- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
sevinçcim herşeyde fikri olan arkideşimbişey sorcam ya babası bebişe taraftarlı battaniye almış tac dan bide nevresim takımı almış bende onları elde yıkamada makinede yıkadım nevresimde sorun yokta battaniyenin kenarındaki kırmızılıklar beyaz kısımlarına bulaşmış renk vermiş napmam lazım acaba fikrin varmı şekerim ???????:44::44::44:
Canim ayri satiliyor ben almistim buyuk marketlerde veya hasta bezi satilan eczanelerde var yatak koruma pedi
olarak geciyor ozelde dogurunca zaten hastane veriyor yatagin icinde mutlaka serili oluyor
ne bekliyon annem anidwn sancilanip aceleyle cantaya depistirmeyimi
koca karilar sizi kaynanamda hepsini yaptirdi cocuk yinede yeni dogan sariligi oldu megerse anne baba 0+ kan grubunda olursa yeni dogan sariligu kacinilmazmmis ama gece gunduz lambayi acik birakiyorlar o faydaliymis dr demisti. zaten cocuk sarilik olunca fetoterapi yaptilar ciplak kuveze koydular gozunu kapatip ozel isik verdiler 1,5 gunde gecti o ara biberonla mama verdik bidaha emmek istemedi biberona dikkat..
sevgili sevinç karısı ve göbekli marulum oglumun annesi ben bu sene domatese doyamadım8 kilo aldım gene şimdi ben bu domatesi sadece domatesli yapıyım yoksa sarımsak koyuyum sosmu olsun bebem hem bibermi koyuyum bu sefer ben yapıcem bugün evi topladım bulaşıkları makinaya dizidim yıkanıyo makinaya beyazları attım yıkıcem birazdan agda yapmam lazım malum reglim bitti namaza başlıcem bugün yemek ütü var yürüyüşe gidicem eşim atlı istedi onu yapıcem menüde ıspanak yemegi yayla çorbası domatesli makarna yapıcem tatlıya karra vermedim :44:dün kaynoşa gittim babamı aradım balıklar piştimi dedim canım benim gitmiş taze almış balıkları tam çıkıcez evden eşimi işten aradılar osmanlı takının sahibi işi varmış hadi seni oraya götürüyüm bri bak güzelmi dedi anacım gittim ay hoş geldiniz hanım efendi dediler ne yer ne içersiniz dediler bana karışık meyva suyu getirdiler serviş yaptılar burda hem takı satılıyo hemde kebabp yapılıyo girin bakın osmanlı takı diye hasan vardıda acunun programında sörvayvırda eşim onunla canlı görüşmüş kocaman boyu var dedi eşim orda iş yaparken ben dışarda oturdum anacım kaynanamgile gidince sen başım agrı migrenim azdı rüzgaradan he:2:bu arada grip oldum hanginize bulaştırıyım eltim dün ordaymış kaynanam dediki 7 kilo vermiş anacım hiç yemek yemedi burda vs eşimde atladı ordann benimki kilo verdi o eksik kalırmı sonra kızmaya başladı eşim annesine o gelinine söyle benim hatundan uzak dursun dedi birde şu kelime çıktı eşimin agzından gerizekalı kaynanamda olay bu birşey diyemedi tabe anca dedi paşayla ugralıyo veriyosa kendine veriyo ona söyle o gerizekalıya benim yavrudan uzak dursun canını sıkmasın hatunumun yoksa ben onun canını bir sıkarım görür dedi bu neya dedi facedede sataşıyo milletin yanında dedi neymiş eltüü sana yaklaştım seni geçicem yazmış dedi onu varya dedi döverim onu istiyor dedi benim bugün çok işim var bebeler ben kaçıyorum az öz konuşun döverim he sonra okuyamıyorum sizleri
ilk hollanda sonrda kıbrısa gttm cnm moral depoladım bıraz.. sen nasılsn oglusun nasl :)
sevinçcim herşeyde fikri olan arkideşimbişey sorcam ya babası bebişe taraftarlı battaniye almış tac dan bide nevresim takımı almış bende onları elde yıkamada makinede yıkadım nevresimde sorun yokta battaniyenin kenarındaki kırmızılıklar beyaz kısımlarına bulaşmış renk vermiş napmam lazım acaba fikrin varmı şekerim ???????:44::44::44:
kuzum ben dimedimmi sanaaçok yapar onu kocişler illa bizi kızdırmak için naaptıda ald bakem gönlünü kııız
Gencim güzelim kocişlede şeederimne vaaa yaani yasak masak yok artıkın ııh enerjim yüksekti vallaa çarpışaydı çok güzel şeyler yaşatcaadım ama haberi yoook kendi kaybetti vallaa neyse darısı yarına bakalım aklını başında almayı düşünüyorum
yaa kurdele işini düşünüyorum ben taksammı takmasammı diye...birde şunu duydum ne kadar doğru, bebek doğunca ilk kıyafeti sarılı bişey olsun dedi ablamlar... bebeğin gözleri sarıyı görünce sarılık olma ihtimali azalırmış...mantıklı geldi ilk cicisinide sarı beyaz almayı düşünüyorum...
çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm :18: ama demekki sağlıklı diilmişki bebişin tutunamamış sanaa neyseki dediğin gibi erken olmuşta daha çok bağlanmamışsınonu ultrasonda gördükten kalp atışını, harektlerini gördükten sonra daha bi bağlanıyor insan çünküü ben en kısa zamanda senden güzel habrler alacağımza eminim nasılsa hamiş kaabiliyomuşsun hemen kalacaksındır inşşallah bu sefer en hayırlı zamanda sağlıklı nur topu gibi bi bebişin oluda unutturur sana yaşadıklarınııı
çok bilmiş seni tabiki batıl inancım yoktur, ama bunu dr lar söylemiş..doğumda gözü sarı rengi gören bebeğin sarılık olma ihtimali azalırmış gözü alıştığı için... okuyup geçecektim ama bunu görünce cevap vermeden geçemedim
napcan doğumdan sonra kk ya mı gircen:26:
selam kızlaaarrr
o neden:44::44::44::44:
tak tabii neden takmıyorsun çok tatlı oluyor anne
ayrıca o sarılı giydirirsen sarılık olmaz filan bunlar batıl inanç kuzum hastanede doğan her bebek için sarılık olma riski yüksek
bunu sarı kıyafet veya sarı tülbent mi koruycak
çocuğu sarı sarı giydirme kız bebekine pembeli hastane çıkışı al
çok bilmiş seni tabiki batıl inancım yoktur, ama bunu dr lar söylemiş..doğumda gözü sarı rengi gören bebeğin sarılık olma ihtimali azalırmış gözü alıştığı için... okuyup geçecektim ama bunu görünce cevap vermeden geçemedim
kızlar birşey sorabilirmiyim hamilelik belirtileri olmadan da hamile olunabiliyor mu ya benim regl tarihim bayaa geçti ama mide bulantısı falan hiçbirşey yok kaçıncı ayında başlıyo ki evham mı yapıyorum biraz bilgilendirirmisiniz şu cahil kadını
kızlar birşey sorabilirmiyim hamilelik belirtileri olmadan da hamile olunabiliyor mu ya benim regl tarihim bayaa geçti ama mide bulantısı falan hiçbirşey yok kaçıncı ayında başlıyo ki evham mı yapıyorum biraz bilgilendirirmisiniz şu cahil kadını
canım bildiğim kadaarı ile herkes belirti yaşayacak diye bir şey yok sen belirtilere takılma bence test yaptın mı yapmadıysan hemen test al ve test yap
canım bildiğim kadaarı ile herkes belirti yaşayacak diye bir şey yok sen belirtilere takılma bence test yaptın mı yapmadıysan hemen test al ve test yap
o kadar merak ediyorum ki şu an ama eşimin bu pazar sınavı var zaten çok heyecanlı eli ayağı birbirine dolaşıcak biliyorum ondan yoksa durmazdım şimdiye kadar ama çokta merak sardı yaaaaa duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?