senin gibi tavukmuyumm ben sahura kadar oturuyom
hem sen ismi yapiyon istersen 5 te kalk
kesin işleride yarım bırakmış aklı fikri burda
:120:kime göre
bayat çikolata ekmek kadayıfı
hepsi bitti aksamda bayram sekeri kolonya almaya gitcez
catla emiii bak mlxy de beni cok sewiyoooooo
Gulegule giykendime hamiş kıyafeti yaptım tişört önüne kurdela bağladım hoş oldu kocam kızmazsa tişörtünü görünce resmimi çeker koyarım
kocam aradı durağa gel dedimarkete gidek bişiler alak dedi ben gidiyom topik senin olsn eroştan haber gelince bana cepten msj at. bida giremem bugün
tütün al ben onu daha çoks eviyom limon alırsan sana gelmemşekerleride kaliteli al lokum alma içi fındıklı çiko al
kız nerde 18 daire iş için bebem yapıcek18 daireniz mi olcak ahdi inşallah birinide bana verrisin dimi
---------------
kız tam benim kafdansın haa. adetleriin bayrama gelmesini bende bu yüzden çok isterdim
------------
çok üstüme geliyo paşamsenşuna bişiler sööle hiç hamile mamile dinlemiyo ben onu yemek annei yaparak şereflendirdim mutlu ettim ama onun yaptıklarına baakk
kaka sevinç
bende seni sewiyom canim benim..
kiskananlar catlasinnnn
amin canim tez zamanda insallah...
ufak atda civcivler yisin
Bize gelen giden olmaz ama bayrama tam hazirlanirik seker kolonya turk kaavesi datli :101:
sadece arkadasimiz gelir bir ay oruc tuttuk kendimizi odullendiririk :101:
kız nerde 18 daire iş için bebem yapıcekkız sevinç karısı seviyo aslında bizi merak etme ayı yavrusunu döverek severmiş bizimkide o hesap
seviyorum seni kız maraşlım benim
Cnm bizde oyleyiz gelen giden olmaz ama hersey alinir kendimiz icin hatta bayram cikolatasinin 2.paketini aldik yemekten kalmadi
:))
Cnm bizde oyleyiz gelen giden olmaz ama hersey alinir kendimiz icin hatta bayram cikolatasinin 2.paketini aldik yemekten kalmadi
:))
oyuncak ayın benimbana ayimi didin
he ben doverek sewerim oglumuda mincik mincik ediyorum :101:
bende seni sewiyom pasacim
kiz belos hec girmedi kocasi ewde diye
hem ben adanaliyimmmmm kocam marasli
canım sende konuş kaynananla ya eşini ne araya katıyosun bakalım ne dicekselamlar..benim moraller yerlerde..
börülce gitti..oğlunu bıraktı ama herzamanki gibi..evlendiğimiz günden beri kaynana saolsun hep bizde..sinir oluyorum yaaa bıktım artık..eşiyle kavga ederlerse oğlunun önünde etmesin dedi götürme dedi..çok düşüncelidirler ama beni düşünen yok !! şimdi baklava falan yapcak kaynoş..ben artık tahammül edemiyorum olan benim evlililğime olcak..
kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum sonrada benimkinin beynini yiyorum..artık iyice bunaldım..
selamlar..benim moraller yerlerde..
börülce gitti..oğlunu bıraktı ama herzamanki gibi..evlendiğimiz günden beri kaynana saolsun hep bizde..sinir oluyorum yaaa bıktım artık..eşiyle kavga ederlerse oğlunun önünde etmesin dedi götürme dedi..çok düşüncelidirler ama beni düşünen yok !! şimdi baklava falan yapcak kaynoş..ben artık tahammül edemiyorum olan benim evlililğime olcak..
kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum sonrada benimkinin beynini yiyorum..artık iyice bunaldım..
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden bebişimiz doğdu saat 11de ikiside sağlıklıymış şükür normal doğum olmuş
rabbim isteyen herkesi tez zamanda sewındirsın inşallahdoğumuna gün sayanlarında yardımcısı olsun
oyuncak ayın benimcanım lafın gelişi dediydim bebem ya kız adanalısında ne oluyo et cenneti sen maraşlı dondurma cenneti be:131::131::131::131:hem bende istanbullu degilim :101::101::101::101:
canım sende konuş kaynananla ya eşini ne araya katıyosun bakalım ne dicekcanını sıkma hem bebem eşine desen anasını bırakmaz gün gelri bir evladın olsa seni bıraksa eşin anama ne yaptıkki evladımızdan onu beklilek der herşeyi oluruna bırak
Canim bayramagzi moralini bozma rabbim okafar buyukki ummadigin anda suprizlerini gonderiyor sabrin sonu selamet canim ahhh bu kocalar ne cekiyor elimizden
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden bebişimiz doğdu saat 11de ikiside sağlıklıymış şükür normal doğum olmuş
rabbim isteyen herkesi tez zamanda sewındirsın inşallahdoğumuna gün sayanlarında yardımcısı olsun
ben bu konuda bişey söylesem kaynanamla kıyamet kopar evde..3 senedir aynı muhabbet tartışmasınıda yaptık ama değişen bişey yok..
evet öyle ama benimde bi hayatım var..stresten ölücem..yapamıyorum yaa herkes bencilce yaşıyo..
bende öyle dua ediyorum hep..inşallah bi mucize olur..yoksa gerçekten iyi şeyler olmicak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?