Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inanmazsin ama cok iyi gecti kanim kurban kesmis bir suru et verdi bana

kiz pasa super karisin haaa senin burcun ne ikizlermi kovami

carpistinmi bende carpisacam

bilemedin bebem koçum koçben adamın felegini şaşrtırım dün küstüydük sabah öperek uyandırdı duymuyom zannetti ulan karı dedi ne yapsan seni genede seviyorm dedi sonrası malum sabah agladım tartıya çıktım 85 geliyorum coştum okadar yemem ragmen kaçamak yapmadım düşün destek oldu adetinden su toplamışındır dedi karnım şişmi sana wc çıkamadımmı halim perişan saat 4 müsil şurubunu içtim daha tık yok ne vucudum varmış kardeşim eşimm işe gitti aradı baktı gene aglıyorum dedim ben 5 kilo kaldı derken 5 kilo daha geldiüstüen yesem canım acımıcak dedim kaçamak desen oda yok su içmiyosun dedi hareket etmiyosun dedi bayram bitsinde işşallah sabah yürüyüşe gidicem akşamda eşim götürücek yürüyüşe bveirrim işşallah adetin bitsin iner şişliklerin dedi ama inermi gerçekten yacanım çok sıkkın bugün işi bıraktı geldi aklında kalmışım bir çok konuştu sonra tekrar işe gitti kavgada etsek ben seviyorum bu adamı rabbim acısını göstermesin işşallah canım ya biraz seviniyim mutlu oluyum diye yapıyor birşeyler işte
koçum ama özellikerini taşımıyorum koçlar cesaretlidir diyolar ama bende cesaret yok neyse kızlar ben çıkıyım şunun çayını veriyim sonra sarılır yatarız artık

bende o hizmetleri atlattımda yattı şimdi kocişim erken kalkcaz sabah erken gitcekmişiz ilacımı içtim uykum gelir gelmez bende yatcam kaçmadan

kızımınn hala bi ismi yok:18: dr bişey demedi çok oldu gideli kız iyi maşallah herşey.. asprin günde 1 tane cik alıyorum
aman iyi canım sıpam iyi olsunda
kız sanki ders oluyo gibi be şöyle zevkinize baksanız varya bebek olur abla söz dinleyim bakıyım
kıslar ben bayram da istanbula geliyorum hepicinizin büyüğüyüm gelip elimi öpersiniz artık tek tek
bayrmın mubarek olsun apla kaç para vericen bana ona göre öpem elini
bende o hizmetleri atlattımda yattı şimdi kocişim erken kalkcaz sabah erken gitcekmişiz ilacımı içtim uykum gelir gelmez bende yatcam kaçmadan
rahat bir uyku çek bebem
Belos annem bi carpisip geleyim
allah seni ne yapmasın gülmekten ikiye ayrıldım balızaam şimdi imdat

hadi bende yatayım baari uykum kaçcek yoksa yarın akşam görüşürüz dua edin bizim içinde yarın bebişimin kalp atışlarını duyabileyim ve sağlıklı olsun çok öpüyorum sizi hoşçakalııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…