Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

30 derece elde yıkamada yıkadım canım üzerinde zaten 30 derecede yıkayın yazıyordu
tac da güzel olur diye düşünmüş aşkım napsın

gittim geldim canım dr a
çok şükür bebişim iyiymiş canım dr 10-10-2012 ye ne dersin dedi doğum için tabi bi aksilik olmazsa haftaya tekrar gidicem artık haftalık gitmem lazımmış
sağınada yat canım bişey olmaz sol tarafın ağrıdımı dön yani bişey olmaz

hayırlı haberlerlşe gel işşallah
canım eşine söylüyosun götürüyo veriyo yerine kaç derecede yıkadın bu arada:18::18:allah bilir kaç tl vermiştir garip kocişin

canım 30 derecede elde yıkamada yıkadım netten tacın sitesinden almış canım bakalım artık

Cnmm cok cok uzucu bi olay ama hayatin en aci gercegi maleseff
Allahh sewnlerine sabir wersin gunahlarini affetsinn

hayırlı olsuuuuunn cnmmmm
Tsk ederimm cnmm

uzak duy bendeeen bulaştıymaaa eğey haşta oluysam gelir başına çöreklenirim haa banada bak diyee buynundan getiyiyim bak bana şunu yap bunu yap şunu al ben acıktım cici yimek yap diye haa sonra bulaştırdığına bulaşıcağına pişma olursun kayışmaaam

bencede yumurtlamışsın canım e hadi hayırlısıyla gelir bu ay inşallah bebişiiin

Kizlarr nasilsinizzz

Ben cok iyimm
Carsamba ise basliyorummm cok heyecanli we mutluyumm
Burda bi magzada mudurluk yapicam
Allah utandirmasin insallahh
şimdiden ben tebrik ediyim bari seni bebem sana layık degil amarabbim bol kazank bol sabır versin işşallah
canım faceye yazdım yasin fatihalar okundu arkadaşa bende okuudm kaç arkadaşım özelime yazdı haberin olsun rabbim ecir sabrı versin ailesine
canım 30 derecede elde yıkamada yıkadım netten tacın sitesinden almış canım bakalım artık
canım götürsen bri dert götürmesen bir ya tüh eşin göstersin bu ney desin bakalım ne dicekler benimde nevresimlerim taç ama hiç başıma gelmedi allah allah :44::44:
manyak seni beni işle korkutuyo 8 kavonoz melemeni yaptım yemekelri yaptım bulaşık makınasını doldur boşalt çamaşır astım namazı kıldım daha neler neler yaptım şimdi demiyim canın çekmesin ben asla işten kaçmam iş benden kaçar der ana geliyo bizim paşa

amin canım yaa bir kızımı vardı ah canım yaa kıyamam onaa lupus neki yav allah ailesine sağlık sıhhat ve sabır versin ne deyim :26:

olsun ben seni bezdirecek bişiiler bulurum illakii çekirdek çıtlar kabuklu kuruyemiş yer yerlere atarım mutfağa girip güyaa sakarlık yaparım o yaptığı kavanozlarını kırar tüm turşularını bitiririm, sularını dökerm hey yeye,kısaca batırırım heyyeyi yey yey heyşeyi çöpleyini yere atarım sakızları çiğney koltuğa halıya hatta saçına kıyafetine yapıştıyım ohoo dah neley neley yapayım biy bilsen o kuşlayınıda dışayısalarım sıkılmışlaydıy hep evde hep evdee istersen bulaştıy aytık sıkıysaaa

ben geldimmmm
oğlum bugün servise başladı çok şükür ilk gün diye bizde servisle gittik
ilk tenefüsten sonra eve geldim ütü yaptım yemek yaptım
okula geri gittim akşam çıkışta servise binip ewe geldik
yemek yedik oğlum az tv izledi ben mutfağı toparladım şimdi boyama
yapıyor bende size bakayım didim nbr nassınız
geçmişe bakıp geliyom

sevinç kadın oğlun servislemi gitti küçüçük çiçuğu nasıl saldın tak başına

kaçta gelcek
hayır karııı şimdide servis provası yapıyok bende gittim of poff 3 kilo daha vermişim eridim aktım yawww
kocam bugün evde hala yatıyor bende kahvaltımı yaptım geri yaıtyım barim

canım bende lisanslı uyku seti aldım onunda kırmızısı boyadı firmaya geri iade ettim sende geri iade et

heryeşe laf etmem ama kuşlarımı elletmem bayılmayı ölmek zannediyorsun galiba hele bri dokun paşamla köpügümü inan bebeginin dogurucagın günü göremezsin onalr benim kıymetlim ben o kuşalr yzünden kimlere ne ler yaptım bir bilsem inan duymak bile istemezsin

rabbim olmayanların başınada versin bizde tadalım o güzel duyguyu işşallah 8 kilo yarımlık doldu canım yarın bir kavonoza 1 kilo iyi geldi zaarr biri eccik az geldi emem olsun sadece domatesleri rendeledim tabe elimide götrüüdm bu aradaelimde yara bandı rendele dur çok şükür biber dolmam kaldı onuda yaparsam kışlım maceram bitiyo kebaplık koyucektimde eşim dedi canım çok isterse yarım kilo alırım başımızı diker didi

Ayy cnm bence kesin kurdele takmalısın..kız kurdelesin olu muu:26:Ben çok seviyorum valla...bence tak......
heee bende taktım hem kırmızı hem mavi
kız cabuk gıt test alll nasıl almamıssın bugune kadar hayret ettımm ben tam bı test manyagıyımm
hee en az 28 tane yapmıştın şimdiye kadar
çatla emiiiii
hemde tipi tippp hayret bişe haa daha yaşınız kaç beee
Kizlarr nasilsinizzz

Ben cok iyimm
Carsamba ise basliyorummm cok heyecanli we mutluyumm
Burda bi magzada mudurluk yapicam
Allah utandirmasin insallahh
hayırlı olsun hayatım Allah utandırmasın
gözünaydın hayatım hayırlısı olsun inşallah

karıııı kafayı yedin kışlık hazırlıkla Allahım güle güle yimeyi nasip etsin ellerine sağlık

yeni işinde hayılı olsun canım

Tesekkur ederim kizlarr cok saolunn
Belki kafam dagilir die giriyorum zaten hersey bebis icin Belki bebisim gelir
Kocisim hic istemiyo ne gerek war ise gitmene dio kurslarin dururken ayy zor ikna ettimm Allaha sukur ihtiyactan girmedigim icin isime gelmesse cikarim dedim
Ama kurslardanda sıkıldim napim bide ise girip calismayi deniyim
2sene sonra ilk isim bakalim nasil olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…