Gunaydin sekerler herseyin gonlunuzce olacagi bir hafta olmasi dilegiyle
3 tane hastane çıkışı, 3 tane pijama(emzirmek için göğüs kısmı açılandan olsun),4-5 tane don-sütyen,makyaj malzemesi,bolbol bebek bezi,battaniye,biberon emzik,yalancı meme ucu,gerekirse ağzına süt damlatmak için şu damlalıklardan,terlik,laptop-wınn,nevresim takımı ben saç düzleştiricimi de alcam... şimdilik aklıma gelenler bunlar benimde canım seç beğen al içinden...
dumancım doğum çantasına laptop ve vınn koyma fikri hiç bi yerde ve kimsede yok
o neden:44::44::44::44:hee bide şey duydum şu primanın bebek alt değiştirmelerinden satılıyomuş,sezeryan olan kızlar yataklarına onlardan serip yatmışlar hijyenik olur diye...
yaa kurdele işini düşünüyorum ben taksammı takmasammı diye...birde şunu duydum ne kadar doğru, bebek doğunca ilk kıyafeti sarılı bişey olsun dedi ablamlar... bebeğin gözleri sarıyı görünce sarılık olma ihtimali azalırmış...mantıklı geldi ilk cicisinide sarı beyaz almayı düşünüyorum...
içmesin sonra onuda dolaptan alıpta kızgözünün önünden ayırma bari evindeyken
anam bizim hatunlar şimdiden hastane programı yapıyolar. ben hastane çantamı toparlayamıyorum bi türlü ne kendi pijamalarımı nede bebişinkileri hazırlayamadım. aslında hepsini aldım yıkadım ütüledim katladım çantanın yanındalar ama içine giremediler. onumu yanıma aksam bunumu alsam bebişe hangisini alsam kararsız kaldımm(
ne doğurması kız dahaa 2 buçuk ay vaaaar
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri-f504/kız hangi sayfa o link versene merak ettim bak şimdii :26:
hayırlısı olsun bakalım gün doğmadan neler doğardevlettede düşündüm ama kötü davranırsalar ben biraz nazlıyım muanede falan
bir daha doktor görmek istemem ama bakalım zaman neyi gösterecek
yalnızmı kaldın senbende tam o saatte evde işlerimi bitirdim kardeşimizn evini boyamaya gittik
yarısı bitti şükür ama bende bittim kolumu kaldıracak halim yok kocam öğrenince kızacak niye yordun kendini diye
bizim divanda çok gıcırdıyordu değiştirdik baza aldık artık gıcırdama falan yok
O listeyi aklimdan yazdim tabiidusundum ogluma neler aldik neler kullandik diye
sen kabul etmesende 6 yasinin icinde bir cocugum var kendim bizzat ve sahsen ozenle buyuttum
dusuk yaptim kurtaj oldum normal dogurdum sezeryan oldum oglumun asilari tam
tecrubemle seni yolarim o zaman cemkirmeyi gorursun :99::99:
hem soruto hem begenmiyoo egecikin gaz sancisi tutar, asi olur atesi cikar
daha neler olur kosarak gelirsin sormaya
artık laptop yok didim ya koyamıyomki:101:kari su kica goobeenin resmini koyda gorek isyan cikarttirma bana
Bebek bezi
islak mendil
kagit havlu
bebe sampuani ve bebe yagi fisfislisindan al
totosuna fist yaparsin her altini acmaya hic pismez
bide banyodan sonra yaglarsin misss olur ben 1 yasina
kadar kullandim jhansons mor kapali cok rahatlatiyo
Pisik kremi doktor yazar zati almasanda olur
kiyafet felan olarak en cok citcitli bady kullaniliyor
patikli alt alirsin veya takilm
tulum alirsan patikli alma ucu acik al corap giydir
daha kullanisli yoksa hemen buyuyor dar geliyo ayagi topaklaniyor
agiz bezi penye yelekler var superler yun orgu alerji yapabiliyor
eldiven cok alma cocuk sagi solu tanisin gogsunu eller emerken zati
bir kac baslik battaniye basak polar battaniye cok kullanisli
hem hafif hem eyi isitiyor hemde yikayinca 10 dk kuruyor
hazir bulamazsan polar kumas al dik kenarina tig isi gec super olur
bebek deterjani sabuntozu hacisakir var otomatik mak icin
emzik saklama kabi
baska aklima geldikce yazarim :44:
senada lazim tabii
yedekli pijama tkm
sabahlik yelek felan kis soguk.olur
corap patik
ped ve gogus pedi yedekli ic camasiru
emzirme sutyeni yatak koruma pedi
hast giderken bardak catal kasik tabak bicak al yanina
gerek olabiliyor havlu al ben sabunumuda gotururum terlik koy kendine
bebekle senin cantayi ayri ayri hazirla en az 3 tk koy bebege
bu hatunun raporlrı da amma uzun oluyo haaasevgili sevinç karısı ve göbekli marulum oglumun annesi ben bu sene domatese doyamadım8 kilo aldım gene şimdi ben bu domatesi sadece domatesli yapıyım yoksa sarımsak koyuyum sosmu olsun bebem hem bibermi koyuyum bu sefer ben yapıcem bugün evi topladım bulaşıkları makinaya dizidim yıkanıyo makinaya beyazları attım yıkıcem birazdan agda yapmam lazım malum reglim bitti namaza başlıcem bugün yemek ütü var yürüyüşe gidicem eşim atlı istedi onu yapıcem menüde ıspanak yemegi yayla çorbası domatesli makarna yapıcem tatlıya karra vermedim :44:dün kaynoşa gittim babamı aradım balıklar piştimi dedim canım benim gitmiş taze almış balıkları tam çıkıcez evden eşimi işten aradılar osmanlı takının sahibi işi varmış hadi seni oraya götürüyüm bri bak güzelmi dedi anacım gittim ay hoş geldiniz hanım efendi dediler ne yer ne içersiniz dediler bana karışık meyva suyu getirdiler serviş yaptılar burda hem takı satılıyo hemde kebabp yapılıyo girin bakın osmanlı takı diye hasan vardıda acunun programında sörvayvırda eşim onunla canlı görüşmüş kocaman boyu var dedi eşim orda iş yaparken ben dışarda oturdum anacım kaynanamgile gidince sen başım agrı migrenim azdı rüzgaradan he:2:bu arada grip oldum hanginize bulaştırıyım eltim dün ordaymış kaynanam dediki 7 kilo vermiş anacım hiç yemek yemedi burda vs eşimde atladı ordann benimki kilo verdi o eksik kalırmı sonra kızmaya başladı eşim annesine o gelinine söyle benim hatundan uzak dursun dedi birde şu kelime çıktı eşimin agzından gerizekalı kaynanamda olay bu birşey diyemedi tabe anca dedi paşayla ugralıyo veriyosa kendine veriyo ona söyle o gerizekalıya benim yavrudan uzak dursun canını sıkmasın hatunumun yoksa ben onun canını bir sıkarım görür dedi bu neya dedi facedede sataşıyo milletin yanında dedi neymiş eltüü sana yaklaştım seni geçicem yazmış dedi onu varya dedi döverim onu istiyor dedi benim bugün çok işim var bebeler ben kaçıyorum az öz konuşun döverim he sonra okuyamıyorum sizleri
hoş geldn cnm nerdeydinkikızlarrr şükürr döndümm türkiyeyee cook ozledm hepınızııııııı :) gunaydınnnnn dun gece geldım bakın bugun sabahın korunde yazıyorum :)
bu hatunun raporlrı da amma uzun oluyo haaa
hoş geldn cnm nerdeydinki
kocam bugün evde hala yatıyor bende kahvaltımı yaptım geri yaıtyım barim
hatunlarım napıyonuz..ben bugun kociş gittikten sonra yatmadım..8de kalktım..işlerimi yaptım..şimdide müge anlıyı izliyorum..öpüyorum hepinizi..topik boş zati..
slm kızlar nasılsınız? güzel bi gün geçirmek dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?