Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karıııı kafayı yedin kışlık hazırlıkla Allahım güle güle yimeyi nasip etsin ellerine sağlık
amin canım cümlemiizinkinide işşallah kardeşim ya sag olasın

artıl ilk maaşınla dondurma ısmarlarsın bana:131::131::131:

Cnm bulundugunuz yerde tacin bayiisi varsa gorusun yada netten aldiginiz siteyi acip sikayet maili atin olmadi
telefonlarini bana ver dunyalarini karartayim

vallahi senden korkulur kız ne dicem eşim bana hediyeler almış kızlar ne aldı acaba çok heyecan bastı beni ya gelsede görsem işe bakmaya gitimişd edim eve gel sonra bak az bekle çok güzel şeyler aldım dedikızlar ekimin 12 eşimin dogum günü ne yapsamda onu mutlu etsem diye düşünüyorum ne dersiniz ne yapayım hadi ban akıl verin yemekten çatışmaya kadar fikirlere açıgım hediye ne alsam ay heyecan yaptım bak şimdi

Anaaa caani karıya baaak hamile karıyı öldürücen haa alenen tehdit buuu :18: alt tarafı biras hava alsınlar diye dışarı salıcaktım ne vay bundaa eğitimli dilmi bunlay nasılsa geyi döneyleydi hemen bu kaday canileşceğini bilmiyodum resmen öldürmekle tehdit ediyon beniii şaka yptığımı biliyon ne ole çocuğunun doğduğunu göremezsin falan heeç hoşlanmadım heeeeç küstüm ben sanaa...

kızlar selam nasılsınız..kötü bigün oldu benim için paylaştıgım haber çok etkiledi beni,ama şimdi daha iyim..nasılsınız bakalım??

kızlar selam nasılsınız..kötü bigün oldu benim için paylaştıgım haber çok etkiledi beni,ama şimdi daha iyim..nasılsınız bakalım??

eh işte fena diilim küsüm biyileyinee naapalım akşam kocişim 7 buçukdu geldiği çok cici mamalay yaptıydım onu yedik sonya rahat duramadı bizimki ee onca zamandıy uslu duruyodu yassak diye kalkınca kaçıyıymıı işte 2 keye gül olduk bıc olduk meyvemizi yidik kocişim uyudu bende buyaya geldiydim anaa ne göyüyüüm gelmes olaymışım..

noldu neden gelmes olaymışssın kızzz

paşa kayısına küstüm neley yazmış banaa göymedinmi alttaa bu ayada senin günün niye kötü geçti kuzum? :26: bi sorun yoktur inşallah? Bebişin iyimi pekii? :26::26::18:

çok etkilendim o vefat eden kızdan dolayı..işe filan konsantre olamadım..bebeğim iyi çok şükür,hayat devam ediyo Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın... ben çıkıyorum canım öptüm seni

kız ben çok gaddar biri degilim helede hamileler ayrı bri sempatim vardırşaka yaptık len üzülme sen baıyım idmanlılarmı kuşlarmı bıcırıgım gitti geri geldimikineyse eşim ban nazar boncuklu kolye almış çok gzüel bride gri abiye çanta almış feracemebayıldım hepicigine neyse ben çatışmaya gdiyom malum regliydim biraz tadını çıkaralım çatışmanın çatışmaua girmek isteyenler peişime düşsün nasıl olsa gebe kalınca çatışma hak getireşimdi hediyelerin hakkını verelim degilmikendinize iyi bakın

Hıı güle güle kullan üstünde paralansın Hıh küsüm sana işte bananeee çarpışırken çarpışık kalın emii...:90:

Şekeriiim şinciiiiik....ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer..önce güzel bi menü döktür,masayı süsle hazırla,kendinide süsle şöyle eccük sexsi şeyler giyiverhediye olarakta ağzını ara bakalım belkim istediği bişiy bulursun da onu alır süpriz yaparsın ya da ihtiyacı olan bişiy varsa onu al...eee daha ne olsun...sonrada çarpışı verüürsüüün ooh
Hediyelerini de güle güle kullan şiikeriiim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…