Cnm icini ferah tut sters yaparsan daha kotu ya yarin gelince bise super hbrler getiricnn hersey iyi gidiyo cnmm hic merak etme tabiiki kanamn olurdu sanci cekerdin yok ole bisy bakk cok iyisin masallahhh
Sewinc cnm iyi gecelerr
Belinayy mesaj kutuna bak gulummm
Kzlar yumurtlama zamaninizda gogusleriniz sisiyormu sizinde bnim suan sismislerr baya dolgunlsstilar
canım bu gece senın kafa n cok karısık herlde bı sakın ol yarın doktoruna herseyı anlatırsın aklına ne gelıyosa sor merak etme allah ıznı ıle kalp atısını duyacaksın
canım bu gece senın kafa n cok karısık herlde bı sakın ol yarın doktoruna herseyı anlatırsın aklına ne gelıyosa sor merak etme allah ıznı ıle kalp atısını duyacaksın
bende beraber kaynatıyorum kapatınca bı kac dk sonra bardaga alıyorum canı 1.5 2 barda koyuyorum 1 bardak cıkıyo az cıkda dıbınde kalıyo ayy bı hafta daha dayanaıpda ıcsem
içersin içersiin dayan accık bebiş için zehir olsa içilir vallaaa bebişini düşün içerken ooh iç şifaa olsuuun
Nire gittiniz leeeyn sıkılıyımda yatayım diye bana komplomu kuruyonuz yoksaaamçabuk geliiiiin alırım sizi şimdi ayağımın alltına haaa :84::84:
5 gunu baslamsıtıma adet 11 de sanırsam bı hafta olacak 24 ne kadar dayanmam lazım
canım takma kafana inşalalh yarın güzel haberler alacaksınesın sahuru hazırladıysan yatda uy kuzum
yok kuzum yarın tutmayacak sıcakta yarın ordan oraya koşturmasın garibim erkenden gitcez bu sefer kıyamam ona yaa nasıl kız anlamadım bişii 5günü başladın 11.gününmü bugün 1 haftadırmı içiyon sadecene yumurtlama dönemine kadar iç sonrası tehlikeli olabilirbebiş olursa ben adetimle beraber başladıydım öle 14-15 gün sorun olmuyo içebiliyon rahatçane bilem kız özeldende msjlaştınız falan ya komplo kurup kaçtınız sandımdı nere gitti onlar peki vedalaşmadan falaaan neyse bizde çıkalımda dinlenelim bari canım çok öpüyorum seni iyi geceler iyi uykulay tatlı rüyalay inşallah rüyalarımızda doğacak bebişimizi görürüz hoşçakaal
iyi geceler canım
kesın sen bu ay hamıs kalacan neden se ıcıme ole dogdu
ETTİĞİNİZ HER DUA DERDİMİZE DEVA..
HASTALARIMIZA ŞİFA..GÖNÜLÜMÜZE HUZUR ..
EVLERİMİZE BEREKET..
GEÇMİŞLEMİZE RAHMET OLSUN..
DUALARIMIZ KABUL...
İBADETLERİMİZ MAKBUL OLSUN...
RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUNNNN ....
hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?