o kadar merak ediyorum ki şu an ama eşimin bu pazar sınavı var zaten çok heyecanlı eli ayağı birbirine dolaşıcak biliyorum ondan yoksa durmazdım şimdiye kadar ama çokta merak sardı yaaaaa duramıyorum
o kadar merak ediyorum ki şu an ama eşimin bu pazar sınavı var zaten çok heyecanlı eli ayağı birbirine dolaşıcak biliyorum ondan yoksa durmazdım şimdiye kadar ama çokta merak sardı yaaaaa duramıyorum
Evet cnm valla ne gıcıklar ya niye öyle yapıyolardsa sanki..yani çünkü farketmemesi imkansız nerdeyse...:26:Valla bende önce gıcık oldum ama sonra hiç oralı olmadım..hıııh...baktı ben oralı omuyorum kendilinden döküldü tabii...bende söyledim ne diye farketmezinden geliyosun sanki anlamadık diidiim.. işte aşkım azcık takılıyıım seni kızdırmak hoşuma gidiyii diyoo neyse akşama yimeğe götürdü gönlümü aldı...bende yeni saçlarımla süsleniverdiydiim oohhh .....
Sen naptın cnm öyle hamile hamile yormuşun kendini kız okadar iş yapma cnm aman tikkat et kuzum...
oh maaşallah baya moral depoladın o zamanilk hollanda sonrda kıbrısa gttm cnm moral depoladım bıraz.. sen nasılsn oglusun nasl :)
hayırlısı olsun cnm korkma:18::18:diyene bakgünaydın kızlar nasılsınız
bugün dr a gitcem bakalım bugün ne dicek :18:
ayy miden kötü dimiohhh ne güzel kahvaltı yaptın ve tekrar yatabilcen maşallah canım
ben yatamıyorum işte yaaaa midem mahvediyor beni
ona herşeyde f,ikri olan arkadaşım demeyelimde çok bilmiş arkadaşm diyelmsevinçcim herşeyde fikri olan arkideşimbişey sorcam ya babası bebişe taraftarlı battaniye almış tac dan bide nevresim takımı almış bende onları elde yıkamada makinede yıkadım nevresimde sorun yokta battaniyenin kenarındaki kırmızılıklar beyaz kısımlarına bulaşmış renk vermiş napmam lazım acaba fikrin varmı şekerim ???????:44::44::44:
Ayy bengiciim cnm tşk ederiim...inş tatlım tek temennim...inş Allah benim gibi isteyen herkese sağlıklı hamişlikler nasip etsiin....
çok bilmiş seni tabiki batıl inancım yoktur, ama bunu dr lar söylemiş..doğumda gözü sarı rengi gören bebeğin sarılık olma ihtimali azalırmış gözü alıştığı için... okuyup geçecektim ama bunu görünce cevap vermeden geçemedim
Kııız sen testi yap olumlu çıkarsa eşinede sınavdan sonra söylersin...:26:
Kıslar ilk klomen+çatlatma iğnesi başarısız olduofff ya ne zaman başarılı olacak oda belli değil.bugün tekrar doktora gidicem bakalım bu ay ne yapcaz acaba.
Kıslar ilk klomen+çatlatma iğnesi başarısız olduofff ya ne zaman başarılı olacak oda belli değil.bugün tekrar doktora gidicem bakalım bu ay ne yapcaz acaba.
amin canım allah kimsenin kucağını boş koymasın yuvasını çocuk cıvıltılarıyla doldursun inşallaaaah
Cnm kendini üzmemeye çalış..stres çok önemli...yumurtalıklarıda etkiliyomuş galiba...inş doktordan hayırlı umutlu haberlerle dönersin....
çatlarım duramam kiiiiiiiiiiii yaaaaa kızlar var mi ki acap bi geçse şu günler
Cnm o zaman test sonucu olumlu olursa inşlah benginin dediği gibi söyle eşinede moral olur sınav öncesi....ne güzel bi haber olur hemde..bence beklemen hata...
çatlama iğnesinden sonuç alan varmı kıslar.yoksa boşunamı bunca çaba.direk aşılama falanmı yapılsa?sanki ilkinde olması gerekmiş gibi bi hisse kapılmışmıştım ama olmayınca hayal kırıklığı.
tatlım ilk olacakya biliyorum bizimkini eli ayağına dolaşıcak azıcık fazla heyecanlıdırda sağolsunşaban gbi şunun şurasında pazara ne kaldı ki diyorum artık
ilk başlarda bulantı falan olmuyo dimi yada olan var mı hissediyormusun ki hamile olduğunu hep öyle derler ya
tatlım ilk olacakya biliyorum bizimkini eli ayağına dolaşıcak azıcık fazla heyecanlıdırda sağolsunşaban gbi şunun şurasında pazara ne kaldı ki diyorum artık
ilk başlarda bulantı falan olmuyo dimi yada olan var mı hissediyormusun ki hamile olduğunu hep öyle derler ya
O zaman bekle bariim:26:cnm bulantı olmadığı da oluyo tabiki..kişiden kişiye değişiyo..inş hamişsindir... ee peki sınav pazar günü mü yani..?pazara kadar bekleyecen mi şimdik..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?