BAK EN ÜSTE KIRMIZI SENİN DEDİGİNDEN HEMİDE ABLAM KULLANIYO ÇOK MEMNUN BENDE ALICEM EVİME
en ucuz Fantom Elektrikli Sprge fiyat akakce.com'da
kız deme öyle o hayvanın ismini dinden çıkarsın delü karıduymuyum bir daha agzından döverim gene
canım tavuk kıyması aldım dolaba koydum alta eşimi bekliyom gelsinde yogursun eşim çok güzel yoguruda kıymaları ee ne etcem insanın eşi aşçı olunca
:13::13: akıllı karının hali başka boyayı yaptınızmı kız kardeşinin evine :26::26:
ya öle iştee bigün gidicem ideallerime sarılıcamm bacııııı oda dötüne baksın
iiiyiym de bacı cenzaeyi atlattık ta eşim sinir edio beniiii tel konusu yine azdı köpekkkk cenaze evinde gelcek bekliorum bahçe kapısı açıldı duydum bekliorum gelsin diee bahçede aşağı iniodum hemen anahtarı soktu yukarı çıkarken dedim kaç saattir ordasın gelemdin şimdi girdim dedi yalannn dedim teli verde saati kurayımmm vericekkk ama önden aranan noyu silmekle meşgul napıosun dedim eli ayağına dolaştı ben bunla daha fazla yapamaam şimdi yalakalık yapıoooo ne uzarız ne kısalırızz bebek yapma şansımm iiiyice azalıor ayrılsamda yaşım ilerliorrrr
nasil gormez yaaaa... cok yorgundur belki... benim esim hemen farkeder...hele oyle bir renk degisimini kesinlikle herkes farkeder..Kııızlar bugün saçlarımı boyattım sarıydı kahverengi yaptırdım kocamada bişiy söylememiştim süpriz olsun diye ya adam farketmedi ya...deli olacam benimde tabi suratım düştü bu seferde vay noldu aşkım sende bişiy var niye böyle davranıyosun bilmem ne...bende söylemedim bakalım ne zaamn fark edecek diye ay yok yani valla anlamıyorum yaaaaa
nasil ayni kiloda kalican hamile kaldiginda... sagliksiz kilo almamak dacanım günde 3 litre su içmem gerek :18:benim kocişte kıskançtıraman şurda kız kıza konuşuyoz kimseler yok
canım işin kötüsü hamile kalınca aynı kiloda kalmam lazım nasıl olucekseekimde adet olyum bırakıcam korunmayı maalesef:18::18::18:eşim eşime kadar iizn verdide ben gene hamil ekalsam yemiyecegim mamalardan gene şimdi nasılsam ozamanda öle olucem malesef
ciddimisin kız alla allaaa çok ucuzHeee kız bunun aynısı bende de var anam pek rahat valla bende koca samsung var iyi diye aldıydım kız ondan güzel çekiyo valla
bende eşime yoğurturum köfteyi yoğurmasını sevmiyorum diye
benimkide garson ama yemektende anlar beraber yemek yaparız izinli olduğunda
boyayı aldık yarın yapacaz ama eşimde sen boyama diyor kendini yorma diye
ama kardeşimde tek başına nasıl becerecek hiç boya yapmamış bide yinede yardım edecem dinlene dinlene
sevinç yardıma gelsene hem bugün geleyimmi diye sormuşun hemen atla uçağa gel
nasil gormez yaaaa... cok yorgundur belki... benim esim hemen farkeder...hele oyle bir renk degisimini kesinlikle herkes farkeder..
nasil ayni kiloda kalican hamile kaldiginda... sagliksiz kilo almamak da
ciddimisin kız alla allaaa çok ucuz
he kız çok güzel boya yaparım bizim girişi yağlı boyaya boyamıştım bide kapıyı balkon demirlerini felan bide tavanı holün wc nin
geçen boyacı geldiğinde burayı kime boyattınız iyi boyamış dediben boyadım dedim adam dalga geçiyom sandı
Ben ucuz yedekte dursun çıkarması kolay olur döküntüleri onla çekerim diye aldım Aa samsungu hiç kullanmıyom vallaama onuda götürcem servise bu niye az çekiyo diye...:26:
Hoover Athyss STR 755 Elektrikli Süpürge GittiGidiyor'da 61989847
buda çok güzel herkes çok memnun:26:
ciddimisin kız alla allaaa çok ucuz
he kız çok güzel boya yaparım bizim girişi yağlı boyaya boyamıştım bide kapıyı balkon demirlerini felan bide tavanı holün wc nin
geçen boyacı geldiğinde burayı kime boyattınız iyi boyamış dediben boyadım dedim adam dalga geçiyom sandı
ozaman bütün kalasalar bizim kocalarmış kaderlerimiz aynı bebek mevzusunda kocalarda aynı kalslar kalasbenimkide hemen anlar boyadığımı ama anlamamazlıktan gelir, saçlarımı boyadım güzel olmamışmı derim hiç güzel olmaış der ama bakışbu şekilde kıskançtırda kendisi
bende hava atarım gençleştim diye
a. S canım iyiyim seninde canın sıkkınmış inşallah sıkıntılarından kurtulursun biran önce
bende yapıyorum atıyorum dondurucuya süper oluyor, normalde karnıyarık yaparkende fırında közlüyorum hem az yağlı oluyor
bende doğradım koydum ama biraz daha alıp koyacam pizza falan yaparkende iyi oluyor
manyak karı ayaklı bu zatenSenin o kocaya çok kızıyom dost acı söyler bunun düzeleceği yok zararın neresinden dönsen kar
en ucuz fakir a120 elektronic elektrikli sprge fiyat akakce.com'da yanlış link atmışım annem fantommu heç duymadım ben ayaklı istiyom şarjli deel
ya çocuk bişiler döküp duruyor her defasında makinayı çıkaramıyom kocaman zati :18::18:
canım herkez aldı kullanıyo ne kadarda nazlısın heGız çok ucuz deelmi bu
heee kız bunun aynısı bende de var anam pek rahat valla bende koca samsung var iyi diye aldıydım kız ondan güzel çekiyo valla
erkek eli degince pek dadlu oluyo yawbende eşime yoğurturum köfteyi yoğurmasını sevmiyorum diye
Benimkide garson ama yemektende anlar beraber yemek yaparız izinli olduğunda
Boyayı aldık yarın yapacaz ama eşimde sen boyama diyor kendini yorma diye
ama kardeşimde tek başına nasıl becerecek hiç boya yapmamış bide yinede yardım edecem dinlene dinlene
sevinç yardıma gelsene hem bugün geleyimmi diye sormuşun hemen atla uçağa gel
canım ben fazla kiloyu verdimmi verdim almamaya çalışıcam az öz yicem 3 beyazdan uzak dur tememnasil gormez yaaaa... Cok yorgundur belki... Benim esim hemen farkeder...hele oyle bir renk degisimini kesinlikle herkes farkeder..
Nasil ayni kiloda kalican hamile kaldiginda... Sagliksiz kilo almamak da
hoover athyss str 755 elektrikli süpürge gittigidiyor'da 61989847
buda çok güzel herkes çok memnun:26:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
sadece döküntü için alacam niye çok para vereyim üstelik kendime yıkama makinası istiyom bunu ucuz alayım ki hakkım saklı kalsınAma cnm gerçekten iyi bişey alıyım diyosan araştır tabiki o kadar iyi değil bu mesela torbası yok çıkarıp silkeliyon geri takıyon..aslında bence öyle olması da daha iyi ama kimisi torba seviyiii....yedek olsun diyosan hiç kaçırma al derim hem ucuzda...ama ekonomi yapıyım diyosan o da olur hem ucuz hem kullanışlı...
maşallah bende az buçuk yapıyorum ramaznda köyde yatak odasını boyadık eşimle ben eşime şöyle yap diye tarif ediyorum birde beğenmiyorum yaptığını
maddi durumu iyi olsa boyacıya yaptıracaz ama en az 100 lira alacak zaten dün işe başladı
hep bizim cepten gidiyor bizim durumda okadar iyi değilki kendimize iyi bol bol harcamazsak oda
hapsirdinmi giii agliyon zannettim kuzum... bende esim tras oldugunda sacini kestirdiginde kafam dalginsa ben farketmem kizar bana farketmedigimi anlayinca... yani muhtemelen o da yorgundur. :18::18:
ozaman bütün kalasalar bizim kocalarmış kaderlerimiz aynı bebek mevzusunda kocalarda aynı kalslar kalas
manyak karı ayaklı bu zateniyice baktınmı sen süpürgeye
canım herkez aldı kullanıyo ne kadarda nazlısın he
canem memnunsan sevinç karısınada süle uyu ne olucek parmaklarıma yazık yaw okadar ugraştım bulmak için he
erkek eli degince pek dadlu oluyo yaw
canım ben fazla kiloyu verdimmi verdim almamaya çalışıcam az öz yicem 3 beyazdan uzak dur temem
bu karı kazıklanmayı seviyor kardeşim ya kazıklan kzın sen biz senin keseni düşünüyos
sadece döküntü için alacam niye çok para vereyim üstelik kendime yıkama makinası istiyom bunu ucuz alayım ki hakkım saklı kalsın
haklısın canım yavaş yavaş yapın bari ne yapacan Allah kolaylık versin
Hııı çekimide güzel ben memnunu güzel çekiyo ama küçük ya her temizlikten sonra kovasını temizle tak...Aa kova dedimneyse o deposumu diyim anam getiremedim sen anladın işte onu temizlicen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?