Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız kocişin duymasın bakalım stardaki dizi nasıl olucek dizi sarmaz bir daha diye geliyo ama bakıcez lale devride başlıcek şimdi yaşasınnnnnnnnnnnnaç kalıcez bebem aç len suyumu içiyom habire wc git gel anam idrar yapmak bile 35 kalori harçıyomuşuz

cok azimlisin masallah

yok o calisiyor benim kocis cok kiskanc ona diyemem zaten...surati asilir agresiflesir :18:

bende cok sk idrada gidiyorum..bir bardak cay bile icsem 10 defa giderim yani

kac litre su iciyon gunde? ben 1.5 litre en az icmeye calisiyorum bazen 2 ama sirf kendimi zorluyorumda iciyorummm

ah be kuzum kıyamam sanaa :26: neyse az kaldı canım sık dişini son 6 kilonmu kaldıydıı kız bişiii kalmamış 2 aya verirsin onuda heraldee :26: sonra gelsin bebişin hamiş olunca istediğini yersin canım ya

Kııızlar bugün saçlarımı boyattım sarıydı kahverengi yaptırdım kocamada bişiy söylememiştim süpriz olsun diye ya adam farketmedi ya...deli olacam benimde tabi suratım düştü bu seferde vay noldu aşkım sende bişiy var niye böyle davranıyosun bilmem ne...bende söylemedim bakalım ne zaamn fark edecek diye ay yok yani valla anlamıyorum yaaaaa

hangi stardaki dizi kuzum orda yetenek sizsiniz var :26: benimde lale devri heç çekmiyo ilgimi hadi yaaa ben bol bol yapıyom zati çişimi

canım günde 3 litre su içmem gerek :18:benim kocişte kıskançtıraman şurda kız kıza konuşuyoz kimseler yok

canım işin kötüsü hamile kalınca aynı kiloda kalmam lazım nasıl olucekseekimde adet olyum bırakıcam korunmayı maalesef:18::18::18:eşim eşime kadar iizn verdideben gene hamil ekalsam yemiyecegim mamalardan gene şimdi nasılsam ozamanda öle olucem malesef

kız o fark edilmezmiii etmiştir kuzum heralde yaa ama fark etmemezlikten geliyodur belkim seni kızdırmak içiin

bir benim kocam kalsa didiydim seninkidemi kalasmışbende kaşlarımı aldırsam nerdeadamların ilşleri var bebem işlerden bizlerimi görüyolar
hoş geldim dadlummmmmmmmmmm
hangi stardaki dizi kuzum orda yetenek sizsiniz var :26: benimde lale devri heç çekmiyo ilgimi hadi yaaa ben bol bol yapıyom zati çişimi

canım yusuf diziden çıktıya strada bir diziye başlamış 2 gündür görüyorum fragmanları

Acaba bilerek yapıyo olabilir mi gerçekten kız..?Off önüde geçiyorum saçlarımı salıyorum yok tık yok deli olacam...valla bende mutfağa geçtim oda odada söylemicem bakalım ne zaman fark edecek..tavrımdaki değişikliği anladı bende sen bence sebebini biliyosum ama tavrın hiç hoş deil dedim..ya farketmemesi mümkün mü ya...yok cnm..önceden de bi iki kere oldu böyle şeyler saç deil ama yeni aldığım buluzü pantolonu vs felan farketmedin de dır dır ettiydim sen benle hiç ilgilenmiyosun artık diye ...mahsus mu yapıyo acaba sizce yaaa.....kızlar şimdi nasıl tepki verem sizce ben akıl verin yaa :2:

hadi yaa o nasıl olucakmış pekii? :26: kız hamile kalınca illaki kilo alcan en azından bi 8 kilo alıyo insan mecburen :26: kız haşe kalınca mecbur vitamin lazım olcak bebişee ozaman naapcanki :18::26: heçmi bişii yiyemiycen ozamandaa :26:

off bıkmadınızmıı sizzz dahaaa:26::26::26: bende bı sorun var sanırım:26::26:

canlarım ben geldim pazarımı yaptım komşuyla oh taze taze aldım sebzelerimi ortada birşey yok 45 tl gittisizler ne yaptınız bakalım ses verin oleny umudum nasılsın bebem
ne kaa pahalıymış bende gittim pazar arabası doldu bir poşette elime aldım 20 tl ödedim
ne yıldırımmış kız seyreden seydredene çok övüyolar güzel bir dizimi yer gök aştada yusufu çıkardılar diziden getti yakuşuklı oglan stara geçti
ben artık izlemem yusuf için izliyordum
Yok kıız manava özel ayaş domatesi gelecek miş onu ögrendim gelir gelmez aldım pek güzel biber neyim bi sürü aldım...

iyi bari merak ettimdi

yuhhhhhhhhhhh sarıyken kahve olmuş adam farketmemiş gözü felanmı bozuk nedir

slm hatuncuklarrr nassınızzzz
yavrular teker teker gelmeye başladı he
senin yerinde olsam tekme tokat gierim vallahi uyuz ne olucek hiç birşey deme çatışmaya girmek isterse vermede

canım bilsem 2 vitamin kullanıyorum zaten şimdi artık doktora kalmış bakalım beni hamile kalınca neler bekliyooo

evet babalar ve oğullarını diyon sen pek güzele benzemiyo bende izlemem onu heralde ama dün başlayan dila hanımı merak ediyodum birazını izledim güzeldide kız kaşı süreklialdırıyoz eden far etsinler onlarıı kılı tüyü çok fark etmezler onlar saçı etmesi lazımmış ama yaani baya değişmiş rengide :26:

sen aynen devam et bakalım canım noolucek fark edecektir bi şekilde yada ettide numara çekiyo sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…