Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay gebiş takvimini okuyunca sevindirik oldum birden içimde rahatladı 9.haftada dooplerle kalp atışlarını duyabilirsiniz diyo 6 haftalıkken ilk duyduğumuz aletten farklı bişimi o doopler gelişmişi falanmıı

Kzlar yumurtlama zamaninizda gogusleriniz sisiyormu sizinde bnim suan sismislerr baya dolgunlsstilar

bilmiyomki oluyodu galibaa pek dikkat etmedim ona adet döneminde oluyodu o genelde bende 3-4 gün öncesinden başlardı şişmeye ordan anlardım yaklaştığınıda

canım bu gece senın kafa n cok karısık herlde bı sakın ol yarın doktoruna herseyı anlatırsın aklına ne gelıyosa sor merak etme allah ıznı ıle kalp atısını duyacaksın

hee yaa galibaa çok karıştı vallaaa :26: off uyuyabilsem keşkeee uyumak isteyen bi smiley yokmu yaa halimi anlataam :84:

canım bu gece senın kafa n cok karısık herlde bı sakın ol yarın doktoruna herseyı anlatırsın aklına ne gelıyosa sor merak etme allah ıznı ıle kalp atısını duyacaksın

bende beraber kaynatıyorum kapatınca bı kac dk sonra bardaga alıyorum canı 1.5 2 barda koyuyorum 1 bardak cıkıyo az cıkda dıbınde kalıyo ayy bı hafta daha dayanaıpda ıcsem

içersin içersiin dayan accık bebiş için zehir olsa içilir vallaaa bebişini düşün içerken ooh iç şifaa olsuuun

Nire gittiniz leeeyn sıkılıyımda yatayım diye bana komplomu kuruyonuz yoksaaam çabuk geliiiiin alırım sizi şimdi ayağımın alltına haaa :84::84:

içersin içersiin dayan accık bebiş için zehir olsa içilir vallaaa bebişini düşün içerken ooh iç şifaa olsuuun

5 gunu baslamsıtıma adet 11 de sanırsam bı hafta olacak 24 ne kadar dayanmam lazım

canım takma kafana inşalalh yarın güzel haberler alacaksın esın sahuru hazırladıysan yatda uy kuzum

5 gunu baslamsıtıma adet 11 de sanırsam bı hafta olacak 24 ne kadar dayanmam lazım

canım takma kafana inşalalh yarın güzel haberler alacaksın esın sahuru hazırladıysan yatda uy kuzum

yok kuzum yarın tutmayacak sıcakta yarın ordan oraya koşturmasın garibim erkenden gitcez bu sefer kıyamam ona yaa nasıl kız anlamadım bişii 5günü başladın 11.gününmü bugün 1 haftadırmı içiyon sadecene yumurtlama dönemine kadar iç sonrası tehlikeli olabilirbebiş olursa ben adetimle beraber başladıydım öle 14-15 gün sorun olmuyo içebiliyon rahatça ne bilem kız özeldende msjlaştınız falan ya komplo kurup kaçtınız sandımdı nere gitti onlar peki vedalaşmadan falaaan neyse bizde çıkalımda dinlenelim bari canım çok öpüyorum seni iyi geceler iyi uykulay tatlı rüyalay inşallah rüyalarımızda doğacak bebişimizi görürüz hoşçakaal

canım adet 5 gunu basladım ayın 11 yanı bugun 17 6 gun olmus bı hafta daha ıcsem yeterlı heralde

ozelden bısey sordu burdayızz yemek hazırlıyom bende

ezana daha 1 saatten fazla var kız sevıcn kalkda cene calakk

neysem herkez e hayırlı sahurlar yarın kocam evde gelmeye bılırım gece gıdecek bende annamlere gıdecemm benı merak edersenız soleyım dedım :101:

iii sahurlar kızlarr
bizim pipicanın gelme vaktı geldi çattı ablamı iki saat sonra doğuma alacaklar :18:
ne olur bu mübarek cuma günü dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla rabbim en kolayını versin
ayyy çok duygulandım ya teyze olucam yazarken gözlerim doldu:))
gelişmeleri aktarırım hepinize şimdiden çok teşekkür ederim..

ETTİĞİNİZ HER DUA DERDİMİZE DEVA..
HASTALARIMIZA ŞİFA..GÖNÜLÜMÜZE HUZUR ..
EVLERİMİZE BEREKET..
GEÇMİŞLEMİZE RAHMET OLSUN..
DUALARIMIZ KABUL...
İBADETLERİMİZ MAKBUL OLSUN...
RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUNNNN ....
hayırlı cumalar

Gunaydin sekerler hayirli sabahlar hayirli cumalar
Rabbim gonlunuzdeki muradinizi versin Amin...

kirazeros ve bengisu dr gidiyo bugun
hayirli haberlerinizi bekliyoruz
yarinda belos gidecek canim insallak yumoslarin
kocaman olmustur :101:

Amin canim
Allah sendende razi olsun..

Cuma günü okunacak dua!

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

amin amin aminnnnnn.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…