sevınc yanlıs bıldın bız daha carpısmadık ıgne olalı bugun 2 gunum ama ben cocuk ıstemıyorum artık
esımle konusmuyorum tedavıyıde bırakcam yarın randevum vardı gıtmeyecem artık cocuk ıstemıyorum canım
niye kuzum ne oldu yaa..o kadar uğraşıyosun belinay eğer öyle küçük bir şey içinse yapma böyle tatlım sonra pişman olmayasın..tam küsecek zamanı bulmuşsunuz yani..
esımle konusmuyorum tedavıyıde bırakcam yarın randevum vardı gıtmeyecem artık cocuk ıstemıyorum canım
ıcımden gelmıyo barısmak konusmak kendı bılır bugun yapmadıkdan sonra carpısmayı ruyasında gorsun kısa kadar cocuk ıstemıyorum zaten olmuyo kıı
yaa hayır belinay yapmayın böyle ama,hem nerden biliyosun olmayacağını...belliki inatlaşıyosunuz işte,yapma canım bence al karşına konuş..
Bu belosta ayni bennn bende sinirlenip adanadaki dr gitmiyordum az kalsin noldu anndm stresmi yaptiniz
halvet mola verdıkkkkkkkkkkkkkkkkk
kııızzzzz delirdinmio kadar uğraşıyosun bütün karılar hep aynıyız..bende öyle yapıyordum ama eminim şimdi yapmazsan için içini yicek...yarında mutlaka git doktoruna
esım kıskanclıkları artık ıstemıyrum gıtmem o doktora bos yere soganda ıctım dunden berı yamadık artıkda yapmam beydaglı konustuk ben aılme gıtmek ıstedıgımı bı sure gorusmeyek dedık odakabul etmedı bende evde ara verım ozman dedım yuzune bıle bakmıyorum
gıtmem canım zaten kavga dan oncede karar almıstım son kez gıdecektım tedavıyı bırakacaktım ee ılıskıye gıtmedım bos yere neden doktora gıdeyım kı yumurta catlasa ne ısıme yarayacakk
çok mu kıskanç canım..benimkide kıskanç ama hastalık boyutunda değil,seninkinin nasıl bilmiyorum ama hemen öyle ailenin yanına falan gideyim deme belki hatasını anlar ve düzeltir...
3 aylık bebgı benden kıskandı ya sevdım dıye allah ım ya hatasını anladı dun gece den berı ozur ustune ozur bı kahvaltısı hazılrdım onune koydum o bulasıkları yıkıyo cevız kırıp bana yedırıyo sarılıyo opuyo ama bana kadra bagrmasından snra konusmam
nasıl yani 3 aylık bebeği sewdin diyemi kıskandı,ve sende bunun için onca yaptığın şeyi mi göz ardı edeceksin...sen haklısındır canım sana hatası varmış belli ama anlayıp dolanmaya başlamış işte peşinde..belinay sakın bunun için böyle bir hata yapma...
neden öyle yaptığını sormadınmı belkide bebek sevgisinden aşırı bir tepki vermiştir..
sevinc ve belinay kız siz face ten yazışıyosunuz dimi..nerdesiniz yokam şimdiye kadar çoktan cevap yazardınız
bbek degıl dayımdan herkezden ya olr orma ole kalkma kavga cıkartmak ııcn kasında durdu yatdı uyudu bugun sondu bundan sonra tutacagı malum kafamm cok karısık
yokk canım burdayım ben facden muzık dınlıyorum sadece :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?