valla onu bende düşünüyorum doğuma giderken önce duş alınıyor ya
duştan sonra kuaföre gidip fön çektirmeyi düşünüyorum:26::26:inşallah fırsatım olur
malum lohusa kurdelamı takcam hoş durmalı
3 tane hastane çıkışını napcez:26::26:
saç düzleştiricimi
yeniden aldım bu kez komposto yaptım
bu kez yiyemez
evet canım lazım olabilir,doğumda bayanlar rezilliğin dibine vuruyo :)) bende bakınırım yavaştan pek dikkatimi çekmedi nerde satılıyodurki
nazar değmesin cnm
he kız doğurdum doğurcam:18:
hey gidi zaman ne çabk geçiyo
ititraf ediyim bende 6 sayfa açık
doğum hikayelerini okuyom duygulanıyorumçok güzel anlatıyolar ya ne kadar zor olsa da bebeği görünce ağlıyolarmş mutluluktan
ayy benm hamileliğin başından beri doktorum2 kez değişti bi doktora alışaamdım
zaten tıp fakültesinde doğum yapmak istiyorum ay başında gitmem lazım bundan sonra oraya giderim heralde
Hıııı bilenler bilmeyenler içinde tekrardan özet geçeyim o zaman....Ne yazık ki ilk hamileliğim 6.haftasında düşükle son bulduhamile olduğuma sevineyim derken üzülmekten harap oldum..Ama tek tesellim çok başında olduğum için daha çabuk atlattım bu üzücü durumu..İşte bu üzücü anlarımda topiğinizin;yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız;sözü banada umut oldu.. sayenizde bu durumu daha kolay atlattım...hepinize burdan çooooooooook tşk ediyoruuuuum.... inş burdan 2.hamişliğimin haberini,doğumumu...vs...duyurmayıda Allah ım nasip etsin...
yaa kurdele işini düşünüyorum ben taksammı takmasammı diye...birde şunu duydum ne kadar doğru, bebek doğunca ilk kıyafeti sarılı bişey olsun dedi ablamlar... bebeğin gözleri sarıyı görünce sarılık olma ihtimali azalırmış...mantıklı geldi ilk cicisinide sarı beyaz almayı düşünüyorum...
valla onu bende düşünüyorum doğuma giderken önce duş alınıyor ya
duştan sonra kuaföre gidip fön çektirmeyi düşünüyorum:26::26:inşallah fırsatım olur
malum lohusa kurdelamı takcam hoş durmalı
anladım tutacağı da kesin olsa hiç düşünmez insan
benm dayımlar devletten faydalanarak yaptırıyor 2 sans veriyormş devlet yol paralarını bile karşılıyor ucuza geliyor tüpnbebek siz faydalamıyomuusnuz
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
basakss
yatakınızı niye değiştirdiniz çokmu hasar görmüş çarpışmaktan
hayırlı uğurlu olsun cnm dün niye yoktun
merhaba kızlar herkesler iyidir inşallah yeni kızlar var sanırım hepsi hoşgelmişler başak sevinç nazemir sizleri özledim kızlar
nayirrrrrrrr mamayi kasikla veriyolarrrrrr
biberonu taniyon bebek emmiyor sakin basima geldiiiii
arkadaslar adetime 2 gün kaldi ve kasik agrisi var yani hafif sag bacagim ve sag kasigimda dha belirgin acaba hamilelikle alakasi olurmu lütfenn yardimm
Aaaa kız niye beğenmiyim deli..hemidem bayılırım ayy orda bide semaverde çay demlicen ateşte mısır közle ohhhh
Kos koscarpismami var
Canim ayri satiliyor ben almistim buyuk marketlerde veya hasta bezi satilan eczanelerde var yatak koruma pedievet canım lazım olabilir,doğumda bayanlar rezilliğin dibine vuruyo :)) bende bakınırım yavaştan pek dikkatimi çekmedi nerde satılıyodurki
anam bizim hatunlar şimdiden hastane programı yapıyolar. ben hastane çantamı toparlayamıyorum bi türlü ne kendi pijamalarımı nede bebişinkileri hazırlayamadım. aslında hepsini aldım yıkadım ütüledim katladım çantanın yanındalar ama içine giremediler. onumu yanıma aksam bunumu alsam bebişe hangisini alsam kararsız kaldımm(
kuzum cicisinin sarı olmasına gerek yok bizde kenarlar oyalı süslü ama sade sarı bi tülbent örterler sarılığını alsın diyee onu örterler bebiş evde ve hastanede beşiğindeyken annem hazırlıycakmış onudacinsiyeti belli olsun kurdele nakışından o renge göre süsleyim kenarlarıı didi sarı ciciye gerek yok yaani sarı bi yemeni ört yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?