benden o güzel memelerimden süt isteğen koca danalar... bu yaşta bu sarkık memelerden süt müt gelmez...
kızım ben seni cıa'ya nato'ya sordum bizzat kendim inan bak... kocacişinle oğnaşıyor,gelecek 10 yılın planlarını yapıyorlar dediler...hhaaaa canım...
ben başka bir topicte bu reklamını yapan dr.varya ona sordum kesinlikle adet döneminin belirtileri olmaz dedi bir öğrendikten sonra yani 4-5 hafta olunca işte göğüslerde ağrı kasık kasılmaları olur dedi şekerim
sağolun kızlar neşeniz hep bol olsun gülen yüzünüz hiç solmasın evleriniz bebek sesleriyle şenlensin mutluluğunuz çocuklarınızla taçlansın
babalarına kurbn seninozman bu ayda babayı alıyoruz diyebilirizher ay bi baba alıyoruz...baba koleksiyonum oldu...
bencede acilen anneme ihtiyacım var sanırsammm yine deliriyorummmsanırsam bunlar delirme belirtileri yavaş yavaş sıyırıyoruzzzzzzzzz
noldu annem gel yanıma.
hatta karacal annemiz sarsın seni bağrına.
kayaların ucundaki iplere dikkat yalnız boğazına kaçmasın
kız bebeği çayla mı düşürdün.
Allah seni naapmasın beceriksiz karıııııı
:
kıııızzzzzzllllaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ananız geldi haydi toplaşın etrafıma
günaydın canım... benim karnım agrıyo buda demek oluyoki adetim geliyo offfsen nasılsın....
myhoşum bende geçen haftalarda 20liği çektirdim,okkadan morfin ve ağrı kesiciye hatta antibiyotiğe rağmen çalışmalara aravermedik canım..
eşininki bayaa dolaylı..bence öncelikle anne adayınn dikkat etmesi yeterli olur...dişçime hamilelik düşündüğümü söyledim tabiki..bu ay korun demedi..
zaten erenayımda baktı,doktorun verdiği antibiyotik hamilelere bile zararlı değilmiş:)
kızllarrr bugünn çook kötüyümmmm
ağzımın tadı yok midem ağrıyoooo
kafam kazan gibi banaaa nelerrr oluyorrr yaaaa
kız bebeği çayla mı düşürdün.
Allah seni naapmasın beceriksiz karıııııı
:amin:
seninde ablacım inşallahhhhhhhhhhhhh
ozman bu ayda babayı alıyoruz diyebilirizher ay bi baba alıyoruz...baba koleksiyonum oldu...
ayol ne oynaşım adamla işteyim ben,benim kocişte perhisli zaten yarın test yapılacak bakalım hayırlısı..
ayyyy ağzından bal damlıyor Saracımm..aminnn inşallahhh..hepimizin evi bebeğimizin kokusuylaa dolsun taşsın..
kusmuk kokularıda dahil:)ayyy onu bile özlüyorum yaa..
hoşgeldin annemmm nasılsın...kıııızzzzzzllllaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ananız geldi haydi toplaşın etrafıma
Pelincim gerçi hamilelik belirtileryle adet belirtileri yakınmış diyolar?ne derece doğru canım?daha önce bi hamilelikte yaşamadım ki
ikisini karşılaştıramıyorum..
inşallah ikimizinde kırmızıları gelmes canım...aynı anda mucisemise kavuşuruz..
ben biliyom kim dost kim tost...
sağolun yaa sabahtan beri yokum haberiniz bile olmamış...bende dedim kesin arama kurtarma çalışmalarına başlamışlardır
myhoşum bende geçen haftalarda 20liği çektirdim,okkadan morfin ve ağrı kesiciye hatta antibiyotiğe rağmen çalışmalara aravermedik canım..
eşininki bayaa dolaylı..bence öncelikle anne adayınn dikkat etmesi yeterli olur...dişçime hamilelik düşündüğümü söyledim tabiki..bu ay korun demedi..
zaten erenayımda baktı,doktorun verdiği antibiyotik hamilelere bile zararlı değilmiş:)
babalarına kurbn senin
bende de var o babalardan.
isteyen varsa biraz verebilirm
bilmiyorummm karnımda ağrıyooo
üşüttüm heralde yaaa
akşam antibiyotik içmiştim sanırsam o mideme dokundu:18:
dolunayım evet adet belirtileriyle hamiş belirtileri aynı canım ama ben hamiş kaldıgımda bazı belirtiler yaşıyodum onlar yok o yüzden anlıyabiliyorum bide benim icime doguyo hatta hemen test yapıyodum bu sefer hic test yapasım gelmiyo...ama sen hamişsindir inş...amin ya bi mucize olsada burdan hamiş haberlerimizi verebilsek hayırlısıyla
ovvvvdüşündüğümden yazıyo kuzum iyi okuuu
sağolun kızlar neşeniz hep bol olsun gülen yüzünüz hiç solmasın evleriniz bebek sesleriyle şenlensin mutluluğunuz çocuklarınızla taçlansın
ovvvv
yanlış mı okudum. dur bida bakim gelim.
e dolunay düşük yapmamışmıydı zati
ooohhh valla çok rahatladım yaa aklımı kurcalamıştı bu durum bizimki de morfin yedi antibyotik kullanmadı ama ağrı kesici olarak majezik vermiş doktor
valla rahatlattın beni aplacım saolasın
dolunayım evet adet belirtileriyle hamiş belirtileri aynı canım ama ben hamiş kaldıgımda bazı belirtiler yaşıyodum onlar yok o yüzden anlıyabiliyorum bide benim icime doguyo hatta hemen test yapıyodum bu sefer hic test yapasım gelmiyo...ama sen hamişsindir inş...amin ya bi mucize olsada burdan hamiş haberlerimizi verebilsek hayırlısıyla
cok gecmiş olsun canım inş en kısa zamanda iyileşirsin....sağlık sorunlarım var canım o yüzden
sen nasılsın neler yapıyosun sıkma canını inşallah hamilesindir eğer değilsende kırmızılar oldukça umut hep var demektir unutma tatlım
anneeeeemm anneeeeeeeeeeeeeemm 25 sene sonunda kavuştum saaaa bas beni bağrnaa
canım hamilelik belirtisi ile adet belirtisi çok yakın diyolar günün geçmeden bence canını sıkma
ooohhh valla çok rahatladım yaa aklımı kurcalamıştı bu durum bizimki de morfin yedi antibyotik kullanmadı ama ağrı kesici olarak majezik vermiş doktor
valla rahatlattın beni aplacım saolasın
noldu yeşillim sıkıntı mı yaptın sen
yediğin bişey mi dokundu aman iyi ol bacım iyi bak kendine :26:
ovvvv
yanlış mı okudum. dur bida bakim gelim.
e dolunay düşük yapmamışmıydı zati
iftira mı kızım gebe kaldı dimekhayııııır hiç gebe olmamışş ooooo
kadına iftira atma
sende sağolll bebişim...sizin doktorda baya fantastikmiş...:)bi apranax ford vereydi ya..majeziği genelde kadınlara adet sancılarında veriyolar:=)
gerçi kanın pıhtılaşmasını etkilememek içinde uygun olabilir majezig..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?