geçmiş olsun aşşkım topikçe hasta olcaz benden mi bulaştı sana da:2::2::2:
yok kuzum ya düşük oldu ya geçende sadece adetin 2 yada 3. günü gel rahme bakalım dedi....korunun dedi...ekimden sonra başlıcaz çalışmalara.....tedavi falan başlayalım demiolar...gidim korunmasak olurmu die sorcam zaten.....ben çok istiyom artık yaaaa((
:113::113::113::113::113::113::113::113::113:
Benimde bugün 15 günü geçti ama doktor hiç bir sorun yok 1 hafta daha bekleyelim tekrar kan testi yapalım dedi bişey anladım ben bu işten :18:
adet oldum kıssss....ama salgın sanırım grip geçende bi arkadaş gripti gördüm ya bende olurum kesin.....burdada duydum hep gripsiniz....Allahım acil şifalar versin....sizden geçsin ben olim kısss hamişler hasta olmasın....
ekimde 3 arkadaşım bebek düşünüyo beni bekliyolaraslında tüm türkiye bekliyo hamil ekalmamı dogurmamı hoş eşim geçen diyorum çok kişi bzim bebegi bekliyor geçen eltim diyor benim kızım ilk göz agrısı diyor ilk torun benden dedim ilk bendendi öldü yama yok filan öldügüne göreye getirdi sonra sinir oldum sonra aglamamı duyunca eşim anlattım eşimde dediki annem eltimin kızı için derki dedi kızım ilk göz agrım oglumda ilk gözagrım çok seviyorum bizimkinede derki dedi oh sen 12 senedir nerelerdeydin geç geldin deyip bunu tadı hepsinden başka deyip sarılıp aglar dedi bakta gör dedi bizimki kaç sene sonra olunca daha kıymetli olur dedi görücez benim yavrum saglıklısından gelsinde varsın eltim eşimin ailesi birşey getirmesin benle eşimden bir parça rabbim bu mubarek günde duyda sesimi paşa kulunla arkadaşlarının boynunu bükük bırakma
agır vasıta degilim bir kere içime sine sine yapıyom hem bikerem naber10 gün olmasını bekle gelmese kan testi yaptır..
yavaş iş yaparım demiştin o yüzden ağır vasıta dedim ben sana kilolu dedimmi heçte kilolu deelsin gördük resmini
atma recepkadında yarım 30 du 40 verdim oldumu
saol sevinç bi sen cvp verdinbncede stresten oluyo
kaynoş perşembeden beri yok..karasu diye yazlık biyer var burda ordaki evdeler kızıyla..bn gitmek istemiyorum kocamı bırakıp..
yaa zor oluyo tabi..ama artık saldım çayıra mevlam kayıra napayım..anemle bizim odalar aynı koridorda odaların ortasındada banyo var ister istemez biliyo bazen kafam sarılı görüyo yani yapcak bişey yok..
gızlar naberr? az önce bi arkadasım aradıı.. ben konusmadan sonra hemen buraya yazmak istedim :)
napıyon ne ediyondan sonra "hamilelik var mı" dedi.. yok dedim olmadı bu ayda.."ben de var 4 aylık sana söylememiştim sen de hamilesindir diye düsündüm" ddemez mi.. üstelik 2. cocugu.. üniden arkadasım.. ne bileyim üzüldüm valla.. onun adına sevindim de kendime üzüldüm...yemek yicektik tam bogazımdan zor gecti walla
ekimde 3 arkadaşım bebek düşünüyo beni bekliyolaraslında tüm türkiye bekliyo hamil ekalmamı dogurmamı hoş eşim geçen diyorum çok kişi bzim bebegi bekliyor geçen eltim diyor benim kızım ilk göz agrısı diyor ilk torun benden dedim ilk bendendi öldü yama yok filan öldügüne göreye getirdi sonra sinir oldum sonra aglamamı duyunca eşim anlattım eşimde dediki annem eltimin kızı için derki dedi kızım ilk göz agrım oglumda ilk gözagrım çok seviyorum bizimkinede derki dedi oh sen 12 senedir nerelerdeydin geç geldin deyip bunu tadı hepsinden başka deyip sarılıp aglar dedi bakta gör dedi bizimki kaç sene sonra olunca daha kıymetli olur dedi görücez benim yavrum saglıklısından gelsinde varsın eltim eşimin ailesi birşey getirmesin benle eşimden bir parça rabbim bu mubarek günde duyda sesimi paşa kulunla arkadaşlarının boynunu bükük bırakma
üzülme psikocuğum seninde olacak önümüzdeki ay garanti veriyorumgızlar naberr? az önce bi arkadasım aradıı.. ben konusmadan sonra hemen buraya yazmak istedim :)
napıyon ne ediyondan sonra "hamilelik var mı" dedi.. yok dedim olmadı bu ayda.."ben de var 4 aylık sana söylememiştim sen de hamilesindir diye düsündüm" ddemez mi.. üstelik 2. cocugu.. üniden arkadasım.. ne bileyim üzüldüm valla.. onun adına sevindim de kendime üzüldüm...yemek yicektik tam bogazımdan zor gecti walla
benim sinirlerimi tepeme çıkarttın yine kadın ne güzel temzliğimi yaptım mis gibi keyif yapıyordum
dünkü verdiğin pakize tarifi işe yaramadı 3kaşık pekmez koydum ondanmıki
Bengisu cnmm faceye ekledigim tabloma bakarmisin
Senin gozunden nasil gozukuyo gulum ilk tuval yapisim hatta ilk resmim serbest calistim ama icin de bi anlam gizledim bakalim anlicakmisiniz
gızlar naberr? az önce bi arkadasım aradıı.. ben konusmadan sonra hemen buraya yazmak istedim :)
15günmüüüüüüü
eşin ne güzel söylemiş bencede çok haklı sen kendini bilmezler için canını sıkma bak eşin senden yana senin yanında
ben gidim o zaman
bir defa içmicen onu bir sabah bir akşam özellikle yatarken pekmezi çok koymuşsun
agır vasıta degilim bir kere içime sine sine yapıyom hem bikerem naber
zordu ya iyi yapmışsın işte kocaacınla romantik takıl işte
canım sen 4 aylıkken kurtarmışsın benim arkadaşım dogunuad 1 ay yoktu neymiş ben çok üzülürmüşüm len ne üzülücen sevinirim bile ne kıırlmışttım ya
üzülme psikocuğum seninde olacak önümüzdeki ay garanti veriyorum
ben gidim o zaman
bir defa içmicen onu bir sabah bir akşam özellikle yatarken pekmezi çok koymuşsun
canım ilk denemeye göre hiçte fena diil gece ve gündüzü simgeliyor biraz daha renk geçişleri üstünde ve hatlarda çalışman lazım canım biraz güneşe biraz renk kat sap sarı duruyor hafif turuncu veya çok az kızıllık bilem katabilirsin semazenin etek dalgalarını düzelt biraz canım bide bu resim su bazlı boya anlaşılan akrilik boyayla falanmı yaptım yada guajla su bazlı boyalar çabuk kuruduğu için geçişlerde zor oluyor biraz sanırım ondan zorlanmışsın biraz geçişlerde bu arada yüzünü biraz düzeltmek lazım ondada direk ten rengi yoyayı sürmüşsün bak ne saç var nede yüzün bazı kısımları resme renkleri korkarak katmışın hiç korkma bazen alakasız renkler bile çok güzel yakışıyo resmebenim yorumlarım bunlar biraz fazla eleştirdim sanırım ama o hataları düzeltirsen çok hoş bi rsim olacaktır fikir yaratıcı ve güzel ama
bak sana bikaç tablomu atiim son ikisini lisedeyken yapmıştım diğerlerinide ünideyken
Eki Görüntüle 497859 Eki Görüntüle 497860 Eki Görüntüle 497861 Eki Görüntüle 497862 Eki Görüntüle 497863
evet hatta daha fazlada olabilir en son 7 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?