Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

telaişlanmayın eroştan haber yoksa

güzel haberi alınca kocası götürmüştür bi yerlere

doktora mı sööledinanlamaz doktorlar bitkisel kürlerden

aralıksız 3gün mü verdi cnm:44:gün aşırı değilmi

aminnnnnnnnnnnnn cnm Allah analı bablı büyütsünnnnnnn

paşamcım tamam bundan sonra üzülmücem verdiğin örnekteki gibi sevinç bizleri döverek seviyo diye düşüncem

eroştan haber varır diye eglmştim ama yokmuş

ben biras kitap okuyum

gelemzsen sevinç bana msj at

Apartmanda en genc bizik

insallahhhh sen ne aldin marketten

olsun önce gençler gider sonra büyükler gelir yokmu sizin orda ööle komşuluk

marketten şeker aldım kolonyam vardı zati
tüfekhanekağıdı aldım
kahvaltılık aldım:125:
üzüm aldm
sebze aldm koçun sözünü dinleyip türlü yapcam
mısır gevreği aldm sütle yiycem bide sütü bööle tüketmeyi deniycem
ha bide bulaşık mak. kokusu aldım

bayramda kociş çalışıyo

bizde kaynoşla kocişin dayısıgile gitcezhemde yatıya

aslında hiçte evimi bıraaksım yok gitmesemmi

gitmezsen kaynooş psikolojik baskıyla erken doğum yaptırır bana

Ezana 3 dk var mirak etmeyin beniiii
anam çabuk gel ben seni merak ederim
he kurbam benimde bir yerlerim olsada gitsem ama yok
aileden bir ablama burda istanbulda kimsem yok sülalem hem memlekette bende bu bayram orda geçiriektim ama arabalar doluydusonradan gidermiyim bilemedim şimdi galib agitmem hediyelerde elimde kaldı teyzemin oglu kargoıda çalışıyo ona deyimde yollayım alsın bari para vermektende kurtulurumkocişim daha gelmedi ya bu adam nerde

selam kızlaaar size bi iyi bi kötü haberle geldim gerçi çokta kötü sayılmaz neysem önce iyi haberden başlayayım BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DUYDUM sonunda biraz zayıftı derinden geliyod atışlar ama atıyodu oda bebişim daha 7+3 haftalık olmasından kaynaklanıyomuş 2 doktorada görümdüm ikiside 7+3 günlük didi o halde 27 haziranda başlamış oluyo dimi bebişcağızım :26: anaa bi büyümek bilmedi bu velette yaa netten hesaplıyom farklı çıkıyo doktor her seferinde beklediğimden küçük olduğunu söylüyo anlamadım gitti bu netin hesaplamalarında bi hata var sanırsam :26:

Hayirli olsun gule gule kullan gule gule yeee
Git iste degisiklik olarrr
Allah kabul etsn

Saol

Canim tmm iste 8. haftadasin gec yumurtlamissin kotu haber neki anlamadim
arayi kapatirsin beslenmeye ve uykuya dikkat edecen

Canim 7+3 sekizinci gebelik haftasi dimek dogru iste vajinal bakmadimi dr ne dedi bir daha ni zaman gitcen

Ver numarani didik

ayy bengi gelmis

geldim tabe habersiz bırakırmıyım sizi hiç otobüsten 7buçukta indik ölüyom yorgunluktan aamma gezdik alışveriş yaptık yaa biissürü şey aldık gitti 300 kağıt kendime hamiş kot pantalonu bi bluz bi kapri kol lacivert bi hırka iki kışlık gibi bi XL pijama falan aldım bebişiede ufak tefek kıyafet falan bişiiler aldım işte giysin kerata doğunca pijamaları büyük beden aldım kışın karnım çıkınca giycem nasılsa diye takımıda 20 liraydı fenada diildi bulmuşken çiftledim öle yaani bayra şekeri çikolatası aldık soonracığıma yufka sebze vs. dünyanın parası tutmuş yav onlard işte

Iyi yapmissin cnm hayirli olsun gule gule giyy kiz hamis pantolinu icin erken diilmi

kız şu gebelik şeysini nerden hesaplıyoduk hani verdiydiniz ya bi adrees gene versene 27 haziranda bakalım tahmşni doğum ne çıkcak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…