herzamanki gibi canım..yani tık yok...
sayın sesa24!!!
Kk ya son ziyaret tarihiniz 17 aralık
neşeli topikimize son ziyaret tarihiniz 13 aralık
olduğu belirlenmiştir!!!
17den 13 çıkarıldığında "4" sayısına ulaşılmış olup,
4 gün boyunca ihmale gelmez topikimizi ihmal ettiğiniz gözlenmiştir.
Kk ya ziyaretinizden sonra 3 gün içersinde topikimize
bir "ce" bile demezseniz,
o nadide listemizden çıkarılacağınızı üzülerek belirtiyorum!!!
]:117::117::117::117::117:​:117:
listemiz rahatlıyor.
Sadece ilgili kişiler kalıyor
hurremin bilgileri hoşuma gitti
G. GÜZELİ BİLGİLERİNİ VERDİMİKİNE?ya başak sen geçmişi okumuyomusun gerçekten ne bu ilgisizlik yaaa
hep yeni kızları kaçırıyon annem dikkatli ol tamammı??
G. GÜZELİ BİLGİLERİNİ VERDİMİKİNE?
hatuncum geçmişte ne var ki önemli bişimi var
tosbacım önemli şeyleri sen bana alıntı yapsan yada kopyalayıp saklasan nolurdu:97:tabiki verdi kuzummm hatta dün yumurtlama testleri bie paylaştııııı
ilgisiz onları bile okumamışın bide soruyo önemli bişi mi var diyeee
insan bakar gözden bişi kaçırmıyım diyeee
aaa ya önemli şeyler kaçırdıysan seray kürler falan yazdı
ey gidi tospaaaaa bak geçmişe hadi hadii çabuk:88:
tosbacım önemli şeyleri sen bana alıntı yapsan yada kopyalayıp saklasan nolurdu:97:
zaten işten güçten son durumu zor takip ediyom bi de geçmişe bakarsam beni bulamazsın.
istersen yine de bakiiym
valla ne iyi olur ya bugünlük sen bak.hadi affettim seni dur bi bn bakimmmmm o zaman
inşallah canım 9 ay 10 gün hiç tıklamazzz...
günaydınnn balımm gelmişşş seni görmek ne güzel sabah sabah insana enerji veriyon kuzum yaaa sevim kız seni tabikide kan kardeslerimideGünayyydınnn millettt:)
Pınarım,erenayımm başağım saram nazemirim pelinim gamzelalim kardelenim hürremim myhoşum veeeeee kalbimdeki diğer hatunlarr hayırlı haftalar diliyorummm...
simitler sıcak kızlar buyrunnn:)
sayın t.k.b onay kurulu!
Sesa24 ve eda33 adlı üyemiz isteiğiniz üzre titizlikle incelenmiş olup,
sesa24 adlı şahsın kk ya son uğrama tarihi:17 aralık,
topike son uğrama tarihi ise:13 aralık olduğu belirlenerek,
daha zamanı olduğundan dolayı,
"belki kk ya girse topikimizei de ziyaret edebilir" düşüncesi ile,
liste dışı edilmesine gerek görülmemiştir.
eda33 adlı şahsın ise kkya son girişi:18 aralık ,
topike son giriş tarihi 8 aralık olduğu tespit edilerek,
çoktan liste dışı edilmesi gerektiği ve geç bile kalındığı
düşüncesine kapılarak,
1dk bile kaybetmeden liste dışı edilmesine karar verilmiştir.
tkb onay kurulunun ve tkb jüri üyesi seçilen pınargrkn ın bilgilerine
Herkese merhabalar
Topiğinizi yeni gördüm zaten çok da olmamış açılalı ama epey ilerlemiş sayfalar çok güzel herkesin derdi ortak olunca konuşucak şey de çok oluyor. Bende 33 yaşındayım ev hanımıyım 1.5 senelik evliyim. Evliliğimin ilk zamanlarında kontrol hapı kullanıyordum ama 1 sene olmuştur bırakalı. Bir sürede eşim korundu. Biz çocuk çalışmalarına ağustos ayında başladık hala tık yok. Doktora gidip kontrollerimi yaptırdığımda hamile kalmamak için bir nedenimin olmadığını söylemişti. Ama öyle çok çok detaylı bir kontrolden geçmedim. Yumurtlamamda bir sorun yok adet düzensizliğim yok. Bir süre ateş ölçme yöntemini denedim yumurtlama günü belirlemek açısından harika bir yöntem yalnız ovulasyon sonrası yapılan ölçümler beni çok strese soktuğu için o yöntemi de bıraktım. Bu ay sadece ovulasyon testiyle yumurtlama günümü belirledim ve ilişkilerim oldu. Ehhh yine bir bekleme sürecindeyim. İlk zamanlardaki kadar heyecanlanmıyorum olursa olur diyorum. Bir sene çocuk olmazsa ozaman detaylı araştırma yaparız demişti doktorum bakalım biraz daha bekleyeyim diyorum. :26:
günaydınnn balımm gelmişşş seni görmek ne güzel sabah sabah insana enerji veriyon kuzum yaaa sevim kız seni tabikide kan kardeslerimide
jüri üyesi olarak verdiginiz kararlara saygı duyarım ihtirazım cok t.k.b 8.maddesine göre vermiş oldugunuz karar dogrulanmış sahıslara uyarılar yapılmıştır.tesekkürler bize vermiş oldugunuz duyarlılıktan dolayı
Kız şaka mı bu.ee nassınız kızlar anlatsanıza:)özlemişimmm sizi
h.sonu kuzenmleydim benle yaşıt..oda bebek sahabı olmak istiyo ama kocası istemiyomuş..
birinden duymuş,preztfleri iğneyle delincede hamiş kalınıyomuş falan..oda öyle delmiş şeyleri..bekliyorum diyo inşallah çakmaz...
yazık kıza yaa.bizimkiler şelale misali aksada işe yaramıyo..kız bide iğneden çıkanla yetinecek...Allahım yardım et yaa..
tmm cnm aldımbak bu hatun var başak listede varmı bakamadımmm
gurbet güzelide geldi ver annem bilgilerini de listeye ekleyelim seniii
kaç yıllık evlisin,kaç çocuk tedavi süreci ,yaş verde eklen listeye
sabahi serifleriniz hayirli olsunnnn kizlar ne var ne yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?