gideceuk herhalBasak karisi bugun tetanoz asisinin 2. dozu var unutma
gitmiskende tartil
Kizz kaynosu ni zaman yimeee aliyon :101::101:
başak canım ben 24 yaşındayım ama yumurtlamamda zayıflık var her ay 1 tane yumurtluyorumbanada şu incir kürünü yazabilirmisin birde 82 kiloyum azcıkta kilom var bana maydonoz suyu yap dediler zayıflamak için soğan ve inciri dumuştum ama bilmiyorum yapmasını.bir zahmet verirmisin tarifi
günaydın kızlar nasılsınız bugün??
sevinç kaynoşun sen çouk yapınca o da yapıcaktı dimi
sevinç kolay gelsinacaba diyorum bende camlara el atsam mı belki yaklaşık 1 ay önce silmştm . arada da çekçekle kontrol altında tuttum pek kirli değiller ama
eroş hamile samnırım içime ööle geliyo
aşımı oldum geldmbana bakan hemşire gelmemiş bugün başkası yaptı aşımı hiçte ilgilenmedi hiçte tartıl filan demedi
tekrar ne zman gelcem diye sordunm. hemşiren seni arar dedi. başka ne varki niye gidic em
selam hatunlar nasılsınız bakayımm
Ararlarsa gitcenkilona bakarlar bide kan degerlerine bakarlar bazen son aylarda kan hapi icmek zorunda kalabiliyorsun bende erostan cok umutluyum hadi insallah...
Hosgeldin hayatim borulceyi ne yaptinizselam hatunlar nasılsınız bakayımm
tuhafiyeden mavi kurdela aldım sevinç kendime hamiş kıyafeti yapcam
kocamın beyaz bi tişörtü var bana anca oluyo zaten
onun karın kısmına mavi kudela dikicem öndende bağlıycamolişim hediye paketi olcak nasıl olur ki acep:44:
Hosgeldin hayatim borulceyi ne yaptiniz
Aaa super olu kizzzz sende el becerisi var kari kapi susu bebek sekeri felanda yapsana kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?