Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sende vurdum duymaz ol annene git bebem sende eşine söyle bu sene orda geçiricem de

annem gaziantep'te oturuyo..mayısta gittim..uzak olduğu için çok sık gidip gelemiyorum..keşke diyorum ahh keşke başta bukadar kör olmasaymış gözlerim insan herşeyi toz pembe görüyo..annemi bile bi kenara atmışım şimdi ona ihtiyacım olduğu zaman koyuyo çok..

neyse boşverin yaa aman Allah büyüktür elbet bi şekilde bişeyler olur..saolun söyledikleriniz için..
ben heran çıkabilirim baklava yaparken bana ihtiyacı olabilir

tamam canım üzülmemek için elimden geleni yapıcam..iyiki sizlerle tanışmışım sayenizde birazda olsa içim rahatlıyo.bn çıkıyorum akşam görüşürüz

anladım canım benim allah yardımcın olsun
super bir fikir kiza verdigi akla bak

ne kızıyosun yav tamam bir daha yorum yapmam

Ufff trip atma tocan gelmedimi seni ppazara goturmeye
erodun teli olsada arasaydik

yok kız ne tiribi ben kim sana tirip atmak kimeşim yetişebilrisem gelicem dedide galiba yetişemicekgene kaldı pazar işi anlıcagın bem artık yarın dicem yarında arefe ya çok kalabalık olur ne yapsakmanavdan alrım artık evde durmam zaten bayramda hergün bir yerdesanada gelemmi kız :131::131::131::131:

Gel annemmmm adanada olacam kebap yerikkkk

Gel annemmmm adanada olacam kebap yerikkkk

ah canım ben et yemiyorum onu ne etcez eşim hamileyken zorla yediirirdi ban çeşit çeşit köfteler alırıd balık tavuk anam adam yapardı ye diye yerim derdim başımda beklerdi elleriyle sokardı agzıma yok sen bıırakırsınd erdi tavugu balıgı hergün ver yerim etmi ıyyy oda zorla köfte yerim oda canım çok çekerse geçen kurban bayramında kayanamalar abartmıyorum 4 kilo kadar eti kavurdu onlar et yedi ben kara lahana dolmasıkaynanam eşime oglum bu karın salak et duruken dolam yiyor dedi haberleri yok et kalbi en çok yoran madde çok yersende motoru bozuyosun aman yemeyim eksik kalsın sen ban dondurma ısmarla:131::131::131:canım sakız istiyo sabahtan beri gitmedimde bakkala

ben geldım doktordan sabag doktorum aramıs ama ben herzamankı gıbı uyumusum

sonra dedı yarın dogum var gel

vınn bı hızla dusa gırıp cıktım

11 gunum bugunn yumoşlar 18m olmus doktor cok ıyı dedı ama ıgneyı 1 gunu vurul dedı sonra 3 gun ılıskı bayram dan snra yumoşlara bakacak tekrardan

bu arad doktora dedımkı ben sogan ıcıyom dedım tamam ıyı yapmıssın dedı

Maasallahhh hade bakam gorek seniiiii
bengusu duymus bu pıt pıtları bebegının erosdan ne haber var gecmıse bakamayom cıkacam sımdı

Yok annem haber yok.

canım 21 olunca çatlıyo yumurtalar haberin olsun işşallah bu ay senin ayın olur ama ben bayramlarda hiç çatışmaya girmedim günah diye biliyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…