Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basak karisi bugun tetanoz asisinin 2. dozu var unutma
gitmiskende tartil
gideceuk herhal bugün biras geç kalkmışım neden bilmem. üstümü giyiyim gidiyom
hemşire benimla baya uğraşıyo zati bacağıma bakıyo orama bakıyo burama bakıyo tartıya çıkartıyo
Kizz kaynosu ni zaman yimeee aliyon :101::101:

yarın herhalde:99:
tabii bugün vurunduğum aşıdan dolayı kolumu kaldırabilşirsem:101:

slm cnm seninle karşılaşamadık hiç ben sabah vardiyasındayımsiz akşaamcısınız

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

cnm ben 2 bardak suya 8 adet incir atıyordum ikiye bölerek. o zamanlar çalışıyordum hergün taze taze yapmak zor oluyordu

sadece 10gün uyguladım. ama o ay akıntımdan yumurtladığımı farketmştım

inşallah sana da şfa olur

sevinç kaynoşun sen çouk yapınca o da yapıcaktı dimi

kiiiimmmmm saka galiba bu kendilere baktilarda biz kaldik
bebemi yikayamadilar adanadan annemi cagirdilar annemde bana ogretti bebeem 15 gunlukken ben yikadim
:101: becerikli kariyim ben bebeeemi kimselere guvenemem kendim bakarim :101:
:99::99:

Karilar ben bir yandan bayram temizligi yapiyorum heryeri kaynattim
bir yandanda karilara bakayim didim :101:

sevinç kolay gelsinacaba diyorum bende camlara el atsam mı belki yaklaşık 1 ay önce silmştm . arada da çekçekle kontrol altında tuttum pek kirli değiller ama

eroş hamile samnırım içime ööle geliyo

aşımı oldum geldmbana bakan hemşire gelmemiş bugün başkası yaptı aşımı hiçte ilgilenmedihiçte tartıl filan demedi
tekrar ne zman gelcem diye sordunm. hemşiren seni arar dedi. başka ne varki niye gidic em

tuhafiyeden mavi kurdela aldım sevinç kendime hamiş kıyafeti yapcam

kocamın beyaz bi tişörtü var bana anca oluyo zaten

onun karın kısmına mavi kudela dikicem öndende bağlıycamolişim hediye paketi olcaknasıl olur ki acep:44:

Son düzenleme:

Ararlarsa gitcen kilona bakarlar bide kan degerlerine bakarlar bazen son aylarda kan hapi icmek zorunda kalabiliyorsun bende erostan cok umutluyum hadi insallah...

Ararlarsa gitcen kilona bakarlar bide kan degerlerine bakarlar bazen son aylarda kan hapi icmek zorunda kalabiliyorsun bende erostan cok umutluyum hadi insallah...

hani sen aşı için sen ara onlar unuturlar demiştin yao zaman ben aradım da gittimdi

yine unutur bunlar

deli karı ben hep kan ilacı içiyom doğumdan 3ay sonraya kadar içecekmişim

selam hatunlar nasılsınız bakayımm
Hosgeldin hayatim borulceyi ne yaptiniz

Aaa super olu kizzzz sende el becerisi var kari kapi susu bebek sekeri felanda yapsana kizzz

Hosgeldin hayatim borulceyi ne yaptiniz

Aaa super olu kizzzz sende el becerisi var kari kapi susu bebek sekeri felanda yapsana kizzz

ayy bebek şekerini yapmayı hiç düşünmedim hazır alcaktım ama malzemesi nerde satılır bilmemki dur iyiki sööledin hem banada uğraş olurşeker satan yerler malzeme de satarmıs ence:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…