sende vurdum duymaz ol annene git bebem sendeeşine söyle bu sene orda geçiricem de
sende vurdum duymaz ol annene git bebem sendeeşine söyle bu sene orda geçiricem de
neyse boşverin yaa aman Allah büyüktür elbet bi şekilde bişeyler olur..saolun söyledikleriniz için..
ben heran çıkabilirim baklava yaparken bana ihtiyacı olabilir
anladım canım benim allah yardımcın olsunannem gaziantep'te oturuyo..mayısta gittim..uzak olduğu için çok sık gidip gelemiyorum..keşke diyorum ahh keşke başta bukadar kör olmasaymış gözlerim insan herşeyi toz pembe görüyo..annemi bile bi kenara atmışım şimdi ona ihtiyacım olduğu zaman koyuyo çok..
super bir fikir kiza verdigi akla bak
anladım canım benim allah yardımcın olsun
ne kızıyosun yav tamam bir daha yorum yapmam
rabbim analı babalı ybüyütsün bebem ikizmi bebemya kaç bebek kim dogurmuş
Ufff trip atma tocan gelmedimi seni ppazara goturmeye
erodun teli olsada arasaydik
yok kız ne tiribi ben kim sana tirip atmak kimeşim yetişebilrisem gelicem dedide galiba yetişemicek gene kaldı pazar işi anlıcagın bem artık yarın dicem yarında arefe ya çok kalabalık olur ne yapsak manavdan alrım artık evde durmam zaten bayramda hergün bir yerde sanada gelemmi kız :131::131::131::131:
Gel annemmmm adanada olacam kebap yerikkkk
Gel annemmmm adanada olacam kebap yerikkkk
Maasallahhh hade bakam gorek seniiiiiben geldım doktordan sabag doktorum aramıs ama ben herzamankı gıbı uyumusum
sonra dedı yarın dogum var gel
vınn bı hızla dusa gırıp cıktım
11 gunum bugunn yumoşlar 18m olmusdoktor cok ıyı dedı ama ıgneyı 1 gunu vurul dedı sonra 3 gun ılıskı bayram dan snra yumoşlara bakacak tekrardan
bu arad doktora dedımkı ben sogan ıcıyom dedım tamam ıyı yapmıssın dedı
bengusu duymus bu pıt pıtları bebegının erosdan ne haber var gecmıse bakamayom cıkacam sımdı
hasan usta'damı yiyeceksin kızzz
ben geldım doktordan sabag doktorum aramıs ama ben herzamankı gıbı uyumusum
sonra dedı yarın dogum var gel
vınn bı hızla dusa gırıp cıktım
11 gunum bugunn yumoşlar 18m olmusdoktor cok ıyı dedı ama ıgneyı 1 gunu vurul dedı sonra 3 gun ılıskı bayram dan snra yumoşlara bakacak tekrardan
bu arad doktora dedımkı ben sogan ıcıyom dedım tamam ıyı yapmıssın dedı
Bize gelen giden olmaz ama bayrama tam hazirlanirik seker kolonya turk kaavesi datli :101:
sadece arkadasimiz gelir bir ay oruc tuttuk kendimizi odullendiririk :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?