Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende eşime yoğurturum köfteyi yoğurmasını sevmiyorum diye
benimkide garson ama yemektende anlar beraber yemek yaparız izinli olduğunda

:13::13: akıllı karının hali başka boyayı yaptınızmı kız kardeşinin evine :26::26:

boyayı aldık yarın yapacaz ama eşimde sen boyama diyor kendini yorma diye
ama kardeşimde tek başına nasıl becerecek hiç boya yapmamış bide yinede yardım edecem dinlene dinlene
sevinç yardıma gelsene hem bugün geleyimmi diye sormuşun hemen atla uçağa gel

kız senünki bi haltlarmı yiyom yoksam kaçak et neyim kesiyo olmasın dikkat et kuzum yaa takip et ne o öyle telden bişiiler silmeler falaan her gece uyurken ne bilem wcye duşa girdiğinde falan karıştır bakalım telini :26::26:

nasil gormez yaaaa... cok yorgundur belki... benim esim hemen farkeder...hele oyle bir renk degisimini kesinlikle herkes farkeder..

nasil ayni kiloda kalican hamile kaldiginda... sagliksiz kilo almamak da

Heee kız bunun aynısı bende de var anam pek rahat valla bende koca samsung var iyi diye aldıydım kız ondan güzel çekiyo valla
ciddimisin kız alla allaaa çok ucuz

he kız çok güzel boya yaparım bizim girişi yağlı boyaya boyamıştım bide kapıyı balkon demirlerini felan bide tavanı holün wc nin
geçen boyacı geldiğinde burayı kime boyattınız iyi boyamış dedi ben boyadım dedim adam dalga geçiyom sandı

Ben ucuz yedekte dursun çıkarması kolay olur döküntüleri onla çekerim diye aldım Aa samsungu hiç kullanmıyom valla ama onuda götürcem servise bu niye az çekiyo diye...:26:

Ben ucuz yedekte dursun çıkarması kolay olur döküntüleri onla çekerim diye aldım Aa samsungu hiç kullanmıyom valla ama onuda götürcem servise bu niye az çekiyo diye...:26:

iyi çekiyormu döküntüleri benim oğlan bişiler yerken bez sererim yinede döker aynı babası
o kadar derim evimi berbat etmeyin diye :99:

maşallah bende az buçuk yapıyorum ramaznda köyde yatak odasını boyadık eşimle ben eşime şöyle yap diye tarif ediyorum birde beğenmiyorum yaptığını
maddi durumu iyi olsa boyacıya yaptıracaz ama en az 100 lira alacak zaten dün işe başladı
hep bizim cepten gidiyor bizim durumda okadar iyi değilki kendimize iyi bol bol harcamazsak oda

ozaman bütün kalasalar bizim kocalarmış kaderlerimiz aynı bebek mevzusunda kocalarda aynı kalslar kalas
manyak karı ayaklı bu zaten iyice baktınmı sen süpürgeye
Gız çok ucuz deelmi bu
canım herkez aldı kullanıyo ne kadarda nazlısın he
heee kız bunun aynısı bende de var anam pek rahat valla bende koca samsung var iyi diye aldıydım kız ondan güzel çekiyo valla
canem memnunsan sevinç karısınada süle uyu ne olucek parmaklarıma yazık yaw okadar ugraştım bulmak için he
erkek eli degince pek dadlu oluyo yaw
nasil gormez yaaaa... Cok yorgundur belki... Benim esim hemen farkeder...hele oyle bir renk degisimini kesinlikle herkes farkeder..

Nasil ayni kiloda kalican hamile kaldiginda... Sagliksiz kilo almamak da
canım ben fazla kiloyu verdimmi verdim almamaya çalışıcam az öz yicem 3 beyazdan uzak dur temem

bu karı kazıklanmayı seviyor kardeşim ya kazıklan kzın sen biz senin keseni düşünüyos

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

hapsirdinmi giii agliyon zannettim kuzum... bende esim tras oldugunda sacini kestirdiginde kafam dalginsa ben farketmem kizar bana farketmedigimi anlayinca... yani muhtemelen o da yorgundur. :18::18:

Son düzenleme:
Hııı çekimide güzel ben memnunu güzel çekiyo ama küçük ya her temizlikten sonra kovasını temizle tak...Aa kova dedim neyse o deposumu diyim anam getiremedim sen anladın işte onu temizlicen...

sadece döküntü için alacam niye çok para vereyim üstelik kendime yıkama makinası istiyom bunu ucuz alayım ki hakkım saklı kalsın

haklısın canım yavaş yavaş yapın bari ne yapacan Allah kolaylık versin

napıyonuz kızlarr yarın kaynanam ve eşimin teyzesi gelecek. teyzesi istanbulda. yemege cagırdık..

tavuklu tel sehriye corbası
izmir köfte
pilav yapcam..
cacık bi de salata..

yeter mi öneriniz var mı baska? tatlı yapmam heral hepsi seker hastası

hapsirdinmi giii agliyon zannettim kuzum... bende esim tras oldugunda sacini kestirdiginde kafam dalginsa ben farketmem kizar bana farketmedigimi anlayinca... yani muhtemelen o da yorgundur. :18::18:

Anaaa o hapşurmamıymış kız ben onu ağlama diye koyduydum bakalım cnm işleri bu ara yoğun ondan heralde ama bilmem valla neyse altta kalmam elbet öcümü alırım....

yanlış anladın eşim anlarda anlamamazlıktan gelir uzun süredir bişey giymiyim onu bile farkeder
güzel giyineyim ozamanda aynı şekilde hiç güzel olmamış der ama çok beğendiğinden
ben anlarım artık hiç güzel olmamış diyorsa kıskanç şekilde, kesin çok güzel olmuştur
he valla erkek eli değdimi daha güzel oluyor çünkü hazır yapılmış uğraşmıyosun daha ne olsun

OK cnm o zaman hiç bekleme hemen al çok memnun kalırsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…