kız hangi programda kaç derecede yıkadın sen öylee?30 derecede hassas programa yıkasaydın canım bari erkekler pek anlamaz bu işleri dimekki bilememiş solcak bişii almış sanmam değiştirceklerinide canım o kenarlerında kırmızıları varken biraz zor çıkarırsın kuzum sen onu sırf beyaz olsaydı kolaydı :26:
Kizlarr nasilsinizzz
Ben cok iyimm
Carsamba ise basliyorummm cok heyecanli we mutluyumm
Burda bi magzada mudurluk yapicam
Allah utandirmasin insallahh
hayırlısı olsun cnm korkma:18::18:diyene bak
ayy miden kötü dimi
bende yok çok şükür
ben sadece pozisyondan yana şikayetçiyim sol yanım çürüdü çoğu kez uykum bölünüyor
ona herşeyde f,ikri olan arkadaşım demeyelimde çok bilmiş arkadaşm diyelm
hayırlı haberlerlşe gel işşallah
canım eşine söylüyosun götürüyo veriyo yerine kaç derecede yıkadın bu arada:18::18:allah bilir kaç tl vermiştir garip kocişin
Cnmm cok cok uzucu bi olay ama hayatin en aci gercegi maleseffkızlar sizi üzmek istemedim,bende sadece nick olarak bikaç kere görmüştüm..ama okuyunca ben gözyaşlarıma engel olamadım... sizde belki dua etmek istersiniz diye paylaştım,emininm çok ihtiyacı vardır,mekanı cennet olsun çok zor bi acı allah tanıyan herkese sabır versin..
Tsk ederimm cnmmhayırlı olsuuuuunn cnmmmm
sevinç karısı yassa gözüne bakmaz degilmi göbekli moarul me olucek birden kökünden yazıyorum siizn gibi parça parça yazıp sizlerimi ugraştırıyım bridaha az az yazarım merak etme bride topragım olucek
hayırlı haberlerlşe gel işşallah
kız onu syretme ben muhammedi seyrettim bri kere amanın bıraktım halen aklımdan çıkmzpanik atagını azdırıcek karının haberi yok birde ban akıl veriri
canım eşine söylüyosun götürüyo veriyo yerine kaç derecede yıkadın bu arada:18::18:allah bilir kaç tl vermiştir garip kocişin
sen gelsene yanıma az bulaştırıyımeşim sag olsun beni koruru ne ezdiricek kaynanam ne diyeycegini bilemedi eşimden öle tepki beklemidiydi oh olsun
canım ben 2 kere denedim olmadı 1 sene sonra normal yolla oldu oda vefat etti
canım arkadaşta paylaşmış rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun işşallah çok zordur bir anne için
karılar agdamı yaptım abdestlendim namazımı kıldım burdayım az bakam dedim hay bakmaz olaydım burdaki göbekli marulu bir elime geçirirsem karnındaki sıpasını öpücem haberi yok
şimdi kalkayımda domatelermi yapayım konserveye bu sene doymadım hearkasından yemekelrimi yapıcem bulaşık makınesini boşaltmam lazım makinaya beyazları attım onlar yıkanıyo evi temizlicem ütü anacım çok işim var ayde ben kaçtım sealm olsun göbekli marula gözü almazsa okumasın
slm kızlar benimde bi sorum olacak bende bu ay klomen kullandım 4 5 yumurtam oldu doktor çatlatma iğnesi vermedi çoğul gebelik olmasın diye bugün tekrar gittim sol tarafmdaki yumurta fazla büyümüş diğerleri kaybolmuş nasıl kaybolmuş dedim büyük bi ihtimal yumurtlamışsındır dedi bende anlamadım doktor anlamıyormu yumurtlama olup olmadığını
şimdiden ben tebrik ediyim bari seni bebemKizlarr nasilsinizzz
Ben cok iyimm
canım faceye yazdım yasin fatihalar okundu arkadaşa bende okuudm kaç arkadaşım özelime yazdı haberin olsun rabbim ecir sabrı versin ailesinekızlar sizi üzmek istemedim,bende sadece nick olarak bikaç kere görmüştüm..ama okuyunca ben gözyaşlarıma engel olamadım... sizde belki dua etmek istersiniz diye paylaştım,emininm çok ihtiyacı vardır,mekanı cennet olsun çok zor bi acı allah tanıyan herkese sabır versin..
canım 30 derecede elde yıkamada yıkadım netten tacın sitesinden almış canım bakalım artık
uzak duy bendeeen bulaştıymaaaeğey haşta oluysam gelir başına çöreklenirim haa banada bak diyee buynundan getiyiyim bak bana şunu yap bunu yap şunu al ben acıktım cici yimek yap diye haa sonra bulaştırdığına bulaşıcağına pişma olursun kayışmaaam
Allah rahmet etsin betülümüze bizim topiğinde müdavimlerindendi duyduğumdan beri şoktayım Allah eşine kızına ailesine sabır versin
betülün lupus dene bi rahatsızlığı vardı hastaydı hamileliğiyle ölümünün bi ilgisi yok sadece son anda bebeği sezeryanla alıp betülü kurtarmaya çalışmış doktorlar ama başaramamışlar malesef
hep sevinçli güzel haberleri paylaşmak olmuyo malesefki bengicim bazen böyle üzücü hemde çok üzücü haberleride paylaşamamız gerekebiliyo inşallah böyle haberleri bi daha ne okur ne duyar nede yazmak zorunda kalırız
30 derece elde yıkamada yıkadım canım üzerinde zaten 30 derecede yıkayın yazıyordu
tac da güzel olur diye düşünmüş aşkım napsın
şimdiden ben tebrik ediyim bari seni bebemsana layık degil ama rabbim bol kazank bol sabır versin işşallah
canım faceye yazdım yasin fatihalar okundu arkadaşa bende okuudm kaç arkadaşım özelime yazdı haberin olsun rabbim ecir sabrı versin ailesine
canım götürsen bri dert götürmesen bir ya tüh eşin göstersin bu ney desin bakalım ne dicekler benimde nevresimlerim taç ama hiç başıma gelmedi allah allah :44::44:
manyak seni beni işle korkutuyo 8 kavonoz melemeni yaptım yemekelri yaptım bulaşık makınasını doldur boşalt çamaşır astım namazı kıldım daha neler neler yaptım şimdi demiyim canın çekmesin ben asla işten kaçmam iş benden kaçar der ana geliyo bizim paşa
canım 30 derecede elde yıkamada yıkadım netten tacın sitesinden almış canım bakalım artık
sevinç kadın oğlun servislemi gitti küçüçük çiçuğu nasıl saldın tak başına
kaçta gelcek
kocam bugün evde hala yatıyor bende kahvaltımı yaptım geri yaıtyım barim
sevinçcim herşeyde fikri olan arkideşimbişey sorcam ya babası bebişe taraftarlı battaniye almış tac dan bide nevresim takımı almış bende onları elde yıkamada makinede yıkadım nevresimde sorun yokta battaniyenin kenarındaki kırmızılıklar beyaz kısımlarına bulaşmış renk vermiş napmam lazım acaba fikrin varmı şekerim ???????:44::44::44:
olsun ben seni bezdirecek bişiiler bulurum illakiiçekirdek çıtlar kabuklu kuruyemiş yer yerlere atarım mutfağa girip güyaa sakarlık yaparım o yaptığı kavanozlarını kırar tüm turşularını bitiririm, sularını dökerm hey yeye,kısaca batırırım heyyeyi yey yey heyşeyi çöpleyini yere atarım sakızları çiğney koltuğa halıya hatta saçına kıyafetine yapıştıyım ohoo dah neley neley yapayım biy bilsen o kuşlayınıda dışayısalarım sıkılmışlaydıy hep evde hep evdee istersen bulaştıy aytık sıkıysaaa
ben geldimmmm
oğlum bugün servise başladı çok şükür ilk gün diye bizde servisle gittik
ilk tenefüsten sonra eve geldim ütü yaptım yemek yaptım
okula geri gittimakşam çıkışta servise binip ewe geldik
yemek yedik oğlum az tv izledi ben mutfağı toparladım şimdi boyama
yapıyor bende size bakayım didimnbr nassınız
geçmişe bakıp geliyom
Ayy cnm bence kesin kurdele takmalısın..kız kurdelesin olu muu:26:Ben çok seviyorum valla...bence tak......
kız cabuk gıt test alllnasıl almamıssın bugune kadar hayret ettımm ben tam bı test manyagıyımm
oh maaşallah baya moral depoladın o zaman
oğluşum iyi cnm işte sona doğru yaklaşıyoruz yavaş yavaş
hayırlısı olsun cnm korkma:18::18:diyene bak
ayy miden kötü dimi
bende yok çok şükür
ben sadece pozisyondan yana şikayetçiyim sol yanım çürüdü çoğu kez uykum bölünüyor
ona herşeyde f,ikri olan arkadaşım demeyelimde çok bilmiş arkadaşm diyelm
walla ben bu işten bişey anlamadım benim doktor da ultrasonla saniye ile bakıp tamam diyo ne görebiliyo o arada bilmiyorumm
bu ay tutmazsa benim klomeni tedaviyi bırakıyom. dün tahlil verdim kandaki oranlarım için kontrol amaclı. kaynanamla konusuyoduk o lafı nereye cekiyo.. diyo ki "zaten sizde bi sorun var ya sen de ya oglumda" allah allahhhhhhhh "ne alakası var bunun onla" diyorum "var var baksanıza olmuyo" diyo. ben de "olmazsa olmaz hayırlısı" dedim. tip yaaaaaa
Kizlarr nasilsinizzz
Ben cok iyimm
gittim geldim canım dr a
çok şükür bebişim iyiymiş canım dr 10-10-2012 ye ne dersin dedi doğum için tabi bi aksilik olmazsa haftaya tekrar gidicem artık haftalık gitmem lazımmış
sağınada yat canım bişey olmaz sol tarafın ağrıdımı dön yanibişey olmaz
heryeşe laf etmem ama kuşlarımı elletmem bayılmayı ölmek zannediyorsun galiba hele bri dokun paşamla köpügümü inan bebeginin dogurucagın günü göremezsin onalr benim kıymetlim ben o kuşalr yzünden kimlere ne ler yaptım bir bilsem inan duymak bile istemezsin
rabbim olmayanların başınada versin bizde tadalım o güzel duyguyu işşallah 8 kilo yarımlık doldu canım yarın bir kavonoza 1 kilo iyi geldi zaarr biri eccik az geldi emem olsun sadece domatesleri rendeledim tabe elimide götrüüdm bu arada elimde yara bandı rendele dur çok şükür biber dolmam kaldı onuda yaparsam kışlım maceram bitiyo kebaplık koyucektimde eşim dedi canım çok isterse yarım kilo alırım başımızı diker didi
Kizlarr nasilsinizzz
Ben cok iyimm
şimdiden ben tebrik ediyim bari seni bebemsana layık degil ama rabbim bol kazank bol sabır versin işşallah
canım faceye yazdım yasin fatihalar okundu arkadaşa bende okuudm kaç arkadaşım özelime yazdı haberin olsun rabbim ecir sabrı versin ailesine
canım götürsen bri dert götürmesen bir ya tüh eşin göstersin bu ney desin bakalım ne dicekler benimde nevresimlerim taç ama hiç başıma gelmedi allah allah :44::44:
manyak seni beni işle korkutuyo 8 kavonoz melemeni yaptım yemekelri yaptım bulaşık makınasını doldur boşalt çamaşır astım namazı kıldım daha neler neler yaptım şimdi demiyim canın çekmesin ben asla işten kaçmam iş benden kaçar der ana geliyo bizim paşa
yeni işinde hayılı olsun canım
heee bende taktım hem kırmızı hem mavi
hee en az 28 tane yapmıştın şimdiye kadar
çatla emiiiii
hemde tipi tippp hayret bişe haa daha yaşınız kaç beee
hayırlı olsun hayatım Allah utandırmasın
gözünaydın hayatım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?