Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmiş olsun aşşkım topikçe hasta olcaz benden mi bulaştı sana da:2::2::2:

adet oldum kıssss....ama salgın sanırım grip geçende bi arkadaş gripti gördüm ya bende olurum kesin.....burdada duydum hep gripsiniz....Allahım acil şifalar versin....sizden geçsin ben olim kısss hamişler hasta olmasın....

Benimde bugün 15 günü geçti ama doktor hiç bir sorun yok 1 hafta daha bekleyelim tekrar kan testi yapalım dedi bişey anladım ben bu işten :18:

gızlar naberr? az önce bi arkadasım aradıı.. ben konusmadan sonra hemen buraya yazmak istedim :)

napıyon ne ediyondan sonra "hamilelik var mı" dedi.. yok dedim olmadı bu ayda.."ben de var 4 aylık sana söylememiştim sen de hamilesindir diye düsündüm" ddemez mi.. üstelik 2. cocugu.. üniden arkadasım.. ne bileyim üzüldüm valla.. onun adına sevindim de kendime üzüldüm... yemek yicektik tam bogazımdan zor gecti walla

hadi hayırlı olsun inşallah çok bekletmeden çalışmalrın sonucunu alırsın

ahh canım yaaa ne kadar iyi kalplisin

bu karılar gribim diye nerdeyse dışlıycaklardı beni topike sokmıycaklardı

evde netin varmı artk

eşin ne güzel söylemiş bencede çok haklı sen kendini bilmezler için canını sıkma bak eşin senden yana senin yanında

agır vasıta degilim bir kere içime sine sine yapıyom hem bikerem naber
zordu ya iyi yapmışsın işte kocaacınla romantik takıl işte

canım sen 4 aylıkken kurtarmışsın benim arkadaşım dogunuad 1 ay yoktu neymiş ben çok üzülürmüşüm len ne üzülücen sevinirim bile ne kıırlmışttım ya

yuhhh boşver kuzucummmm sen onları...ekimde çalışmalar başlıcak herkeste desene...hem senin bebişin Allahın izniyle gelcek ve o kadar kıymetli hayırlı olcakkii ben inanıom buna....sende başkalarının patavatsızca konuşmalarıyla kendini üzme...değmezzz...Rabbim hepimize sağlık versin gerisi mühim değil...O nun izniyle herşey olur...

üzülme psikocuğum seninde olacak önümüzdeki ay garanti veriyorum
benim sinirlerimi tepeme çıkarttın yine kadın ne güzel temzliğimi yaptım mis gibi keyif yapıyordum

dünkü verdiğin pakize tarifi işe yaramadı 3kaşık pekmez koydum ondanmıki

ben gidim o zaman
bir defa içmicen onu bir sabah bir akşam özellikle yatarken pekmezi çok koymuşsun

Bengisu cnmm faceye ekledigim tabloma bakarmisin
Senin gozunden nasil gozukuyo gulum ilk tuval yapisim hatta ilk resmim serbest calistim ama icin de bi anlam gizledim bakalim anlicakmisiniz

canım ilk denemeye göre hiçte fena diil gece ve gündüzü simgeliyor biraz daha renk geçişleri üstünde ve hatlarda çalışman lazım canım biraz güneşe biraz renk kat sap sarı duruyor hafif turuncu veya çok az kızıllık bilem katabilirsin semazenin etek dalgalarını düzelt biraz canım bide bu resim su bazlı boya anlaşılan akrilik boyayla falanmı yaptım yada guajla su bazlı boyalar çabuk kuruduğu için geçişlerde zor oluyor biraz sanırım ondan zorlanmışsın biraz geçişlerde bu arada yüzünü biraz düzeltmek lazım ondada direk ten rengi yoyayı sürmüşsün bak ne saç var nede yüzün bazı kısımları resme renkleri korkarak katmışın hiç korkma bazen alakasız renkler bile çok güzel yakışıyo resme benim yorumlarım bunlar biraz fazla eleştirdim sanırım ama o hataları düzeltirsen çok hoş bi rsim olacaktır fikir yaratıcı ve güzel ama
bak sana bikaç tablomu atiim son ikisini lisedeyken yapmıştım diğerlerinide ünideyken

boşver canım sen onu gerçek arkadaş olsaydı daha öğrendiği gün seninle paylaşırdı mutluluğunu
4 ay sonra söylemesede olurdu

eşin ne güzel söylemiş bencede çok haklı sen kendini bilmezler için canını sıkma bak eşin senden yana senin yanında

o desttek olmasa zaten ben biterim utanmadan diyor kaynanam diyor 3 bebegi yap dedi diyor sözde bana birşey demedi ama sen derdine yan gibi yok kaynanam şunu aldı hediye yok kaynım bunu hediye aldı ne canım acıyo birde getiriyo gözüme sokar gibi gösteriyo bu kadarda kardeşim saygısızlık olmaz ya görgüzsüz ne olucek

insanlar da bi acayip bu da kesin ondan söylemedi.. daha önce konusmustuk ben istiyorum falan diye o zaman istedigini bile söylememişti..

üzülme psikocuğum seninde olacak önümüzdeki ay garanti veriyorum

ben gidim o zaman
bir defa içmicen onu bir sabah bir akşam özellikle yatarken pekmezi çok koymuşsun

psikoyum walla ablaa.. insallah yaa.. bu arada salaklıgım kadın doguma randevu aldım ala ala 30 agustosa almısım. tatilmiş o gün doktorla... vermeyince mabud neylesin mahmut

alttaki kız korkunç ama çok güzelllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…