geçer gibi konuşuyor bana...yok şunun karısı hamileymiş yok bunun çocuğu yeni doğmuş
yaa eşime bile ilk geceden hamile kaldığını anlatıyo..
zaten artık bu konuları konuşmama kararı aldım,haybeden sinirim bozuluyo..sen bizim kızımızsın demişlerdi de gerçek sanmıştım...
bilsem baştan daha mesafeli olurdum...
kızlaaaaaaaaar napıyonuz bakimmmmmm sitemiz temizlendi toparlandı oh mis oldu
ya kızlarr şöööleeee bomba tarifleriniz varmı bana verebileceğiniz denenmiş ve vazgeçemediğiniz değişik bişeyler olsun ama...
yarın akşam misafirlerim var ve evime ilk kez gelicekler çay servisi filan olucak yemek diil
ikramlıklarımı şöle belirledim ama bomba tarifleriniz varsa fikir istiyorum
çin böreği, poğaça (?), muhallebili kadayıf , ıslak kurabiye , kornişon turşulu patates salatası
başka ne önerisiniz hem görünüşü hem tadı güzel olan bişiler istiyorum denenmiş olsun hadin hamarat gacılar dökülün bakimm sırlarınızı
uzama kız uzamaa niye uzuycakmışın kimse sana trif marif vermedi galiba.anam ben pat diye girdim muhabbete ama derin konular konuşuluyomuş uzayayım :18::18::18:
aman hep öyle derler zaten "sen bizim kızımızsın"Allahıma çok şükür kimsenin canını yakmadım...canımıda yaktırmadım ama bebek özleminden sonra
herşeye alınıyorum....
doktora gittiğimizi biliyolar bi tel açmıyorlar...oysa 2oğulları var ve hep bi kız çocuğuna hasretlermiş..
sözde kızlarıyım ama insan kızını aramazmı..infertiliteye giidiyorum yaa borumu?
eşimle konuşmuyorum bu konuları çünkü hep anası haklı..
benim bugün çocuğum olsa kendinin bakacağınıda adı gibi biliyor...ben çalışmak zorunda olduğum için...maytap geçiyor herhalde benimle...oysa ben ağlarken sarılsaydı bana...olur kuzum olur deseydi...nooolurduuuuuuuuu......
bundan sonra ona göre davranırsın...senin mutlulığun önemli olan ......kimse seni anlamıyo zaten ...yaşayan biliyo sadece....empati yapan yok yani......bizi bizlerden başka anlayan yok
erernay olsa tarifin kralını verirdiaaayy kıyamam yaa ne gaddar şu insanlar benimkinin de 2 oğlu var benimkide sarılmaz o kadar gaddar değildir kendi oğlularında problem olsaydı neler olurdu acaba
uzama kız uzamaa niye uzuycakmışın kimse sana trif marif vermedi galiba.
ben bundan anlıyorum ki beceriksiz bizim hatunlar
aman hep öyle derler zaten "sen bizim kızımızsın"
:76::76::76::76::76::76::76::76::76:
tabii tabii biz de yedik.
külağımı çıkaryım da ona anlat
kızlar bişey sorcam . hacdan bi ot geldi bana ..fadima anamızın elimiymiş neymiş....el gibi zayen bi ot duyan var mı bu ay onu deniycem incir kürüyle birlikte...
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaç zamandır ben o otu arıyorummmmmm
canım meryem ana eli otuuu bir çok insanda işe yaramış inşşşşş sendede yarar
sen kaç yaşındasın ne zamandır istiyosun da olmuyo????????*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?