cazgırlık yapmazsak zaman nasıl geçer:101:hhee öle dedim, başak dedikodusunu yapma dolunayın dedim
aa arkasından konuşma arkadaşımın dediimm
varya dolunay bu başak çok tospaa bi kız yaaa,a
hep ddikodu hep cazgırlık başka işi yok sankii
hoşgeldin dolunayım ben gecmişte yazdım sana ama gecmişe bakamamışsın olsun yine yazarım ben...
canım benimde adet beklirtilerim başladı malesef dün biraz belirtilerim faklıydı heveslendim ama bugun adet belirtilerim başladı hatta ben bugun yarın kırmızıları görürüm...üzülme kuzumm inş hamişsindir...keşke hepimiz hamiş haberi verebilsek hayırlısıyla...
hhee öle dedim, başak dedikodusunu yapma dolunayın dedim
aa arkasından konuşma arkadaşımın dediimm
varya dolunay bu başak çok tospaa bi kız yaaa,a
hep ddikodu hep cazgırlık başka işi yok sankii
kız bebek benim vucudumda yetişecek de bebek olana kadar spermcikler kimde? spermleri etkilermi didim ben hani tembelleştirir
hareket kıstlaması yapar filan ya da sağlıklı spermcikler olmaz filan filan işte neyse aman bi zararı olmasın da manyaklaştım iyice ben
hoşgeldinnnnnnn inşallah olmazsın yaa gelmesin bu gıcık kırmızılar
kıııızzzzzzllllaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ananız geldi haydi toplaşın etrafıma
cazgırlık yapmazsak zaman nasıl geçer:101:
ama dedikodu yapmadım asla.
erenay ısrar etti dolunay şööleymiş dolunay evde tembelmiş dolunay pasaklıymış falan fıstık kulağıma bişiler fısıldıyor
dur dedim erenayyapma didim
durdurdum karıyı
slm cnm nasılsın bakalım. senin bat ne zaman bu aradagünaydın kızlarrrr nasılsınız bugün
hah benim kocam fanusu arabaya koyar beni öle gezdirir gerek yok içine atmasınaaa..
anılmak hakkımız!!pyotesto ediyom seni...
anma, anmadıkça sıra sana gelecek!!
evet cnm farkındayım gelmiyorsun pek fazla.merhaba kızlaaar umarım hepiniz iyisiniz benim bu aralar işlerim çok sağlığımda pek iyi değil keyfim yok o yüzden topiğe pek gelemiyorum ama hep aklımdasınız
toplaşalım oleeeeeyyyykıııızzzzzzllllaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ananız geldi haydi toplaşın etrafıma
senin varlığın yeter ablacımmmerhaba kızlaaar umarım hepiniz iyisiniz benim bu aralar işlerim çok sağlığımda pek iyi değil keyfim yok o yüzden topiğe pek gelemiyorum ama hep aklımdasınız
tabi tabiiii hiç dedikodu yapmazsınn hiçççççcazgırlık yapmazsak zaman nasıl geçer:101:
ama dedikodu yapmadım asla.
erenay ısrar etti dolunay şööleymiş dolunay evde tembelmiş dolunay pasaklıymış falan fıstık kulağıma bişiler fısıldıyor
dur dedim erenayyapma didim
durdurdum karıyı
kıııızzzzzzllllaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ananız geldi haydi toplaşın etrafıma
kızllarrr bugünn çook kötüyümmmm
ağzımın tadı yok midem ağrıyoooo
kafam kazan gibi banaaa nelerrr oluyorrr yaaaa
kızlarr bişi sorcam yaaa,
ben şimdi böğürtlrn kökü kürü yapıyom yaaa
başka bitki çayı içsem karışır mı problem olurmuu mesela adaçayı papatya falann..
hani bi kür yapılırken başka bişi yapılmıyo ya kafam karıştı iyiceee:44:
Pelincim gerçi hamilelik belirtileryle adet belirtileri yakınmış diyolar?ne derece doğru canım?daha önce bi hamilelikte yaşamadım ki
ikisini karşılaştıramıyorum..
inşallah ikimizinde kırmızıları gelmes canım...aynı anda mucisemise kavuşuruz..
ben biliyom kim dost kim tost...
sağolun yaa sabahtan beri yokum haberiniz bile olmamış...bende dedim kesin arama kurtarma çalışmalarına başlamışlardır
kızım ben seni cıa'ya nato'ya sordum bizzat kendim inan bak... kocacişinle oğnaşıyor,gelecek 10 yılın planlarını yapıyorlar dediler...hhaaaa canım...
ben başka bir topicte bu reklamını yapan dr.varya ona sordum kesinlikle adet döneminin belirtileri olmaz dedi bir öğrendikten sonra yani 4-5 hafta olunca işte göğüslerde ağrı kasık kasılmaları olur dedi şekerim
sanırsam bunlar delirme belirtileri yavaş yavaş sıyırıyoruzzzzzzzzzkızllarrr bugünn çook kötüyümmmm
anne annee şüt istiyom bemmmm...
kim benmi??ayoll benim gibi temizikçi ruhlu kim var acabaa aramızda:)ben bu dünyaya yer silmek,süpürmek toz almak için gönderilmişim:)
süpürge eskiyince saçımı süpürge ederim o derece deliyim yani
ama ya ben anlıyorum kendimi geccen iki hamişligimdede icime dogmuştu şimdi hic öyle bişey dogmuyo icime bide adet agrısı gibi agrıyo karnımhah benim kocam fanusu arabaya koyar beni öle gezdirir gerek yok içine atmasınaaa..
aa umutsuz ev kadını pelinn kırmızıyı görmeden ne bu karamsarlıkk
merhaba kızlaaar umarım hepiniz iyisiniz benim bu aralar işlerim çok sağlığımda pek iyi değil keyfim yok o yüzden topiğe pek gelemiyorum ama hep aklımdasınız
hatun bırak başka çaylarıkızlarr bişi sorcam yaaa,
ben şimdi böğürtlrn kökü kürü yapıyom yaaa
başka bitki çayı içsem karışır mı problem olurmuu mesela adaçayı papatya falann..
hani bi kür yapılırken başka bişi yapılmıyo ya kafam karıştı iyiceee:44:
noldu annem gel yanıma.kızllarrr bugünn çook kötüyümmmm
slm cnm nasılsın bakalım. senin bat ne zaman bu arada
anılmak hakkımız!!
söke söke alırız
evet cnm farkındayım gelmiyorsun pek fazla.
çok geçmiş olsun. tez zamnda aramıza dön.
her zaman göynümüzdesin
toplaşalım oleeeeeyyyy
bağrına bas beni anam
garip anam:124:
oyyy noldu şevgilimmmm neyin var...:44:
ama ya ben anlıyorum kendimi geccen iki hamişligimdede icime dogmuştu şimdi hic öyle bişey dogmuyo icime bide adet agrısı gibi agrıyo karnım
merhaba canım ...gecmiş olsun niye keyfin yok saracım...
kız bebeği çayla mı düşürdün.adaçayı zaten içme erenayım...kasılma yapıyomuş yaa..hamilelere önermiyorlar..ee bizde hamiş adayıyız
bir ara bende içiyodum..bebek düşündüğümden bu yana içmiyorum..
:amin:sağolun kızlar neşeniz hep bol olsun gülen yüzünüz hiç solmasın evleriniz bebek sesleriyle şenlensin mutluluğunuz çocuklarınızla taçlansın
hmm içmeyeyim o zaman ama adet düz adaçayı birebirr ... ondan kullanıyodum yaaoyyy noldu şevgilimmmm neyin var...:44:
adaçayı zaten içme erenayım...kasılma yapıyomuş yaa..hamilelere önermiyorlar..ee bizde hamiş adayıyız
bir ara bende içiyodum..bebek düşündüğümden bu yana içmiyorum..
hiç karışım yapmıyım o zaman boşunahatun bırak başka çayları
riske atma. sadece böğürtlen köküne önem ver şu an.
başka bitkiler içersen ona önem vermediğni anlarsa böğürtlen alınır bence.
hem ne kadar içiçen böğürtleni.
sık dişini o bitince başka şeyler içersin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsağolun kızlar neşeniz hep bol olsun gülen yüzünüz hiç solmasın evleriniz bebek sesleriyle şenlensin mutluluğunuz çocuklarınızla taçlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?