Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ııh o koykudan biyas zor çarpışır artıkııın

anadım bebem ben bir düşünüyüm en iyisi sagol genede
hıh sen beni böle tehdit edeysen habiye zoy geyi alırım ben onuuu

o o işimi bitirdimde geldim naberben sevinç karısı gibi hızlı degilim jet sevinçneyse gdiyimde yatayım uykum var sabah sporsa giidicem

iki defami hemde gebe halinle yuhhhhh
gule gule kullan cnm sahibi sen ol. Kos hemen bengi 2 defa ustuste yapmis sende 3-4 farketmez hediye basi calis
anadım bebem ben bir düşünüyüm en iyisi sagol genede

o o işimi bitirdimde geldim naberben sevinç karısı gibi hızlı degilim jet sevinçneyse gdiyimde yatayım uykum var sabah sporsa giidicem

len benle ne alip veremediginiz var araya yerlestiriyon cokmu seviyon beni benim kadar hizli olamazsin bebeem

Gununuz aydin olsun Allahim kalbinizdeki tum muratlarinizi gerceklestirsin.
Dua ederken Allahim iylik ver iyiligimizi ver demeliymis.
Allahim iyliginizi versin amin..

A : Anne
AA : Anne adayi (yani gebe olan arkidisler)
AAA : Anne aday adayi (gebelik mucadelesi veren arkidisler)

A olanlara evlatlarina saglikli uzun hayirli omurler diliyorum isteyenede bebegine kardes hayirlisiyla
AA olanlara hayirli saglikli hamilelik donemi gecirip saglikla bebeklerini kucaklamalarini mutlu huzurlu A olmalarini diliyorum
AAA olanlara hayirlisiyla tez zamanda once AA olup sonrada saglikla A olmalarini diliyorum Rabbim bekletmesin

AMIN AMIN AMIN

günaydın kızlar

güneşin parlak ışıkları hayatınıza mutluluk sağlık neşe olarak doğsun

Gunaydin cnm yok okul oglenleri artikin kicami ise gonderdim uykum kacti :)
sen isemi

Ayni bende kocisi ise gonderdim uykum kacti yok is basi yarin ama terettuddeyim acikcasi
Bana ilk ay maasimdan kesinti yapicagini soylediler o da bnm aklimi karistirdi
Sonucta ben cok iyi yerde kariyer yapmis birisiyim tecrubesizde diilim we bunlarin uygulamasini ilk kz duyuyorz
İste bnde gidip soylucem kesinti olmassa gelirim dicem isine gelirse kabul ederse giderim

kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk

yok kuzum zaten sevinç bu kadar uzun yazamaz senin kadar hamart değilki o0

tombişim benm
yok kızz ilkokul 1

örtmenim ben canım

saygılar hocam

hadi bakalım hayırlısı güzel haberini sabırıslıkla bekliyorum

cnm işte bi sağ bi sol ikiside çürüdü
bide soldan sağa dönerken nefesim kesiliyo

işin hayırlı uğurlu olsun cnm

daha önce neden girmedin bi işe madem böyle bi pozisyonda fırsatın vardı

anam ben hamile kalınca pilim bitiyo nasıl cesaret ediyolar kardeşim anlamış degilim he bebeg yazık kzı günahtır yavrumu ne rahatsız ediyor o senin manyak kocan
canım sen merak etme okadar yorulmuşumki sabah 12 kalktık karı kocasabahlar olmasın dicez işşallah bri dahaki ay bebeg vesile olucezya fikrim degişmezse
kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk
:123::123::123::123:nice senelere ebem işşallah seneye bebegklerinle girersin yeni yıla
len gene kaleyi içten fettettin hade gene iyisin şimdi aklımdan geçiyodun inanbu arada çok mutluyum rabbim mutlulugumu daim etsin kolyemde çok güzel çantamda abiye onu degiştiricem işşallah çünkü herzaman kullanılmıyo bu çanta orda gözüme kestirdigim bri çanta vardı onu alıcem işşallah
günaydın bbeler ayde kalkın sabah oldu hiç sevimiyorum yagmurlu kapalı havaları ben ya

Aaamiin canımmm kız bu BB reklamı varya ona benzemiş AA falan hanii nerden geldi aklına kız buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…