Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kocam aradı durağa gel dedi markete gidek bişiler alak dediben gidiyomtopik senin olsneroştan haber gelince bana cepten msj at. bida giremem bugün

kendime hamiş kıyafeti yaptım tişört önüne kurdela bağladım hoş oldu kocam kızmazsa tişörtünü görünce resmimi çeker koyarım
Gulegule giy
kocam aradı durağa gel dedi markete gidek bişiler alak dediben gidiyomtopik senin olsneroştan haber gelince bana cepten msj at. bida giremem bugün

Cebi msj at bende msj atarim kos bekletme kocayi

Bize gelen giden olmaz ama bayrama tam hazirlanirik seker kolonya turk kaavesi datli :101:
sadece arkadasimiz gelir bir ay oruc tuttuk kendimizi odullendiririk :101:

kız nerde 18 daire iş için bebem yapıcek kız sevinç karısı seviyo aslında bizi merak etme ayı yavrusunu döverek severmiş bizimkide o hesap
bende seni sewiyom canim benim..

kiskananlar catlasinnnn

amin canim tez zamanda insallah...

ufak atda civcivler yisin

seviyorum seni kız maraşlım benim

kız nerde 18 daire iş için bebem yapıcek kız sevinç karısı seviyo aslında bizi merak etme ayı yavrusunu döverek severmiş bizimkide o hesap

seviyorum seni kız maraşlım benim

bana ayimi didin
he ben doverek sewerim oglumuda mincik mincik ediyorum :101:
bende seni sewiyom pasacim
kiz belos hec girmedi kocasi ewde diye
hem ben adanaliyimmmmm kocam marasli

Son düzenleme:
Cnm bizde oyleyiz gelen giden olmaz ama hersey alinir kendimiz icin hatta bayram cikolatasinin 2.paketini aldik yemekten kalmadi
:))

Bizde cok seweriz boyle seyleri bugun oglan sekercide bize kok sokturur
gecen sene aldiklarimizi dagita dagita bitiremedik

Cnm bizde oyleyiz gelen giden olmaz ama hersey alinir kendimiz icin hatta bayram cikolatasinin 2.paketini aldik yemekten kalmadi
:))

Bizde cok seweriz boyle seyleri bugun oglan sekercide bize kok sokturur
gecen sene aldiklarimizi dagita dagita bitiremedik

selamlar..benim moraller yerlerde..
börülce gitti..oğlunu bıraktı ama herzamanki gibi..evlendiğimiz günden beri kaynana saolsun hep bizde..sinir oluyorum yaaa bıktım artık..eşiyle kavga ederlerse oğlunun önünde etmesin dedi götürme dedi..çok düşüncelidirler ama beni düşünen yok !! şimdi baklava falan yapcak kaynoş..ben artık tahammül edemiyorum olan benim evlililğime olcak..
kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum sonrada benimkinin beynini yiyorum..artık iyice bunaldım..

bana ayimi didin
he ben doverek sewerim oglumuda mincik mincik ediyorum :101:
bende seni sewiyom pasacim
kiz belos hec girmedi kocasi ewde diye
hem ben adanaliyimmmmm kocam marasli
oyuncak ayın benim canım lafın gelişi dediydim bebem yakız adanalısında ne oluyo et cenneti sen maraşlı dondurma cenneti be:131::131::131::131:hem bende istanbullu degilim :101::101::101::101:
canım sende konuş kaynananla ya eşini ne araya katıyosun bakalım ne dicekcanını sıkma hem bebem eşine desen anasını bırakmaz gün gelri bir evladın olsa seni bıraksa eşin anama ne yaptıkki evladımızdan onu beklilek der herşeyi oluruna bırak

sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden bebişimiz doğdu saat 11de ikiside sağlıklıymış şükür normal doğum olmuş
rabbim isteyen herkesi tez zamanda sewındirsın inşallahdoğumuna gün sayanlarında yardımcısı olsun

Canim bayramagzi moralini bozma rabbim okafar buyukki ummadigin anda suprizlerini gonderiyor sabrin sonu selamet canim ahhh bu kocalar ne cekiyor elimizden

Allah anali babali buyutsun saglikla sihhatle insallahh

ben bu konuda bişey söylesem kaynanamla kıyamet kopar evde..3 senedir aynı muhabbet tartışmasınıda yaptık ama değişen bişey yok..
evet öyle ama benimde bi hayatım var..stresten ölücem..yapamıyorum yaa herkes bencilce yaşıyo..

Canim bayramagzi moralini bozma rabbim okafar buyukki ummadigin anda suprizlerini gonderiyor sabrin sonu selamet canim ahhh bu kocalar ne cekiyor elimizden

bende öyle dua ediyorum hep..inşallah bi mucize olur..yoksa gerçekten iyi şeyler olmicak..

rabbim analı babalı ybüyütsün bebem ikizmi bebemya kaç bebek kim dogurmuş

sende vurdum duymaz ol annene git bebem sende eşine söyle bu sene orda geçiricem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…