hangi magaza o? hayırlı olsun.. ucuz mallar varsa bize de satıver burdan:) az torpilimiz olsunnn
amin canım cümlemiizinkinide işşallah kardeşim ya sag olasınkarıııı kafayı yedin kışlık hazırlıkla Allahım güle güle yimeyi nasip etsin ellerine sağlık
Tesekkur ederim kizlarr cok saolunn
Belki kafam dagilir die giriyorum zaten hersey bebis icinBelki bebisim gelir
Kocisim hic istemiyo ne gerek war ise gitmene dio kurslarin dururken ayy zor ikna ettimm Allaha sukur ihtiyactan girmedigim icin isime gelmesse cikarim dedim
Ama kurslardanda sıkıldim napim bide ise girip calismayi deniyim
2sene sonra ilk isim bakalim nasil olcakk
kuzum senmi doktoya gitcektin bugün nasıl geçti kontrolün?:26:
canım netten aldık ya nasıl iade edebilirizki acaba?:44:
Cnm bulundugunuz yerde tacin bayiisi varsa gorusun yada netten aldiginiz siteyi acip sikayet maili atin olmadi
telefonlarini bana ver dunyalarini karartayim
heryeşe laf etmem ama kuşlarımı elletmem bayılmayı ölmek zannediyorsun galiba hele bri dokun paşamla köpügümü inan bebeginin dogurucagın günü göremezsin onalr benim kıymetlim ben o kuşalr yzünden kimlere ne ler yaptım bir bilsem inan duymak bile istemezsin
rabbim olmayanların başınada versin bizde tadalım o güzel duyguyu işşallah 8 kilo yarımlık doldu canım yarın bir kavonoza 1 kilo iyi geldi zaarr biri eccik az geldi emem olsun sadece domatesleri rendeledim tabe elimide götrüüdm bu arada elimde yara bandı rendele dur çok şükür biber dolmam kaldı onuda yaparsam kışlım maceram bitiyo kebaplık koyucektimde eşim dedi canım çok isterse yarım kilo alırım başımızı diker didi
evet canım iyi dedi herşey drum çok şükür
haftaya tekrar gidecem artık haftalık gidecekmişim canım
kızlar selam nasılsınız..kötü bigün oldu benim için paylaştıgım haber çok etkiledi beni,ama şimdi daha iyim..nasılsınız bakalım??
eh işte fena diilim küsüm biyileyineenaapalım akşam kocişim 7 buçukdu geldiği çok cici mamalay yaptıydım onu yedik sonya rahat duramadı bizimki ee onca zamandıy uslu duruyodu yassak diye kalkınca kaçıyıymıı işte 2 keye gül olduk bıc olduk meyvemizi yidik kocişim uyudu bende buyaya geldiydim anaa ne göyüyüüm gelmes olaymışım..
noldu neden gelmes olaymışssın kızzz
paşa kayısına küstüm neley yazmış banaa göymedinmi alttaabu ayada senin günün niye kötü geçti kuzum? :26: bi sorun yoktur inşallah? Bebişin iyimi pekii? :26::26::18:
Anaaa caani karıya baaakhamile karıyı öldürücen haa alenen tehdit buuu :18: alt tarafı biras hava alsınlar diye dışarı salıcaktım ne vay bundaa eğitimli dilmi bunlay nasılsa geyi döneyleydi hemen bu kaday canileşceğini bilmiyodum resmen öldürmekle tehdit ediyon beniii şaka yptığımı biliyon ne ole çocuğunun doğduğunu göremezsin falan heeç hoşlanmadım heeeeç küstüm ben sanaa...
kız ben çok gaddar biri degilim helede hamileler ayrı bri sempatim vardır şaka yaptık len üzülme sen baıyım idmanlılarmı kuşlarmı bıcırıgım gitti geri geldimiki neyse eşim ban nazar boncuklu kolye almış çok gzüel bride gri abiye çanta almış feraceme bayıldım hepicigine neyse ben çatışmaya gdiyom malum regliydim biraz tadını çıkaralım çatışmanın çatışmaua girmek isteyenler peişime düşsün nasıl olsa gebe kalınca çatışma hak getire şimdi hediyelerin hakkını verelim degilmi kendinize iyi bakın
Hıı güle güle kullan üstünde paralansınHıh küsüm sana işte bananeee çarpışırken çarpışık kalın emii...:90:
Kizlarr nasilsinizzz
Ben cok iyimm
Carsamba ise basliyorummm cok heyecanli we mutluyumm
Burda bi magzada mudurluk yapicam
Allah utandirmasin insallahh
vallahi senden korkulur kız ne dicem eşim bana hediyeler almış kızlar ne aldı acaba çok heyecan bastı beni ya gelsede görsem işe bakmaya gitimişd edim eve gel sonra bak az bekle çok güzel şeyler aldım dedi kızlar ekimin 12 eşimin dogum günü ne yapsamda onu mutlu etsem diye düşünüyorum ne dersiniz ne yapayım hadi ban akıl verin yemekten çatışmaya kadar fikirlere açıgım hediye ne alsam ay heyecan yaptım bak şimdi
çok etkilendim o vefat eden kızdan dolayı..işe filan konsantre olamadım..bebeğim iyi çok şükür,hayat devam ediyo Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın... ben çıkıyorum canım öptüm seni
kız delü hamilenin duası kabul olur geri al lafını getrime beni yanına hamile demem anladın sen onineyse ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?