Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım bence eşin aldığınız yere geri götürsün daha ilk yıkmada renk attı desin ve solan battaniyenin rengi belki loc ile düzelebilir (bir ihtimal) kesin çözüm geri götürmek

benmi didim yap diyee annemee annem yapcakmış zaten hıh seninki dimkki zaten kaçınılmazmışdaondan olmuş hem kaynoşunda yaptırmış ne laf söylüyon bize senin yapmadığın bişii sankim hem benim A Rh- kocişinki A Rh+ sarılık olmaz belkim ama kan uyuşmazlığı olabilirdi testi yapıldı negatif çıktı soncu dimekki bana çekmiş kanı oh iğneyede gerek kalmadı sanırım benim kan baskın çıkmış babamdan almışım bende inşallah çoğu genimde baskın çıkmıştır

uzak duy ozaman bendenn dit öteye git git git bulaştıyma banaaa :26::18::83: zahten bende az bi güçten düşsem hastalanacam gibi buynum neyim tıkanıyo dün akşamda hapşuydum zaten :26: hasta olmam inşallah :26: neyse poytakal suyu sıkam bi kendime bn bi ara benimde işim çok bugün biysüyü domates konseyve yapılmak için beni bekliyo süt,
yoğurt, köy yumurtası sipayişleyimde geldi şütümü kaynatcam daha sütün birazıylan yani 1 litresiyle falan acaba sütlaç falanmı yapsamki 2 litresinide içerdim :26: güllaç yaprağım olsa güllaç yapardım aa dur kocişe bi söyliim bakalım belkim maatydayken bulurda alabilir kuzum kocişe sana çok kolay bi tarif vereim onu yap isteysen adı yoğurt tatlısı ama lokma tatlısı gibi oluyo çokda güzeeel bayada çıkıyo bu arada aferin kocişine gözüme girdi erkek didiğin koruycak böle karısını iyi dimiş vallaaa

kız hangi programda kaç derecede yıkadın sen öylee? 30 derecede hassas programa yıkasaydın canım bari erkekler pek anlamaz bu işleri dimekki bilememiş solcak bişii almış sanmam değiştirceklerinide canım o kenarlerında kırmızıları varken biraz zor çıkarırsın kuzum sen onu sırf beyaz olsaydı kolaydı :26:

kuzum ben dimedimmi sanaa çok yapar onu kocişler illa bizi kızdırmak için naaptıda ald bakem gönlünü kııız

Evet cnm valla ne gıcıklar ya niye öyle yapıyolardsa sanki..yani çünkü farketmemesi imkansız nerdeyse...:26:Valla bende önce gıcık oldum ama sonra hiç oralı olmadım..hıııh...baktı ben oralı omuyorum kendilinden döküldü tabii...bende söyledim ne diye farketmezinden geliyosun sanki anlamadık diidiim..işte aşkım azcık takılıyıım seni kızdırmak hoşuma gidiyii diyooneyse akşama yimeğe götürdü gönlümü aldı...bende yeni saçlarımla süsleniverdiydiim oohhh.....

Sen naptın cnm öyle hamile hamile yormuşun kendini kız okadar iş yapma cnm aman tikkat et kuzum...

Ayy cnm bence kesin kurdele takmalısın..kız kurdelesin olu muu:26:Ben çok seviyorum valla...bence tak......

Ayy bengiciim cnm tşk ederiim...inş tatlım tek temennim...inş Allah benim gibi isteyen herkese sağlıklı hamişlikler nasip etsiin....

çok bilmiş seni tabiki batıl inancım yoktur, ama bunu dr lar söylemiş..doğumda gözü sarı rengi gören bebeğin sarılık olma ihtimali azalırmış gözü alıştığı için... okuyup geçecektim ama bunu görünce cevap vermeden geçemedim

kızlar birşey sorabilirmiyim hamilelik belirtileri olmadan da hamile olunabiliyor mu ya benim regl tarihim bayaa geçti ama mide bulantısı falan hiçbirşey yok kaçıncı ayında başlıyo ki evham mı yapıyorum biraz bilgilendirirmisiniz şu cahil kadını

kızlar bunlar batıl inanç hastanede hemşirelerde diyecek mutlaka meme verin süt gelsin gelmesin benim eltime doğumdan sonra hemen meme verdirttiler süt gelmiyordu tabi sonra gelmeye başladı ve bebiki sarılık olmadı emzirmek çok önemli

canım bildiğim kadaarı ile herkes belirti yaşayacak diye bir şey yok sen belirtilere takılma bence test yaptın mı yapmadıysan hemen test al ve test yap

Evet cnm olabilir...regl ne kadar gecikti önemli olan o..:26:eger bi hafta 10 gün kadar geciktiyse idrar testi al yap çıkar..:26:bazı kişilerde mide bulantısı hiç olmuyo yada az oluyo o yüzden sen test yaptır...hadi bakalım cnm inş hamişsindirbizede haber et bakeem...

evet cnm başlarda bişi yaşamak zorunda değilsin

kendimden örnek verebilirim

ne kadar geçti adetin

E kuzum kaç gün geçti düzenlimi adetlerin normalde? :26: illa bulanı olması gerekmiyoki caım bende hamişim ama hiç bulanmıyo miğdem arada sancılarımda girmese göbişim biraz çıkmsa hiç hamiş gibi diilim valla :26: kuzum belirtiler herkeste bir olmaz geçti madem test yapmak için neyi bekliyonkii? :26:

canım bildiğim kadaarı ile herkes belirti yaşayacak diye bir şey yok sen belirtilere takılma bence test yaptın mı yapmadıysan hemen test al ve test yap

o kadar merak ediyorum ki şu an ama eşimin bu pazar sınavı var zaten çok heyecanlı eli ayağı birbirine dolaşıcak biliyorum ondan yoksa durmazdım şimdiye kadar ama çokta merak sardı yaaaaa duramıyorum

Kıslar ilk klomen+çatlatma iğnesi başarısız oldu offf ya ne zaman başarılı olacak oda belli değil.bugün tekrar doktora gidicem bakalım bu ay ne yapcaz acaba.

o kadar merak ediyorum ki şu an ama eşimin bu pazar sınavı var zaten çok heyecanlı eli ayağı birbirine dolaşıcak biliyorum ondan yoksa durmazdım şimdiye kadar ama çokta merak sardı yaaaaa duramıyorum

Kııız sen testi yap olumlu çıkarsa eşinede sınavdan sonra söylersin...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…