Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaaa bide ani doğum oldugunu düşün,ağda bile yapmamışsın en çok o duruma düşmekten korkuyorum dr a diyememki dur 1 dk bi işim var gelicem hemen diye

evet canım lazım olabilir,doğumda bayanlar rezilliğin dibine vuruyo :)) bende bakınırım yavaştan pek dikkatimi çekmedi nerde satılıyodurki

hee yaa kan ter ,ç,nde kalıyoz veledi çıkarcaz diyeee bilmemki büyük marketlere bakcem olmadı netten siparş vercem inşallah primanın yanında bari veriliyodur prima kullancam zaten can bebenin yanında veriliyomuş ama alt değiştirme bezi arkadaş didiydi :26:

anam bizim hatunlar şimdiden hastane programı yapıyolar. ben hastane çantamı toparlayamıyorum bi türlü ne kendi pijamalarımı nede bebişinkileri hazırlayamadım. aslında hepsini aldım yıkadım ütüledim katladım çantanın yanındalar ama içine giremediler. onumu yanıma aksam bunumu alsam bebişe hangisini alsam kararsız kaldımm (

saat 12 yi geçmişşhiç farketmedim yarın iş var hadi kaçtım ben kızlar size iyi sohbetlerrr öptüm sizi

kız hangi sayfa o link versene merak ettim bak şimdii :26:

çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm :18: ama demekki sağlıklı diilmişki bebişin tutunamamış sanaa neyseki dediğin gibi erken olmuşta daha çok bağlanmamışsın onu ultrasonda gördükten kalp atışını, harektlerini gördükten sonra daha bi bağlanıyor insan çünküü ben en kısa zamanda senden güzel habrler alacağımza eminim nasılsa hamiş kaabiliyomuşsun hemen kalacaksındır inşşallah bu sefer en hayırlı zamanda sağlıklı nur topu gibi bi bebişin oluda unutturur sana yaşadıklarınııı

kuzum cicisinin sarı olmasına gerek yok bizde kenarlar oyalı süslü ama sade sarı bi tülbent örterler sarılığını alsın diyee onu örterler bebiş evde ve hastanede beşiğindeyken annem hazırlıycakmış onuda cinsiyeti belli olsun kurdele nakışından o renge göre süsleyim kenarlarıı didi sarı ciciye gerek yok yaani sarı bi yemeni ört yeter

len doğurana kadar fönmü kalır kız heleki normal doğurcaksaan zaten ağrı tuttumu gözün fön falan görmezkii :26: ama sezeryan olcaksan o zaman olabilir bak satai günü belli oluyo o zaman olur saçında bozulmaz uyuşturulcağın için bişiide hissetmezsin

devlettede düşündüm ama kötü davranırsalar ben biraz nazlıyım muanede falan
bir daha doktor görmek istemem ama bakalım zaman neyi gösterecek

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
basakss

yalnızmı kaldın sen bende tam o saatte evde işlerimi bitirdim kardeşimizn evini boyamaya gittik
yarısı bitti şükür ama bende bittim kolumu kaldıracak halim yok kocam öğrenince kızacak niye yordun kendini diye

yatakınızı niye değiştirdiniz çokmu hasar görmüş çarpışmaktan

hayırlı uğurlu olsun cnm dün niye yoktun

bizim divanda çok gıcırdıyordu değiştirdik baza aldık artık gıcırdama falan yok

merhaba kızlar herkesler iyidir inşallah yeni kızlar var sanırım hepsi hoşgelmişler başak sevinç nazemir sizleri özledim kızlar

saracım bende seni özledim ama şu sıralar okadar yoğun geçiyorki fazla karşılaşamıyoruz senle

arkadaslar adetime 2 gün kaldi ve kasik agrisi var yani hafif sag bacagim ve sag kasigimda dha belirgin acaba hamilelikle alakasi olurmu lütfenn yardimm

nayirrrrrrrr mamayi kasikla veriyolarrrrrr
biberonu taniyon bebek emmiyor sakin basima geldiiiii

hee yaa bebeğin çene kaslarımı gelişiyoda hemen emsin garibim biberonuuu memeyi bilem zor emiyo sen oynatıyon çenesini hemende yoruluveriyo garibim ay çok duygusal bi an olsa gerek ilk emziriş ağlardım ben kesin sevinçten duygulanırdaa

arkadaslar adetime 2 gün kaldi ve kasik agrisi var yani hafif sag bacagim ve sag kasigimda dha belirgin acaba hamilelikle alakasi olurmu lütfenn yardimm

ağrı azsa normal adet sancısı gibiyse diildir heralde canım :26: hem adet zamanı çok fenaa ağrıyo hamilşlikte kısa ve fenaa saplanyo ağrılar ayrıcaşididen belli olmaz kaptırmaöyle kendini heme daha adet günün gelmeden sen üzülürsün bk sonra canım idrarında koku koyulaşma ve ateş basmaları varmı ayrıca? :26:

Aaaa kız niye beğenmiyim deli..hemidem bayılırım ayy orda bide semaverde çay demlicen ateşte mısır közle ohhhh

yaa zaten bugün yapamadık onlrı piknikte içimde kaldı mısırımız olsaydı yanımızda közlerdik ne güzel namruta çıkcaz diye orda çay içip okeyde oynayamadıık neyse havalar soğumadan bidaa gitcez inşallah ozamana kısmete :26:

Kos kos carpismami var

koş defnecim koooş yetişen çarpışiyi yatağa gel vatandaaaş ahahah biz yetüşemedük ama 11 de girince eve kociş zabahın köründe kalkcağı için çarpışamadık yav :26: yarın iyi bi açılış yaparım artıkın iyice yolundum cuma günüde kaymak gibiyim artıkın ooh gelsin halvetler artıkıın

evet canım lazım olabilir,doğumda bayanlar rezilliğin dibine vuruyo :)) bende bakınırım yavaştan pek dikkatimi çekmedi nerde satılıyodurki
Canim ayri satiliyor ben almistim buyuk marketlerde veya hasta bezi satilan eczanelerde var yatak koruma pedi
olarak geciyor ozelde dogurunca zaten hastane veriyor yatagin icinde mutlaka serili oluyor
ne bekliyon annem anidwn sancilanip aceleyle cantaya depistirmeyimi

koca karilar sizi kaynanamda hepsini yaptirdi cocuk yinede yeni dogan sariligi oldu megerse anne baba 0+ kan grubunda olursa yeni dogan sariligu kacinilmazmmis ama gece gunduz lambayi acik birakiyorlar o faydaliymis dr demisti. zaten cocuk sarilik olunca fetoterapi yaptilar ciplak kuveze koydular gozunu kapatip ozel isik verdiler 1,5 gunde gecti o ara biberonla mama verdik bidaha emmek istemedi biberona dikkat..

O listeyi aklimdan yazdim tabii dusundum ogluma neler aldik neler kullandik diye
sen kabul etmesende 6 yasinin icinde bir cocugum var kendim bizzat ve sahsen ozenle buyuttum
dusuk yaptim kurtaj oldum normal dogurdum sezeryan oldum oglumun asilari tam
tecrubemle seni yolarim o zaman cemkirmeyi gorursun :99::99:
hem soruto hem begenmiyoo egecikin gaz sancisi tutar, asi olur atesi cikar
daha neler olur kosarak gelirsin sormaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…