Şekeriiim şinciiiiik....ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer..önce güzel bi menü döktür,masayı süsle hazırla,kendinide süsle şöyle eccük sexsi şeyler giyiverhediye olarakta ağzını ara bakalım belkim istediği bişiy bulursun da onu alır süpriz yaparsın ya da ihtiyacı olan bişiy varsa onu al...eee daha ne olsun...sonrada çarpışı verüürsüüün ooh
Hediyelerini de güle güle kullan şiikeriiim....
anadım bebem ben bir düşünüyüm en iyisi sagol genedeŞekeriiim şinciiiiik....ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer..önce güzel bi menü döktür,masayı süsle hazırla,kendinide süsle şöyle eccük sexsi şeyler giyiverhediye olarakta ağzını ara bakalım belkim istediği bişiy bulursun da onu alır süpriz yaparsın ya da ihtiyacı olan bişiy varsa onu al...eee daha ne olsun...sonrada çarpışı verüürsüüün ooh
Hediyelerini de güle güle kullan şiikeriiim....
hıh sen beni böle tehdit edeysen habiye zoy geyi alırım ben onuuu
eh işte fena diilim küsüm biyileyineenaapalım akşam kocişim 7 buçukdu geldiği çok cici mamalay yaptıydım onu yedik sonya rahat duramadı bizimki ee onca zamandıy uslu duruyodu yassak diye kalkınca kaçıyıymıı işte 2 keye gül olduk bıc olduk meyvemizi yidik kocişim uyudu bende buyaya geldiydim anaa ne göyüyüüm gelmes olaymışım..
gule gule kullan cnm sahibi sen ol. Kos hemen bengi 2 defa ustuste yapmis sende 3-4 farketmez hediye basi caliskız ben çok gaddar biri degilim helede hamileler ayrı bri sempatim vardır şaka yaptık len üzülme sen baıyım idmanlılarmı kuşlarmı bıcırıgım gitti geri geldimiki neyse eşim ban nazar boncuklu kolye almış çok gzüel bride gri abiye çanta almış feraceme bayıldım hepicigine neyse ben çatışmaya gdiyom malum regliydim biraz tadını çıkaralım çatışmanın çatışmaua girmek isteyenler peişime düşsün nasıl olsa gebe kalınca çatışma hak getire şimdi hediyelerin hakkını verelim degilmi kendinize iyi bakın
anadım bebem ben bir düşünüyüm en iyisi sagol genede
o o işimi bitirdimde geldim naber ben sevinç karısı gibi hızlı degilim jet sevinç neyse gdiyimde yatayım uykum var sabah sporsa giidicem
Gununuz aydin olsun Allahim kalbinizdeki tum muratlarinizi gerceklestirsin.
Dua ederken Allahim iylik ver iyiligimizi ver demeliymis.
Allahim iyliginizi versin amin..
Amin cnmmm cumlemizin insallahh
Gunaydin nbr tatlim okulami
Gunaydin cnm yok okul oglenleri artikin kicami ise gonderdim uykum kacti :)
sen isemi
kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk
yok kuzum zaten sevinç bu kadar uzun yazamaz senin kadar hamart değilki o0sevinç karısı yassa gözüne bakmaz degilmi göbekli moarul me olucek birden kökünden yazıyorum siizn gibi parça parça yazıp sizlerimi ugraştırıyım bridaha az az yazarım merak etme bride topragım olucek
yok kızz ilkokul 1
örtmenim ben canım
hadi bakalım hayırlısı güzel haberini sabırıslıkla bekliyorumgittim geldim canım dr a
çok şükür bebişim iyiymiş canım dr 10-10-2012 ye ne dersin dedi doğum için tabi bi aksilik olmazsa haftaya tekrar gidicem artık haftalık gitmem lazımmış
sağınada yat canım bişey olmaz sol tarafın ağrıdımı dön yanibişey olmaz
Ayni bende kocisi ise gonderdim uykum kacti yok is basi yarin ama terettuddeyim acikcasi
Bana ilk ay maasimdan kesinti yapicagini soylediler o da bnm aklimi karistirdi
Sonucta ben cok iyi yerde kariyer yapmis birisiyim tecrubesizde diilim we bunlarin uygulamasini ilk kz duyuyorz
İste bnde gidip soylucem kesinti olmassa gelirim dicem isine gelirse kabul ederse giderim
anam ben hamile kalınca pilim bitiyo nasıl cesaret ediyolar kardeşim anlamış degilim heiki defami hemde gebe halinle yuhhhhh
gule gule kullan cnm sahibi sen ol. Kos hemen bengi 2 defa ustuste yapmis sende 3-4 farketmez hediye basi calis
len benle ne alip veremediginiz var araya yerlestiriyon cokmu seviyon benibenim kadar hizli olamazsin bebeem
:123::123::123::123:nice senelere ebem işşallah seneye bebegklerinle girersin yeni yılakızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk
yok kuzum zaten sevinç bu kadar uzun yazamaz senin kadar hamart değilki o0
tombişim benm
saygılar hocam
hadi bakalım hayırlısı güzel haberini sabırıslıkla bekliyorum
cnm işte bi sağ bi sol ikiside çürüdü
bide soldan sağa dönerken nefesim kesiliyo
anadım bebem ben bir düşünüyüm en iyisi sagol genede
o o işimi bitirdimde geldim naber ben sevinç karısı gibi hızlı degilim jet sevinç neyse gdiyimde yatayım uykum var sabah sporsa giidicem
A : Anne
AA : Anne adayi (yani gebe olan arkidisler)
AAA : Anne aday adayi (gebelik mucadelesi veren arkidisler)
A olanlara evlatlarina saglikli uzun hayirli omurler diliyorum isteyenede bebegine kardes hayirlisiyla
AA olanlara hayirli saglikli hamilelik donemi gecirip saglikla bebeklerini kucaklamalarini mutlu huzurlu A olmalarini diliyorum
AAA olanlara hayirlisiyla tez zamanda once AA olup sonrada saglikla A olmalarini diliyorum Rabbim bekletmesin
AMIN AMIN AMIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?