Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zaar hamıle olamam calısmadıkkı hemıde dun battı battı aksam sıstı sımdı hıc gectı dun yoruldum heralde
onu Allah bilir hamişsen çoookkk şok olursun böyle kala kalırsın

deli karı sen erken test yapan karı değilmisin yaaaaaa ama belirtilerde okkalı psikolojiktir o bence gebe değilsin bu ay

dün kocişim büyük bir heyecanla beni aradı,bir arkadaşının hanımı doğum yapmış,ama eşimi asıl heyecanlandıran kadının 5 düşük yapması ve sorunun kan pıhtılaşması olması..arkadaşı hemen gelip eşime doktorun adını vereyim sizde mutlaka gidin demiş,eşimde beni arayıp anlattı ,ne yapalım aşkım bir daha deneyelim mi diyor..ama ben çok korkuyorum,ve kararsızım..ama yinede eşimi öyle görünce dayanamıyorum doktorun ismini bir al dedim.. bakalım...

iyi aferin içme..kız bende çok yemem de canım çekti işte buda hastalık gibi birşey ya bulaştınmı bırakamıyosun..kaç gün kaldı senin bata??

4 gun cnm ya o hassas testı bosyere 10 gun oncesınden yapmasaydım o sonuc verırdı sımdııııı öğrenırdımm:18::18: elımde normal testler var ondada cıkmazz zatennn

tabiki değerlisin bidenem bende yoktum dün..seninde cuman mübarek olsun..ne oldu yaptınmı domatislerini...
canım canım sıkkın ya 8 kavonozun attı ya 9 adet kaldı sinirim oynadı kaç senedir yaparım atmaz kardeşim ya 2 senedir nazarmıdegiyor anlamış degilim eşimde kızdı aman ne olucek takma kafana gene yaparız dedi attıgına yanmıyorumda eziyeti yetiyo adama ya
delüü dun pek kımse yoktuuu :44::44::44:
ben o yazıdan sonra rahatsızlandım çok fena panik atak nöbeti geçridim malesef eşim çok ugraştı benle

geçmişi okuduğundan eminmisin en az iki defa sordum face de yazdım
geçmişi okumayanlar gelip burda çemkirmeyin :99:

sigaramı içiyon sennnnnnnnn
neyden şüphelendin de bakem
facede neden acaba mesajın gelmedi ben yalanmı konuşuyom acaba:99::99:hem geçmişi okudum teker teker neden gelmedi sorudugun gözüme acabaneyse ne hatun boşver ben çamaşırları asıyım nevresimleri yıkadım bu arada parkelerini güle güle kullan kıskanç benim evimdekinden yaptırmış pehh
çamaşırları asıyım canını okumaya gelicem bekle sen kubilay hoca çıktı seyret yüz kırışıklarını gösteriyo maske sana lazımya ondan didim

4 gun cnm ya o hassas testı bosyere 10 gun oncesınden yapmasaydım o sonuc verırdı sımdııııı öğrenırdımm:18::18: elımde normal testler var ondada cıkmazz zatennn

ya bekle o zaman canım 4 günde geçer merak etme hem kesin sonuç öğrenirsin bari..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMM inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhh
herşeye bir sebep bir vesile lazımmmmmmmmmmmmm çok dua ediyorummmm dualarımız boşa çıkmayacak hayatım
korkma dene lütfen bir git nolur Allaha sığın rabbim çok büyük bu mübarek günde güzel bir haber buuuu
inşallah çok heyecanlandım beydağlı inşallah ALLAHIM DUY SESİMİZİİİİİİİİ

canım süperrrr cok sevındımmm doktorun adını öğrendıgındee banada solee tamammıı kuzummm hıc korkma allahın ıznıylee doktorun yanına gıt bakalım kafana yatarsa guzel bı tedavıyle bebısın gelıırrr hıc bısecıkte olmazzz

deli karı sen erken test yapan karı değilmisin yaaaaaa ama belirtilerde okkalı psikolojiktir o bence gebe değilsin bu ay

degılımdır belıtrım ne yok duns ancım oldu battı

ben sana kusum dun resımc ekyık akıl ıstedık vermedın ana kendı evını cekı duzen ver

parke yatrmıyodun ahnı mutfaga dedım ben sana terzemız oluyo parke sımdı herkez yaptryo benım ev yenı olmasa araya ve mutfaga bende ıstıyorum

ggıı dün misafire ne yaptın de bakim anlattt yatılı kim geliyorr

ahh ahh başıma geleni bilseniz bizim fırın bozuldu altı ısıtmıyo..alt komşunun davul fırınını alcaktım oda evde yok ::((((((( uf yaa milföy almıştım bide cevizli tarçınlı kek yapcaktım yalan oldu..bisküvi pastası yaptım dün..zaten 4 gibi falan gelmiş olurlar..çay yapcam.domates konservesi varya menemen gibi ondan açıcam.ev yufkasından börek yapcam.biber kızartcam.yumurta haşlayıp baharatlıcam.tuzlu kurabiye gibi bişey var uzun uzun ondan koyacam.peynirdi zeytindi salatalıktı helvaydı reçeldi acıkaydı böle bişeler işte..akşama zaten yemek yapıcam bu çay gibi bişey oldu.

sen kıskanç karısın benide çekemiyorsun anladık onu o kavanozları ne atıyon deli karı sıcak suda kaynatıyorsun kapağını açmadan düzeliyor bilmediğin işin başına geçme

canımbenim arkadaşımdada kan pırtılaşması vardı bugün 6 bebeginide kaybetti ya canım nasıl sıkkın paşa bebegim gitti dedi sonunu sen düşün bu defter benim için kapandı dedi

ay kötü olmuş yaa insan gerçekten eziyetine üzülür ,neyse sağlık olsun..

benı tanımadın heraldeee alzheimer oldun heraldee been benn hemserıınnnnnn topraaaannn o testı yapanı nasıl unutursunnn saol ya soguk dus etkısı yarattın hamıle deılsın dıorrr deett küüss benleeeee

HE SUÇLU HEM GÜÇLÜ KARIYA BAKKKK

ABOO TAlihsizlik olmuş neyse tatlım

canımbenim arkadaşımdada kan pırtılaşması vardı bugün 6 bebeginide kaybetti ya canım nasıl sıkkın paşa bebegim gitti dedi sonunu sen düşün bu defter benim için kapandı dedi

ah bilmeme kuzum ya çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşına ... bende kapattım diyorum ama eşime dayanamıyorum aslında oda vazgeçmişti ama dün onu öyle umutlu görünce ne bileyim acabamı diyrum..

aferin çok iyi motive ettin saol
benı tanımadın heraldeee alzheimer oldun heraldee been benn hemserıınnnnnn topraaaannn o testı yapanı nasıl unutursunnn saol ya soguk dus etkısı yarattın hamıle deılsın dıorrr deett küüss benleeeee

dost acı smyler olsa o hassas testte çıkardı sen olduğunu biliyom sana hatırlattım

sen kıskanç karısın benide çekemiyorsun anladık onu o kavanozları ne atıyon deli karı sıcak suda kaynatıyorsun kapağını açmadan düzeliyor bilmediğin işin başına geçme

bilip bilmeden konuşma ters çevirmiçtim kimimin kapagı atmışmı sana kimide küflenmiş eşim sıktı bulaşık makinesinde koydum sıcagıyla tutsund iye ama yok 9 tane kaldı yoksa bilmiyommu ben çok biliyosan gelde yapak 21 kişe var dahakızlar aklımdayken zencefili kan sulandırıcı kullananlar kullanmasın diyeyim dedim neyse ben çamaşırları asayım geliyorum gitmeyin bir yere gebertirim

ah bilmeme kuzum ya çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşına ... bende kapattım diyorum ama eşime dayanamıyorum aslında oda vazgeçmişti ama dün onu öyle umutlu görünce ne bileyim acabamı diyrum..
vazgeçme tatlım biliyorum çok zor bir durum ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor Rabbim çok büyük
belki zamanı gelmiştir artık bizim bir tanıdığın 17 sene sonra rabbim doğal yoldan mucizesini gönderdiii sebebp lazım
vasile olsun inşallah

neyse hadi gel bi dahada satma ablanı gelir saçından sürüklerim seni angara sokaklarında

kızlar çok sağolun ama ben çok kararsızım..benim kullandığım ilaçların yan etkileride çok artık bedenimde zarar görüyo,bilmiyorum sevinç yaa,şu bel fıtığımı hallettireyimde bakacaz artık...

ayen öğrenince yazarım sanada adını,başkentte bir doktormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…