yaa boğazım ağrıyodu bademciklerim falan hazır adetliykende bi ilaç içim dedim
oda mahfetti beni aynen bende öyleyim kafam kazan gibi dedim ya
bide mideme dokundu bana bazı antibiyotikler böyle yapıyor bilemedim işteee
sağol canım yaaa yarına iyi olurum inşallahhhh:26:geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineee
canım takma kafana bu kadar akışına bırak biraz sabitlenip kalmayalım inan psikolojimizi bile bozarız vallaha
bak ben boş kaldığımda spor yapıyorum kendime aktiviteler buluyorum şimdi de folklör kursuna yazıldım
oynaya oynaya doğururmuşum bi de
yani demem o ki boş bırakma kendini ki sürekli bu konuya odaklanıp kalma canımcım konuş dertleş gerekirse ağla sızla ama içine atma
mideni de mahvedersin psikolojini de
kolay gelsin canımm...kıslar bende bi çıkıyım yarımsaate gelirim bi evimi toplıyımm yemkeliğimi ayarlıyımm gelirim hemencikk
gecmiş olsun yeşilcimyaa boğazım ağrıyodu bademciklerim falan hazır adetliykende bi ilaç içim dedim
oda mahfetti beni aynen bende öyleyim kafam kazan gibi dedim ya
bide mideme dokundu bana bazı antibiyotikler böyle yapıyor bilemedim işteee
yani canımm en kötü zaten kırmızılar gelir..okadar alışığımki üzülmeye,kendimi heveslendirsem bile 3dakika sonra gerçeklerle
yüzleşiyorumm..Hayırlısı olsun hepimiz için canım...
yaa Pınarım nerde bu arada yaayaaa?sabah geldimi?
sağol canım yok yumurtalıklara ne yaptığını bilmiyorumyeşilim kafaya göre alınan antibiyotiklerin yumurtalıklara ne yaptığı hakkında
bilgin vardır inşallah canım...doktor bile verirken içmeye çekiniyorumm..sen nasıl doktorsuz ilaç alabiliysun anlamıyorum canım..
ilacı kes desek bile antibiyotiği almışsın bikere bodoslama kesersen bünyeni daha zor bir duruma düşürebilirsin..
sakın doktorsuz ilaç alma canımm olurmu?imkanın varsa bi aile hekimine git canım..
gecmiş olsun yeşilcim
kızlar gelirim 1 saatee
afiyetler olsun herkeşe..
çok haklısın canım oturup boş boş sadece ona sabitlemk iyi değil
öyle yapmıyorum zaten de
bu mideme dokundu zıkkım ilaç mahfetti beni yoksa iyiyim tatlım
bırakmam öle kendimi bianönce iyi olayımki çalışmalara başlayım amaç oo
afiyet bal şeker olsun herkese ben aç karnımı doyurmaya gidiyorummmm
Günaydın canımlarımmmm myhos cum senin konuşamıyoruz kaç gündrü nerdesin??
seraycım böyle iş olmaz çık canım artık bu işten
kızlarrr napıonuzzzzzz??bi fıkra okudum onu paylaşcam sizlerleiyi geldi çok güldüm walla
hafta sonun mahvolmuş
Delikanlı küçük kasabasından çıkıp sehrin en büyük marketinde işe başvurur. Burada her şey ama her şey satılmaktadır.
Patron sorar:
- Daha önce hiç satıcılık yaptın mı?
- Evet, kasabadaki tek markette çalışmıştım.
Patronun gözü çocuğu tutar:
- İyi, yarın başlıyorsun.
Ertesi gün akşam olur ve patron çocugu karşısına alır:
- Evet, bugün kaç satış yaptın?
- Bir!
- Ne! Bir mi? Diğerleri 20-30 satış yaptıla. Nasıl bir tane olur? Kaç dolar tuttu peki?
- 320.334 dolar tuttu.
Patron şaşırır:
- Nasıl becerdin bunu?
- Adama basta küçük boy bir olta, sonra orta boy ve sonra da büyük boy bir olta sattım. Adama nerede balık tutacağını sordum. Kıyıda deyince bir tekneye ihtiyacı olduğunu söyledim. Tekne bölümüne indik ve çift motorlu, yelkenli, lüks bir yat sattım. Vosvosuyla bunu çekemeyecegini söyleyince son model 4x4 bir jeep de sattım.
Patron şoka girmiştir:
- Ne diyorsun, bütün bunları bir küçük olta almaya gelen bir adama mı sattın?
Genç satıcı cevap verir :
- Yoo aslında karısı için kanatlı ped almaya gelmişti... Ben de ona söyle dedim:
"Hafta sonun mahvolmuş, sen en iyisi balığa git."
şükür karnımızı da doyurduk allahım herkese karnını doyuracak kadar aş ve bu soğukta sıcacık bi yuva nasip etsin:81:
hahahhahahaha çok iyiymiş yaaaaaaa saol cnım paylaşım için bana da iyi geldi valla
aminnnnnnnnnnnnnn....afiyet olsunnn canımm...
kızlarrr napıonuzzzzzz??bi fıkra okudum onu paylaşcam sizlerleiyi geldi çok güldüm walla
hafta sonun mahvolmuş
Delikanlı küçük kasabasından çıkıp sehrin en büyük marketinde işe başvurur. Burada her şey ama her şey satılmaktadır.
Patron sorar:
- Daha önce hiç satıcılık yaptın mı?
- Evet, kasabadaki tek markette çalışmıştım.
Patronun gözü çocuğu tutar:
- İyi, yarın başlıyorsun.
Ertesi gün akşam olur ve patron çocugu karşısına alır:
- Evet, bugün kaç satış yaptın?
- Bir!
- Ne! Bir mi? Diğerleri 20-30 satış yaptıla. Nasıl bir tane olur? Kaç dolar tuttu peki?
- 320.334 dolar tuttu.
Patron şaşırır:
- Nasıl becerdin bunu?
- Adama basta küçük boy bir olta, sonra orta boy ve sonra da büyük boy bir olta sattım. Adama nerede balık tutacağını sordum. Kıyıda deyince bir tekneye ihtiyacı olduğunu söyledim. Tekne bölümüne indik ve çift motorlu, yelkenli, lüks bir yat sattım. Vosvosuyla bunu çekemeyecegini söyleyince son model 4x4 bir jeep de sattım.
Patron şoka girmiştir:
- Ne diyorsun, bütün bunları bir küçük olta almaya gelen bir adama mı sattın?
Genç satıcı cevap verir :
- Yoo aslında karısı için kanatlı ped almaya gelmişti... Ben de ona söyle dedim:
"Hafta sonun mahvolmuş, sen en iyisi balığa git."
amin cnm evet insan aç olunca doymanın ne büyük nimet olduğunu anlıyorşükür karnımızı da doyurduk allahım herkese karnını doyuracak kadar aş ve bu soğukta sıcacık bi yuva nasip etsin:81:
ekipman
Bir çift, göl kıyısına tatile gider. Gölün bazı bölümlerinde balık avlamak yasaktır. Adam yasak olmayan bölümlerde avlanarak, kadın da kitap okuyarak günlerini gecirmektedirler. Adam bir öğleden sonra kestirmek üzere odasına çekilince kadın, botla açılmaya karar verir. Botla açılır ve kitabını okumaya başlar. Derken devriyeye çıkmış bir görevli kadını görür ve yanına yanaşır.
"Hanımfendi burada ne yapıyorsunuz?"
"Görmüyor musunuz kitap okuyorum."
"Bu bolgede balık avlamak yasaktır."
"Zaten ben de balık avlamıyorum."
"Ama gerekli bütün ekipmana sahipsiniz. Size ceza kesmem gerekiyor."
"Eğer böyle bir sey yaparsanız ben de bana tecavuz ettiğinizi soylerim."
"Ama size dokunmadım bile!"
"Ama gerekli tüm ekipmana sahipsiniz, değil mi?"
:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?