Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bugun benım son sahurum rabbım inşallah bıdakı seneye nasıp eder cok uzuluyorum ramazan bıtıyo dıye ne guzel dı ya havası suyu bıle degısık

sevınc sahura ne yıyecen ben bugun tost yemek ıstemıyorum fenalım geldı kaynosumda sag olsun bı hamur ısı yapıpda yollamadı okadr yıdıler

Bengisu cnmm dusunme bunlari bak ne guzel bebisin geldi en zor kismini atlattin sukur ki dierleri teferruat bebeimm zamni gelince olur bi sekilde strese girme bebein seninle tadini cikarr gulumm

en önemli kısmı atlattımda bakalım sağ sağlim kucağıma almak nasip olacakmı :26::26::18: off yarın bi olaydı kalp atışlarını bi duyaydim içim rahat etcekti yaşamıyo olsaydı anlaşılırdı dimi sancm çok olurdu kanama falan olurdu dimi çoktan :26::26:

Kiz bileziklerinidemi aldii aaaaa nie weriyosun kizim bari onlar wermesydinn
Gerci bnimde gerdanligim we bileziklerim haricinde herseyi aldi kaynonos ama dierlerine el surdurtmem

Sewincc bizim kynanatorde buyuk ogle ewlenirken kendi buyuk ewlerini onlara wermis inmis assada oturuyo
Ama bize gelince yok benim adam calissin alsin tabii diorum bn kocama seni cok ezmisler die bisi diemiyo

Kizlarr gelin nescafe yptim icek dertlesirken

Kiz bileziklerinidemi aldii aaaaa nie weriyosun kizim bari onlar wermesydinn
Gerci bnimde gerdanligim we bileziklerim haricinde herseyi aldi kaynonos ama dierlerine el surdurtmem

Sewincc bizim kynanatorde buyuk ogle ewlenirken kendi buyuk ewlerini onlara wermis inmis assada oturuyo
Ama bize gelince yok benim adam calissin alsin tabii diorum bn kocama seni cok ezmisler die bisi diemiyo

Kizlarr gelin nescafe yptim icek dertlesirken

anaa ne ayıııp ne biçim kaynoşlarınız var sizinde öyle yaa melek gibidir benim anamda kaynoşumda görümcelerimde eltilerimde çok şükür iyi geçiniyok hepsiyle

afıyet olsun canım ben sogan kaynatıyom onu ıcecem

ya dugunde takılna altınlara hak verıomda nısanlı ıken aldıkları zoruma gıdıyp kendı kızıda nısanlı ona takılanlarıda kaynos aldı

bılezıklerımı ev ıcın verdım sukur ev aldılar canım bızde evı ortak odeyecektık ama bız vermıyoz

canım kocıs maası ıyımıde kocısden beklıyolar :26::26::26::26:

anaa saat 2 olmuş yatiim ben saat 7:45te uyancam kahvaltı hazırlıycam yapcaz 9da arkidişlerin arabayla gitceez beraberce öyle yaani önce gezcez sonra doktora sanırım ööyle yaani akşama anca geliriz gitmişken kuaför işlerimide hallederim hem yaa bu arada hamişken saç kestirememmiki yaa batıl inanç dimi bebişin ömrünün kısalcağıı :26::26:

anaa ne ayıııp ne biçim kaynoşlarınız var sizinde öyle yaa melek gibidir benim anamda kaynoşumda görümcelerimde eltilerimde çok şükür iyi geçiniyok hepsiyle

boyel konualrda kaynosum ıyı degıl deger vereyım alayım edeyım yok bısı alsak bellı gonullerı olmuyosurat ama baska turlu ıyı ole bıseyı falan karısmaz

masallah sıze

Cnm icini ferah tut sters yaparsan daha kotu ya yarin gelince bise super hbrler getiricnn hersey iyi gidiyo cnmm hic merak etme tabiiki kanamn olurdu sanci cekerdin yok ole bisy bakk cok iyisin masallahhh

Sewinc cnm iyi gecelerr

Belinayy mesaj kutuna bak gulummm

bengısu canım canım be kaba soganı dorde bolup atıyorum 1.5 bardakda su kaynatıyorum boyle oluyo demı
bı yerde kanayan suya sogan atılır yazıyo sen nasıl yaptın tam olarak

mood bakıyom annem

ay kızlar yaa bebemin gelişimini okuyodum 13-17 milim arasında olması lazım sanırım şuan ve bişi ona dokunsa dönebiliyomuuş anaa ne ara okadar büyüdüü kolları bacaklarıda şekillenmiş bi parmakları kalmış ben daha mercimek gibi bişii sanıyoduum fıstık kabuğu kadaa olmuş ay yisin annesi onuuu

ha bu arada benim kafam karıştı öteki takvimde 9.haftada 1 gram oluyo diye e benim 8.haftada 2 gram yazıyo altta hangisi doğrukiii :26:

bengısu canım canım be kaba soganı dorde bolup atıyorum 1.5 bardakda su kaynatıyorum boyle oluyo demı
bı yerde kanayan suya sogan atılır yazıyo sen nasıl yaptın tam olarak

mood bakıyom annem

yok bea ne kaynayınca atcan ben beraber koyup kaynatıyodum peki 1 buçuk bardaktan 1 bardak suyu çıkıyomu

ha bu arada benim kafam karıştı öteki takvimde 9.haftada 1 gram oluyo diye e benim 8.haftada 2 gram yazıyo altta hangisi doğrukiii :26:

canım bu gece senın kafa n cok karısık herlde bı sakın ol yarın doktoruna herseyı anlatırsın aklına ne gelıyosa sor merak etme allah ıznı ıle kalp atısını duyacaksın

yok bea ne kaynayınca atcan ben beraber koyup kaynatıyodum peki 1 buçuk bardaktan 1 bardak suyu çıkıyomu

bende beraber kaynatıyorum kapatınca bı kac dk sonra bardaga alıyorum canı 1.5 2 barda koyuyorum 1 bardak cıkıyo az cıkda dıbınde kalıyo ayy bı hafta daha dayanaıpda ıcsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…