Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kıslar ilk klomen+çatlatma iğnesi başarısız oldu offf ya ne zaman başarılı olacak oda belli değil.bugün tekrar doktora gidicem bakalım bu ay ne yapcaz acaba.

o kadar merak ediyorum ki şu an ama eşimin bu pazar sınavı var zaten çok heyecanlı eli ayağı birbirine dolaşıcak biliyorum ondan yoksa durmazdım şimdiye kadar ama çokta merak sardı yaaaaa duramıyorum

kız cabuk gıt test alll nasıl almamıssın bugune kadar hayret ettımm ben tam bı test manyagıyımm

o kadar merak ediyorum ki şu an ama eşimin bu pazar sınavı var zaten çok heyecanlı eli ayağı birbirine dolaşıcak biliyorum ondan yoksa durmazdım şimdiye kadar ama çokta merak sardı yaaaaa duramıyorum

koş bir eczane ye test al bizi de merak da bırakma hadi bak sanki kendim heyecan yaptım kız hadi durma test yap bebik varsa da bence eşine sınav öncesi çok güzel bir moral olur baba olacağım diye sevinir

Kız sen testi yap olumlu olursa kocisinede sınavdan sonra söylersiin anem...

yaani imkansızdı didim sana üzme kendini masuz yapıyo diye ooh iyi olmuş canım süslen püslen gez tabii kocişin gözü gönlü bayram etsiin kuzum naapam sıkıldıydım kaç zamandır evdee :26: değişiklik oldu banada gezdim tozdum ooh inşallah havalar soğumadan bidaa gideriz pikniğee kuzu domatis soslarımı yapemde çıksın aradan

ilk hollanda sonrda kıbrısa gttm cnm moral depoladım bıraz.. sen nasılsn oglusun nasl :)
oh maaşallah baya moral depoladın o zaman

oğluşum iyi cnm işte sona doğru yaklaşıyoruz yavaş yavaş
günaydın kızlar nasılsınız
bugün dr a gitcem bakalım bugün ne dicek :18:
hayırlısı olsun cnm korkma:18::18:diyene bak
ohhh ne güzel kahvaltı yaptın ve tekrar yatabilcen maşallah canım
ben yatamıyorum işte yaaaa midem mahvediyor beni
ayy miden kötü dimi

bende yok çok şükür

ben sadece pozisyondan yana şikayetçiyim sol yanım çürüdü çoğu kez uykum bölünüyor
ona herşeyde f,ikri olan arkadaşım demeyelimde çok bilmiş arkadaşm diyelm

bunu tıp dünyasımı söylüyoilginç

gerçi doktorunda batıl inancı olabilir

ben yinede inanmıyorum

Kıslar ilk klomen+çatlatma iğnesi başarısız oldu offf ya ne zaman başarılı olacak oda belli değil.bugün tekrar doktora gidicem bakalım bu ay ne yapcaz acaba.

daha ilkmiş cnm üzülme inşallah zamanı gelince olcak bebeğin

Cnm kendini üzmemeye çalış..stres çok önemli...yumurtalıklarıda etkiliyomuş galiba...inş doktordan hayırlı umutlu haberlerle dönersin....

Cnm kendini üzmemeye çalış..stres çok önemli...yumurtalıklarıda etkiliyomuş galiba...inş doktordan hayırlı umutlu haberlerle dönersin....

çatlama iğnesinden sonuç alan varmı kıslar.yoksa boşunamı bunca çaba.direk aşılama falanmı yapılsa?sanki ilkinde olması gerekmiş gibi bi hisse kapılmışmıştım ama olmayınca hayal kırıklığı.

hadi yaa üzülme canım benimde 5 klomenden sonra anca yumoşum büyüdüde çatlatma iğnesi oldum tutundu bebeğim çok şükür ama ben o ay soğan kürü yapmıştım adetimle beraber başlayıp sabah akşam aç karna içtim bi 14 gün falan içiyon canım anlaşılan sendede pko var benim gibi klomen pek büyütemediydi benim yumoşları soğan kürü kistlerimi küçülttüde öyle büyüdü yumoşum 20 milimdi 18.günümde çatlatma iğnesi vuruldum ve yavruma kavuştum sonunda sendede varsa bence sende bu ay adetinle beraber soğan suyuna başla klomeninide kullan gene sonra gelsin bebişiiin

Cnm o zaman test sonucu olumlu olursa inşlah benginin dediği gibi söyle eşinede moral olur sınav öncesi....ne güzel bi haber olur hemde..bence beklemen hata...

tatlım ilk olacakya biliyorum bizimkini eli ayağına dolaşıcak azıcık fazla heyecanlıdırda sağolsun şaban gbi şunun şurasında pazara ne kaldı ki diyorum artık
ilk başlarda bulantı falan olmuyo dimi yada olan var mı hissediyormusun ki hamile olduğunu hep öyle derler ya

Cnm doktor ne söyledi ki..?Ben de tam bilmiyorum bu konuları....ama duyduğum kadarıyla daha ilk olduğu için hemen umutsuzluğa düşme derim ben..

tatlım uzmanlar diyor ki bazı kişilerde bulantı 3 aydan sonra ortaya çıkabilr senin sorularının tek cevabı testte saklı

O zaman bekle bariim:26:cnm bulantı olmadığı da oluyo tabiki..kişiden kişiye değişiyo..inş hamişsindir...ee peki sınav pazar günü mü yani..?pazara kadar bekleyecen mi şimdik..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…