Bengisu cnmm dusunme bunlari bak ne guzel bebisin geldi en zor kismini atlattin sukur ki dierleri teferruat bebeimm zamni gelince olur bi sekilde strese girme bebein seninle tadini cikarr gulumm
canım orda komsuya degıl kaynosa vurdum lafı bana gelınken el opsenıen falan takılan alınları hep ıstedı dayısı babana falan gelıyodu nısnalı ıken bıze bana altın takıyodu kaynanam mutfakda ıstıyodu hatta knedı el opmesıne takdııgını aldı bılezıkleırmıde bende cocuk altını barı ıstmesındıye laf vurdum
canım orda komsuya degıl kaynosa vurdum lafı bana gelınken el opsenıen falan takılan alınları hep ıstedı dayısı babana falan gelıyodu nısnalı ıken bıze bana altın takıyodu kaynanam mutfakda ıstıyodu hatta knedı el opmesıne takdııgını aldı bılezıkleırmıde bende cocuk altını barı ıstmesındıye laf vurdum
bızde nısan atılıonca gerı verırler abım atı bılzek set yuzuk kunye beılmem ne hepsını verdıler
Kiz bileziklerinidemi aldii aaaaa nie weriyosun kizim bari onlar wermesydinn
Gerci bnimde gerdanligim we bileziklerim haricinde herseyi aldi kaynonos ama dierlerine el surdurtmem
Sewincc bizim kynanatorde buyuk ogle ewlenirken kendi buyuk ewlerini onlara wermis inmis assada oturuyo
Ama bize gelince yok benim adam calissin alsin tabii diorum bn kocama seni cok ezmisler die bisi diemiyo
Kizlarr gelin nescafe yptim icek dertlesirken
Kizlar ben cikiyom cok uykum var iyi sahurlar size
anaa ne ayıııp ne biçim kaynoşlarınız var sizinde öyle yaamelek gibidir benim anamda kaynoşumda görümcelerimde eltilerimde çok şükür iyi geçiniyok hepsiyle
en önemli kısmı atlattımda bakalım sağ sağlim kucağıma almak nasip olacakmı :26::26::18: off yarın bi olaydı kalp atışlarını bi duyaydim içim rahat etcekti yaşamıyo olsaydı anlaşılırdı dimi sancm çok olurdu kanama falan olurdu dimi çoktan :26::26:
bengısu canım canım be kaba soganı dorde bolup atıyorum 1.5 bardakda su kaynatıyorum boyle oluyo demı
bı yerde kanayan suya sogan atılır yazıyo sen nasıl yaptın tam olarak
mood bakıyom annem
ha bu arada benim kafam karıştı öteki takvimde 9.haftada 1 gram oluyo diye e benim 8.haftada 2 gram yazıyo altta hangisi doğrukiii:26:
yok bea ne kaynayınca atcan ben beraber koyup kaynatıyodum peki 1 buçuk bardaktan 1 bardak suyu çıkıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?