Evet bende ilk regliden sonra başlamayı düşünüyorumbakalım inş olur....hayırlısı..
Kıızlaar kocam çağrıyooooo Ayyyyyyyy çok güldüm valla....bugün....hepinizi seviyorummm iyigcleeeerrrrrrr
kızlar fasulye daha pişmedi,ama az kaldı gibi eve missss gibi kokusu doldu ben çiğ bile yiyebilirim suanyürüyüş yalan olcak galiba pişmeden çıkamam,evde hareket ettik bizde o oda senin bu oda benim bugünlük artık böyle napalım... hadi sizde yatın çok konuşmayın okuyamıyom sonraaaa
kalsın cnm bugünlükde nolcak sankidüdüklüde yapsan 20 dk da pişerdi ...korkma bence çok güzel bi icat Allah razı olsun banada kaynanam aldı 8 dk da tae fasulye tava patates pişiverio walla....
kızlar fasulye daha pişmedi,ama az kaldı gibi eve missss gibi kokusu doldu ben çiğ bile yiyebilirim suanyürüyüş yalan olcak galiba pişmeden çıkamam,evde hareket ettik bizde o oda senin bu oda benim bugünlük artık böyle napalım... hadi sizde yatın çok konuşmayın okuyamıyom sonraaaa
kız daha önce kullanmış olsam bi cesaret belki yapardım bugün ama hiç bilmiyorum,bigün annemle denerim artık....
ben güzin ablaohhh afiyet olsun benim yerimede yee bende yarın yaparım kendime,senin yerine de tekrar yerim kız benimkinin üzerine sosda dök ben soslu severim
ah ah dertsiz insan yok kii....
kız daha önce kullanmış olsam bi cesaret belki yapardım bugün ama hiç bilmiyorum,bigün annemle denerim artık....
ayy bende hiç düdüklü kullanamam o yüzden almamadım zaten:18:
bende kullanamam die hiç düşünmedim almayı ama kaynanamda görünce hosuma gitti...bikere çorba yapim dedim ama düdüğünden corbayı bi püskürttü o zaman tırstım sadece...çorba pişirmiom o kadar
ben gittim kızlarrrrrr hepinize ii geceler tatlı rüyalar ...sizi seviyorummm...Allah a emanet olun....öpüldünüzzzz
Slm kislarr
İse girmekten wazgectimm
Kurslara dewam yine bu kis
Hawalar baya soguk yagmur fln
Sizden nbrr
Slm kislarr
İse girmekten wazgectimm
Kurslara dewam yine bu kis
Hawalar baya soguk yagmur fln
Sizden nbrr
İyi geceler cnmmhayırlısı olsun canım...walla biz adanada hala yazı yaşıyoruz...
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler hepinize
Kuzumm kiz ne dondurmasi walla hbrim yokkız benim dondurmama ne oldu ben dondurma yicem diye seviniyodum burda sle ne olduda vazgeçtin ühüh ühüh olan benşm dondurmama oldu be
İyi geceler cnmm
Kuzumm kiz ne dondurmasi walla hbrim yok
Sen yeterki dondurma iste marastan ozel gondertirim sanaa kiyamam benn
İyi geceler cnmm
Kuzumm kiz ne dondurmasi walla hbrim yok
Sen yeterki dondurma iste marastan ozel gondertirim sanaa kiyamam benn
slm kızlar çok yoruldum bugünnnn
kalktım eşimi gönderdim hemen evi sildim süpürdüm saat 7,30ta
mutfağımı terrtemiz yaptım
banyomu da yaptım hastaneye gittim ve muayene olabildimm yuppi
sonund asorun çözüldü
eve geldim eşim cuma günü maraşa gitçek normalde yarın gitçekti herşeyni yıkadım ütüledim saat 12,00
valizi için hazırlanıcak herşeyi hazırladım
salona giriştimm bütün herşyi yıkadım koltuklarımı süpürdüm tozunu aldım sildim perdelerini yarın yıkıcam çokyoruldum
hiç dinlenmeden mutfağa grdim
menümde
tantuni uzun maakarna ayran yeşillik
çok güsel olmuşş ohh mis misss
yani kısaca gelemdim bugün özledinizmi bakenn
kız ben hamişlere bişey demiyom..seray hamiş değil ya ona didim hamişler tabiki canları istiyosa yesinler pattis güzelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?