ben geldım doktordan sabag doktorum aramıs ama ben herzamankı gıbı uyumusum
sonra dedı yarın dogum var gel
vınn bı hızla dusa gırıp cıktım
11 gunum bugunn yumoşlar 18m olmusdoktor cok ıyı dedı ama ıgneyı 1 gunu vurul dedı sonra 3 gun ılıskı bayram dan snra yumoşlara bakacak tekrardan
bu arad doktora dedımkı ben sogan ıcıyom dedım tamam ıyı yapmıssın dedı
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden bebişimiz doğdu saat 11de ikiside sağlıklıymış şükür normal doğum olmuş
rabbim isteyen herkesi tez zamanda sewındirsın inşallahdoğumuna gün sayanlarında yardımcısı olsun
Apartmanda en genc biziknden komşuda mı gelemz
telaişlanmayın eroştan haber yoksa
güzel haberi alınca kocası götürmüştür bi yerlere
Apartmanda en genc bizik
insallahhhh sen ne aldin marketten
anam çabuk gel ben seni merak ederimEzana 3 dk var mirak etmeyin beniiii
he kurbam benimde bir yerlerim olsada gitsem ama yokpaşamcım tamam bundan sonra üzülmücem verdiğin örnekteki gibi sevinç bizleri döverek seviyo diye düşüncem
eroştan haber varır diye eglmştim ama yokmuş
ben biras kitap okuyum
gelemzsen sevinç bana msj at
paşamcım tamam bundan sonra üzülmücem verdiğin örnekteki gibi sevinç bizleri döverek seviyo diye düşüncem
eroştan haber varır diye eglmştim ama yokmuş
ben biras kitap okuyum
gelemzsen sevinç bana msj at
Hayirli olsun gule gule kullan gule gule yeeeolsun önce gençler gider sonra büyükler gelir yokmu sizin orda ööle komşuluk
marketten şeker aldım kolonyam vardı zati
tüfekhanekağıdı aldım
kahvaltılık aldım:125:
üzüm aldm
sebze aldm koçun sözünü dinleyip türlü yapcam
mısır gevreği aldm sütle yiycem bide sütü bööle tüketmeyi deniycem
ha bide bulaşık mak. kokusu aldım
Git iste degisiklik olarrrbayramda kociş çalışıyo
bizde kaynoşla kocişin dayısıgile gitcezhemde yatıya
aslında hiçte evimi bıraaksım yok gitmesemmi
gitmezsen kaynooş psikolojik baskıyla erken doğum yaptırır bana
Allah kabul etsn
selam kızlaaar size bi iyi bi kötü haberle geldim gerçi çokta kötü sayılmaz neysem önce iyi haberden başlayayım BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DUYDUM sonunda biraz zayıftı derinden geliyod atışlar ama atıyodu oda bebişim daha 7+3 haftalık olmasından kaynaklanıyomuş 2 doktorada görümdüm ikiside 7+3 günlük didi o halde 27 haziranda başlamış oluyo dimi bebişcağızım :26: anaa bi büyümek bilmedi bu velette yaa netten hesaplıyom farklı çıkıyo doktor her seferinde beklediğimden küçük olduğunu söylüyo anlamadım gitti bu netin hesaplamalarında bi hata var sanırsam :26:
Ver numarani didik
ayy bengi gelmis
Canim tmm iste 8. haftadasin gec yumurtlamissin kotu haber neki anlamadim
arayi kapatirsin beslenmeye ve uykuya dikkat edecen
geldim tabe habersiz bırakırmıyım sizi hiç otobüsten 7buçukta indik ölüyom yorgunluktan aamma gezdik alışveriş yaptık yaa biissürü şey aldık gitti 300 kağıt kendime hamiş kot pantalonu bi bluz bi kapri kol lacivert bi hırka iki kışlık gibi bi XL pijama falan aldım bebişiede ufak tefek kıyafet falan bişiiler aldım işte giysin kerata doğuncapijamaları büyük beden aldım kışın karnım çıkınca giycem nasılsa diye takımıda 20 liraydı fenada diildi bulmuşken çiftledim öle yaani bayra şekeri çikolatası aldık soonracığıma yufka sebze vs. dünyanın parası tutmuş yav onlard işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?