inanmazsin ama cok iyi gecti kanim kurban kesmis bir suru et verdi bana
kiz pasa super karisin haaa senin burcun ne ikizlermi kovami
carpistinmi bende carpisacam
bengisu adını sölede ekleyim kız seniii facede
ne sen sor ne ben söylüyüm halim perişan
ay bende öleyım kız ne zaman utrasonla alttan durtuklese doktor sen kabızmısın dıyo evet dıyom hergıdısımdede soruyo ama verdığı ılaç gaz gıderıcı:26::26: al
sen anca kaynananla sevişirsin benle sevişmezsin beydaglı nerde kızlar ya görünmüyo özleidm kuzuyu
kiruklikmiii ay ilahi yaakuzum ben eşime 1-2 ay falan ara ara içirdim keçi boynuzu pekmezini sen kürünü sabah akşam içircen günde iki kez bide kahvaltıda yedirtiyodum be ona o pekmezi tahinle arıştırıp valla bende öyle yiyodum çok güzel oluyodu valla incir kürü bende çok işe yaramadı tek yarayışı adetimle berabe başladığım için adetimin güzelce gelmesine neden oluyodu söktürüyodu kanı anlıycaan yoksa damla damla az oluyodu benimki soğan kürüde hem adetime iyi geldiydi hemde o ay daha yumurtam güzel gelişti 20 milimdi ve çatlatma iğneside vurunup hamile kaldım sağol canım inşallah bakalım yaa ha bu arada kahvaltıdada polenli bal yiyoduk biz fındığı bademi cevizide eksik etmeyin haa akşam meyveyle yiyoz genelde biz olsun canım adetinle berabe başlarsın sende kürüne incir kürü ilk 21 gün yapılıyo soğanda ilk 15 gün
kız telefondan yazmıstım yanlış yazmısımay ben öel herseyı ust uste yıyemem ya mıdesız bıseyım zaten hersey mıdemı bulandırıyo neys eyaptık bakalım bıseyler artrık ıse yararmı yararsa hangısı yarar beklıycez gorcez
inanmazsin ama cok iyi gecti kanim kurban kesmis bir suru et verdi bana
kiz pasa super karisin haaa senin burcun ne ikizlermi kovami
carpistinmi bende carpisacam
nere gıdyonuz tatıle
Belos annem bi carpisip geleyim
ay bende öleyım kız ne zaman utrasonla alttan durtuklese doktor sen kabızmısın dıyo evet dıyom hergıdısımdede soruyo ama verdığı ılaç gaz gıderıcı:26::26: al
sen anca kaynananla sevişirsin benle sevişmezsin beydaglı nerde kızlar ya görünmüyo özleidm kuzuyu
kız telefondan yazmıstım yanlış yazmısımay ben öel herseyı ust uste yıyemem ya mıdesız bıseyım zaten hersey mıdemı bulandırıyo neys eyaptık bakalım bıseyler artrık ıse yararmı yararsa hangısı yarar beklıycez gorcez
sende ozaman ara öğünlerde ye canım yavaş yavaşbende iyi sağlam miğde vardır hiç bişiicik olmuyo hadi bakalım görelim inşallah kist yoktu yumoşların büyüyodu dimi senin kuzum? :26:
canım ne yapalım kociş geldi ona hizmet yapıyoz allahtan yasklıyımda onuda hizmet yaparsak ne olurdu benim yerime sevinç karısı belinay yapsın kı zbelinay çatışmaya girdinizmi bugün bebek için
kız dumadınmı sevinç karısı kaynoşuyla sevişiyomuş balkonda bizlere nispet yapıyo hatun
hoş geldin ebbem kızım ne yapıyo isim buldunmu doktor ne dedi sülene kadarlık oldun sen aspirini günde kaç tane alıyosun bebem
aman iyi canım sıpam iyi olsundakızımınn hala bi ismi yok:18: dr bişey demedi çok oldu gideli kız iyi maşallah herşey.. asprin günde 1 tane cik alıyorum
kız sanki ders oluyo gibi be şöyle zevkinize baksanız varya bebek olur abla söz dinleyim bakıyımiyim kuzummm sen ne yapıyosun yarınmı sızın ızınler baslıyo bebısını bayramlık aldınızmı
katlada kocan bekler senı
girdık canım dunde gırmıstık 2 gun gıremeyecez dıye gırdık
bayrmın mubarek olsun apla kaç para vericen bana ona göre öpem elinikıslar ben bayram da istanbula geliyorum hepicinizin büyüğüyüm gelip elimi öpersiniz artık tek tek
rahat bir uyku çek bebembende o hizmetleri atlattımda yattı şimdi kocişim erken kalkcaz sabah erken gitcekmişiz ilacımı içtim uykum gelir gelmez bende yatcam kaçmadan
allah seni ne yapmasın gülmekten ikiye ayrıldım balızaam şimdi imdatBelos annem bi carpisip geleyim
kız biizm bu halimiz ne olucek elmada yedim tık yokneyse bebeler eşim le çay içicem sonra sevişirik artık kendinize iyi bakın
bengisuuu o bebiş ne tatlı yaaaa gözlerim doldu o masum hallerini görünce
sende ozaman ara öğünlerde ye canım yavaş yavaşbende iyi sağlam miğde vardır hiç bişiicik olmuyo hadi bakalım görelim inşallah kist yoktu yumoşların büyüyodu dimi senin kuzum? :26:
yok bebem hatların karıştı galiba ben o degilimbenim 3 bebegim vefat etti eylülde istedigim kiloya gelirsem bebege vesile olucez tabi nasıl olucekse
neyse benim çıkmam lazım eşim coşmaya başladı
beni yeni kabul eden sensin dimi kuzum :26: ayy bayıldım zaten o kerataya yaa sormaainşallah hepimizinde öyle tatlı bebişleri oluuur
aman iyi canım sıpam iyi olsunda
kız sanki ders oluyo gibi be şöyle zevkinize baksanız varya bebek olur abla söz dinleyim bakıyım
bayrmın mubarek olsun apla kaç para vericen bana ona göre öpem elini
rahat bir uyku çek bebem
allah seni ne yapmasın gülmekten ikiye ayrıldım balızaam şimdi imdat
kız biizm bu halimiz ne olucek elmada yedim tık yokneyse bebeler eşim le çay içicem sonra sevişirik artık kendinize iyi bakın
hı hıı accık esnemeye başladım sanki yavaş yavaş çıkamda kaçmasın zaten accık olan uykum :26: kesin uyuyamamda ya bi deneyim ya :26:
yok bebem hatların karıştı galiba ben o degilimbenim 3 bebegim vefat etti eylülde istedigim kiloya gelirsem bebege vesile olucez tabi nasıl olucekse
neyse benim çıkmam lazım eşim coşmaya başladı
kız bonu vilmaya yazdıydım noolmuş yaa karman çorman olmuş msj haainşallah istediğin kiloya gelirsin kuzum sende olurolur ne şişko karılaa doğuruyo bizmi doğuramıycaaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?