kızlar hafta sonu annemle konustum annem kardesime hamile kalamamıs kardesimle aramda 7sene var ve demişlerki ona bir kovanın icine sıcak su koy ve otur demişler annemde yapmıs ve o ay hamile kalmıs bana daha yeni söylüyo birde bende intihap var onun icinde tutturmus süt kaynamıp oturucakmısım bu aksam yapıcakmıs bana bunu bakalım intihabım gecicekmi denemekte fayda varr kızlar valla bilmem:26::26::26::26:
hoş geldin cnımmmmmmmmmmmmmsabahi serifleriniz hayirli olsunnnn kizlar ne var ne yokkk
sıcak suya mı oturcaz süte mi yoksam.kızlar hafta sonu annemle konustum annem kardesime hamile kalamamıs kardesimle aramda 7sene var ve demişlerki ona bir kovanın icine sıcak su koy ve otur demişler annemde yapmıs ve o ay hamile kalmıs bana daha yeni söylüyo birde bende intihap var onun icinde tutturmus süt kaynamıp oturucakmısım bu aksam yapıcakmıs bana bunu bakalım intihabım gecicekmi denemekte fayda varr kızlar valla bilmem:26::26::26::26:
kızlar hafta sonu annemle konustum annem kardesime hamile kalamamıs kardesimle aramda 7sene var ve demişlerki ona bir kovanın icine sıcak su koy ve otur demişler annemde yapmıs ve o ay hamile kalmıs bana daha yeni söylüyo birde bende intihap var onun icinde tutturmus süt kaynamıp oturucakmısım bu aksam yapıcakmıs bana bunu bakalım intihabım gecicekmi denemekte fayda varr kızlar valla bilmem:26::26::26::26:
Kız şaka mı bu.
biz formülü mü bilmiyorduk yoksam:44:
madem öyle biz de delelim
fantazi oluyo galiba
Allahallah neler var neler.
tmm cnm aldım
valla napıyım gezdim tatlım banyoma banyo dolabı aldım bu hafta cuma günü gelicek insallah evime birseyler aldım iste dügün vardı oraya gittik gecti gitti zaman valla hakim olmayı istemiştim ama olmadı hayırlısı buymus demekki kuzumm sonrada ingilizce ögretmeni olmak istedim kararlarım degişti oda olmadı hayat bizlere istedigimizi sunuyo aslında ama biz onu anlayana kadar coktan ucup gitmiş oluyo ben hala hatayı kendimde bulurum sanki b.k vardı istanbula geldim ve evlendimm neyse yaramı deşmiyim kuzum ee sen neler yaptım bakıyım nasıldı esinle bol bol görüstün umarım bat az kaldı hadi hayırlısı annemin tavsiyelerine uy kuzumsağolll bitanemmm:))naaptın h.sonu inşallah iyice dinlenmiş ve gezmişsindr papatyammmm
varyaa tam hakim olacak hatunsunnn yeminle..ciddiyetini yerim seninnn
sabahi serifleriniz hayirli olsunnnn kizlar ne var ne yokkk
aa güzel fikirmiş aslında.yok hayatım benim kuzen mecburiyetten delmiş şeyleri..adam korunuyo çocuk mocuk istemiyo
kızda bişey diyemiyo..ee benim kuzenim işte benim gibi safo biraz..
oda hakkını böyle arıyo garibim naapsın...
hoş geldin cnımmmmmmmmmmmmm
nasılsın
sıcak suya mı oturcaz süte mi yoksam.
ay zararı mararı olur mu acep ya.kuzum valla annem hamile kalmak icin sıcak suya oturmuş intihap icin sıcak süt diyolarmış intihabın varsa süte oturucakmıssın akıyomus intihap valla bende bilmiyom bakalım denicem bugun:44::44::26::26::26:
ay zararı mararı olur mu acep ya.
çocukumuz olsun derken Allah korusun hepten kısır kalmıyak
valla napıyım gezdim tatlım banyoma banyo dolabı aldım bu hafta cuma günü gelicek insallah evime birseyler aldım iste dügün vardı oraya gittik gecti gitti zaman valla hakim olmayı istemiştim ama olmadı hayırlısı buymus demekki kuzumm sonrada ingilizce ögretmeni olmak istedim kararlarım degişti oda olmadı hayat bizlere istedigimizi sunuyo aslında ama biz onu anlayana kadar coktan ucup gitmiş oluyo ben hala hatayı kendimde bulurum sanki b.k vardı istanbula geldim ve evlendimm neyse yaramı deşmiyim kuzum ee sen neler yaptım bakıyım nasıldı esinle bol bol görüstün umarım bat az kaldı hadi hayırlısı annemin tavsiyelerine uy kuzum
seninde hayırlı olsun canım günaydınnnn
hayırlı günler
acaba o muhteşem kahvaltıdan kırıntılar kaldı mı bana da?
oyun mu oynuyoz sanki karı delirme:111:kızlar seriiiii seri yazalım lütfennnnnnnnn
erooooşş kardelenime kaldımı bişiler bak hamile yemezse olmaaaaazzzzzzhayırlı günler
nesini araştırcaz yaa.dikkatli yapmak lazımmmm sadece,iyice araştır da öle yappp kuzum bişiy olmasın kendinee
kuzum valla bilmiyorum ama buhardan ne olabilirki tüpleri acar diye düsünüyorum bende olmaz falan dedim ilk önce sonra aklıma yattı tüpleri acar buhar bence bilmiyorum valla annem öyle kalmıs kardesime hamilee:26::26::26:
hoşgeldinnn annelerin en güzeliiaa güzel fikirmiş aslında.
hepsini oturup tek tek delmiş ha
hayırlı günler
dünyagüzelimmm benimde iyiyidi h.sonum kuzenlerle ablamla geçti cumartesim:)2bardak votka-meyve suyu içtim yanlız..
normalde alkölden nefret ederim ama meyve suyu gibiydi tadı...çakırkeyf bile olmadım..ama muhabbet iyidi demek ki okadar içtiğime göre:)
pazar günüde kısmen eşimle geçti..işe gittiği için....çalışmalar çoktan bitti ama
bi çalışma daha yaptık 3gün sonra spermiyogram testi var eşimin..bakalım inşallah hayırlısıyla temiz çıkar..
çook sigara içiyor ama yaaaaz iç diyorum dinlemiyor..
oyun mu oynuyoz sanki karı delirme:111:
erooooşş kardelenime kaldımı bişiler bak hamile yemezse olmaaaaazzzzzz
nesini araştırcaz yaa.
netten bakıyorum oturma biçimini anlatıyo.
sen benim yerime araştırsana
kalmamış bana da bırakmamışlarr gel kuzum sen bana biz beraer yiyekkk
hem sen hamişsin sevaba giriyim azıcıkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?