zaar hamıle olamam calısmadıkkı hemıde dun battı battı aksam sıstı sımdı hıc gectı dun yoruldum heralde
neyden bılıomusunnn cok uykum gelıooo kasıklarımda batma agrı oluoo sankı adet olacakmısım gıbı bu kac gundur var normalde adetten bı gun once olur ole bırde ıslak akıntım oluo su gıbıı:26::26: birte göğüslerim 3 gündür şiştiiibukadar belırtıye adet olursaammm çok ayıp olacakkk
iyi aferin içme..kız bende çok yemem de canım çekti işte buda hastalık gibi birşey ya bulaştınmı bırakamıyosun..kaç gün kaldı senin bata??
canım canım sıkkın ya 8 kavonozun attı ya 9 adet kaldı sinirim oynadı kaç senedir yaparım atmaz kardeşim ya 2 senedir nazarmıdegiyor anlamış degilimtabiki değerlisin bidenem bende yoktum dün..seninde cuman mübarek olsun..ne oldu yaptınmı domatislerini...
ben o yazıdan sonra rahatsızlandım çok fena panik atak nöbeti geçridim malesef eşim çok ugraştı benledelüü dun pek kımse yoktuuu :44::44::44:
facede neden acaba mesajın gelmedi ben yalanmı konuşuyom acabageçmişi okuduğundan eminmisin en az iki defa sordum face de yazdım
geçmişi okumayanlar gelip burda çemkirmeyin :99:
sigaramı içiyon sennnnnnnnn
neyden şüphelendin de bakem
4 gun cnm ya o hassas testı bosyere 10 gun oncesınden yapmasaydım o sonuc verırdı sımdııııı öğrenırdımm:18::18: elımde normal testler var ondada cıkmazz zatennn
dün kocişim büyük bir heyecanla beni aradı,bir arkadaşının hanımı doğum yapmış,ama eşimi asıl heyecanlandıran kadının 5 düşük yapması ve sorunun kan pıhtılaşması olması..arkadaşı hemen gelip eşime doktorun adını vereyim sizde mutlaka gidin demiş,eşimde beni arayıp anlattı ,ne yapalım aşkım bir daha deneyelim mi diyor..ama ben çok korkuyorum,ve kararsızım..ama yinede eşimi öyle görünce dayanamıyorum doktorun ismini bir al dedim.. bakalım...
dün kocişim büyük bir heyecanla beni aradı,bir arkadaşının hanımı doğum yapmış,ama eşimi asıl heyecanlandıran kadının 5 düşük yapması ve sorunun kan pıhtılaşması olması..arkadaşı hemen gelip eşime doktorun adını vereyim sizde mutlaka gidin demiş,eşimde beni arayıp anlattı ,ne yapalım aşkım bir daha deneyelim mi diyor..ama ben çok korkuyorum,ve kararsızım..ama yinede eşimi öyle görünce dayanamıyorum doktorun ismini bir al dedim.. bakalım...
onu Allah bilir hamişsen çoookkk şok olursun böyle kala kalırsın
deli karı sen erken test yapan karı değilmisin yaaaaaa ama belirtilerde okkalı psikolojiktir o bence gebe değilsin bu ay
ggıı dün misafire ne yaptın de bakim anlattt yatılı kim geliyorr
canım canım sıkkın ya 8 kavonozun attı ya 9 adet kaldı sinirim oynadı kaç senedir yaparım atmaz kardeşim ya 2 senedir nazarmıdegiyor anlamış degilimeşimde kızdı aman ne olucek takma kafana gene yaparız dedi attıgına yanmıyorumda eziyeti yetiyo adama ya
Ben o yazıdan sonra rahatsızlandım çok fena panik atak nöbeti geçridim malesef eşim çok ugraştı benle
Facede neden acaba mesajın gelmedi ben yalanmı konuşuyom acaba:99::99:hem geçmişi okudum teker teker neden gelmedi sorudugun gözüme acaba neyse ne hatun boşver ben çamaşırları asıyım nevresimleri yıkadım bu arada parkelerini güle güle kullan kıskanç benim evimdekinden yaptırmış pehh
çamaşırları asıyım canını okumaya gelicem bekle senkubilay hoca çıktı seyret yüz kırışıklarını gösteriyo maske sana lazımya ondan didim
canım canım sıkkın ya 8 kavonozun attı ya 9 adet kaldı sinirim oynadı kaç senedir yaparım atmaz kardeşim ya 2 senedir nazarmıdegiyor anlamış degilimeşimde kızdı aman ne olucek takma kafana gene yaparız dedi attıgına yanmıyorumda eziyeti yetiyo adama ya
ben o yazıdan sonra rahatsızlandım çok fena panik atak nöbeti geçridim malesef eşim çok ugraştı benle
facede neden acaba mesajın gelmedi ben yalanmı konuşuyom acaba:99::99:hem geçmişi okudum teker teker neden gelmedi sorudugun gözüme acaba neyse ne hatun boşver ben çamaşırları asıyım nevresimleri yıkadım bu arada parkelerini güle güle kullan kıskanç benim evimdekinden yaptırmış pehh
çamaşırları asıyım canını okumaya gelicem bekle senkubilay hoca çıktı seyret yüz kırışıklarını gösteriyo maske sana lazımya ondan didim
onu Allah bilir hamişsen çoookkk şok olursun böyle kala kalırsın
deli karı sen erken test yapan karı değilmisin yaaaaaa ama belirtilerde okkalı psikolojiktir o bence gebe değilsin bu ay
degılımdır belıtrım ne yok duns ancım oldu battı
ben sana kusum dun resımc ekyık akıl ıstedık vermedın ana kendı evını cekı duzen ver
parke yatrmıyodun ahnı mutfaga dedım ben sana terzemız oluyo parke sımdı herkez yaptryo benım ev yenı olmasa araya ve mutfaga bende ıstıyorum
ahh ahh başıma geleni bilsenizbizim fırın bozuldu altı ısıtmıyo..alt komşunun davul fırınını alcaktım oda evde yok :: ((((((( uf yaa milföy almıştım bide cevizli tarçınlı kek yapcaktım yalan oldu..bisküvi pastası yaptım dün..zaten 4 gibi falan gelmiş olurlar..çay yapcam.domates konservesi varya menemen gibi ondan açıcam.ev yufkasından börek yapcam.biber kızartcam.yumurta haşlayıp baharatlıcam.tuzlu kurabiye gibi bişey var uzun uzun ondan koyacam.peynirdi zeytindi salatalıktı helvaydı reçeldi acıkaydı böle bişeler işte..akşama zaten yemek yapıcam bu çay gibi bişey oldu.
canımbenim arkadaşımdada kan pırtılaşması vardı bugün 6 bebeginide kaybetti ya canım nasıl sıkkın paşa bebegim gitti dedi sonunu sen düşün bu defter benim için kapandı dedi
HE SUÇLU HEM GÜÇLÜ KARIYA BAKKKK
ABOO TAlihsizlik olmuş neyse tatlım
canımbenim arkadaşımdada kan pırtılaşması vardı bugün 6 bebeginide kaybetti ya canım nasıl sıkkın paşa bebegim gitti dedi sonunu sen düşün bu defter benim için kapandı dedi
benı tanımadın heraldeee alzheimer oldun heraldee been benn hemserıınnnnnn topraaaannn o testı yapanı nasıl unutursunnnsaol ya soguk dus etkısı yarattın hamıle deılsın dıorrr deett küüss benleeeee
sen kıskanç karısın benide çekemiyorsun anladık onu o kavanozları ne atıyon deli karı sıcak suda kaynatıyorsun kapağını açmadan düzeliyor bilmediğin işin başına geçme
ah bilmeme kuzum ya çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşına ... bende kapattım diyorum ama eşime dayanamıyorum aslında oda vazgeçmişti ama dün onu öyle umutlu görünce ne bileyim acabamı diyrum..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMM inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhh
herşeye bir sebep bir vesile lazımmmmmmmmmmmmmçok dua ediyorummmm dualarımız boşa çıkmayacak hayatım
korkma dene lütfen bir git nolur Allaha sığın rabbim çok büyük bu mübarek günde güzel bir haber buuuu
inşallah çok heyecanlandım beydağlı inşallah ALLAHIM DUY SESİMİZİİİİİİİİ
canım süperrrr cok sevındımmm doktorun adını öğrendıgındee banada solee tamammıı kuzummmhıc korkma allahın ıznıylee doktorun yanına gıt bakalım kafana yatarsa guzel bı tedavıyle bebısın gelıırrr hıc bısecıkte olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?