karııııı ne biliyim anam pazardak aldıklarımı yazayım demişsin.....aa bende çok güldüm şimdik burnum kızardı gülmekten kız paşa valla şu sinirle güldürdün sende beni allah en kısa zamanda seni zayıflatıp karnını bebişle doldursun inş yavriim...
karılar geçende sormuştum ya karnıyarıklık patlıcanı kızartıpmı koyuyorsunuz diye
bir arkadaşım tavsiye etti yaptım ve süper oldu
patlıcanları yıkıyorsun pijamalı soyuyorsun tüm tüm sonra karnını bıçakla derice çiziyorsun
üstüne az biraz yağ gezdirip tuz atıyorsun iyice ovala yesin yağı her yeri
sonra fırın tepsisine diz fırına sür ayy bir kızarıyorki süper oluyor kızarınca çıkar
soğuduktan sonra tepsiyle döndurucuya koydum dondu sonrada yicemiz kadar poşetledim
hiç birbirine yapışmıyor süper oldu valla deneme amaclı çıkardım
hafif yumuşayınca karnıyarıkın hazırlanmış kıymasını karnına koy
üstüne domates biber ben birazda patates koyuyom olişe
sür fırına harika çok hafif yağ neredeyse sıfır oluyorrr
ya öle iştee bigün gidicem ideallerime sarılıcamm bacııııı oda dötüne baksınnabbooowww
sen nasıl olsun toparlanabildinmi bari biraz
allah seni hamiş etsin işşallah delü karı pazardan çıkınca tavukçuma gittim hem tavuk gögsü alıyodum bu sefer köftesini alıyım dedim gülmekten karnım agrıdı bayılızaam şimdi ALLAHIM KIZ SUYU İÇMESİ İYİDE GENE ÇİŞİM GELDİ YAP VALLAHI BİRİ WC KAPISINDA DURSAYDI İYİ PARA KIRARDI BUGÜN BENDEN
süpürge aldınmı bende alacam fakir almaya karar virdim :26::26:
fakir duplex turbo cyclonic 2in1 dik şarjlı süpürge - ev elektroniği - hepsiburada.com
hmm güzel fikirmiş ama benim buzlukta yer yokkii :26: şimdiye kadarda heç buzlukta patlıcan gereği hissetmedim gerek varmıki kışında bulunuyo nasılsa o ama patlıcan hormonlumu olurki kışın ben genelde kuru patlıcan dolması yapıyom kışın bol bol seviyoz onubuzluğa bugün2 güççük poşet fasülye daha koydum domatesle karsalanmış birazda kıymalı zeytinyağlı yemeğini yaptım yarına anca oldu 1 kilo fasülyeden falan oldu hepsi :26: kocişle bana 1er tabaklık yeter her seferindee maksat vitaminini almak buzluğumda yer olursa domateste doğrayıp koycam zatn konserve yptım bugün ama anca 2 kvanozum vardı 2 kavanoz oldu şimdilik baya domates gitti ama suyunu çektirdim baya bi çok girsin diye oda 2 kavanozcuk çıkmazmı sadecenee neyse kocişe didim k10 kavanoz al gelirken didim pazarteside manava 1 kasa domtis gelcekmiş bi 10-15 kg alıp yapcam dahaa yeterki kuucuğum iyi beslenebilsin
bir benim kocam kalsa didiydim seninkidemi kalasmışbende kaşlarımı aldırsam nerde adamların ilşleri var bebem işlerden bizlerimi görüyolar
hoş geldim dadlummmmmmmmmmm
canım yusuf diziden çıktıya strada bir diziye başlamış 2 gündür görüyorum fragmanları
slm hatuncuklarrr nassınızzzz
karılar geçende sormuştum ya karnıyarıklık patlıcanı kızartıpmı koyuyorsunuz diye
bir arkadaşım tavsiye etti yaptım ve süper oldu
patlıcanları yıkıyorsun pijamalı soyuyorsun tüm tüm sonra karnını bıçakla derice çiziyorsun
üstüne az biraz yağ gezdirip tuz atıyorsun iyice ovala yesin yağı her yeri
sonra fırın tepsisine diz fırına sür ayy bir kızarıyorki süper oluyor kızarınca çıkar
soğuduktan sonra tepsiyle döndurucuya koydum dondu sonrada yicemiz kadar poşetledim
hiç birbirine yapışmıyor süper oldu valla deneme amaclı çıkardım
hafif yumuşayınca karnıyarıkın hazırlanmış kıymasını karnına koy
üstüne domates biber ben birazda patates koyuyom olişe
sür fırına harika çok hafif yağ neredeyse sıfır oluyorrr
süper oluyor bugün yine aldım adana patlıcanı hemide 4 kilo
yarın yapacam çok yoruldum bide sarı ve kırmızı biber aldım yemeklik doğrayıp koyacam kışın çok güzel oluyor bir avuş at tavaya kır yımırtayı
yada makarna soslarına koy süper kışın biber 5 tl ve hormonlu
ya öle iştee bigün gidicem ideallerime sarılıcamm bacııııı oda dötüne baksınn
iiiyiym de bacı cenzaeyi atlattık ta eşim sinir edio beniiii tel konusu yine azdı köpekkkk cenaze evinde gelcek bekliorum bahçe kapısı açıldı duydum bekliorum gelsin diee bahçede aşağı iniodum hemen anahtarı soktu yukarı çıkarken dedim kaç saattir ordasın gelemdin şimdi girdim dedi yalannn dedim teli verde saati kurayımmm vericekkk ama önden aranan noyu silmekle meşgul napıosun dedim eli ayağına dolaştı ben bunla daha fazla yapamaam şimdi yalakalık yapıoooo ne uzarız ne kısalırızz bebek yapma şansımm iiiyice azalıor ayrılsamda yaşım ilerliorrrr
canım benim fantom al ablam aldı 50 tl çok memnun bende kullandım evinde harika okadar para verme nensen çocuk okutuyosun eşinin kesesini düşün
ya öle iştee bigün gidicem ideallerime sarılıcamm bacııııı oda dötüne baksınn
iiiyiym de bacı cenzaeyi atlattık ta eşim sinir edio beniiii tel konusu yine azdı köpekkkk cenaze evinde gelcek bekliorum bahçe kapısı açıldı duydum bekliorum gelsin diee bahçede aşağı iniodum hemen anahtarı soktu yukarı çıkarken dedim kaç saattir ordasın gelemdin şimdi girdim dedi yalannn dedim teli verde saati kurayımmm vericekkk ama önden aranan noyu silmekle meşgul napıosun dedim eli ayağına dolaştı ben bunla daha fazla yapamaam şimdi yalakalık yapıoooo ne uzarız ne kısalırızz bebek yapma şansımm iiiyice azalıor ayrılsamda yaşım ilerliorrrr
süpürge aldınmı bende alacam fakir almaya karar virdim :26::26:
Fakir Duplex Turbo Cyclonic 2in1 Dik Şarjlı Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
benimkide hemen anlar boyadığımı ama anlamamazlıktan gelir, saçlarımı boyadım güzel olmamışmı derim hiç güzel olmaış der ama bakışbu şekilde kıskançtırda kendisi
bende hava atarım gençleştim diye
a. s canım iyiyim seninde canın sıkkınmış inşallah sıkıntılarından kurtulursun biran önce
bende yapıyorum atıyorum dondurucuya süper oluyor, normalde karnıyarık yaparkende fırında közlüyorum hem az yağlı oluyor
bende doğradım koydum ama biraz daha alıp koyacam pizza falan yaparkende iyi oluyor
Senin o kocaya çok kızıyom dost acı söyler bunun düzeleceği yok zararın neresinden dönsen kar
en ucuz fakir a120 elektronic elektrikli sprge fiyat akakce.com'da yanlış link atmışım annem fantommu heç duymadım ben ayaklı istiyom şarjli deel
ya çocuk bişiler döküp duruyor her defasında makinayı çıkaramıyom kocaman zati :18::18:
:44::44::44::44:kimi aramışki silicek kız anlamadım sinirinden yazdıkalrını anlamadım :44::44: Sen bir özelime yazsana facedeyim ben belkliyom bişey söylücem hem
Yaa bende şu buharlı süpürgelerden almak istiyorum kaç para kii karılar...?:26:
BAK EN ÜSTE KIRMIZI SENİN DEDİGİNDEN HEMİDE ABLAM KULLANIYO ÇOK MEMNUN BENDE ALICEM EVİME
en ucuz Fantom Elektrikli Sprge fiyat akakce.com'da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?