Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

esımle konusmuyorum tedavıyıde bırakcam yarın randevum vardı gıtmeyecem artık cocuk ıstemıyorum canım

niye kuzum ne oldu yaa..o kadar uğraşıyosun belinay eğer öyle küçük bir şey içinse yapma böyle tatlım sonra pişman olmayasın..tam küsecek zamanı bulmuşsunuz yani..

niye kuzum ne oldu yaa..o kadar uğraşıyosun belinay eğer öyle küçük bir şey içinse yapma böyle tatlım sonra pişman olmayasın..tam küsecek zamanı bulmuşsunuz yani..

ıcımden gelmıyo barısmak konusmak kendı bılır bugun yapmadıkdan sonra carpısmayı ruyasında gorsun kısa kadar cocuk ıstemıyorum zaten olmuyo kıı

ıcımden gelmıyo barısmak konusmak kendı bılır bugun yapmadıkdan sonra carpısmayı ruyasında gorsun kısa kadar cocuk ıstemıyorum zaten olmuyo kıı

yaa hayır belinay yapmayın böyle ama,hem nerden biliyosun olmayacağını...belliki inatlaşıyosunuz işte,yapma canım bence al karşına konuş..

Bu belosta ayni bennn bende sinirlenip adanadaki dr gitmiyordum az kalsin noldu anndm stresmi yaptiniz

yaa hayır belinay yapmayın böyle ama,hem nerden biliyosun olmayacağını...belliki inatlaşıyosunuz işte,yapma canım bence al karşına konuş..

Bu belosta ayni bennn bende sinirlenip adanadaki dr gitmiyordum az kalsin noldu anndm stresmi yaptiniz

esım kıskanclıkları artık ıstemıyrum gıtmem o doktora bos yere soganda ıctım dunden berı yamadık artıkda yapmam beydaglı konustuk ben aılme gıtmek ıstedıgımı bı sure gorusmeyek dedık odakabul etmedı bende evde ara verım ozman dedım yuzune bıle bakmıyorum

kııızzzzz delirdinmi o kadar uğraşıyosun bütün karılar hep aynıyız..bende öyle yapıyordum ama eminim şimdi yapmazsan için içini yicek...yarında mutlaka git doktoruna

gıtmem canım zaten kavga dan oncede karar almıstım son kez gıdecektım tedavıyı bırakacaktım ee ılıskıye gıtmedım bos yere neden doktora gıdeyım kı yumurta catlasa ne ısıme yarayacakk

çok mu kıskanç canım..benimkide kıskanç ama hastalık boyutunda değil,seninkinin nasıl bilmiyorum ama hemen öyle ailenin yanına falan gideyim deme belki hatasını anlar ve düzeltir...

gıtmem canım zaten kavga dan oncede karar almıstım son kez gıdecektım tedavıyı bırakacaktım ee ılıskıye gıtmedım bos yere neden doktora gıdeyım kı yumurta catlasa ne ısıme yarayacakk

ah kuzum yaaa bilmiyorumki aranızda ne geçtiğini am pişman olacağınız şeyler yapmayın..

çok mu kıskanç canım..benimkide kıskanç ama hastalık boyutunda değil,seninkinin nasıl bilmiyorum ama hemen öyle ailenin yanına falan gideyim deme belki hatasını anlar ve düzeltir...

3 aylık bebgı benden kıskandı ya sevdım dıye allah ım ya hatasını anladı dun gece den berı ozur ustune ozur bı kahvaltısı hazılrdım onune koydum o bulasıkları yıkıyo cevız kırıp bana yedırıyo sarılıyo opuyo ama bana kadra bagrmasından snra konusmam

nasıl yani 3 aylık bebeği sewdin diyemi kıskandı,ve sende bunun için onca yaptığın şeyi mi göz ardı edeceksin...sen haklısındır canım sana hatası varmış belli ama anlayıp dolanmaya başlamış işte peşinde..belinay sakın bunun için böyle bir hata yapma...

neden öyle yaptığını sormadınmı belkide bebek sevgisinden aşırı bir tepki vermiştir..

sevinc ve belinay kız siz face ten yazışıyosunuz dimi..nerdesiniz yokam şimdiye kadar çoktan cevap yazardınız

bbek degıl dayımdan herkezden ya olr orma ole kalkma kavga cıkartmak ııcn kasında durdu yatdı uyudu bugun sondu bundan sonra tutacagı malum kafamm cok karısık

bbek degıl dayımdan herkezden ya olr orma ole kalkma kavga cıkartmak ııcn kasında durdu yatdı uyudu bugun sondu bundan sonra tutacagı malum kafamm cok karısık

fazlaymış bu yaaa...sen haklısın tabi canım ama bence makul düşünmeye çalış yinede,belinaycım sakın öyle fevri kararlar verme evlilik meşakkatli bir yol öyle hemen herşeyde pes etmek yok kuzum...

yokk canım burdayım ben facden muzık dınlıyorum sadece :26::26::26:

şaka yapıyorum datlım yaa biraz gül diye..sakın çok üzme kendini,benm kociş istiyor bilgisayarı kuzum ben çıkıyorum öptüm hepinizi
kız sevinç nereye gittiki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…