Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

neeey o benim canım kocacığımamı manyak didiii hıh ne vaymış yaani tehlike yok bişii yok bebişde daha küçücük ne sakıncası vaymış yapmanııın açılışı yaptık hem biz 6-7 aya kaday hıızla devam sonra zaten gene pek yapmıycaaz dikkatli yaptığın sürece noolcakki sankim özledim kocişim bana hasret kaldıydı garibim birazda tadını çıkaysın hıh iyice küstüm sanaa kocamda benim kıymetliim..

paşamla atışmalarınız çok hoş bengicim hep böyle pozitif ve mutlu olun inşallah ama diğer konuda kızlar haklı dikkatli ol bebeğine zarar verme canım doktorunuzla konulun derim ben o izin verirse devam edin

hıh iyi naapalım yaani..

de get siekız keyfin bilir emme ben şahsen 3 gebelik geçridiim ilk bebegimde eşimle çatışmaya girdim ne agladım bebegime birşey olur diye cumartesi anne olucagımı ögrendim pazartesi kanamam oldı öyle böyle degil ogün bugündür ilişkiye girmem çift çizgiyi gördümmü hemen bırakırım eşim bile korkmuştu hoş oglum 20 hafta yasadı ben yavrularımı özledim cennet kuşlarım ne yapıyolardır acaba şimdi kendin bilirsin istedigi yap

paşamla atışmalarınız çok hoş bengicim hep böyle pozitif ve mutlu olun inşallah ama diğer konuda kızlar haklı dikkatli ol bebeğine zarar verme canım doktorunuzla konulun derim ben o izin verirse devam edin

bir abla sözü dinlemiyo bu karı bir daha katışmıcem kimseye bu böyle biline sana bri şerkı armagan ediyorum canım son pişmanlık fazda etsze herşeyin bir bedeli var işşallah kötü birşey olmaz yapında haftada 1ay karışmıcem dedim gene karıştım sustum

kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk
maaşallah hayatım hayırlı sağlıklı bol bebekli nice senelere inşallah
demekki 10 kilo aldın soluk soluğa kaldın

Aaamiin canımmm kız bu BB reklamı varya ona benzemiş AA falan hanii nerden geldi aklına kız buuu
ben bulmadım zati var böyle bişi
A
AA
AAA

hoş geldin bebem nepiyon

NE AĞLIYON GENE HOŞBULDUM oğlanı okula bıraktım geldim beni bırakıp eve gidecen diyor hareket böyle
evet ama istersen gitmem dedim yok yok şaka yaptım gidebilirsin diyor

kız zaten cuma doktordaydım ya o didi tehlike kalktı artık progestan kullanmanada gerek yok yolculuk falanda yapabilirsin artıkın didi yaa uçakla yolculuk sakıncalımı didim yok didi ama onun için önce gelip rapor alcan didi biliyom didim ne zamana kadar yolculuk yapabiliyoz didim 35.haftaya kadar dedi öle yaani doğuma çankırıya gitcem memleketimde doğurmak istiyom ailem akidişlerim olsun yanımda istiyom kocişede 10 gün doğum izni oluyo zaten bebişimi görmeye gelebilirler böylece herkes kısmetse orda olcak canım burda sobalı evde doğurup naapcam hem ordaki ev doğal gazlıı daha iyi olur bebişim için annemle arkadaşlarımla gezer tozar bebişime alış veriş yaparım bol bol ooh ne güzel

şimdiden plan yapma bence cart diye allahın dağında doğurursun şaşar kalırsın

sana sie asıl iyide doktor sorun yok didi kociş bana hasret kaldı bende ona naapak yaani en başından son güne kadar yapanlar var onlarınkine bişiicik olmuyo dikkat ettiğimiz sürece bişii olmaz bence :26: öle hergün yapcak halimiz yok ya zaten arada bi oluyo oda çok normal bence okadar küçükken tabi yapılmaz ama bebeğim can buldu artık tamam sayılır herşeyi kıpır kıpır içimde sağlıklıda çok şükür bi sorun yok şimdilik çok şükür inşallah olmazda

hıııım tamam o zaman ama sen yinede dikkatli canım menim

hoşbulduk hayatım iyiyim sen nasılsın oğlum bu hafta servise alışsın diye onunla gittim
bırakıp geldim ev bomboş ben ne zaman alışırsam bu duruma

ne mutlu sana maşallah oğluşuna okula göndermişsin alışırsın canım şimdi ona kardeş yapma zamanıdır

hıııım tamam o zaman ama sen yinede dikkatli canım menim

ne mutlu sana maşallah oğluşuna okula göndermişsin alışırsın canım şimdi ona kardeş yapma zamanıdır

:18::18::18::18: kısmet bakalım arayı çok açmak istemedik biz nasip olmadı
şimdi oğlan büyüdü ya heç gözüm kesmiyor falla

hıh dün beni öldürmeye kalkıyodun hatırlatırım dinlemem seni tabiii hem küsüm sana haylaa.. hıh ben mutfağa diiyom akşama yemeğim var nasılsa pattis salatsı yapcem kendim bide beni ve sos olmayı bekleyen yaklaşık bi 18 20 kg domatis var gidemde birazını yapem baari

sevinççim 5 tane dah EKLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…