Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hııı yok bide çatışacaktım çok bekler....

ne kaa pahalıymış bende gittim pazar arabası doldu bir poşette elime aldım 20 tl ödedim

ben artık izlemem yusuf için izliyordum

iyi bari merak ettimdi

aldıkalrımı yazayım sana
3 kilo domates yarım kilo biber yarım kilo ıspanak şeftalı elma kıvırcık maydonoz roka yumurta peynir tavuk köftesi yeşil zeytin fasülye patlıcan brokoli

evt yavrııı geldimm sonunda napıosun bakim iyileştimii güvercinin

selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

kankamm iyiyim dicem mecburen kocam maraşa gitçek pazartesi günü çok canım sıkılıo diom ben istanbula gidim annem aradı kızımı gönder diee korkuo it gibi yine bi sorun çıakrdı işte şimdi istanbul çok soğuk oluomuş kışları antalyada iş yapçaklarmış yazın gidilcekmiş bende ozaman gidim evimi bekletme bana diorum neymiş ist a gidince kavga ediomuşuz sen haltlar yemessen hiçbişi olmaz dedim bende

ben kocamıı tanıorum ya sırf ist a gitmim die ist masalı uydurdu ama gitçm dişlerimi yaptırcammm kulağıma vruo çene yapısı iyice ağrı yapmaya başladı üst ön dişler birleşmez olduuu iii bi doktrora gitçemmm estetik görünümlü diş yaptırcammm bacılar önerceğiniz dr güvenlir varmı hem fiyat açısından hem düzgün iş yapması açısından cem erdoğan hariç ona zaten gitmeyi üdşünüorum pahalı da olsa bi şekilde ödicem

karılar geçende sormuştum ya karnıyarıklık patlıcanı kızartıpmı koyuyorsunuz diye
bir arkadaşım tavsiye etti yaptım ve süper oldu
patlıcanları yıkıyorsun pijamalı soyuyorsun tüm tüm sonra karnını bıçakla derice çiziyorsun
üstüne az biraz yağ gezdirip tuz atıyorsun iyice ovala yesin yağı her yeri
sonra fırın tepsisine diz fırına sür ayy bir kızarıyorki süper oluyor kızarınca çıkar
soğuduktan sonra tepsiyle döndurucuya koydum dondu sonrada yicemiz kadar poşetledim
hiç birbirine yapışmıyor süper oldu valla deneme amaclı çıkardım
hafif yumuşayınca karnıyarıkın hazırlanmış kıymasını karnına koy
üstüne domates biber ben birazda patates koyuyom olişe
sür fırına harika çok hafif yağ neredeyse sıfır oluyorrr

Aaaa valla çok güzelmiş bu bende kesin yaparım sağlosan cnm...

He valla kız faredilmez mi yaaa....paşanın dedi gibi kalas nolcek...:2:
sen bana kocanın telefonunu ver bakıyım diyeyim ulen kociş kalsamısın karın saçları boyatmış ama sen farketmedin de get çabuk özür dile karından dicem
bilmiyorum canem bakecem
Hııı yok bide çatışacaktım çok bekler....

hadi hadi yeme beni biraz yumuşa hemen çatışmaya giersin kadın millet degilmiyiz altımızdan üstümüzden girie çıkarlar gene yaparlar gönlümüzü sonra hayde çatışmada buluruz kendimizi

aldıkalrımı yazayım sana
3 kilo domates yarım kilo biber yarım kilo ıspanak şeftalı elma kıvırcık maydonoz roka yumurta peynir tavuk köftesi yeşil zeytin fasülye patlıcan brokoli
ancak annem o zaman peynir 8-10 lira zaten tavuk köftesimi hazırmı alıyon onu ben kendim yapıyom

git hayatım heç dinleme evi ne beklicen git sağlık problemlerini hallet :13:

ancak annem o zaman peynir 8-10 lira zaten tavuk köftesimi hazırmı alıyon onu ben kendim yapıyom

git hayatım heç dinleme evi ne beklicen git sağlık problemlerini hallet :13:

annem de dio nie bekliosun tek başına sne korkarsın evde gönderdiğinde gelmicemden korkuo dedim geçen yine tel mevzusu oldu ona benden de güsel bi kadın çıkabilceni göstercem kaportamı değişçemmmmm görcek eğer yine yapıosaa kendi bilir

Aaaa valla çok güzelmiş bu bende kesin yaparım sağlosan cnm...

süper oluyor bugün yine aldım adana patlıcanı hemide 4 kilo
yarın yapacam çok yoruldum bide sarı ve kırmızı biber aldım yemeklik doğrayıp koyacam kışın çok güzel oluyor bir avuş at tavaya kır yımırtayı
yada makarna soslarına koy süper kışın biber 5 tl ve hormonlu

Aaa orasıda doğru kız valla küsken bile anlamıyom nası oluyo yok diyom yok diyom anaa bi bakıyom yataktayımm....:26:

sen nasıl olsun toparlanabildinmi bari biraz
Anaa sizin pazarda tavuk köftesimi satılıyooo

allah seni hamiş etsin işşallah delü karı pazardan çıkınca tavukçuma gittim hem tavuk gögsü alıyodum bu sefer köftesini alıyım dedim gülmekten karnım agrıdı bayılızaam şimdi ALLAHIM KIZ SUYU İÇMESİ İYİDE GENE ÇİŞİM GELDİ YAP VALLAHI BİRİ WC KAPISINDA DURSAYDI İYİ PARA KIRARDI BUGÜN BENDEN

Hııı doğru ama patlıcanla artık çekirdekli çıkmaya başladı yaa..benimde kırmızı biberim kaldı onu yapıcam...

abbooowww

Karııııı ne biliyim anam pazardak aldıklarımı yazayım demişsin.....Aa bende çok güldüm şimdik burnum kızardı gülmekten kız paşa valla şu sinirle güldürdün sende beni Allah en kısa zamanda seni zayıflatıp karnını bebişle doldursun inş yavriim...

bakalıım beklicem ne zaman farkedicek.....domuz....
kız deme öyle o hayvanın ismini dinden çıkarsın delü karıduymuyum bir daha agzından döverim gene
ancak annem o zaman peynir 8-10 lira zaten tavuk köftesimi hazırmı alıyon onu Ben kendim yapıyom

Git hayatım heç dinleme evi ne beklicen git sağlık problemlerini hallet :13:
canım tavuk kıyması aldım dolaba koydum alta eşimi bekliyom gelsinde yogursun eşim çok güzel yoguruda kıymaları ee ne etcem insanın eşi aşçı olunca
aaa orasıda doğru kız valla küsken bile anlamıyom nası oluyo yok diyom yok diyom anaa bi bakıyom yataktayımm....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…