Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevgili sevinç karısı ve göbekli marulum oglumun annesi ben bu sene domatese doyamadım 8 kilo aldım gene şimdi ben bu domatesi sadece domatesli yapıyım yoksa sarımsak koyuyum sosmu olsun bebem hem bibermi koyuyum bu sefer ben yapıcem bugün evi topladım bulaşıkları makinaya dizidim yıkanıyo makinaya beyazları attım yıkıcem birazdan agda yapmam lazım malum reglim bitti namaza başlıcem bugün yemek ütü var yürüyüşe gidicem eşim atlı istedi onu yapıcem menüde ıspanak yemegi yayla çorbası domatesli makarna yapıcem tatlıya karra vermedim :44:dün kaynoşa gittim babamı aradım balıklar piştimi dedim canım benim gitmiş taze almış balıkları tam çıkıcez evden eşimi işten aradılar osmanlı takının sahibi işi varmış hadi seni oraya götürüyüm bri bak güzelmi dedi anacım gittim ay hoş geldiniz hanım efendidediler ne yer ne içersiniz dediler bana karışık meyva suyu getirdiler serviş yaptılar burda hem takı satılıyo hemde kebabp yapılıyo girin bakın osmanlı takı diyehasan vardıda acunun programında sörvayvırda eşim onunla canlı görüşmüş kocaman boyu var dedi eşim orda iş yaparken ben dışarda oturdum anacım kaynanamgile gidince sen başım agrı migrenim azdı rüzgaradan he:2:bu arada grip oldum hanginize bulaştırıyım eltim dün ordaymış kaynanam dediki 7 kilo vermiş anacım hiç yemek yemedi burda vs eşimde atladı ordann benimki kilo verdi o eksik kalırmısonra kızmaya başladı eşim annesine o gelinine söyle benim hatundan uzak dursun dedi birde şu kelime çıktı eşimin agzından gerizekalı kaynanamda olay bubirşey diyemedi tabe anca dedi paşayla ugralıyo veriyosa kendine veriyo ona söyle o gerizekalıya benim yavrudan uzak dursun canını sıkmasın hatunumun yoksa ben onun canını bir sıkarım görür dedi bu neya dedi facedede sataşıyo milletin yanında dedi neymiş eltüü sana yaklaştım seni geçicem yazmış dedi onu varya dedi döverim onu istiyor dedibenim bugün çok işim var bebeler ben kaçıyorum az öz konuşun döverim he sonra okuyamıyorum sizleri

kızlarrr şükürr döndümm türkiyeyee cook ozledm hepınızııııııı :) gunaydınnnnn dun gece geldım bakın bugun sabahın korunde yazıyorum :)

napcan doğumdan sonra kk ya mı gircen:26:
selam kızlaaarrr
hee bide şey duydum şu primanın bebek alt değiştirmelerinden satılıyomuş,sezeryan olan kızlar yataklarına onlardan serip yatmışlar hijyenik olur diye...
o neden:44::44::44::44:

tak tabii neden takmıyorsun çok tatlı oluyor anne

ayrıca o sarılı giydirirsen sarılık olmaz filan bunlar batıl inanç kuzum hastanede doğan her bebek için sarılık olma riski yüksek

bunu sarı kıyafet veya sarı tülbent mi koruycak

çocuğu sarı sarı giydirme kız bebekine pembeli hastane çıkışı al

Son düzenleme:
abovv bu hatun benden yavaş valla kız yardımcı olalaım sana:26::26::26:
ne doğurması kız dahaa 2 buçuk ay vaaaar

belii olmaz o kuzum 30dan sonra hzırlıklı olmak lazım her bebek 40ı doldurmuyor malum
kız hangi sayfa o link versene merak ettim bak şimdii :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri-f504/

bak oku bunlarıııı
hayırlısı olsun bakalım gün doğmadan neler doğar
---------
siz divanı değiştirmekte biras geç kalmamışmısınız kaç yıl olmş? gerçi sizin divan ilk 7 yıl çalışmadı
kopyala yapuştur sandım
kari su kica goobeenin resmini koyda gorek isyan cikarttirma bana
artık laptop yok didim ya koyamıyomki:101:
kart okuyucu almam ilaaaaaaaaazım

Son düzenleme:

bu hatunun raporlrı da amma uzun oluyo haaa
kızlarrr şükürr döndümm türkiyeyee cook ozledm hepınızııııııı :) gunaydınnnnn dun gece geldım bakın bugun sabahın korunde yazıyorum :)
hoş geldn cnm nerdeydinki

sevinç kadın oğlun servislemi gitti küçüçük çiçuğu nasıl saldın tak başına

kaçta gelcek

kocam bugün evde hala yatıyor bende kahvaltımı yaptım geri yaıtyım barim

günaydın kızlar nasılsınız
bugün dr a gitcem bakalım bugün ne dicek :18:

hatunlarım napıyonuz..ben bugun kociş gittikten sonra yatmadım..8de kalktım..işlerimi yaptım..şimdide müge anlıyı izliyorum..öpüyorum hepinizi..topik boş zati..

hatunlarım napıyonuz..ben bugun kociş gittikten sonra yatmadım..8de kalktım..işlerimi yaptım..şimdide müge anlıyı izliyorum..öpüyorum hepinizi..topik boş zati..

ellerine sağlık canım bende evi topladım geldim ama geliyom gidiyom konuşan yok

sevinçcim herşeyde fikri olan arkideşim bişey sorcam ya babası bebişe taraftarlı battaniye almış tac dan bide nevresim takımı almış bende onları elde yıkamada makinede yıkadım nevresimde sorun yokta battaniyenin kenarındaki kırmızılıklar beyaz kısımlarına bulaşmış renk vermiş napmam lazım acaba fikrin varmı şekerim ???????:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…