napıyonuz kızlarr yarın kaynanam ve eşimin teyzesi gelecek. teyzesi istanbulda. yemege cagırdık..
tavuklu tel sehriye corbası
izmir köfte
pilav yapcam..
cacık bi de salata..
yeter mi öneriniz var mı baska? tatlı yapmam heral hepsi seker hastası
iyi çekiyormu döküntüleri benim oğlan bişiler yerken bez sererim yinede döker aynı babası
o kadar derim evimi berbat etmeyin diye :99:
Hııı güzelmiş cnm istersen bide ortaya zeytinyağlı bişey yapabilirsin sevüüünç daha iyi biilüüür ama zeytinyağlıda güzel olur demüü sevüüünç..
napıyonuz kızlarr yarın kaynanam ve eşimin teyzesi gelecek. teyzesi istanbulda. yemege cagırdık..
izmir köfte
pilav yapcam..
cacık bi de salata..
tamam anladık
inşallah hayatım darısı başınıza da olur
kız bende farketmedim kız bir kerem ay ne utanmıştım hehapsirdinmi giii agliyon zannettim kuzum... Bende esim tras oldugunda sacini kestirdiginde kafam dalginsa ben farketmem kizar bana farketmedigimi anlayinca... Yani muhtemelen o da yorgundur. :18::18:
yanlış anladın eşim anlarda anlamamazlıktan gelir uzun süredir bişey giymiyim onu bile farkeder
güzel giyineyim ozamanda aynı şekilde hiç güzel olmamış der ama çok beğendiğinden
ben anlarım artık hiç güzel olmamış diyorsa kıskanç şekilde, kesin çok güzel olmuştur
he valla erkek eli değdimi daha güzel oluyor çünkü hazır yapılmış uğraşmıyosun daha ne olsun
bu nasıl menü beeee
köfteyi kızartacanmı
bari patatesli felan garnitürlü fırına sür
merak etme şeker hastaları bizden çok tatlı yiyoo
Hııı güzelmiş cnm istersen bide ortaya zeytinyağlı bişey yapabilirsin sevüüünç daha iyi biilüüür ama zeytinyağlıda güzel olur demüü sevüüünç..
ne yapabilirim ki?kaynanamlar sebzeyi cok severler şimdi ne yapsam begenmezler kio yüzden o işe hiç girmeyim diyomm mercimek köftesi yapacam ortayaa
kızlarrrrr MERCİMEK KÖFTESİNDE mercimek su ve bulgur oranı nasıl yapıyonuzzzzzzzz???
izmir köfte
pilav yapcam..
cacık bi de salata..
benimkide hemen anlar boyadığımı ama anlamamazlıktan gelir, saçlarımı boyadım güzel olmamışmı derim hiç güzel olmaış der ama bakışbu şekilde kıskançtırda kendisi
bende hava atarım gençleştim diye
a. s canım iyiyim seninde canın sıkkınmış inşallah sıkıntılarından kurtulursun biran önce
bende yapıyorum atıyorum dondurucuya süper oluyor, normalde karnıyarık yaparkende fırında közlüyorum hem az yağlı oluyor
bende doğradım koydum ama biraz daha alıp koyacam pizza falan yaparkende iyi oluyor
sevinççim bende aynı fikirdeyim annemle konuştum ona tek sözün olsun beni beğenmiorsan istmeiorsan bende seni sitemiyorum seni çekemicem artık diyip çıkıp gelceksin dedi hep dur dedim sabret dedim sana ama bu seferde seni mahvediorum deid ona güveni vermee gitçeni göster didisenin o kocaya çok kızıyom dost acı söyler bunun düzeleceği yok zararın neresinden dönsen kar
en ucuz Fakir A120 Elektronic Elektrikli Sprge fiyat akakce.com'da yanlış link atmışım annem fantommu heç duymadım ben ayaklı istiyom şarjli deel
ya çocuk bişiler döküp duruyor her defasında makinayı çıkaramıyom kocaman zati :18::18:
paşam şimdi şöle başkasını aradını anladım aramaması gerekn birini aradığı için silioki bende şüpheleniorummm:44::44::44::44:kimi aramışki silicek kız anlamadım sinirinden yazdıkalrını anlamadım :44::44: Sen bir özelime yazsana facedeyim ben belkliyom bişey söylücem hem
ne yapabilirim ki?kaynanamlar sebzeyi cok severler şimdi ne yapsam begenmezler kio yüzden o işe hiç girmeyim diyomm mercimek köftesi yapacam ortayaa
kızlarrrrr MERCİMEK KÖFTESİNDE mercimek su ve bulgur oranı nasıl yapıyonuzzzzzzzz???
evet kesinlikle yaprak sarması da olabilir zeytin yağı dolma
peynirli börek felan o nasıl menü günlük bir menü
olmaz heç gitmez
o menüyeee
canım menün hafif olmuş. Fırın poşetinde patetesli tavuk yap çok güzel olur. dolma yap. yanına da bunları yap. masan kalabalık olsun.
İyiiii beee anladıysan anladııın karıya iyilikte yaramıyooooo ekonomisin i düşünüyoz
kız kötü menü mü???
ben hiç yemek yapmayı bilmiyom bi bu yemegi biliyom herkese bundan yapıyomm
senin dedigin sey nasıl? kızartmayı düsünmüyom. patates köfte sıralayıp üstüne de salcalı sos ve fırına veriyom.. sen nasıl yapıyon? walla anlatsan cok memnun olurummm
evt canım arada böle şoklar yapıo bana uzaklaşma zamanı geldiii
sevinççim bende aynı fikirdeyim annemle konuştum ona tek sözün olsun beni beğenmiorsan istmeiorsan bende seni sitemiyorum seni çekemicem artık diyip çıkıp gelceksin dedi hep dur dedim sabret dedim sana ama bu seferde seni mahvediorum deid ona güveni vermee gitçeni göster didi
paşam şimdi şöle başkasını aradını anladım aramaması gerekn birini aradığı için silioki bende şüpheleniorummm
canim bence izmir kofteyi patatesle karisik sur kizart ilk once sonra firina at..
yaprak sarmasi da yap zeytinyagli
ortayada ezme salata yap
cacik
corba olarakda mercimek yayla tarhana hangisini istiyosann
Eki Görüntüle 511066
tmm eyi bari öyle yaparsan eyi olur
şeyde yapabilirsin bak
tavuk gögsünü doğra
patates
havuç
bezelye
yeşil biber
soğan
domates
baharatıda dök azıcık yaağ iyice karıştır sür fırına
pirinç pilavının yanına süper oluyor çorba salata
yada geçende bengiye verdiğim arap tavası patlıcanlı oda güzel
misafire iyi oluyor
börekte yap bir çeşit ara sıcak olur
2 SU BARDAGI KIRMIZI MERCİMEK 1 SU BARDAGI İNCE BULGUR
mercimek köftesini seviyolar diye yapcam canım annesi ne zamandır istiyodu.. yaprak saramam ki. su böregi gelecek yarın sabah görümcemden o da olcak ortadaa..
canım köfte ve tavuk yapmayım diyom.. allahım hiç bilmiyom ki yemek yapmayı.. dolma mıı? hiç hayatımda yapmadım kiiiiiiiiii
mercimek köftesini seviyolar diye yapcam canım annesi ne zamandır istiyodu.. yaprak saramam ki. su böregi gelecek yarın sabah görümcemden o da olcak ortadaa..
canım köfte ve tavuk yapmayım diyom.. allahım hiç bilmiyom ki yemek yapmayı.. dolma mıı? hiç hayatımda yapmadım kiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?