canım adet tarihinden 1 hafta sonraki değermi buubenim 5 gün geçmiş hali 1905tide sen sanırım geç yumurtlmışsın pazartesiye bayaa yükselir nasılsa oy ne güzel yaa çok güzel bi duygu dimii bide inanamıyor insan hamile olduğuna ben bile bazen hayla inanamıyom vallaa hiç kusm falan olmayınca rahatım vallaa inşallah sende benimki gibi rahat bi hamişlik geçirirsin
başağım işi bıraktım stresten kurtuldum
buraya da ara verdim biraz şu bebiş işini unutmak için
iyi geldi güzel bi yaz geçirdim ve bingooooo mercimek geldi
melekten bahsediyosun sanırım hamile değil henüz o
senin nasıl gidiyo hamilelik zormu kız
aşk olsun senden hiç beklemzdm bunucnm gecmıs olsun catlıyosunnn artıkk o catlaklarla yasıycaksın maalesefffbozulurum dıye normal dogumdan korkuyodunn catlak hepsınden fenaa moral oldu sana söyledıklerımmm
canım inşallah değildir yaa kaşıntı falan varmı peki? ben önce tilodum iz yapmış sanıyodum sıktı heralde diye sonra baktım geçmiyor ve artıyorşimdi çatlak patlak yusyuvarlak oldum :44::44:
inşallah canım iyi düşün iyi olsun
neey kısırla makarna salatasımıııay ilahi kuzum alemsin ikiside salata türü ve çok alakasızlar sadece birini yapsan yeterdii sen ne gördünde millettende okadar şey yapıyon onlaraa bi salata bi kek yeterdi ya kocişin pasta yollıycakmış nasılsa çeşit çeşit dahane olsun yorma kendini kz 2sini birden yapııp bende akşama pizza yanınada yoğurtlu mayonezli makarrna saatası yapem diyom içinde sarımsak dere otu nane havuç karalahana salatalık belkim azda soğan koyarm yanınada turşu olur zaten bide kekmi çırpsamki acaba misafir çağırıyım diyom akşama :26: kuru pastamda vardı haylaa :26:
beğenmemmiiii hepinizi tek tek ayrı ayrı çok beğenip seviyorum
amiin isteyen herkesin başına versin rabbim nasıl güzel bir his hepiniz yaşayın kızlar
evetttt kan testimiz de pozitif seraycım minik mercimek 3 haftalıkmışş darısı hepinize inşallah bizde sağ salim kavuşalım tek duam bu
170.51 çıktı canım pazartesi tekrarlıycaz testi
sendemi maraştasııınnnn:)))bende senin zaar demenden anlamıştım zaten maraşlı olduğunu:)))ama ciddi yazzılarına çok gülüyorum çok komiksin sen yaaaaaaaaaa:)
cnm gecmıs olsun catlıyosunnn artıkk o catlaklarla yasıycaksın maalesefffbozulurum dıye normal dogumdan korkuyodunn catlak hepsınden fenaa moral oldu sana söyledıklerımmm
en rahat nazo yazısını görünce suratım ekşidi
tamda yeğen anca çıktı pc den ben girmiştim yazını gördüm sıkıldığım anda
birde bugün 12 de geldi bir daha ders yok bugün dedi içim sıkıldı
Kuzum yufkan varsa sigara böreği yap peynirlisi olabilir meselaa hem kolay he pratik bir çeşit salata yap canım yoğurtlu makarna salatası meselaabideee meyveli kek veyaa ağlayan kek falan yapabilirsin canım yeter daha ne olsun en kısa ve pratik şekilde yapılcak olanlar bunlar
canım inşallah değildir yaa kaşıntı falan varmı peki? ben önce tilodum iz yapmış sanıyodum sıktı heralde diye sonra baktım geçmiyor ve artıyorşimdi çatlak patlak yusyuvarlak oldum :44::44:
inşallah canım iyi düşün iyi olsun
aşk olsun senden hiç beklemzdm bunu
çatlak diil bence lekeeeee
kızlarrrr napıonuz bakem...çıkıom ben ama kayınvaldemler gelcek yemeğe...başlayim artık yapmaya yavaş yavaş demii..offff çok üşeniom niese ben hiç böle değildim bişi yapmak gelmio içimden....niden acepppp...
bizde seni seviyok
maaşallah hayırlı olsun gözünaydın darısı kucağına almana
ivet datlımmm zaar maraştayık bide adanalıyık
günaydın kızlarr
bugun ruyamda dogum yaptım az bısey sancım vardı anam nbıle yoktu bebıs cok kolay dogurdum
kızımmıs ama bana gostermedıler beklıyodum ayy cok guzel bı duyguyduu
sonra bısıler gordum karısık
sonra kuranmı ne okunuyodu zıkır sesı duyuoyum bı kalktımkın kocıs bemnı opuyoo ole uyandım :44:
üzülme yarın bebeeni kucağına alınca o çatlakları gözün bile görmez
sende çatlıyon yaşasın sen üzülebilirsin
sevınc basaga catlaklarla ılgılı yazdıgım cok hosuna gıttı heraldee
sevınc basaga catlaklarla ılgılı yazdıgım cok hosuna gıttı heraldee
sabak bööle demiyodun ne biçim koçsun
yalancı yanar döner ikircikli koç ikizler burcumusun nesin
az önce kaynoşun ağzının payını virdim sonundaa
yarın akrabaları börülceye ev görmesine gidecek
bu arada börülce evleneli 2 sene oldu zor kabul ettiler
üstelik öğretmen koca yaz geçti tam okulların açıldığı vakit ve hafta içi
neyse az önce aramış bana diyorki bir arayıp sormadın yarın için napıyonuz diye
sarma dolma yaptık yorulduk diyor.
ben : ooo ellerinize sağlık ben ne misafirler ağırladım bir sarma dolma yapın demedim zaten sizde yapmadınız hangi misafirimde aradınız sordunu yardım gerekmi diye:99:
maaşallah kızının annesi var babaannesi var bugünden yetişmişsiniz benim kimsem olmadığı halde sormadınız ne yaptın necisin demediniz üstelik bir tanede çocuğum vardı :99:
hayret ediyorum size valla zaten kızını benim semalarda heç görmedim okuldan yeni geldim akşamada daha yimek yok maaşallah ben herşeye tek başıma yetişiyom
kaynanam : ........ önce ses yok sonra kısık bir sesle kızım çalışıyor ya
ben : kızın 1 haftadır raporlu evde yan gelip yatıyor biliyorum
kaynanam : siz iyi olunda evinizde olun
ben : hee saol bişe diyonmu yemek yapacam
kaynanam : yok hakana selam söyle
ben
he onun hoşuna gitmştir
çatlamış insan olarak yalnız kalmıcak
ama benm hiç. hoşuma gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?