Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ozman bu ayda babayı alıyoruz diyebiliriz her ay bi baba alıyoruz...baba koleksiyonum oldu...

ayol ne oynaşım adamla işteyim ben,benim kocişte perhisli zaten yarın test yapılacak bakalım hayırlısı..

ayyyy ağzından bal damlıyor Saracımm..aminnn inşallahhh..hepimizin evi bebeğimizin kokusuylaa dolsun taşsın..
kusmuk kokularıda dahil:) ayyy onu bile özlüyorum yaa..
sağolun kızlar neşeniz hep bol olsun gülen yüzünüz hiç solmasın evleriniz bebek sesleriyle şenlensin mutluluğunuz çocuklarınızla taçlansın

Son düzenleme:
sanırsam bunlar delirme belirtileri yavaş yavaş sıyırıyoruzzzzzzzzz

bencede acilen anneme ihtiyacım var sanırsammm yine deliriyorummm
noldu annem gel yanıma.
hatta karacal annemiz sarsın seni bağrına.
kayaların ucundaki iplere dikkat yalnız boğazına kaçmasın

canım zaten her bi tarafım ayrı ağrıyor bide boğulmayım
karacal zaten beni boğmaz sevr kız iplerini geri çeker
ayy yazık bana yaaa kendime acıdımmmm

kıııızzzzzzllllaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ananız geldi haydi toplaşın etrafıma

anneeeeemm anneeeeeeeeeeeeeemm 25 sene sonunda kavuştum saaaa bas beni bağrnaa

günaydın canım... benim karnım agrıyo buda demek oluyoki adetim geliyo offfsen nasılsın....

canım hamilelik belirtisi ile adet belirtisi çok yakın diyolar günün geçmeden bence canını sıkma

ooohhh valla çok rahatladım yaa aklımı kurcalamıştı bu durum bizimki de morfin yedi antibyotik kullanmadı ama ağrı kesici olarak majezik vermiş doktor

valla rahatlattın beni aplacım saolasın

kızllarrr bugünn çook kötüyümmmm
ağzımın tadı yok midem ağrıyoooo
kafam kazan gibi banaaa nelerrr oluyorrr yaaaa

noldu yeşillim sıkıntı mı yaptın sen

yediğin bişey mi dokundu aman iyi ol bacım iyi bak kendine
:26:

kız bebeği çayla mı düşürdün.
Allah seni naapmasın beceriksiz karıııııı

:amin:

seninde ablacım inşallahhhhhhhhhhhhh

amiiiiiiiiiiiiiiiin kızlar

kıııızzzzzzllllaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ananız geldi haydi toplaşın etrafıma
hoşgeldin annemmm nasılsın...

dolunayım evet adet belirtileriyle hamiş belirtileri aynı canım ama ben hamiş kaldıgımda bazı belirtiler yaşıyodum onlar yok o yüzden anlıyabiliyorum bide benim icime doguyo hatta hemen test yapıyodum bu sefer hic test yapasım gelmiyo...ama sen hamişsindir inş...amin ya bi mucize olsada burdan hamiş haberlerimizi verebilsek hayırlısıyla

Son düzenleme:
canım ne antibiyotiği?hastamısın?yoksa kafana göremi alıyosun?

bende antibiyotik aldığımda bi tuhaf olurum...ayakta uyuyo gibi,etrafta olanı biteni bile anlamam..böyle kafasına vur ağzından ekmeğini
al moduna girerim
valla baak

bilmiyorummm karnımda ağrıyooo
üşüttüm heralde yaaa
akşam antibiyotik içmiştim sanırsam o mideme dokundu:18:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ayol ne oynaşım adamla işteyim ben,benim kocişte perhisli zaten yarın test yapılacak bakalım hayırlısı..

aman sen de bir hayal kursan olmucak yaniiiii spermigram mı yaptırcak benim ki 2 hafta önce yaptırdı zaten benim adet dönemim di perhizliydi o iyi de herhelde ben sakatım

sağolun kızlar neşeniz hep bol olsun gülen yüzünüz hiç solmasın evleriniz bebek sesleriyle şenlensin mutluluğunuz çocuklarınızla taçlansın

ayyyyyyyyyy ne güzel bi dilek buuuuuuuuuuuu içim bi hoş oldu valllaaaa amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

sende sağolll bebişim...sizin doktorda baya fantastikmiş...:)bi apranax ford vereydi ya..majeziği genelde kadınlara adet sancılarında veriyolar:=)

gerçi kanın pıhtılaşmasını etkilememek içinde uygun olabilir majezig..

ooohhh valla çok rahatladım yaa aklımı kurcalamıştı bu durum bizimki de morfin yedi antibyotik kullanmadı ama ağrı kesici olarak majezik vermiş doktor

valla rahatlattın beni aplacım saolasın

kasığımda böyle hafif elektrik çarpılıyomuş gibi batmalar var..ayyyy nebiliyim...heveslensem mi heveslenmesem mi?

Son düzenleme:
sağlık sorunlarım var canım o yüzden

sen nasılsın neler yapıyosun sıkma canını inşallah hamilesindir eğer değilsende kırmızılar oldukça umut hep var demektir unutma tatlım
cok gecmiş olsun canım inş en kısa zamanda iyileşirsin....

bende iyiyim saracım umutla bekliyodum ama bugun birden umutsuzluga kapıldım hayırlısı olsun...bir mucize olur inş hepimiz icin...

haklısın canım ama ben diger hamişliklerimdki belirtileri arıyorum ama yok yok ...o yüzden umutsuzum işte...hepimiz icin hayırlısı olsun...

sorma çok fantastik hakkatten resim çizer gibi diş çekiyooo bi kafasında o şapkadan eksik alacam hediye niyetine

majezik asıl kullanım alanı baş ve dişmiş çok etkili bi ağrı kesici diye veriyorum dedi bende sormuştum bu konuyu kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…